Comanda PB Stardust mărturii, resurse și Feedback către Pleiadieni


De când Cobra a adus în atenția noastră protocolul Command PB Stardust, există o mulțime de comentarii (păreri -  feedback-uri) uimitoare despre modul în care acest dar de la Pleiadieni a ajutat la reducerea durerii cronice suferite de populația de suprafață.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/11/physical-intervention.html

în limba română:


în limba română:

https://evak2019.blogspot.com/2024/01/situation-update-actualizarea-situatiei.html


("COMMAND PB STARDUST")

"COMANDA PB STARDUST"
ameliorarea durerii cronice
Comanda.Ameliorare.Repetaţi

    Mai jos sunt câteva mărturii de la diverse persoane care au obținut rezultate foarte bune prin utilizarea acestui protocol, pe care le-am colectat de la Facebook înainte de Crăciun. 

[P.S. Am schimbat câteva cuvinte pentru a le face mai bine înțelese.]

"Am o mărturie uimitoare și minunată de la copilul meu. Era foarte bolnavă cu un virus în sistemul ei digestiv.. Am învățat-o Comanda PB, iar ziua următoare ea s-a simțit bine și mi-a spus că a văzut un doctor albastru care arăta  "ca o pasăre cu pene strălucitoare" și o vindeca. A făcut aceste desene iar acum, în fiecare zi vorbește cu și are viziuni despre ei.  Spunea că totdeauna fac acest semn cu mâna lor. Cred că aceasta este felul de a saluta al Confederației Galactice. Mulțumiri națiunilor noastre stelare pentru ajutorul și iubirea oferită! Victoria Luminii"


Forțele Luminii se dezvăluie sub formă de viziuni tuturor celor care sunt deschiși la vindecare. Aceasta este o parte din ancorarea colectivă lucrând în Unitate cu multiplele Forțe ale Luminii care sunt aici pentru a ajuta la Eliberarea Planetară. 

"Da, pot confirma asta cu durerea mea de dinți. Am avut dureri de dinți groaznice și, de asemenea, am fost îngrozit de dentist. Comanda PB Stardust mi-a luat durerea, dar pentru asta am un obraz umflat, (figură cu zâmbet) Îl voi putea îndura până după sărbători, nu mai pot ocoli dentistul, dar durerea a dispărut! "


"Funcționează! Singurul moment în care nu a funcționat a fost atunci când am avut îndoieli în legătură cu aceasta! De asemenea, funcționează și pentru copii mei Pleiadieni / Nordici (  🙏🏻). Da ! migrene, ganglioni limfatici, dureri de stomac! De fiecare dată când confuzia, haosul, orice afecțiuni majore încearcă să ne împiedice! ( 🙏🏻)

"O doamnă din Buenos Aires, Argentina, mi-a spus că a simțit multă ușurare a durerii de spate folosind PB ... Apoi, a doua zi după ce a început să o doară din nou, a folosit-o încă o dată și a simțit multă ușurare." 

"O prietenă de-a mea a avut dureri de umăr ... și am întrebat-o dacă vrea să-i scadă durerea ... să repete comanda pb stardust de 3 ori.Ea a fost uluită și durerea a dispărut. Ea a spus "e un miracol"... eu am spus că nu a fost un miracol, ci doar un dar de la Pleiadieni."

De asemenea, după cum a menționat Cobra în ultimul interviu din acest blog:

”... Și celălalt factor este că, cu cât o facem mai virală și cu cât mai mulți oameni fac acest lucru, eficiența acestei practici o va face și mai bună, deoarece Peiadienii învață din feedback-ul oamenilor [folosind acest protocol] și îl fac mai eficient. Deci, aș încuraja oamenii să o facă virală cât mai mult posibil. În prezent nu există suficiente răspunsuri. Pleiadienii se așteptau la ceva mai mult interes pentru acest lucru, deoarece acest protocol poate ajuta mulți oameni. Deci, dacă răspândiţi mai mult acest lucru, aceasta va încuraja și Pleiadienii, deoarece ei dezvoltă și alte protocoale pentru alte situații, dar nu sunt încă în punctul în care ar putea fi eliberate. Și, de asemenea, au spus dacă acest protocol [Command PB Stardust] este destul de larg răspândit, atunci vor elibera și alte protocoale pentru alte situații.”

” Acest protocol trebuie să fie cunoscut și răspândit mai mult. Oamenii nu trebuie să creadă în Pleiadieni, nu e nevoie să creadă în nimic, ci doar trebuie să testeze protocolul și să vadă cum funcționează. Pentru mulți oameni este posibil să nu funcționeze, dar pentru mulți alții protocolul este destul de eficient și acesta este ceea ce Pleiadienii doresc. Ei vor să reducă durerea și suferința de pe această planetă.”

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2017/12/cobra-interview-by-we-love-mass.html

în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/01/interviul-cu-cobra-realizat-de-catre.html

Prin urmare, deschidem această pagină, astfel încât toată lumea să poată oferi feedback (descrierea răspunsului la comand) către Pleiadieni. Sperăm că acest lucru îi va încuraja și, prin urmare, va aduce mai multe protocoale pentru alte situații.

De asemenea, încurajăm pe toată lumea să folosească această comandă după fiecare meditație personală sau în masă.

Vă rugăm să oferiți feedback-ul vostru în secțiunea de comentarii de mai jos.

Iată câteva resurse produse de frații mei Arbre și Jonathan, precum și de PFC Japan. Nu ezitați să le distribuiți.

Vă rugăm să ne contactați la welovemassmeditation@gmail.com dacă doriți să vă adăugați resursele aici.

Victoria Luminii!

Video-uri promoționale 

Engleză
Maghiară: https://youtu.be/wG-t2E9t2Wk

Portugheză: https://youtu.be/rOLkkjDQ6AQ

Rusă: https://youtu.be/aqJei3vtddU

Alte video-uri

Chineză: https://youtu.be/a6IpCgkPt6g

Comentarii