Interviul Sisterhood of the Rose cu Cobra "Activarea Finală a Erei Vărsătorului"

Sisterhood of the Rose (Frăția Trandafirului) a organizat un interviu cu Cobra despre importanța viitoarei Activări Finale pentru Era Vărsătorului pe 21 decembrie la 6:22 PM UTC (8:22 PM EET - 20:22 ora României).

Puteți asculta acest interviu pe Youtube aici:

https://youtu.be/1aVHvo4FZtw


Iată un videoclip promoțional creat de Sisterhood of the Rose pentru Activarea Finală a Erei Vărsătorului. Vă rugăm să nu ezitați să le împărtășiți pretutindeni.


Mai jos este transcrierea interviului cu Cobra realizat de Sisterhood of the Rose (Frăția Trandafirului):

--- Începutul transcrierii ---

Debra: Bună ziua, mă numesc Debra și sunt lider al Sisterhood of the Rose. Astăzi, vorbesc din nou cu Cobra, care este principalul furnizor de informații al Mișcării de Rezistență, și oferă importante informații planetare și galactice pe blogul său 2012portal.blogpsot.com. Bine ați venit Cobra și vă mulțumesc pentru realizarea acestui interviu.

Cobra: Vă mulțumesc pentru această oportunitate minunată.


Partea 1-a. Meditația de Activare Finală a Erei Vărsătorului  pe 21 decembrie 

Debra: Da. Ei bine, avem o dată specială foarte importantă despre care vorbesc mulți oameni și aceasta este 21 decembrie. Nu este doar solstițiul de iarnă, sau solstițiul de vară pentru emisfera sudică, dar este și data unei importante conjuncții astrologice, marea conjuncție a lui Jupiter și Saturn. Însă, ceea ce face această conjuncție extra specială, este că pentru prima dată în peste 200 de ani, se va întâmpla într-un semn de aer, semnul Vărsătorului. Aceasta va finaliza Poarta Stelară a liniei temporale Era Vărsătorului în 2020 care s-a deschis în ianuarie al acestui an, lansându-ne în mult așteptata Eră a Vărsătorului. Cobra, există atât de mulți factori semnificativi care vor avea loc în acea zi, așa că, ați începe prin a ne spune despre importanța acestei zile ?

Cobra: Bine. Aceasta nu este doar o mare conjuncție obișnuită, care se întâmplă de fapt la fiecare 20 de ani. Precum ați spus, este prima conjuncție într-un semn de aer, și în mod specific într-un semn de Vărsător, știți, în aproximativ 2000 de ani, Este cea mai apropiată mare conjuncție între 600 și 800 de ani. Și aceasta este conjuncție care va fi vizibilă ușor seara pe cer, cu ochii voștri. De asemenea, sunt alte câteva configurații astrologice , care fac parte din din această mare conjuncție, ți este în special marele trigon între Jupiter și Saturn, care se îmbină, cu Alcyone care este soarele central al grupului stelar Pleiade, și face de asemenea trigon cu galaxia M87 din grupul Vărsătorului, care este una dintre cele mai importante surse extra-galactice pentru evoluția planetară.

Iar acest mare trigon va crea blițul de energie super puternic trecând prin Sistemul nostru Solar și intrând de asemenea spre suprafața planetei, și în special prin meditarea având masa critică. Vom avea un mare bliț de energie care va trece prin rețeaua planetară de suprafață, și acesta va schimba linia temporală destul de semnificativ, dacă atingem masa critică.

De asemenea, această mare conjuncție se întâmplă la câteva ore după solstițiul de iarnă. Solstițiul de iarnă este practic un moment de foarte antică sărbătorire a Zeiței, un festival. Este întoarcerea de la întuneric în Lumină. Este primul născut de Lumină al noului an al noului ciclu, care de fapt din punct de vedere astrologic și ezoteric începe pe 21 decembrie.

Așadar, aceasta este de fapt Ziua Noului An. Și această mare conjuncție se întâmplă la câteva ore după această seară al Noului An, ceea ce este foarte important, astrologic vorbind. Deci, toate aceste configurații nu sunt toate. Avem aspecte puternice pregătitoare care intră și încep pe 10 decembrie și sunt în curs de desfășurare. Am eliberat detalii despre aceste lucruri, pe blogul meu. Prin urmare, avem patru configurații majore astrologice în decembrie printre acestea, și există de asemenea câteva cu semnificații mai mici – sunt prea multe de menționat. Deci, vom avea o foarte puternică acumulare în această zi, apoi o puternică străpungere pe 21 decembrie.

Debra: Uau. Deci, datorită tuturor acestor aliniamente puternice au loc în această zi, vom profita de ele. Există o importanță meditație globală sincronizată care are loc la momentul exact al marii conjuncții numită meditația Activarea Finală a Erei Vărsătorului. Puteți discuta despre scopul și intenția acestei meditații, vă rog ?

Cobra: Intenția și scopul acestei meditații este de a stabiliza linia temporală pozitivă pentru această planetă, și aceasta este de fapt punctul declanșator de intrare în Era Vărsătorului. Este primul moment a nașterii unei noi ere, primul moment al unui nou ciclu. La acest moment, cu vizualizarea și cu focalizarea intenției, noastre, vom planta o sămânță a unei ere noi, mult mai bune pentru omenire. Deci, acesta este un moment foarte important, și sper că vom ajunge la masa critică și la mult mai mult, astfel că putem seta tonul viitoarei evoluții planetare pe suprafața acestei planete.

Debra: Da. Ei bine, atingând sau depășind masa critică, cu 144.000 de oameni, ce impact vom vedea în lumea noastră fizică?

Cobra: Primul lucru care se va întâmpla va fi începutul deconstruirii matricei construite pe întreaga această planetă. Există multe tehnologii exotice negative avansate, care controlează umanitatea în ultimii 25.000 de ani influențând conștiința noastră - dispozitive scalare, garduri electromagnetice, implanturi, biocipuri, diferite lucruri care fac parte din realitatea cotidiană fără ca nici măcar oamenii să realizeze acest lucru, care au închis conștiința noastră. Și aceasta începe să fie deconstruită în această zi. dacă ajungem la masa critică. Aladar, Lumina cosmică reală va începe să curgă în sfera planetară și pe suprafața planetei. Și aceasta este adevărata mare trezire. Umanitatea nu a mai văzut o trezire ca aceasta din timpurile Atlantidei.

Debra: Uau. Acest lucru însemnă că o parte din ceața pe care unii Lucrătorii în Lumină o experimentează și dificultatea de a se conecta cu Sursa vor fi mai clare ?

Cobra: Acest lucru va fi abordat în cele din urmă. Se așteaptă ca aceste situații să se îmbunătățească prima dată încet, iar apoi să se accelereze, îmbunătățindu-se drastic. Deci, conexiunea cu Sursa, cu energiile pozitive va fi mult mai ușoară când, carantina, toate acele tehnologii încep să fie eliminate. Ne va fi mult mai ușor să ne conectăm cu sursa și cu planurile de existență superioare.

Debra: Bine, bun. Deoarece am fost curioasă la care moment vom începe să vedem aceste efecte – ne putem aștepta să vedem sau să simțim deja ceva în prima lună sau în două luni?

Cobra: De fapt, la momentul meditației, va fi primul efect când oamenii vor fi capabili să simtă acest bliț de energie. Și da, efectele pot fi simțite categoric într-o lună sau două, și chiar mai repede. (Grozav) Nu pot da nici o estimare exactă, dar intervalul de timp de o lună sau două va fi o bună descriere a ceea ce putem aștepta, cel puțin la nivel energetic. Și când există o masă critică a efectelor energetice, aceasta se va precipita la fel de bine și în planul fizic.

Debra: Oh, minunat. Va exista o diferență în ceea ce privește gradul de impact dacă participă un număr mare de oameni – de exemplu, dacă putem obține 1 milion de oameni să participe, față de o masă critică de 144,000 ?

Cobra: Cel mai important lucru est să ajungem la masa critică. Orice depășește masa critică este un lucru bun, este benefic, dar cea mai mare schimbare se întâmplă în jurul masei critice de aproximativ 144,000.

Debra; Bine. Pentru ca mai mulți oameni să se alăture meditației noastre, ce trebuie să le spunem ? 

Cobra: Mulți oameni care sunt în viață chiar acum s-au născut în această încarnare special pentru această misiune de a aduce în realitate noua Eră a Vărsătorului. Și aceasta este momentul cheie din perioada vieții lor, în viața noastră, practic. Este momentul cheie în care ne putem unifica și crea o declarație în câmpul energetic care va dura pentru totdeauna.

Debra: Uau. Deci asta este.

Cobra: Da, asta este.

Debra: Aceasta este ceea ce am aștept. Minunat. Există alte meditații din 21 decembrie care sunt anunțate la exact aceeași oră la 6:22 PM UTC, care sugerează oamenilor să facă o meditație asemănătoare, dar folosind alte instrucțiuni sau forma lor proprie de meditație. Însă, pentru un succes maxim, nu am dori cu toții să ne concentrăm pe același lucru? Oamenii care ar medita diferit nu ar dilua acest impact ? Și nu este important să ne sincronizăm nu doar timpul nostru, ci și concentrarea ? 

Cobra: Da. Ideal ar fi să fi avut aceleași instrucțiuni pentru a crea o lumină laser focusată. Deoarece focusarea luminii lase este ceea ce creează cel mai puternic efect asupra câmpului cuantic planetar. Așadar, aceasta ar fi situația ideală. Desigur, nu suntem într-o lume ideală, orice realizăm împreună va fi de asemenea, important.

Debra: Bun, bine. Mulți Lucrători în Lumină au sperat că datorită acestor importante alinieri care au loc pe 21 decembrie, se va declanșa Evenimentul. Cu toate acestea, în recentul vostru interviu cu We Love Mass Meditation, ați menționat că nu este probabil ca Evenimentul să se întâmple în acea zi, că există încă prea mult întuneric pe planetă. Și desigur, acest lucru este dezamăgitor.

Totuși, există multe vești bune, că aceste energii puternice și pozitive care intră, pot iniția schimbări uriașe care vor accelera sosirea Evenimentului Știu că ați vorbit despre acest lucru mai devreme, dar puteți detalia puțin mai multe despre asta?

Cobra: Aș spune că această meditație poate stabiliza linia temporală, ceea ce înseamnă că poate accelera situațiile. Poate face ca Evenimentul să se întâmple mai rapid. Poate face ca timpul dintre prezent și Eveniment să fie mai plăcut și mai puțin stresant. Deci, acest lucru este foarte important și destul de semnificativ.

Debra: Hmm. Da. Ați menționat că aceste energii vor fi transmise prin masa critică a populației de suprafață. Spuneți că oamenii care participă la meditație vor deveni emițătoare ale acestei energii și că vom simți asta? Adică, va fi înălțător, sau unii dintre noi vor experimenta oboseală de la acest lucru?

Cobra: De fapt, toți cei care participă la această meditație vor fi transmițători ai acestei energii. Se vor conecta conștient cu această energie, cu acel bliț de energie. Și aceste energii vor curge prin câmpurile lor energetice și prin trupurile lor. Și marea majoritate a oamenilor vor trăi experiențe foarte înălțătoare, foarte pozitive și fericite. Unii dintre ei vor simți oboseală ca rezultat al procesului de detoxifiere.

Și ceea ce este, de asemenea important, este ca oamenii să se protejeze înainte de meditație pentru a îndepărta toate prezențele negative nedorite. Puteți să folosiți ceva atât de simplu ca Flacăra Violet. Vizualizați doar Flacăra Violet care vine din cer, trece în sensul invers al acelor de ceasornic prin câmpul vostru energetic, eliminând toate energiile nedorite din câmpul vostru energetic, spre centrul Pământului.

Debra: Oh, bine. Mulțumim pentru că ne-ați împărtășit acest lucru. Îmi imaginez ca oamenii să transmită această energie, este important să ne menținem vibrațiile ridicate. Sugerați să încercăm să rămânem într-o stare pozitivă a emoțiilor, cum ar fi iubirea, bucuria și compasiunea – sau ce sugestii aveți pentru a ne pregăti astfel ca să putem deveni cei mai buni emițători care putem fi ?

Cobra: Da, sunt câteva lucruri pe care le puteți face. Precum ați spus, este bine să vă concentrați asupra vibrațiilor înalte în jurul acestei date, dacă e posibil. Și celălalt lucru, care de asemenea este important, este să vă stabiliți un spațiu și un timp departe de obligațiile zilnice, în acel moment. Deci, dacă e posibil, să nu fiți deranjați și să aveți pacea voastră și împrejurimile liniștite, în care vă puteți preda meditației.

Debra: Frumos, să ne planificăm cu toții să facem acest lucru. La ce acțiuni ale întunecaților vă așteptați care ar putea sabota succesul acestei meditații ? Și ați menționat că ne protejăm înainte, în timpul și după, corect ?

Cobra: Da. În timpul meditației, faceți meditația. Dar chiar înainte de meditație, face parte de fapt din instrucțiuni, Flacăra Violet este un pas din meditația însăși (așa cum este publicat pe website). Deci, toți cei care urmează aceste instrucțiuni se vor proteja cât mai mult posibil.

Și desigur, forțele întunecate nu sunt mulțumite de acest lucru și intenționează să facă câteva lucruri. Unul dintre ele este de a crea dezinformări, de a răspândi dezinformarea că meditația este periculoasă. Că deturnează cumva energia psihică și o folosește într-o manieră negativă. Au existat până acum întotdeauna cu toate acele meditații majore, au fost oameni care au răspândit dezinformări despre acestea, despre eficiența acestor meditații în masă. Unii dintre acei oameni erau agenți ai forțelor întunecate, unii dintre ei erau doar induși în eroare.

Și la fel, uneori după meditație, forțele întunecate încearcă să coboare frecvența de vibrație, deoarece matricea însăși nu este fericită când atât de multă Lumină intră pe planetă. Însă, de data asta poate fi diferit, fiindcă dacă atingem masa critică, Forțele Luminii pot începe să îndepărteze toate acele tehnologii imediat după meditație. Așadar, vom vedea ce se va întâmpla.

Debra: Bun, bine. Și aceasta este o bună rememorare – oamenii își folosesc discernământul pentru ceea ce văd pe mediile sociale și la altele privitor la această meditație. Forțele Luminii vor folosi ajutor și protecție suplimentară? Unele surse spun că vor elimina entitățile negative din noi pentru ca vibrațiile noastre să fie cât mai înalte posibil.

Cobra: Da, bineînțeles că, Forțele Luminii se vor concentra mult cu siguranță pe asistență și protecție în acel moment. Și mai ales în momentul meditației.

Debra: Forțele Luminii și membrii Mișcării de Rezistență vor medita împreună cu noi în timpul acestor importante meditații?

Cobra: Da, bineînțeles. Vor fi grupuri în bazele subterane, locații subterane pozitive ale Rezistenței. Vor fi grupuri pe Lună, grupuri pe navele mamă pe orbitele Pământului, grupuri pe navele mamă în Sistemul Solar, grupuri din bazele de pe sateliții lui Jupiter, grupuri din bazele de pe sateliții lui Saturn. Vor fi multe grupuri de-a lungul Sistemului Solar, și chiar grupuri din alte sisteme stelare care își vor concentra Lumina către acest Sistem Solar. Practic, vor fi chiar și grupuri în galaxii dincolo de această galaxie. Deci, este o uriașă întâmplare cosmică.

Debra: Uau. Așadar, suntem într-o companie foarte bună făcând acest lucru, (Da, da). Intenția noastră cu această meditație este să stabilizăm și să securizăm o linie temporală pozitivă pentru totdeauna, ceea ce sperăm să fie adevărat. Dar este posibil ca linia temporală securizată să fie din nou compromisă și am avea nevoie de meditații suplimentare în 2021 pentru a o menține sau chiar a o corecta?

Cobra: Situația este că noi încă ne aflăm în bătălia finală până la momentul exact al Evenimentului. Așa că, întunecații, desigur, vor încerca din nou să deturneze linia temporală în 2021, cât de mult pot. Însă, dacă atingem masa critică , acestea vor fi mult mai stabile. Vor fi mult mai puține surprize negative. Și astfel, rezultatul final va fi mult mai bun. De exemplu, am ajuns la masa critică în meditația din ianuarie, abia, dar am ajuns. Dacă nu am fi atins masa critică în ianuarie, am fi într-o lume total diferită chiar acum. Am fi mai mult într-o situație de “Noua Ordine Mondială“, tocmai acum.

Debra: Uau, E bine de știut. Deci, atât de importante sunt aceste meditații ! Și după cum știm cu toții, anul 2020 a fost un an ca niciunul, cu forțele întunecate, cum ați spus, lucrând din greu să împingă agenda Noii Ordini Mondiale cu lansarea coronavirusului și alte acțiuni nefaste. Energiile care vin, vor ajuta la slăbirea și disiparea agendei curente negative aflate în joc pe planetă? Și ce rol are o meditație reușită în aceasta ? Este posibil ca această situație pe Pământ să înceapă să se îmbunătățească rapid ?

Cobra: Așa cum am spus, meditația de succes va începe să deconstruiască matricea construită pe planetă și toate acele tehnologii negative, și de asemenea, să curețe o mulțime de entități negative din jurul Pământului. Și fără sprijinul acestor tehnologii și entități, forțele întunecate de la suprafață, nu vor fi capabile să își ducă la bun sfârșit agenda la fel de reușit cum au făcut-o înainte.

Debra: Bun, bine. Deci, să vorbim acum puțin despre Era Vărsătorului. Unii astrologi cred că Era Vărsătorului începe în jurul anului 2.600, iar unii spun că a început deja pe 21 decembrie 2012. De ce există această confuzie privind acest lucru? Și de ce declarați că începe în acest an pe 21 decembrie ?

Cobra: De fapt nu este o confuzie. Acestea sunt doar puncte de vedere diferite deoarece tranziția între Era Peștelui și Era Vărsătorului este graduală, nu se întâmplă peste noapte. Este un proces. Iar astrologi diferiți au opinii diferite cu privire la care este momentul exact al demarcării. Am ales acest punct de demarcare pur și simplu deoarece suntem acum în vârful transformării planetare, vârful procesului de eliberare planetară. Și acesta este un început foarte bun fiindcă multe planete și asteroizi părăsesc Capricornul și întră în Vărsător, și o mare cantitate de energie a Vărsătorului va fi prezentă de acum încolo pentru mulți ani. Iar acesta este o schimbare totală a câmpurilor energetice din jurul planetei, care va aduce schimbări semnificative și de lungă durată.

Debra: Bine, bine. Deci, Suntem în Era peștelui și acum ne mutăm în Era Vărsătorului. Puteți să clarificați, deoarece unii oameni sunt confuzi privind acest lucru: De se se mută acest ciclu în direcția opusă celui pe care o urmărim cu calendarul nostru Zodiac?

Cobra: De fapt, aceste ere zodiacale sunt legate de ciclul precesional și ciclul precesional merge înapoi. A trecut din Berbec în epoca romană, în Pești, iar acum iese din Pești și intră în Vărsător. Ceea ce marea majoritate a astrologilor nu știu, este că astrologia nu descrie doar câmpurile planetelor (și stelelor) și a stelelor fixe de-a lungul zodiacului. Practic, descrie câmpurile energetice, așa-numitele raze. Există combinații de 12 raze diferite, care sunt legate de știința zodiacului. Și acele câmpuri energetice sunt de origine galactică. Iar combinația acelor câmpuri energetice de fapt creează toate acele influențe pe care le experimentăm.

Debra: Interesant. Și cum diferă energia Vărsătorului de Era Peștelui ?

Cobra: Era Peștelui a fost epoca când cultul catolic a fost cel mai proeminent. A fost era în care umanitatea a fost subiectul unei programări religioase foarte intense. Era Vărsătorului transcende acest lucru, și primele influențe ale acestuia au fost simțite deja cu 500 de ani în urmă cu începutul Renașterii. Aceasta a fost prima licărire a Erei Vărsătorului. practic cu 500 de ani în urmă. Și ceea ce se întâmplă cu acest nou influx de energii în ultimii 500 de ani este că oamenii încep să depășească programarea religioasă externă și încep să găsească conectarea internă cu spiritul. Această conectare, dacă este făcută într-un mod pozitiv, poate fi foarte transformativă. Și despre asta este vorba privind Era Vărsătorului.

Forțele întunecate încearcă să folosească eronat energiile Vărsătorului făcând reclama propriei religii, ceea ce este singularitate AI. Aceasta este religia forțelor întunecate pe suprafața planetei. Este în ceea ce cred, o mixtiune între o persoană și o mașină. Și despre asta este vorba, propria lor versiune de resetare. Și energia Vărsătorului poate declanșa o purificare ale acelor energii și acelor dogme religioase ale forțelor întunecate. Așadar, dacă avem conexiunea noastră divină, cu propriul nostru spirit, cu propriul nostru sine superior, putem să depășim toate acestea la o scară planetară. Și despre aceasta este vorba privind începutul Erei Vărsătorului.

Debra: Interesant. Da, am vrut să vă întreb cât de mult se tem forțele întunecate de această energie a Vărsătorului ? Știți, dacă această energie este atât de pozitivă, așa cum ați spus, aceasta sună ca și cum ar încerca să o folosească în mod greșit. Ar încerca să o distrugă sau să fugă de ea ?

Cobra: Nu o pot distruge. Deoarece este atât de puternică. Intră în fiecare celulă a suprafeței planetei. Nu pot fugi de ea fiindcă nu au unde să se ducă. Așa că , trebuie să le facă față. Singurul lucru pe care încearcă să o facă este să creeze cât mai multă frică posibil deoarece frica este o barieră împotriva acestei energii. Acesta este motivul pentru care creează toate acestea, toate acele carantine și toată acea propagandă a fricii despre virus, fiindcă vor să mențină omenirea în frecvența de vibrație a fricii, ca un scut împotriva acelor energii ai Vărsătorului. Și desigur, aceste energii sunt de natură galactică și extra-galactică. Nici o cantitate din ingineria lor nu poate opri ca energiile galactice suplimentare să intre.

Debra: Există ceva negativ sau dezavantajează în energia Vărsătorului? Există ceva la care să fim atenți?

Cobra: De fapt, supra dependența de tehnologie, supra dependența de computere, de telefoanele celulare – acestea sunt dezavantajele energiei Erei Vărsătorului. Detașarea de emoții, răceala, poate fi un dezavantaj pentru Era Vărsătorului.

Debra: Uau, ei bine, aceasta este cu siguranță o problemă în societatea noastră. Așadar, cu siguranță trebuie să fim conștienți de asta. Odată cu intrarea acestei energii al Vărsătorului, vor crește puterile noastre de manifestare ? Și ce ne-ați putea recomanda să ne ajute să folosim asta, latura pozitivă a energie Vărsătorului?

Cobra; Practic, da, deoarece energia Vărsătorului începe să prăjească matricea. Va începe să curețe matricea, și când toate acele elemente diferite ale matricei vor dispărea, procesul de manifestare va fi mult mai ușor. Și desigur, cel mai înalt scop este să ne concentrăm pe aspectul cel mai pozitiv al energiei Vărsătorului – iar acesta este o conexiune spirituală cu sinele vostru superior. Aceasta este numărul unu.


Debra: Bine. Este adevărat că cei care aleg slujirea altora se vor muta în această nouă eră cu har, în timp ce cei care aleg să rămână în slujba sinelui și a mentalității de separare, le va fi greu să facă față acestor noi energii?

Cobra: De fapt, cei în vârstă, cei care sunt în slujba sinelui, se distrau mult mai bine deoarece făceau parte din club. Făceau parte din forțele negative. Și a fost mult mai greu pentru cei care erau în slujba sinelui, care serveau scopurile mai înalte, au avut o perioadă mult mai dificilă. Și după eliberare, aceasta se va întoarce complet. Cei care urmăresc un scop mai înalt vor avea o perioadă mult mai ușoară, decât aceia care au servit doar sinele și servesc practic întunericul, se vor confrunta cu muzica. 

Debra: Oh, excelent. Știți, este interesant de privit Jupiter și Saturn, cum se apropie unul de
celălalt pe cer, spre marea lor conjuncție de pe 21 decembrie , care după cum ați spus, vor arăta ca o singură stea, pe care o putem vedea pe cer și mulți se referă la aceasta ca “Steaua de Crăciun”. Deci, haideți să vorbim un moment despre aceste două planete principale. Cum diferă Jupiter de Pământ privind conștiința sa ? Și cum diferă Saturn de Pământ în conștiința sa?

Cobra: Jupiter este cea mai mare planetă binefăcătoare. Este o planetă a expansiunii. Este o planetă a fericirii, și aceasta est energia pe care o aduce Jupiter. Aduce noroc, aduce expansiune, aduce creștere. Aduce multe lucruri bune și minunate. Saturn aduce contracție, aduce concentrare. Poate aduce dificultăți, dar aceste planete împreună. De fapt sunt destul de armonizate. Vorbind din punct de vedere teoretic, conjuncția lui Jupiter și Saturn nu este întotdeauna benefică, dar poate fi deoarece energia de contracție și de expansiune, aceste două energii împreună pot crea o dinamică foarte interesantă, care poate transforma societatea. Și pe măsură ce ne apropiem de această mare conjuncție, cea mai mare parte a planetei este sub carantină, care este o energie foarte saturniană, și Jupiter vizitând, spunând ‘Bună ziua‘, va începe să întoarcă situația.

Debra: Uau, asta face ca energiile acestor planete să fie atât de puternice, încât atunci când se conjug este denumită ‘marea’ ? 

Cobra: Jupiter și Saturn sunt cele mai mari două planete din sistemul solar. Și majoritatea masei sistemului solar în afara Soarelui este concentrată în Jupiter și Saturn. Și atunci când fac o conjuncție vizibilă de pe Pământ, avem un puternic impuls de energia scalară din direcția lui Jupiter și Saturn, un câmp de energie care este foarte creativ, care aduce cu siguranță transformarea.

Debra: Bun. Așa cum ați menționat, pe decembrie 21 este la fel și marele trigon cu Jupiter/Saturn și Alcyone, soarele nostru central local în Pleiade, și Galaxia M87, care este precum ați spus, o galaxie majoră din Grupul Vărsător. Care este semnificația acestui mare trigon în toate aceste semne de aer ?

Cobra: Aceasta aduce o energie cosmică foarte subtilă și foarte puternică pe suprafața planetei. Aceasta este un eveniment foarte rar, încât o energie atât de puternică, atât de concentrată, și totuși atât de înălțătoare poate ajunge pe suprafața planetei. Este un moment cosmic pleiadean rar.

Debra: Uau. Știți, un lucru care este atât de emoționat este că acest mare trigon va aduce energii extrem de puternice ale iubirii cosmice pe planetă, după cum ați spus, și că acest bliț de energii a iubirii cosmice își are originea în galaxia M87. Ne puteți detalia puțin importanța acestei galaxii?

Cobra: Da. Această galaxie a trimis deja un bliț de energie a iubirii cosmice într-una din meditațiile de masă din trecut. Meditația Portalului AION cu câțiva ani în urmă, și a fost una dintre cele mai minunate energii pe care mulți dintre noi am trăit-o vreodată. Și această energie nu a fost prezentă pe această planetă de la, aș spune, începutul anilor 1980. Și ne-a vizitat rapid în momentul portalului AION și va reveni din nou – de asta asta, mult mai puternic.

Debra: Este necesar ca blițul solar care va declanșa Evenimentul să vină prin galaxia M87 înainte de a ajunge în centrul nostru galactic? S-ar putea ca acest bliț din decembrie să fie considerat o „repetiție generală” pentru Eveniment? 

Cobra: Flashul (blițul) cosmic provine din Soarele Central Cosmic și călătorește spre diferite grupuri galactice. Și una dintre căile majore pentru acest lucru, cum energia călătorește, este prin galaxia M87, spre centrul galactic al acestei galaxii. Deci galaxia M87 este întotdeauna inclusă în acea cale, deoarece există o conexiune foarte puternică cu grupul nostru galactic local și grupul de galaxii Fecioară. Deci, există o plasmă puternică, plasmă cosmică, o poartă hiper dimensională între acel grup galactic și grupul nostru local de galaxii. Ori de câte ori există o apariție importantă în această galaxie, există un bliț care se deplasează de la grupul galactic Fecioară, deoarece grupul galactic Fecioară supraveghează evoluția grupului galactic local.

Debra: Am observat că în instrucțiunile pentru această meditație tragem acum stâlpul Luminii și prin galaxia M87. Ar trebui să facem acest lucru în meditațiile noastre zilnice atunci când introducem un stâlp de Lumină, pentru a o include galaxia M87?

Cobra: Este o idee foarte bună.

Debra: Bun, bine. Este acest flash de energie a iubirii cosmice un aspect al energiei Zeiței?

Cobra: Aceasta este un aspect foarte înalt al energiei Zeiței. (Frumos) Și Zeița Iona, care a venit în Atlantida și a adus misterul Zeiței, provine de fapt din galaxia M87. Ea a venit călătorind prin Soarele nostru Galactic Central al acestei galaxii, apoi vizitând multe planete, a adus misterul Zeiței în multe sisteme stelare, în special în această regiune a galaxiei, până când s-a regăsit pe această planetă cu 25.000 de ani în urmă.


Partea a 2-a. Forțele Galactice și Forțele Luminii  

Debra: Voi vorbi puțin mai târziu cu dvs. în interviu despre mai multe privind energia Zeiței. Dar, deocamdată, aș vrea să vorbesc cu dvs. puțin despre Forțele Galactice de Lumină. Situația noastră planetară și galactică este într-un stadiu de flux, și multe despre viitor sunt lucruri necunoscute, dar când aceste energii vor intra, ne putem aștepta la  sfârșitul surprizelor și întârzierilor, ca atunci când Forțele Luminii au găsit Chimera ascunzându-se într-o poziție super cuantică? Adică, de ce odată ce un obstacol este eliminat, credeam că Evenimentul poate fi declanșat, apar noi obstacole? Acest lucru
provoacă multă frustrare în rândul Lucrătorilor în Lumină și mulți își pierd practic răbdarea și speranța.

Cobra: Problema este că există prea mult întuneric pe această planetă și în jurul acestei planete, astfel încât Forțele Luminii eliberează informații despre acest întuneric pas cu pas, așa încât oamenii să o poată procesa, și de asemenea, Forțele Luminii să proceseze. Deci, întârzierile sunt posibile, până în momentul final – dar întârzierea principală este legată de bombele toplet. Acesta este principalul factorul de limitare. Și când acesta este abordat, toți ceilalți factori care pot întârzia Evenimentul sunt mult, mult, mult mai mici.

Deci lucrurile converg spre Eveniment. Nu este întârziere, după întârziere, după întârziere, mergând la infinit. Este o convergență a întârzierilor din ce în ce mai mici, a tot mai multor clarități, și din ce în ce mai puțin întuneric, până când se întâmplă străpungerea. Aceasta este o altă perspectivă, care este destul de importantă. Și dacă oamenii au această perspectivă de convergență, nu își vor pierde speranța. Nu vor fi frustrați pentru că vor înțelege că ne apropiem. Este de fapt o mișcare în spirală spre Eveniment.

Debra: Bun. Și doar pentru a fi clar, acele bombe toplet rămase se află în câmpul cuantic, corect? (Da, da) Și sunt legate de implanturile din interiorul oamenilor? (Da) Această suprapunere cuantică, este ca un alt câmp energetic non-fizic? Este acesta un câmp pe care ar trebui să-l includem în meditațiile noastre de protecție atunci când curățăm și protejăm câmpurile noastre, plasmatic, eteric, astral și mental?


Cobra: Nu este un câmp energetic non-fizic. Este practic un câmp fizic, dar este la nivel cuantic. Deci, este o dimensiune diferită a lucrurilor, aș spune. Și dacă doriți, puteți include acest lucru în practicile voastre zilnice.

Debra: Bine. Puteți să ne informați cu privire la procent a rămas din Chimera, atât în nave cât și subteran ?

Cobra: Da. Navele au dispărut. Flota Chimera a dispărut. A fost eliminată. Deci, ceea ce se întâmplă acum, este curățarea bazelor subterane, care este în desfășurare. Nu pot da procente, dar voi spune că flota lor, navele lor stelare, navele lor spațiale, au dispărut. Chimera nu este capabilă să trăiască, nu sunt capabili să plece dincolo de Orbitele Joase ale Pământului. Nu este posibil deoarece Confederația Galactică îi pot opri și elimina.

Debra. OK, bine. Nu ați menționat “Regina Păianjen” a Chimerei până acum recent pe blogul dvs. Acum că ea a dispărut, există oameni pe suprafață care nu mai au la cine să se închine? Referindu-ne la unele dintre membrii feminini al forțelor întunecate, sunt pierdute acum? Și-au pierdut puterea?

Cobra: Majoritatea femeilor întunecate nu au avut un contact real cu regina. Astfel, a fost doar idea despre asta. Este o situație similar când Satana a fost eliminată în Soarele Central, există încă mulți oameni care se închin acestei entități, deși această entitate nu mai există. Deci, ei se închină la forma gândului, la o idee. Este o idee la care ei se închină. Iar atașamentul lor este la ide, nu la ființa reală, care nu mai există.

Debra: Și făcând acest lucru, practic ei îl mențin viu energetic?

Cobra: Ei păstrează vie forma de gândire într-o anumită măsură. Da.

Debra: Are vreo putere până la urmă?

Cobra: Are ceva putere, dar mult mai puțin decât entitatea originală.

Debra: Bine. Altă întrebare. Oamenii susțin că văd nave de lumină pe cer, se dezvăluie de fapt aceste nave de lumină ? Și atunci de ce îi văd anumiți oameni, iar alții nu? Vom avea o creștere a numărului de oameni care îi vor putea vedea în noua Eră a Vărsătorului? Știu mulți Lucrători în Lumină încep să simtă legați și s-au săturat să continue într-o credință oarbă fără nicio dovadă tangibilă că Forțele Luminii există.

Cobra: Bine. Ceea ce se întâmplă este de când flota Chimera a fost eliminată, Forțele Luminii își arată navele puțin mai mult și se apropie. Se arată uneori când sunt în siguranță. Există o situație nefericită că mulți dintre lucrătorii cheie ai luminii sunt prea importanți și, dacă ar avea o experiență fizică cu navele, vor fi atacați drastic de întuneric. Deci, pentru propria lor protecție, Forțele Luminii nu se arată încă. Acest lucru se va schimba din nou, drastic după Eveniment. Deci, Lucrătorii cheie în Lumină vor fi primii care vor fi contactați atunci când este sigur și vor fi contactați destul de direct și destul de dramatic.

Debra: Vor fi contactați fizic?

Cobra. Da.

Debra: Interesant. Puteți să ne împărtășiți acum cât de aproape sunt acele nave de Lumină ale Confederației Galactice de suprafață ?

Cobra: Navele pot veni destul de aproape. Aș spune că marea lor majoritate sunt chiar acum în Orbita Joasă a Pământului. Unele dintre ele se întind spre exterior, prin întreg spațiul sublunar. Și, bineînțeles, există o flotă vastă dincolo de spațiul sublunar în tot Sistemul Solar, care se află deja în poziția lor finală, cu degetul pe declanșator pentru a iniția Evenimentul, știți. Deci, ceea ce se întâmplă mai aproape de Orbita Pământului de Jos nu am libertatea încă să o comentez.

Debra: Recent, în mass media, au apărut știri despre faptul că un general pensionar din Israel a dezvăluit că există o Confederație Galactică, conform căreia există extratereștrii și că au fost în contact cu Israelul și Statele Unite ale Americii de ani de zile (ei) au ținut acest lucru secret deoarece nu simt că omenirea este pregătită Care este scopul acestei dezvăluiri, mai ales că fost făcută prin intermediul mass mediei?

Cobra: Aceasta face parte din planul de dezvăluire a Forțelor Luminii. Ei vor să divulge cât mai mult posibil. Desigur, există o mulțime de rezistență în mass media, dar acest lucru a reușit să se strecoare și vor fi din ce în ce mai multe situații de genul acesta atunci când aceste piese de dezvăluire se pot întâmpla, mai ales după ce flota Chimera a dispărut. Deci, acum este mult mai ușor să dezvăluie lucruri de genul acesta.

Debra: Ați menționat că după Eveniment, Forțele Luminii vor fi contactați. Este vreo șansă ca înainte de Eveniment, pe măsură ce situațiile se îmbunătățesc, Comandamentul Ashtar să contacteze Lucrătorii în Lumină, eventual cu misiunile lor în timpul și după Eveniment?

Cobra: Este extrem de puțin pentru că nu va fi în siguranță. Oamenii pot fi contactați în visele lor. Ar putea vedea nave de la distanță, dar cât este posibil.

Debra: Bine. Mulți folosesc Comanda 12 21 cu rezultate pozitive. Odată ce declarăm această comandă, cât timp va fi echipa noastră cu noi ? Îi putem invoca zilnic de nenumărate ori ? Și este necesar ca totdeauna să declarăm această comandă cu voce tare? Și dacă da, de ce acest lucru ? Fiindcă alte comenzi afirmă să le facem în tăcere, în mintea noastră.

Cobra: Bine. Comanda 12 21 este de fapt o invocare, care vă aduce imediat în atenția echipei voastre. Așa că, orice se întâmplă în viața voastră, dacă există o situație la care aveți nevoie să vă ajute echipa voastră, va fi ca un apel S.O.S. pentru ei. Când primesc această comandă, încep imediat să verifice situația voastră, ce se întâmplă, și vor acționa. Iar voi îi puteți evoca ori de câte ori vă simțiți ghidați, sau ori de câte ori doriți. Dacă o faceți cu voce tare, este mult mai puternică deoarece vibrația sunetului manifestă mai multe posibilități pentru intervenția în planul fizic.

Debra: Se aplică acest lucru și celorlalte comenzi, cum ar fi 771, în ceea ce privește rostirea cu voce tare, având mai multă putere?

Cobra: Da. Da. Puteți de fapt să le spuneți cu voce tare. Pe toate.

Debra: Bine. Și Comanda 12 21 va rămâne la fel și va păstra același nume chiar și după 21 decembrie?

Cobra: Da, desigur. Toate numele comenzilor vor rămâne aceleași.

Debra: Bine. Întrebare despre unde sunt acum sufletele oamenilor care mor – sunt întâlnite de navele Ashtar pentru a fi ținute până la Eveniment sau Arhonii stau încă la pândă și pun sufletul înapoi în ciclul de reîncarnare?

Cobra: Din nefericire, Arhonii desigur, stau la pândă. Acest lucru face încă parte din construcția matricei. Deci, oamenii car mor, sunt interceptați de către Arhoni și ținuți în ciclul de reîncarnare. 


Debra: Ce se va întâmpla cu aceste suflete după Eveniment?

Cobra: Toate acestea vor fi restructurate. Planul astral, planul mental, toate acele planuri vor fi restructurate și sufletele care locuiesc în acele planuri vor fi contactate și multe vor fi evacuate sau duse pe alte planete. Unele dintre ele se vor reîncarna într-un nou corp, cu un nou obiectiv pe planeta Pământ, dar toate acestea vor fi aliniate cu cel mai înalt scop.

Partea a 3-a. Evenimentele actuale


Debra: Aș dori să vă vorbesc acum puțin despre unele evenimente actuale și, desigur, o preocupare principală în mintea tuturor este vaccinul COVID-19. Oamenii care sunt „adormiți” se întreabă îngrijorați când îl pot obține, crezând că le va permite să se întoarcă la viața lor normală, în timp ce cei „treziți” se întreabă îngrijorați cum NU o pot obține. Dar, în toate părțile, se simte că trăim în prezent într-un film de ficțiune științifică, cu acțiuni disperate ale întunericului pentru a se grăbi cu agenda lor distopică a Noii Ordini Mondiale și pentru a menține masele înrădăcinate în frică. Întunericul se grăbește cu planul lor din cauza vibrației planetare superioare pe care o aduce Era Vărsătorului, care va accelera sosirea blițul solar și Evenimentul?

Cobra: De fapt, da, forțele întunecate sunt conștiente de sosirea Evenimentului, a Erei Vărsătorului, a blițului solar, a blițului galactic. Toți sunt conștienți. Adică, liderii de vârf ai forțelor întunecate sunt conștienți de acest lucru și se tem de acesta. Știu că acest lucru se va întâmpla și ar dori să îl prevină. Și, de fapt, faptul că și-au executat planurile în acest an, înseamnă că știu că acest lucru va veni în curând. Este un semn al disperării și fricii lor și nu un semn al puterii lor. Și-au activat planurile pentru că știu că acest lucru se va întâmpla în curând și asta fac pentru a preveni acest lucru.

Debra: Și, desigur, știm că nu vor putea preveni acest lucru. Corect?

Cobra: Desigur, nu vor putea preveni acest lucru. Ne pot aduce câteva momente foarte dificile, dar nu vor putea preveni evoluția planetară și eliberarea planetară. Nu este posibil.

Debra: Bun. Ei bine, până când se va întâmpla Evenimentul, aceste energii puternice care vor intra pe 21 decembrie vor fi suficiente să risipească planul lor de vaccinare înainte de a deveni foarte periculoase pentru umanitate?

Cobra: Ce vor face acele noi energii, vor corecta linia temporală. Exact cum se va desfășura această bătălie, nu este posibil să fie prevăzută, există pur și simplu prea multe variabile, prea mulți factori diferiți în joc. Și unul dintre factorii foarte importanți este modul în care Lucrătorii în Lumină își vor urma misiunile în general. De fapt, în 2019, mulți dintre Lucrătorii cheie ai Luminii au făcut greșeli cruciale, au luat decizii stupide, au făcut niște lucruri foarte, foarte urâte. Și acesta este unul dintre motivele pentru care acest plan întunecat a putut să meargă chiar atât de departe. Deci, acțiunile au consecințe, atât de multe sunt în mâinile oamenilor, în special a persoanelor cheie de pe suprafața planetei.

Debra: Da și, de aceea este important să facem lucruri precum meditațiile în masă. Efectul pe care l-am putea avea pentru unele dintre aceste planuri nefaste, este acest efect proporțional cu numărul de persoane care participă la meditație? Știu că ați spus că masa critică este cea mai importantă, dar dacă putem medita un milion sau mai mulți oameni, va ajuta acest lucru să risipească unele dintre aceste planuri ticăloase ?

Cobra: Fiecare persoană care meditează ... Cu cât meditează mai mult, cu atât mai mult poate schimba o anumită situație. Deci, este cu adevărat important să convingeți cât mai mulți oameni să mediteze.

Debra: Bine. Revenind la coronavirus, în ce măsură este o înșelătorie în acest moment?

Cobra: Virusul este real. Situațiile care sunt proiectate, distorsiunea datelor, distorsiunea faptelor din jurul virusului, fac de fapt parte din agendă. Deci, forțele întunecate folosesc acest virus pentru a proiecta situația planetară către un viitor mai întunecat.

Debra: Bine. Deci, să fim conștienți de asta ... Adică, păstrați-vă în siguranță, dar nu credeți tot ce auziți, nu? (Exact) Bine. Măsurile de blocaje încep iarăși să fie implementate; a ajutat „Meditația împotriva blocajelor proiectate ” zilnică să le întârzie într-o oarecare măsură și ar trebui să o facem în continuare? Și, de asemenea, ce spuneți de meditația săptămânală „Finalul Coronavirusului”?

Cobra: Da, cu siguranță, meditația contra blocajelor a avut rezultate destul de semnificative, deoarece sunt oameni pe întreaga planetă, mai ales în anumite poziții din guvern care rezistă deschis acestor blocaje. Deci, este foarte bine să continuați cu meditația respectivă și să continuați cu meditația anti-coronavirus pentru a reduce răspândirea virusului. Ambele meditații sunt încă foarte importante.

Debra: Bine. Acum să discutăm despre un alt subiect despre care s-a vorbit foarte mult în întreaga lume și anume alegerile din SUA. Ați afirmat că Forțele Luminii comunică că oricine va deveni președinte, nu va influența planul general de liberalizare planetară. Aceasta deoarece energiile Erei Vărsătorului vor neutraliza orice acțiune nefavorabilă a oricăruia care este în funcție sau există un alt plan care nu va implica niciun candidat, probabil că vom avea alte alegeri?

Cobra: Planul de eliberare planetară, Planul Evenimentului, planul arestărilor în masă nu include președintele Statelor Unite.

Debra: Bine. Deci, spuneți că această persoană nu ar avea nicio influență și chiar nu contează.

Cobra: Adică, președintele poate avea o oarecare influență, dar oamenii care decid cu adevărat ce urmează să se întâmple când vor avea loc arestările în masă, nu este președintele Statelor Unite.


Debra: Bine. Ați menționat că există o „tranziție” în S.U.A.; s-ar putea ca acest lucru să se mute la o altă formă de guvernare? Adică, are legătură cu frauda electorală? Ați afirmat că atât Constituția Statelor Unite, cât și Declarația de independență vor avea un rol important în evenimentele care urmează să aibă loc în Statele Unite în următoarele câteva luni și care vor avea un impact global. Puteți să împărtășiți care sunt aceste evenimente sau ce poți spune despre această situație?

Cobra: Ceea ce este foarte important și care se întâmplă acum este expunerea fraudelor electorale. Acest lucru a creat anumite condiții în conștiința globală. Oamenii sunt mult mai conștienți de cât de coruptă este cu adevărat politica și acest lucru creează anumite condiții în care este mult mai ușor să declanșezi Evenimentul. Deci, face parte din procesul de trezire globală.

Debra: Bine, bun. Mă întreb dacă acest lucru are legătură: mulți oameni îl urmăresc pe Charlie Ward care a declarat recent că „generalul Flynn va conduce 17 națiuni militare în cea mai mare operațiune militară din lume pentru a restabili libertatea și drepturile omului de pe planetă, cu arestări în masă a fiecărui criminal corupt, fără a fi exclus niciunul. Vom fi sub legea militară americană pentru ca aceștia să respecte legea stabilită în 1776, prin Declarația de Independență. Fiecare națiune va fi atunci liberă.
" Puteți confirma sau nega că există o operațiune militară multi-națională în curs de arestare a cabalei? Se efectuează în prezent arestări în masă? Și Galacticii vor fi implicați în vreo operațiune la suprafață?

Cobra: De fapt, există un plan pentru arestările în masă, dar încă nu se întâmplă. Ceea ce tocmai ați citit este, aș spune, corect într-un anumit grad, dar arestările în masă, atunci când vor avea loc în realitate, vor fi cunoscute publicului. Nu va fi pe așa-numitele site-uri alternative. Va fi peste tot cu dovezi, cu fotografii, cu orice.

Debra: Bine. Dar puteți confirma că există o operațiune militară multinațională în derulare?

Cobra: Aș spune că există o alianță a unor lideri superiori din armata Statelor Unite, China, Rusia și alte câteva țări, care este implicată în operațiunea planetară de arestare în masă. Cât de departe se află acum acea operațiune. 

Debra: Ați declarat în interviul cu We Love Mass Meditation că nu suntem încă într-un loc în care opțiunea Delta ar fi inițiată. Este Delta o opțiune ceva care se va întâmpla probabil sau am putea să ocolim această opțiune?

Cobra: Este posibil ca acea opțiune să fie declanșată. Există mulți factori care contribuie la această decizie și decizia nu a fost încă luată. Și condițiile nu sunt încă potrivite pentru acest lucru. Și dacă se întâmplă asta, veți ști ... va fi evident.

Debra: Vor ajuta energiile Erei Vărsătorului pentru a diminua reduce această opțiune?

Cobra: Nu aș spune că ar atenua această opțiune. Vor lua deciziile mai clar. Aceasta va face planurile mai aliniate, mai armonizate, mai eficiente orice trebuie să se întâmple se va întâmpla când va fi momentul potrivit.

Debra: Bine. Deci, ele de fapt, ar putea să ajute. Ar trebui ca Biden sau Trump să fie declarați câștigători finali și să fie numiți în funcție, și ne-am putea aștepta la revolte la nivel național și ar putea duce la punerea în aplicare a legii marțiale? Au crescut sau au scăzut șansele războiului civil din S.U.A.?

Cobra: Aceste șanse au scăzut ușor, iar acum este aproximativ, aș spune că aproximativ 25-26%.

Debra: Ce spuneți de revolta care ar putea avea loc și de legea marțială ?

Cobra: Revoltele sunt posibile deoarece au fost proiectate de anumite facțiuni, aș spune. Legea marțială este, de asemenea, posibilă, dar legea marțială poate avea multe semnificații diferite. Există multe motive diferite în spatele acestei legi marțiale. Practic, legea marțială poate face parte din planul de opțiuni Delta sau poate face parte de asemenea, din planul Evenimentului.

Debra: Bine. Așadar. ar putea fi folosit fie pentru circumstanțe pozitive, fie pentru cele negative.

Cobra. Exact.

Debra: Să vorbim o clipă despre situația financiară. Știm că Forțele Luminii au planuri de resetare a sistemului financiar în momentul Evenimentului, dar forțele întunecate au planurile lor proprii pentru resetarea financiară globală în încercările lor de a crea un sistem financiar mondial unic. Ați indicat din nou în interviul dvs. cu We Love Mass Meditation că acest lucru nu se va întâmpla, dar că forțele întunecate vor face tot ce le stă în putere pentru a ne aduce cât mai aproape posibil. Atât de curios, cum arată „cât mai aproape”? Este necesar să luăm măsuri de precauție acum? Și dacă da, ce ne sugerați?

Cobra: Bine. Din nou, ne aflăm în această bătălie finală a liniilor temporale și este foarte greu de prezis cât de departe va merge planul întunecat. Deci este imposibil de spus. Din nou, cu cât ne facem mai mult munca, cu atât ne aliniem mai mult în meditațiile și acțiunile noastre zilnice, cu atât mai mulți oameni își fac cunoscută vocea, expun ce se întâmplă, împărtășesc informații, fac tot ce este necesar, și cu atât mai mult putem evita acele scenarii negative

Debra: Bun, bine. Și o întrebare curioasă. Ce spuneți despre misteriosul stâlp monolit metalic triunghiular care a fost găsit într-un deșert îndepărtat din Utah din S.U.A., care a făcut știri mondiale, mai ales după ce a dispărut, de asemenea, cu două săptămâni mai târziu? Și apoi, în același timp, s-a întâmplat de cealaltă parte a lumii în România, apoi a apărut altul în California. Care este povestea din spatele acestor monoliți? Sunt doar o farsă, sunt semne de la Galactici, cum sunt cercurile de culturi sau ar putea fi ceva folosit în scopuri nefaste?

Cobra: Acești monoliți fac parte dintr-un proiect artistic și faptul că proiectul artistic a făcut știri chiar acum este un semn al energiei Vărsătorului care intră acum. Aceasta este tocmai imaginea Epocii Vărsătorului. Energia acestor monoliți ne conectează la misterul universului. Ne aduc amintirile filmului Space Odyssey. Aduc conexiuni cu vechile amintiri ale Atlantidei. Deci, fac parte din trezirea globală.


Partea a 4-a. Vindecarea spirituală

Debra: Oh, interesant. Ei bine, misterul s-a rezolvat. Îmi place să vă vorbesc acum despre vindecare și practica noastră spirituală. Mai ales, de la data portalului 11-11, multe persoane, în special Lucrătorii în Lumină, raportează oboseală extremă, dureri de cap, amețeli, greață, vibrații intense ale corpului și o creștere puternică a simptomelor dureroase. Acest lucru se datorează intensității extreme a undelor energetice, care lovesc planeta prin erupțiile solare neobișnuite și în creștere?

Cobra: Nu, face parte din, aș spune, bătălia finală în care Forța Luminii elimină întunericul și întunericul contra atacă. Atât de multe entități îi atacă pe Lucrătorii în Lumină. Toate aceste tehnologii, tehnologiile scalare creează majoritatea acestor simptome.

Debra: Oh, interesant. Bine, dar sunt înregistrate erupții solare în creștere. Acestea vin în pregătirea Evenimentului care se apropie, eventual pentru a ne aclimatiza corpurile câte puțin?

Cobra: Nu, acesta este doar începutul noului ciclu solar, unde minimul solar este chiar în urma noastră. Și acum începem încet să intrăm în noul ciclu solar.

Debra: Bine. o parte din oboseala pe care o experimentează Lucrătorii în Lumină ar putea fi cauzată de implicarea în operații galactice și bătălii în planul astral în timp ce dorm?

Cobra: Da, într-o anumită măsură.

Debra: Bine. Da, pentru că mulți oameni raportează visele în care participă la astfel de activități. Și mulți Lucrători în Lumină se confruntă, de asemenea, cu insomnie sau cu somn perturbat. Ar ajuta vreunul dintre protocoalele actuale precum Comanda 771 sau Comanda 12 21 privitor la acest lucru? Sau mai aveți și alte sugestii?

Cobra: Da. Aceste protocoale ar ajuta foarte mult. Pot ajuta foarte mult.

Debra: Bine. Deci, a le invoca înainte de a adormi, ar ajuta.

Cobra: Da. Da.

Debra: Bine. Mulți oameni sunt plini recent de emoții negative. Care sunt motivele ? Și ați putea să dați câteva sfaturi ? aceste lucruri sunt datorită, așa cum ați menționat, acelor arme scalare ?

Cobra: Da. Da.

Debra: Bun. Este posibil ca Forțele Luminii să poată stabili un protocol pe care să îl putem folosi pentru a ne ajuta să ne protejăm de atacurile entităților întunecate ?

Cobra: Unul dintre cele mai eficiente lucruri este de a invoca Flacăra Violet și de a invoca și acele comenzi. Puteți apela echipa voastră prin Comanda 12 21 și puteți solicita protecție. Puteți folosi stâlpul de Lumină. Există și alte tehnici de protecție. Unele dintre ele sunt publicate pe blog de ani de zile.

Debra: Da. Este adevărat că unii indivizi cu vibrație înaltă sunt „lăsați singuri” de întuneric? Devenim mai „invizibili” pentru întuneric cu cât ne ridicăm mai mult vibrația?

Cobra: Acest lucru va fi adevărat atunci când se va elimina suficient din construcția matricei.

Debra: Bine. E bine de știut. Rănirea și declanșarea emoțională poate cauza scăderea vibrației noastre. Suplimentar la protocolul Comanda 771, aveți și alte sugestii pentru a ne ajuta să ne vindecăm corpurle emoționale ? 

Cobra: Există mulți vindecători care pot utiliza tehnici variate pentru a ajuta la vindecarea corpului emoțional și oamenii care au traume emoționale, pot folosi acele modalități diferite de vindecare și pot vizita vindecătorii spre a-I ajuta în acest proces.

Debra: Bine. Ați menționat că eliminarea implantului va începe după 21 decembrie, ceea ce este o știre grozavă. În ce moment vom fi capabili să simțim rezultatele și ce vom simți ?

Cobra: Din nou, așa cum ați spus, acest lucru poate fi așteptat într-o lună sau două, și rezultatul va fi conexiunea mult mai ușoară cu Sinele vostru Superior, și vă veți simți în general, mult mai bine, ca urmare a mai multor lumini în câmpul vostru energetic.

Debra: Bun, bine. Ce se va întâmpla după intrarea energiilor Erei Vărsătorului cu cei care sunt treziți spiritual ? Și ce ne spuneți despre cei care nu sunt treziți spiritual?

Cobra: Pentru cei care sunt treziți spiritual, va fi o mare împingere înainte. Va fi, așa cum am spus, mai ușor pentru ei să se conecteze cu Sursa, cu Sinele lor Superior. Și cei care nu sunt treziți vor avea mai mult, aș spune o experiență de cutremur în care vor trăi un cutremur emoțional, deoarece acele două energii vor începe să declanșeze emoțiile suprimate. Și mai ales, pe măsură ce mai mult din construcția matricei este eliminată, acele energii vor declanșa oamenii. Tot ce a fost suprimat va începe să iasă la suprafață.

Debra: Bine. Deci, este important să avem compasiune pentru tot prin ceea ce trec.

Cobra: Da.

Debra: Unii Lucrători în Lumină susțin că trăiesc acum în 5D, dar mulți încă nu au experimentat acest lucru. Va fi mai ușor după 21 decembrie să accesăm energia 5D? Și puteți descrie cum se simte energia 5D?

Cobra: Da. Va fi mai ușor pe măsură ce, din ce în ce mai mult implant va dispare. Este mai ușor să vă conectați cu acele energii cu dimensiuni superioare. Iar energiile din a cincea dimensiune sunt energiile ale fericirii, ale Luminii, ale Iubirii. Adică, toți cei care au lucrat cu ei înșiși au experimentat aceste energii la un moment dat în viața lor.

Debra: Da. Energia 5D este cu siguranță una fericită. Dar, din moment ce suntem încă în corpuri 3D, trăim o experiență 3D, ce sugestii aveți pentru a gestiona trăirea în 3D după ce ați experimentat o privire asupra lui 5D, deoarece lumea 3D se poate simți atât de grea și haotică?

Cobra: Scopul este ca după ce experimentați energiile 5D, să ancorați aceste energii în corpul vostru fizic și în împrejurimile voastre fizice. Deci, acele energii au venit, pentru a fi ancorate, pentru a fi integrate în lumea fizică.

Debra: Bine. Chiar dacă Pământul nu se va despica fizic, așa cum ați spus în ultimul nostru interviu, în timp ce trecem la momentul Evenimentului, se va forma o mare diviziune de linia temporală, între cei care se identifică cu „vechiul” Pământ și cei care se identifică cu „noul” Pământ? Unii spun că cei care trăiesc pe „noul” Pământ nu vor putea nici măcar să asiste sau să fie afectați de haosul dezmembrării „vechiului” Pământ. Este adevărat?

Cobra: Ei bine, aș spune că este o exagerare. Aș spune că cei care sunt mai aliniați cu energiile 5D vor avea o experiență mai spirituală, o experiență mai pașnică. Și cei care se agață de lumea veche vor avea un proces mult mai dificil. Dar va fi în continuare aceeași realitate fizică, realitate exterioară pentru ambele tipuri de oameni, deși cei care sunt mai conectați cu Sinele lor Superior vor avea o perioadă mult mai ușoară în tranziție.

Debra: Bine. Știm că este crucial să ne conectăm la Sinele nostru Superior în aceste vremuri și totuși, dar, după cum ați menționat, armele scalare și alte mijloace nefaste creează o deconectare. Cum putem realiza mai bine această conexiune?

Cobra: Da, este bine să meditați, să vă conectați cu natura și să conectați la ceea ce este bun și frumos.

Debra: Bine. Ați menționat că, într-o operațiune recentă, comandamentul Ashtar și-a repoziționat navele-mamă pentru poziția lor finală și sunt gata să transmită energii pentru a declanșa Evenimentul și pentru a elimina întunericul rămas. Cum putem primi mai bine aceste energii? Dacă le primim, va da oarecare putere înapoi Lucrătorilor în Lumină pentru a fi gata pentru misiunile lor în timpul străpungerii finale?

Cobra: Da, pentru a vă conecta cu acele nave mamă trebuie să vă extindeți conștiința, dincolo de orbita lunară. Și dacă veți reuși să faceți lucrul acesta, veți putea simți energia acelor nave mamă și vă pot trimite ceva vindecare și vă pot reechilibra și câmpul energetic.

Debra: Cum ne sugerați să facem asta, extinzându-ne conștiința dincolo de orbita lunară?

Cobra: Intrați doar în meditația voastră și puteți călători doar în mintea voastră, în meditația voastră. Puteți călători, puteți vizualiza cum treceți dincolo de orbita lunară și vedeți ce se întâmplă.

Debra: Oh, bine. OK. Vom primi vreo vindecare înainte de Eveniment, astfel încât să ne putem asuma în mod eficient rolul de lider pentru a ajuta umanitatea să navigheze în energiile superioare și dezvăluirea pe care Evenimentul o va aduce?


Cobra: Da, procesul de vindecare va începe de îndată ce va fi eliminată suficientă tehnologie negativă, energiile de vindecare vor începe să curgă treptat, dar vindecarea completă se poate întâmpla numai după Eveniment.


Partea a 5-a. Evenimentul și Ascensiunea

Debra: Aș dori să vă pun câteva întrebări despre Eveniment și Înălțare. Ați spus că unul dintre obstacolele în calea Evenimentului este că nu există suficientă unitate între Lucrătorii în Lumină, că, dacă am putea deveni mai uniți, am crea un câmp puternic de rezonanță armonică care ar permite Forțelor Luminii să facă lucrurile mai repede și mai eficient. Acest lucru se datorează faptului că Lucrătorii în Lumină au o frecvență vibrațională mai mare și atunci când este unificat, aceasta este mărită? Ce se întâmplă cu această frecvență atunci când există disonanță între Lucrătorii în Lumină?

Cobra: Lucrătorii în Lumină sunt de fapt ființe care s-au oferit voluntare la un moment dat să vină aici pe această planetă pentru a ridica vibrația planetei. Și dacă majoritatea luptă între ei, este evident că acest lucru va crea consecințe drastice într-un câmp energetic planetar.

Debra: Bine. Ei bine, veți fi fericiți să știți că există un proiect în curs de realizare care va ajuta la unificarea semnificativă a Lucrătorilor de Lumină, precum și la creșterea energiei Zeiței. Deci, stați la curent cu asta. După cum înțelegem, principalul obstacol în calea evenimentului este în prezent bombele cuplete cuantice. Ne puteți spune procentajul din ceea ce a mai rămas dintre acestea sau orice perioadă de timp în care ar putea fi eliminate?

Cobra: Nu, nu pot răspunde la această întrebare.

Debra: Bine. dar ați spus că sunt mai ușor de îndepărtat decât cele cu plasmă, care au fost eliminate la începutul acestui an (da, da) datorită succesului uneia dintre meditațiile noastre. Asta înseamnă că odată ce majoritatea resturilor cuantice rămase sunt curățate, chiar dacă există încă anomalii primare sau Chimera sau Arhoni prezenți, se poate întâmpla [Evenimentul]? Și ar putea exista alte surprize care să apară? Știu că ai spus că este posibil, din moment ce suntem încă într-un război.

Cobra: Este posibil, dar aceste surprize vor fi minore. Va fi mult mai ușor de curățat și va dura mult mai puțin timp.

Debra: Și evenimentul se poate întâmpla în continuare dacă există o anomalie primară sau Chimera sau Arhoni?

Cobra: Da. Da.

Debra: Bine. Pentru că oricum vor merge la Soarele Central Galactic, nu?

Cobra: Da.

Debra: Bine. Pentru că oricum vor merge la Soarele Central Galactic, nu?

Cobra: Da.

Debra: Bine. Trebuie să întreb, cât de inconfortabil și periculos poate ajunge înainte ca Sursa să declanșeze Evenimentul? Este probabil că va trebui să trăim într-o societate distopică planificată de cabală înainte ca evenimentul să aibă loc? Va trebui să experimentăm lucruri precum lipsa de alimente, pandemii suplimentare, urmărirea prin supraveghere, 5G, sărăcia globală sau un guvern unic?

Cobra: Planurile lor, sau toate acele planuri întunecate nu vor avea succes în întregimea lor, însă, aspecte mai mici ale acestor planuri sunt deja active acum. Deci, acest lucru poate merge puțin mai departe, dar nu mă aștept să meargă mult mai departe decât ceea ce avem acum.

Debra: Bine. Ei bine, asta este o veste bună. Veți împărtăși la un moment dat o descriere detaliată a fazelor de nucleație 4, 5 și 6?

Cobra: Este planificat, dar din nou, nu vă voi face promisiuni, deoarece oamenii sunt prea atașați de ceea ce spun și, dacă nu se întâmplă exact în ziua în care spun că se va întâmpla, există probleme. Deci, aș spune că este planificat să fie descris în detaliu, dar nu voi spune când și cum.

Debra: Bine. Care sunt câteva semne că ne putem aștepta ca Evenimentul să se apropie?

Cobra: Cu siguranță, energiile puternice, pozitive și tot mai multe dezvăluiri în mass-media și o mulțime de evoluții interesante pe scena geopolitică planetară.

Debra: Și cred că ați menționat că odată ce Evenimentul se apropie, va exista o cantitate accelerată de activitate.

Cobra: Da. Da.

Debra: Suntem în continuare pe drumul cel bun pentru ca Evenimentul să se întâmple, așa cum s-a explicat anterior sau a existat o modificare? Va fi declanșat în continuare de un bliț solar imens sau, așa cum speculează unii oameni, această linie temporală s-a prăbușit și acum vine în multe „mini” blițuri-uri solare care vor continua până în 2025?

Cobra: Nu va fi un bliț (flash) solar. Va fi, aș spune, un puls galactic, care nu este încă un bliț solar mare, care creează cataclismul. Deci, atunci când evenimentul se va întâmpla, nu va exista nici un cataclism global, dar va exista un puternic flash de energie. Și planul este în continuare același.

Debra: Cum vor o experimenta diferite persoane? De exemplu, Lucrătorii în Lumină treziți sau oamenii disfuncționali, „oamenii adormiți” sau cei care nu doresc să se schimbe? Implanturile și programarea se vor rezolva automat în acest moment sau oamenii vor mai trebui să „facă munca” singuri?

Cobra: Oamenii treziți, pentru ei va fi o experiență foarte plăcută. Fiindcă, cei care au fost în negare vor trebui să se confrunte cu orice au negat. Și implanturile cu siguranță vor fi curățate într-o anumită măsură, dar va mai fi de lucru care trebuie făcut. Dar oamenii vor trebui să facă această muncă ei singuri și, bineînțeles, cu ajutorul Forțelor Luminii.

Debra: Bine. După Eveniment, corpurile noastre pe bază de carbon vor fi înlocuite cu
corpuri cristaline?

Cobra. Nu.

Debra: Și dacă da, această transformare se întâmplă deja cu unii care mențin o vibrație
ridicată?

Cobra: Da. Da.

Debra: Ce schimbări vom observa? Și acest lucru ar putea contribui la oboseala pe care o simt unii?


Cobra: Suntem cu toții în corpuri bazate pe carbon.

Debra: Oh, suntem. Bine. Pentru că unii Lucrători în Lumină vorbesc despre modul în care devin cristalini. Deci, asta nu este decât după Eveniment, corect?

Cobra: Aceasta este de fapt o idee care nu este pe deplin corectă. Deci, nu voi aprofunda acest lucru chiar acum, dar întreaga idee în sine, este de fapt o reflectare a ideii corpului de Lumină, dar acest lucru depășește sfera acestui interviu.


Debra: Bine. Mulțumesc. Conform cărții Matrix IV de Val Valerian, în momentul Evenimentului, toate obiectele artificiale realizate din materiale sintetice care nu există în natură, vor dispărea. El spune că acest lucru s-a mai întâmplat și este motivul pentru care arheologia nu poate găsi resturi de tehnologie avansată din civilizațiile antice. Este adevărat ceva din toate acestea?

Cobra: Evenimentul nu va face să dispară obiecte artificiale. Motivul pentru care arheologia nu poate găsi resturile de plastic este că plasticul poate dura aproximativ 500 de ani, în timp ce marmura poate dura milioane de ani sau chiar mii de milioane de ani. Majoritatea metalelor pot dura cel puțin câteva mii de ani. Deci, bineînțeles, dacă cineva ar folosi, de exemplu, plasticul în vremea egipteană, acel plastic ar dispărea de mult.

Debra: Are sens. Oamenii sunt curioși cum va arăta viața Lucrătorilor în Lumină treziți în timpul și după Eveniment? Vom fi mai ocupați ca oricând să ajutăm oamenii să facă față dezvăluirilor și să ne îndeplinim misiunile sau vom fi duși într-un paradis galactic pentru odihnă și vindecare?

Cobra: Acest lucru va fi destul de individual. Anumiți oameni au fost suprasolicitați și sunt pe punctul de a se prăbuși. Vor avea nevoie de vindecare și odihnă. Iar unii oameni vor izbucni de entuziasm după Eveniment și doar vor alerga, ajutând pe toată lumea, trezindu-i pe toți. Deci, este foarte individual.

Debra: Bine. Și vom putea alege? 


Cobra: Cu siguranță.

Debra: Bun. Pentru Lucrătorii în Lumină care sunt treziți și, după cum ați spus, obosiți de munca neobosită, din greu pentru eliberarea planetară, vor primi orice fel de prioritate de la Forțele Luminii atunci când vine vorba de distribuirea fondurilor, tehnologilor de vindecare și anti-îmbătrânire etc. ? Și Forțele Luminii știu de contribuția acestor Lucrători în Lumină? Cum sunt identificați acești oameni, se bazează pe vibrațiile lor?  Și cine anume poate lua deciziile cu privire la cum și cui să distribuie totul?

Cobra: Forțele Luminii monitorizează activitatea tuturor Lucrătorilor în Lumină în acest proces de eliberare. Iar cei care au contribuit cel mai mult se găsesc pe o listă de priorități, iar aceștia sunt cei care vor fi contactați prima dată. Și, la fel, cei care au o mare nevoie de vindecare vor fi, de asemenea, printre cei care sunt contactați mai întâi.

Debra: Bine. Și în ce moment, după Eveniment, vom avea acces la aceste lucruri?

Cobra: Distribuirea acestui lucru va începe imediat după Eveniment și va exista o listă de priorități. Vor fi secvențe. Vor exista protocoale și totul va merge în conformitate cu acele protocoale.

Debra: Bine. Puteți vorbi puțin despre paturile medicale și despre tehnologia de întinerire care va fi disponibilă după Eveniment? Din nou, cât de curând vor fi, după Eveniment, disponibile? Și paturile medicinale sunt eficiente numai în vindecarea bolilor corpurilor fizice și energetice sau este posibil ca acestea să inverseze complet și să oprească procesul de îmbătrânire?

Cobra: Bine. Această tehnologie pe care oamenii o numesc paturi medicinale (med beds) este de fapt o tehnologie care se află în jurul galaxiei de ceva timp și poate inversa procesul de îmbătrânire. Poate vindeca boala, poate repara corpurile energetice, poate repara corpurile fizice. Și acesta va începe să fie distribuit la un moment dat după Eveniment, unde există suficientă conștiință pentru acest lucru. Și din nou, primii cărora li se vor oferi aceste tehnologii sunt Lucrătorii în Lumină și apoi va începe să precipite încet, către populația generală.

Debra: Bine. Este probabil ca tranziția la Eveniment să fie pașnică dacă putem ajunge la masa critică pentru meditația din 21 decembrie?

Cobra: Va fi mult mai probabil ca va fie pașnic. Da.


Debra: Bun, bine. Va fi bine să auzim despre planul de Ascensiune, pe care l-ai menționat în ultimul nostru interviu, s-a schimbat și recent ați indicat că veți publica informații despre acea actualizare după 21 decembrie. Dar o întrebare, deoarece se pare că procesul Ascensiunii nu poate fi descris în mod clar de nicio resursă sau cantitatea limitată de informații care este transmisă populației de suprafață are asemănări mici sau deloc. De ce este totul atât de vag și misterios? Adică, de ce rasele galactice, care sunt cu milioane de ani înaintea noastră în evoluție, de ce nu sunt capabile să descrie acest proces în mod clar?

Cobra: Este o problemă de canalizare, deoarece majoritatea oamenilor care sunt, care apar sau afirmă că au contact nu au contact real și foarte puțini oameni care au contact cu Forțele Luminii nu au fost suficient de instruiți pentru a înțelege planul Ascensiunii . Deci, sunt foarte puțini oameni care au primit bucăți din planul Ascensiunii și întregul plan. Acesta este un motiv.

Celălalt motiv este că, părți ale planului au fost clasificate, deoarece forțele întunecate le-ar putea folosi în mod abuziv. Așadar, după 21 decembrie, mă aștept să fie lansat mult mai mult din toate acestea. Voi elibera o parte din el. Și acest lucru va începe să devină mai mult o cunoaștere comună atunci când energiile se îmbunătățesc și este eliminat mai mult din întuneric. 


Debra: Bun, bine. Așteptăm cu nerăbdare acest raport. În ce moment după Eveniment vom începe să creăm și să trăim în Insulele Luminii? Conectarea și unirea cu alți Lucrători în Lumină este un pas pe care îl putem face acum pentru a începe acest proces? Și cum se vor forma aceste Insule de Lumină? Depinde de noi să ne organizăm pe cont propriu, sau vom avea îndrumare și sprijin din partea Forțelor Luminii?

Cobra: Insulele de Lumină vor începe să fie create imediat după Eveniment, când Lucrătorii în Lumină vor începe să primească suficientă îndrumare și asistență pentru a le crea în mod corespunzător. Pentru că acum cred pur și simplu că nu există suficientă conștiință pe suprafața planetei pentru ca vreun grup să poată manifesta așa ceva.

Debra: Bine. După Eveniment, va exista un film sau un documentar care să explice toată istoria galactică până la eliberarea planetară? Și populația de suprafață va fi ghidată să realizeze acest tip de filme sau acest lucru va fi făcut exclusiv de Forțele Luminii sau de Mișcarea de Rezistență?

Cobra: Acest material a fost deja pregătit de Rezistență și va fi lansat prin mass-media. De fapt, unele dintre marile edituri, unele dintre marile ziare, posturile TV, au deja acest material undeva pe computerele lor, fiind blocate și ascunse. Și va fi activat de la distanță în momentul Evenimentului, iar oamenii vor putea vedea filmele respective.

Debra: Oh, așteptăm cu nerăbdare acest lucru.


Cobra: Unele dintre aceste materiale au fost de asemenea pregătite de către militarii pozitivi. Acesta este un alt aspect al acestui lucru și acesta va fi difuzat și în momentul Evenimentului.

Debra: Bine. Dar sunt sigură că oamenii de pe planetă vor fi inspirați să creeze și unele dintre propriile lor proiecte. Corect?

Cobra: Desigur.


Partea a 6-a. Zeița și Sisterhood of the Rose (Frăția Trandafirului)


Debra: Aș vrea să ne folosim ultimele minute pentru a vorbi despre Zeița și Sisterhood of the Rose - Frăția Trandafirului. Deci, ați afirmat că există prea puțină energie a Zeiței pe planetă și că avem nevoie de mult, mult, mult mai mult. Deci, să vorbim despre cum am putea face asta și să aducem conștientizarea cu privire la exact ce este această energie. Deoarece energia Zeiței a fost foarte neînțeleasă în societatea noastră ... știți, bărbații vor să fie cu una și femeile vor să arate ca una, de obicei, pozând în imagini sexy și numindu-se „zeiță”. Dar, din păcate, este cam atât de profund. Chiar și unii dintre membrii Sisterhood of the Rose nu înțeleg pe deplin conceptul Zeiței. Deci, puteți explica cine este de fapt Zeița? Este ea Soarele Central Cosmic sau aspectul feminin al Sursei sau ce se înțelege prin „Zeiță”?

Cobra: Aspectul feminin al Sursei este, aș spune, cea mai apropiată descriere pe care o puteți avea pentru Zeiță, iar energia Zeiței are multe aspecte. Unele dintre ceste aspecte sunt legate de frumusețea fizică, unele dintre aceste aspecte sunt conectate la principiu matern, unele dintre aceste aspecte sunt legate de compasiune. Deci, există multe manifestări diferite ale energiei Zeiței și toate sunt la fel de importante, deoarece toate fac parte din aceeași Sursă, care este aspectul feminin al lui UNU (al UNIMII).

Debra: Bine. Deci, Zeițele pe care le cunoaștem din povești, istorie etc. sunt descrise ca femei frumoase care au multă putere și abilități speciale. Acestea sunt ființele superioare care au întruchipat energia Zeiței și apoi s-au întrupat pe Pământ și pe alte planete în scopuri specifice?

Cobra: Da, au existat multe ființe din diferite sisteme stelare care au influențat energia Zeiței de pe suprafața planetei și au adus misterele Zeiței. Și acestea sunt cunoscute în diferite mituri și povești din istorie. Și acestea sunt exact ființele care au adus energia Zeiței pe planetă.

Debra: Bine. Sunt toate aceste ființe ale Zeiței Maeștrii Ascensionați sau de dimensiunea a cincea sau superioare ?

Cobra: Mulți dintre ei sunt acum, dar nu au fost ascensionați în momentul venirii lor pe Pământ. Majoritatea nu erau.

Debra: Bine. Dar toate sunt ale Luminii.

Cobra: Da, cu siguranță.

Debra: Desigur. Care este cel mai bun mod de a vă conecta cu Zeița? Este direct cu sursa Zeiței sau prin intermediul uneia dintre aceste ființe?

Cobra: Cel mai bun mod ar fi combinarea ambelor, deoarece ambele aspecte sunt aspecte diferite ale energiei Zeiței.

Debra: Bine. Este energia Zeiței cea mai puternică energie din existență, cea mai înaltă vibrație posibilă? Cred că ați spus că Arhonii sunt alergici la energia Zeiței și că cei care întruchipează pe deplin această energie nu pot fi atinși de ei. Înseamnă asta că întruchipând această energie a Zeiței putem avea o imunitate mai mare față de atacuri?

Cobra: Aș spune că există aspectul feminin al Sursei și există aspectul masculin al Sursei. Și ambele aspecte împreună creează Sursa, care este cea mai puternică energie care există. Și da, Arhonii sunt alergici la energia Zeiței și, dacă într-adevăr întrupați complet Zeița, atunci sunteți protejat. Dar dacă sunteți în procesul de întruchipare al acesteia, puteți declanșa o reacție alergică a Arhonilor.

Debra: Da, da, așa cum mulți au experimentat în diferite vieți. De ce unii oameni exprimă în mod natural și emană mai multă energie a Zeiței decât alții? Au fost Zeițe în viețile anterioare?

Cobra: Unii oameni au fost preotese și preoți ai Zeiței în viețile trecute și, desigur, este mult mai ușor și mai natural pentru ei să se conecteze la energia Zeiței.

Debra: Bine. Oare oamenii care nu sunt Zeițe întrupate pot emana și ei această energie?

Cobra: Practic, nu există Zeițe întrupate pe suprafața planetei chiar acum, dar oamenii care sunt în legătură cu energia Zeiței sunt mulți. Și, cu siguranță, emană acea energie într-un anumit grad.

Debra: Bine. Mulți oameni cred că prezența Zeiței este ceva pe care doar femeile îl pot invoca, dar cum pot crește și bărbații prezența ei?

Cobra: Exact la fel cum poate o femeie, se pot conecta cu prezența ei în meditațiile lor. Toate acele protocoale, toate acele meditații, toate acele căi sunt deschise și pentru bărbați, cu excepția faptului că ar fi femeie, desigur. Pentru că dacă cineva este un corp masculin, el nu se află într-un corp feminin, dar orice altceva este deschis tuturor.

Debra: Aș dori să vorbesc cu dvs. despre unele dintre modalitățile prin care putem invoca energia Zeiței, deoarece este atât de important să avem mai mult pe planetă. Așadar, dacă ați putea comenta pe scurt fiecare dintre aceste lucruri ... Prezentarea calităților Zeiței, cum ar fi: a fi mai iubitoare, grijulie, îngrijitoare, aceasta este o modalitate de a întruchipa Zeița, da?

Cobra: Da, desigur. Da, cu siguranță.

Debra: Bine. Și apoi adunându-ne și unindu-ne cu ceilalți pentru a onora și invoca Zeița, așa cum facem în grupurile Sisterhood of the Rose.

Cobra: Da, desigur.


Debra: Aducând mai multă frumusețe în viețile noastre. 

Cobra: Da, desigur.

Debra: Făcând vortexul Zeiței. Și dacă ați putea explica pe scurt cum funcționează această tehnologie.

Cobra: Vortexul Zeiței este o meditație antică din Atlantida, care creează un vortex (vârtej )de energie care aduce și invocă energia Zeiței către suprafața planetei. Această meditație a fost postată pe blog și, de asemenea, pe site-ul Sisterhood of the Rose. Deci, aceasta este una dintre cele mai puternice tehnici de invocare a energiei Zeiței.

Debra: Bine. Și ce spuneți despre eliberarea noastră de programările sexuale negative?

Cobra: Aceasta este, de asemenea, o parte foarte importantă, deoarece deblochează fluxul de energie Kundalini, iar energia Kundalini este foarte legată de prezența Zeiței.

Debra: Ar fi mai ușor să faceți acest lucru în energiile Vărsătorului ?

Cobra: Da.

Debra: Bun, bine. Și ce spuneți despre folosirea statuilor sau imaginilor Zeiței? Cum ar fi ca un altar?

Cobra: Da. Statuile și imaginile Zeiței sunt ancore ale energiei Zeiței și le puteți folosi ca un instrument pentru a vă conecta mai ușor cu acele energii.

Debra: Ce s-ar întâmpla dacă toată lumea s-ar conecta zilnic la energia Zeiței?

Cobra: Am trăi în paradis chiar acum.

Debra: Știam că o să spuneți asta! Pentru a înțelege adevărata energie a Zeiței, există cărți pe care le puteți recomanda?

Cobra: Există destul de multe cărți despre energia Zeiței. Unele dintre ele abordează acest lucru mai mult dintr-o perspectivă istorică, de exemplu cărți din Marija Gimbutas sau „Potirul și lama” de la Riane Eisler. Sau există cărți despre prostituatele sacre. Există cărți, există și alte cărți. Deci, există multe dintre ele, puteți folosi doar ghidul vostru pe care să o citiți.

"The Goddesses and Gods of Old Europe : Myths and Cult Images" by Marija Gimbutas („Zeițele și Zeii Europei Vechi: mituri și imagini de cult” de Marija Gimbutas):


https://www.bookdepository.com/Goddesses-Gods-Old-Europe-Marija-Gimbutas/9780520046559?pdg=dsa-19959388920:cmp-8862937091:adg-86528077382:crv-411135277650:pos-:dev-m&gclid=Cj0KCQiA8dH-BRD_ARIsAC24umZkrWDK7r_WwQN1RF_c90oDXL2FeCN2gZokKimfg85sR2PnKL1-aiIaAvw2EALw_wcB

"The Chalice and the Blade" de Riane Tennenhaus Eisler („Potirul și lama” de Riane Tennenhaus Eisler):

https://www.bookdepository.com/Chalice-Blade-Riane-Tennenhaus-Eisler/9780062502896?pdg=dsa-19959388920:cmp-8862937091:adg-86528077382:crv-411135277650:pos-:dev-m&gclid=Cj0KCQiA8dH-BRD_ARIsAC24umb3QwwN0G1R1E74Vkl64tnUrtES51hIyNWjeehNswluEDKDWFJh01YaAqXqEALw_wcB

Debra: Bine. Și mai multe câteva întrebări despre Sisterhood of the Rose (Frăția Trandafirului). Ne puteți spune dacă vor exista modificări cu grupurile [Sisterhood of the Rose] în 2021, odată cu intrarea noii energii de Vărsător? Concentrarea noastră se va schimba? Și, de asemenea, va fi mai ușor să ne conectăm și să câștigăm membri, în ciuda posibilelor restricții care ne pot împiedica să ne întâlnim în grupuri fizice?

Cobra: Da, s-ar putea să apară unele schimbări, deoarece există anumite activări așteptate în rețeaua de energie planetară, care vor fi destul de puternice și destul de importante, iar focalizarea se poate schimba. Și aceste noi instrucțiuni vor fi lansate atunci când este momentul potrivit și dacă este momentul potrivit.

Debra: Bine, va exista vreun punct, fie înainte, fie imediat după Eveniment, în care liderii sau membrii Sisterhood of the Rose vor fi contactați de către Forțele Luminii sau Mișcarea de Rezistență cu privire la rolul și misiunile pe care trebuie să le ia în acel moment? Și unul dintre aceste roluri va fi acela de a preda misterele Zeiței și, dacă da, cum vor fi transmise aceste învățături?

Cobra: Da, imediat după Eveniment, acei lideri ai grupurilor vor fi contactați și li se vor oferi anumite instrucțiuni. Și o parte din aceste instrucțiuni va fi să începeți să predați misterele Zeiței, în conformitate cu înțelegerea lor. Și li se vor oferi noi tehnici, noi revelații, iar unele dintre acestea vor fi destul de puternice și destul de transformatoare, dar și destul de șocante.

Debra: Desigur, oamenii sunt foarte curioși cu privire la sufletele pereche și la energia sexuală legată de acestea. Acestea sunt aspecte importante ale Zeiței și importante atât pentru eliberarea planetei, cât și pentru Ascensiune. Deci, acum că „Regina Păianjen” a fost înlăturată, va fi mai ușor pentru sufletele pereche să se găsească reciproc și să aibă relații sănătoase și pașnice, să poată ancora mai multă Iubire Divină pentru a ne ajuta să mergem către eliberare și Ascensiune?

Cobra: Teocratic da, dar practic vorbind, există și alte obstacole care trebuie eliminate.

Debra: Bine. Aveți vreo sugestie despre cum am putea atrage un suflet pereche în acest
moment? Și invocarea energiei Zeiței ajută în acest sens?

Cobra: Făcând Meditația Vortexului Zeiței, este cel mai rapid și mai eficient mod de a manifesta sufletul pereche în viața voastră.

Debra: Interesant, dacă ar ști asta mai mulți oameni, nu? Îmi puteți împărtăși perspectiva asupra modului în care relațiile de căsătorie bărbați / femei pot ancora principiul Divin Feminin și Masculin în societatea actuală? în special Lucrătorii în Lumină care simt atacuri (agresiuni) sexuale ?

Cobra: Arhetipul original al căsătoriei este un arhetip al Uniunii Divine între sufletele gemene, iar persoanele care sunt căsătorite în mod conștient pot începe să ancoreze acel arhetip în căsătoria lor, iar unirea lor poate fi accelerată prin întruchiparea conștientă în momentele sexuale sau în momentele cotidiene. Și atacurile pe bază sexuală din partea forțelor întunecate se vor diminua, dacă astfel de cupluri pot urma acel protocol de conectare cu Sinele lor Superior în viața lor de zi cu zi, creând armonie între ele și protejându-se în fiecare moment.

Debra: Bine. Este necesar ca un cuplu să fie căsătorit ?

Cobra. Nu.

Debra: Și o întrebare rapidă despre pietrele Cintamani, s-a sugerat că grupurile Sisterhood of the Rose folosesc piatra Cintamani ca piatră centrală într-o mandală atunci când se întâlnesc. Cum sunt conectate pietrele Cintamani de energia Zeiței?

Cobra: Pietrele Cintamani provin din sistemul stelar Sirius, iar sistemul stelar Sirius este unul dintre sistemele stelare majore care ar putea transmite energia Zeiței în această parte a galaxiei.

Debra: Bine. Foarte bine. Am vorbit despre atât de multe lucruri aici. Apreciez tot ce am discutat. În încheiere, puteți împărtăși oamenilor câteva cuvinte inspiratoare în ceea ce privește trecerea acestui timp acum, înainte de Eveniment până la eliberarea planetară?

Cobra: Bine. Prima veste bună este că anul 2020 este aproape încheiat și un astfel de an nu se va mai întâmpla niciodată. Deci, aceasta este prima veste bună. A doua veste bună este că pregătim această mare meditație și este o mare oportunitate pentru noi de a face un mare pas înainte și de a ne apropiau adevărat. Deci, trebuie doar să continuăm până când vom fi victorioși.

Debra: Da, da. Deci, doar pentru a întări faptul că este foarte important ca, cât mai mulți oameni să

participe la meditația din 21 decembrie la 18:22 (UTC). Există informații, inclusiv un link către audio-ul ghidat de 20 de minute pe care oamenii îl pot folosi pentru meditația de 20 de minute, pe website-ul dvs. la adresa: www.2012portal.blogspot.com, precum și pe site-ul: www.welovemassmeditation.com. Așa că, cu siguranță, verificați asta și haideți să medităm cât mai mulți oameni în acea zi!

Aș dori să mulțumesc fraților și surorilor mele de la Sisterhood of the Rose pentru asistență și pentru contribuțiile lor la acest interviu. Pentru oricine este interesat să afle mai multe despre Sisterhood of the Rose sau să se alăture unui grup din zona sa, vă rugăm să vizitați www.sisterhoodoftherose.network.

Cobra, vă mulțumesc foarte mult pentru timpul petrecut astăzi și pentru schimbul de informații. Aprecie foarte mult.

Cobra: Da. Și vă mulțumesc că ați făcut posibil acest interviu. 


Debra: Mulțumesc. Victoria Luminii.

Cobra: Victoria Luminii!

 

--- Sfârșitul transcrierii ---

___________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Activarea Finală a Erei Vărsătorului pe 21 decembrie la 6:22 PM UTC (8:22 PM EET):


În limba română:


Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (3 PM EEST / 2 PM EET) și la fiecare 4 ore, și la orice moment și cât mai des posibil:


În limba română:Meditația pentru Finalul Coronavirusului la fiecare 3 PM UTC (6 PM EEST / 5 PM EET):


În limba română:


Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus la nivel global la fiecare 4 ore:


În limba română:


Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus în Italia la fiecare 4 ore:


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST / 4 PM EET):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST / 4:30 PM EET):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST / 5:15 PM EET):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST / 5:30 PM EET):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Donație către Fondul We Love Mass Meditation

Fondul We Love Mass Meditation oferă asistență financiară de urgență Lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Grupul de Vindecare We Love Mass Meditation

Sunteți binevenit să vă alăturați grupului nostru de vindecare pentru a solicita vindecare de la vindecătorii din întreaga lume, de asemenea, căutăm vindecători calificați care să se alăture acestui grup, pentru a ajuta oamenii în nevoie.


Comentarii