Meditația Sufletelor Gemene


Sufletele gemene sunt membrii familiilor sufletești din aceeași familie sufletească, care de fapt sunt o ființă care s-a divizat în polarități opuse feminine/masculine, pe măsură ce a intrat în a patra/a treia dimensiune. Conexiunea lor atinge a șaptea dimensiune (conștiința atmică) și este originea cosmică a arhetipului femeie/bărbat, soț/soție și erou/zeiță.

https://2012portal.blogspot.com/2018/04/soul-families.html

în limba română:

https://evak2019.blogspot.com/2021/10/soul-families-by-cobra-on-april-2-2018.html

Arhonii sunt complet alergici la energia profundă a Iubirii Sufletești între un bărbat și o femeie, în special între sufletele pereche și sufletele gemene. Acesta este principalul motiv pentru care Arhonii încearcă să împiedice reunirea lor.

Prin ingineria procesului de încarnare, rareori permit ca două suflete gemene să se încarneze în același timp. Chiar dacă o fac, rareori se întâlnesc. Chiar dacă se întâlnesc, rareori li se permite să fie împreună, Arhonii proiectând situații pentru a preveni uniunea. Acesta este motivul pentru care uniunile de suflete gemene pe suprafața planetei sunt acum extrem de rare, și majoritatea oamenilor care cred că sunt suflete gemene sunt de fapt suflete pereche primare (suflete pereche care canalizează energia sufletului geamăn unul altuia).

O conexiune profundă de Iubire Sufletească între sufletele pereche de pe suprafața Pământului se întâmplă puțin mai des, și dacă are loc, Arhonii merg uneori la mari extreme pentru a preveni această iubire, recurgând chiar la uciderea unuia sau a ambilor parteneri.


(Într-o zi cineva te va îmbrățișa atât de strâns, încât toate piesele tale vor fi puse la loc.)

În conferințele anterioare susținute de Cobra, a fost distribuită o meditație pentru a crea legătura cu sufletul geamăn.

https://peterpansblog.com/2019/03/27/personal-notes-of-soul-family-conference-budapest/

https://es2012portal.blogspot.com/2019/04/notes-of-soul-families-workshop-march.html

Scopul acestei meditații este de a crea o conectare cu sufletul vostru geamăn, care ar putea fi pe suprafața planetei, sau în Agartha, sau pe planul astral, pe o navă de Lumină sau în orice alt loc. Această meditație va transcende timpul și spațiul și va crea o conexiune telepatică cu sufletul vostru geamăn.

Este recomandat să faceți această meditație cel puțin o dată pe săptămână pentru a vă accelera procesul de Ascensiune.

Iată audio-ul ghidat pentru această meditație în limba engleză:

https://youtu.be/u-2hDj_hw48

Meditația audio ghidată în limba română pe Youtube:


Instrucțiuni:

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce la o stare relaxată de conștiință.

2. Vizualizați un stâlp de Lumină, care emană din cer, trece prin voi și apoi în centrul Pământului.

3. Vizualizați un vortex în spirală de Lumină curcubeu care emană din inima voastră. Vizualizați acest vortex care se extinde în întreaga lume și care vă trezește și vă cheamă sufletul geamăn.

4. Vizualizați-vă sufletul geamăn stând la 2 metri în fața voastră. Vizualizați-vă sufletul geamăn ca un partener ideal în cât mai multe detalii posibil, cum ar fi corpul lor fizic, îmbrăcămintea, prezența și câmpul energetic. Deschideți-vă prezenței energetice a sufletului vostru geamăn.

5. Conectați-vă chakrele cu chakrele sufletului vostru geamăn cu corzi eterice de Lumină lichidă. Vizualizați un flux de energie în culoare violetă, conectându-vă pe voi și sufletul vostru geamăn la chakra coroanei, curgând în ambele direcții simultan.

6. Vizualizați un flux de energie în culoarea purpurie, conectându-vă pe voi și sufletul vostru geamăn la chakra sprâncenelor, curgând în ambele direcții simultan.

7. Vizualizați un flux de energie în culoarea albastră, conectându-vă pe voi și sufletul vostru geamăn cu chakra gâtului, curgând în ambele direcții simultan.

8. Vizualizați un flux de energie în culoarea verde, conectându-vă pe voi și sufletul vostru geamăn cu chakra inimii, curgând în ambele direcții simultan.

9. Vizualizați un flux de energie în culoarea galbenă, conectându-vă pe voi și sufletul vostru geamăn cu chakra plexului solar, curgând în ambele direcții simultan.

10. Vizualizați un flux de energie în culoarea portocalie, conectându-vă pe voi și sufletul vostru geamăn cu chakra sexuală, curgând în ambele direcții simultan.

11. Vizualizați un flux de energie în culoarea roșie, conectându-vă pe voi și sufletul vostru geamăn cu chakra de bază, curgând în ambele direcții simultan.

12.  Voi și sufletul vostru geamăn vă conectați acum cu fluxuri de energie la fiecare chakră. Mențineți respirația și fluxul de energie prin toate canalele pentru câteva minute.

13. Acum, concentrați-vă asupra respirației împreună cu sufletul vostru pereche la chakra inimii. Vizualizați o sferă de Lumină albă strălucitoare în mijlocul vostru și al sufletului vostru pereche la nivelul chakrei stelare a sufletului. Această Lumină albă strălucitoare formează un triunghi echilateral cu chakra inimii voastre și a sufletului vostru geamăn.

14. Priviți în ochii sufletului vostru geamăn și simțiți conexiunea cu ea pe toate planurile Creației. Lăsați ca prezența ei să vă înconjoare complet. Vizualizați-vă îmbrățișând-o și fuzionând cu ea într-un sărut. Respirați împreună cu ea, și pe măsură ce inspirați, acceptați dorințele sufletului vostru geamăn în inima voastră și când expirați, predați-vă toate dorințele sufletului vostru geamăn. Simțiți fericirea acestei fuziuni. Această fericire este singurul lucru care va rămâne în lumea Unității.

15. Când doriți să încheiați meditația, interiorizați această fuziune și imaginați-vă că se întâmplă în interiorul vostru. Când ancorăm această energie în corpurile noastre, creăm un magnet care ne cheamă sufletul geamăn în lumea exterioară.

Victoria Luminii!
___________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Actualizare abonament prin e-mail: 
Vă rugăm să reţineţi că Blogger nu va accepta abonamentul prin e-mail din august 2021, am lucrat cu un alt furnizor de abonare prin e-mail pentru a vă asigura că puteţi primi în continuare notificări prin e-mail cu privire la postările nou create de la noi. Între timp, puteţi primi două e-mailuri pentru o nouă postare.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditație urgentă pentru eliberarea tuturor ostaticilor din bazele subterane:https://www.welovemassmeditation.com/2021/09/meditation-for-taiwan-every-4-hours.html
În limba română

Meditație pentru Afganistan la fiecare 4 ore:

Meditația Floarea Vieții la 12 PM UTC (3 PM EEST / 2 PM EET) și la fiecare 4 ore, și la orice moment și cât mai des posibil:
https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

În limba română:

Meditația pentru Finalul Coronavirusului la fiecare 3 PM UTC (6 PM EEST / 5 PM EET):
http://www.welovemassmeditation.com/2020/04/end-of-coronavirus-meditation-on-sunday-at-3pm-utc-and-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditatia-pentru-finalul.html

Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus la nivel global la fiecare 4 ore:
https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/01/urgent-meditatie-pentru-oprirea.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST / 4 PM EET):
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Meditația Vortexul Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST / 4:30 PM EET):
https://www.welovemassmeditation.com/2021/01/goddess-vortex-meditation-at-230-pm-utc-every-day.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/01/meditatia-vortexul-zeitei-zilnic-la-230.html

Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST / 5:15 PM EET):
https://www.welovemassmeditation.com/2019/02/cosmic-central-race-meditation-at-315.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditatia-rasei-centrale-cosmice-in.html

Meditația Coloanelor Buddhice la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST / 5:30 PM EET):
https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Donație către Fondul We Love Mass Meditation

Fondul We Love Mass Meditation oferă asistență financiară de urgență Lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Grupul de Vindecare We Love Mass Meditation

Sunteți binevenit să vă alăturați grupului nostru de vindecare pentru a solicita vindecare de la vindecătorii din întreaga lume, de asemenea, căutăm vindecători calificați care să se alăture acestui grup, pentru a ajuta oamenii în nevoie.

https://www.facebook.com/groups/welovemassmeditationhealing

Comentarii