Postări

Se afișează postări din 2020

Meditația zilnică la 6:30 PM UTC (9:30 PM EEST - ora României) pentru a o ține în viață pe Ghislaine Maxwell până când poate depune mărturie

Imagine
Ghislaine Maxwell, care este confidenta de mult timp a lui Jeffrey Epstein, a fost arestată joi, pe 2 iulie. Câteva dintre victimele lui Epstein au descris-o pe Maxwell ca fiind șeful său, recrutând și îngrijind fete tinere cu scopul de abuz.

https://metro.co.uk/2020/07/02/ghislaine-12936510/


Ea a fost pusă sub acuzare pentru mutiple acuzații, inclusiv pentru faptul că a conspirat pentru a atrage fete mai tinere de 14 ani să se angajeze la acte sexuale ilegale cu Epstein din 1997 până în 1997. A fost acuzată de asemenea, de sperjur pentru afirmațiile pe care le-a spus în mod mincinos anchetatorilor despre crimele sale în timpul unui interviu anterior.

https://www.politico.com/news/2020/07/06/ghislaine-maxwell-moved-to-new-york-349808

În prezent, Maxwell este ținută în Centrul de Detenție Metropolitan din Brooklyn.


Cu toate acestea, există încă posibilitatea ca ea să fie ucisă și redusă la tăcere, așa cum a fost cu Epstein, anul trecut.

https://www.rt.com/usa/466232-jeffrey-epstein-commi…

Meditația la ora exactă a maximului eclipsei lunare pe 5 iulie la 4:29 AM UTC (7:29 AM EEST ora României)

Imagine
Duminică, pe 5 iulie, va avea loc o eclipsă lunară penumbrală. Această eclipsă lunară va fi vizibilă din toată America de Nord, precum și din America de Sud, Oceanul Pacific de Est, Oceanul Atlantic de Vest și Africa occidentală extremă.
https://en.wikipedia.org/wiki/July_2020_lunar_eclipse

https://www.timeanddate.com/eclipse/lunar/2020-july-5


În termeni de astrologie, influența principală planetară la eclipsa de Lună provine de la Mercur și Uranus, care ar fi pozitivă. Ar trebui să existe schimbări pozitive, noi descoperiri și știri captivante.
https://astrologyking.com/lunar-eclipse-july-2020-full-moon/
Am dori să folosim această oportunitate pentru a face o meditație. Aceasta va avea loc la ora exactă a maximului eclipsei lunare de duminică, 5 iulie la ora 4:29 AM UTC (7:29 AM EEST - ora României).

Acest tabel arată ora meditației pentru fusurile orare selectate:
Ora Fusul orar Orașul Sâmbătă, 4 iulie 06:29 pm HST Honolulu 09:29 pm PDT Los Angeles 10:29 pm MDT Denver 11:29 pm CDT Chicago Duminică, 5 …

Reamintire pentru Meditațile de Lună Plină și sesiunile internaționale de vindecare la distanță în 4 și 5 iulie

Imagine
Iată o reamintire pentru Sesiunile de vindecare la distanță și Meditațiile de Lună Plină, inclusiv Meditația de Pace pentru Siria, între 4 și 5 iulie.

Sesiunile lunare Internaționale de Vindecare cu Maeștrii Ascesnionați și cu Razele Stelare de Vindecare

La fiecare Lună Plină, International Golden Age Group și Prepare for Change Japan (Grupul Internațional al Epocii de Aur și Pregătiți pentru Schimbare Japonia) oferă două sesiuni de vindecare la distanță care pot ajuta oamenii din întreaga lume să își vindece ființa interioară și mintea.  Aceasta este un cadou pentru toată lumea și este gratis.
https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/monthly-ascended-masters-and-stellar.html

În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/08/vindecarea-lunara-la-distanta.html
Pentru această lună, cele două sesiuni internaționale de vindecare la distanță se vor ține la orele listate mai jos:

Prima zi: Sâmbătă, 4 iulie de la 2 PM to 2:30 PM UTC (5 la 5:30 PM EEST / 17:00 - 17:30)

A do…