Postări

Se afișează postări din august, 2021

Urgent! Meditație pentru disiparea Uraganului Ida la fiecare 4 ore

Imagine
Uraganul Ida, care vineri după-amiaza a devenit un uragan de categoria 1, s-a consolidat într-un uragan de categoria 5 cu vânturi de 150 mph.  Conform ultimelor prognoze, Ida va ateriza pe uscat în sud-estul Louisianei duminică târziu după-amiaza/seara devreme.  https://abcnews.go.com/US/live-updates/?d=79696173 Prin urmare, vă sugerăm o meditație la fiecare patru ore începând de astăzi, 29 august la ora 7:30 PM UTC (10:30 PM EEST - 22:30 ora României), pentru a disipa Uraganul Ida, de acum înainte până la dizolvarea sa completă.   Meditația va fi la: 3:30 AM UTC    -   06:30 AM EEST 7:30 AM UTC    -  10:30 AM EEST 11:30 AM UTC  -   02:30 PM EEST 3:30 PM UTC    -   06:30 PM EEST 7:30 PM UTC    -  10:30 PM EEST 11:30 PM UTC  -   02:30 AM EEST  (ora României) Iată intervalul orar pentru diferite fusuri orare:                    Fus orar      Orașul               Ziua precedentă             Ziua actuală                 Ziua următoare Vă rugăm să vă alăturați acestei meditații în oricare

Meditație la ora exactă a pătratului Eris Pluto pe 28 august la 3:20 AM UTC (6:20 AM EEST ora României)

Imagine
Pe 28 August va avea loc primul din cele două pătrate exacte Eris Pluto.  În ceea ce privește astrologia, Pluto este văzut ca un păzitor și ca o escortă la niveluri mai profunde de auto-împuternicire. Subliniază importanța privirii în interior, mai degrabă decât în ​​exterior, și a găsirii nucleului nostru de forță creatoare. De asemenea, subliniază utilizarea acelei forțe în moduri care îi împuternicesc pe ceilalți și care ne trezesc la noi perspective ale potențialului uman, la conștientizarea conștientă și experiența care așteaptă să fie realizate. Eris este un arhetip feminin de războinic care nu are teamă sau ezitare să intervină și să expună un adevăr ascuns mai mare. Ea tinde să străpungă sau să deschidă balonul nostru actual de percepție prin care privim și experimentăm lumea pentru a vedea dincolo de limitele finite ale percepției noastre actuale, dincolo de limitele pe care ni le impunem asupra noastră. Cu alte cuvinte, ne ajută să dezvățăm ceea ce am învățat incorect în trec

Memento ale Meditațiilor de Lună Plină și Sesiunilor Internaționale de Vindecare la Distanță între 21 și 23 august

Imagine
Iată un memento pentru sesiunile de vindecare la distanță și meditațiile de Lună Plină între 21 și 23 august. Sesiunile Internaționale de Vindecare la Distanță cu Maeștri Ascensionați și Razele Stelare de Vindecare La fiecare Lună Plină, International Golden Age Group și Prepare For Change Japan Official oferă sesiuni de vindecare la distanță care pot ajuta oamenii din întreaga lume să își vindece ființa interioară și mintea. Acesta este un dar pentru toți și este gratuit. https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/monthly-ascended-masters-and-stellar.html în română:  https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/08/vindecarea-lunara-la-distanta.html Pentru viitoare lună plină, vor fi organizate trei sesiuni de vindecare la distanță la ora listată mai jos: Prima zi: Sâmbătă, 21 august de la 2 PM la 2:30 PM UTC (5 PM la 5:30 PM EEST) https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=%5BFirst+Day%5D+Monthly+Ascended+Masters+and+Stellar+Healing+Rays+Remote+Healing+on+August+21s

Meditație pentru Afganistan la fiecare 4 ore

Imagine
ACTUALIZARE pe 18 OCTOMBRIE: Situația din Afganistan a continuat să se deterioreze de la preluarea de către Talibani. Peste 97% din populația afgană va cădea sub pragul sărăciei deoarece SUA a înghețat miliarde de dolari în activele băncilor centrale din Afganistan, iar alte țări și-au oprit ajutorul extern. Cu ajutorul umanitar luptând să ajungă la populația afgană în nevoie, și cu sistemul financiar paralizat de talibani, aceștia sunt împinși spre sărăcie și foamete. Unele familii afgane sunt forțate să își vândă copii pentru a-și plăti datoriile. Saleha, de exemplu, este o agentă de curățenie care primește 70 de cenți într-o zi de la serviciul ei, iar soțul ei nu lucrează. A trebuit să renunțe la fiica ei de 3 ani, în loc să plătească datoria de 550 de dolari. https://www.zerohedge.com/geopolitical/starving-afghan-parents-sell-children-survive Oficialii talibani au declarat liderilor G20 că erau deschiși la ajutorul internațional însă, nu și-ar compromite controlul pentru asistență

Meditația Coloanelor Buddhice pentru a vindeca impactul cutremurului asupra Haiti

Imagine
Sâmbătă, pe 14 august, Haiti a fost zguduit de un cutremur cu magnitudinea de 7.2. Cutremurul a lovit  peninsula sudică a națiunii insulare la 8:29 î.m., ora locală, prăbușind clădirile în mai multe orașe și lăsând străzile pline de moloz. http://dev.gdacs.org/report.aspx?eventid=1281677&episodeid=1391652&eventtype=EQ Începând de duminică, pe 5 august, oficialii au raportat 724 de victime ale cutremurului, cu alți mii de  răniți. https://www.rt.com/news/532109-haiti-earthquake-death-toll-storm/ Cutremurul a avut loc la mai puțin de 10 kilometri (șase mile) de Nippes, și a provocat pagube semnificative orașelor din apropiere. Cu furtuna tropicală Grace, care urmează să afecteze până luni sau marți Haiti și Republica Dominicană, există posibilitatea întârzierii trimiterii ajutoarelor în zonele afectate. Urmează să organizăm o meditație a Coloanei Buddhice zilnic la ora 7:15 PM UTC (10:15 PM EEST - 22:15 ora României), pentru a oferi suport energetic țării, astfel încât să se poat