Meditația de Descoperire la ora 2 PM UTC și Meditația de Urgență la ora 3 PM UTC, la 12 martie 2018

Februarie 25, 2018         01:24:00  am

Actualizare importantă la 20 august 2018: 

Meditația de Descoperire este înlocuită de Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC

Meditația de Urgență are loc zilnic la ora 2 PM UTC

Așa cum s-a menționat în actualizarea anterioară a meditațiilor din 17 februarie, Aurora este un proiect pe care lucrează acest blog.

Scopul principal al acestui proiect este reducerea numărului de meditații zilnice. Prin aceasta, putem atinge cu toate meditațiile noastre mai ușor masa critică și putem ajuta Forțele Luminii să obțină eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Clarificare pe 1 martie: Scopul principalul al acestui proiect este proiectarea orarului de meditație care să sprijine cel mai bine Forțele Luminii și să permită de asemenea Lucrătorilor în Lumină să se concentreze și să contribuie în cel mai bun mod posibil.

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2018/02/meditation-update-mexico-earthquake.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/02/actualizarea-meditatiei-cutremurul-din.html

Aș dori, de asemenea, să profit de această ocazie pentru a mulțumi tuturor celor care sunt implicați în crearea acestor meditații, precum și să transmit un "Mulțumesc foarte mult în avans" tuturor celor care vor realiza traducerile și ghidurile audio pentru aceste meditații.

Vom începe să facem aceste meditații începând de luni, 12 martie. Sperăm că, până în acel moment, ghidurile audio-pentru acestea vor fi disponibile în majoritatea limbilor.

Mai jos este prezentat un scurt rezumat al programului de meditație din 12 martie, în ora universală coordonată (UTC) :

de luni până sâmbăta
 • 2 PM UTC - Meditația de Descoperire
 • 2:30 PM UTC - Meditația Zeiței
 • 3 PM UTC - Meditația de Urgență
Sunday
De asemenea, momentul de timp pentru Meditațiile de Lună Nouă și de Lună Plină vor fi mutate la ora 2:45 PM UTC, începând de la următoarea Meditație de Lună Plină pe vineri, 2 martie.

Pentru Meditația de Alertă la intervale de 4 ore, aceasta va fi înlocuită de Meditația de Descoperire, dacă mai avem nevoie să o facem începând din 12 martie. În acest caz, momentul de timp pentru meditația cu intervale de 4 ore va trebui modificat, astfel încât să fie în aliniere cu Meditația de Descoperire de la ora 2 PM UTC. Noul aranjament va fi anunțat pe acest blog în martie.

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/alert-other-meditaitons-every-4-hours.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/p/httpswww.html

Vă rugăm să consultați pentru detalii complete, pagina de Meditații Active din acest blog.

Notițe importante:

Dacă aveți timpul limitat pentru a face meditațiile, aș sugera să faceți Meditația Săptămânală de Ascensiune, în fiecare duminică la ora 4 PM UTC, care este foarte recomandată de Cobra.

De asemenea, așa cum a sugerat Cobra, este extrem de important să ne conectăm cu prezența Zeiței feminine și să cultivăm calitățile iubirii, compasiunii și sensibilității pentru a stabiliza tranziția și a contracara cruzimea atât de răspândită pe suprafața planetei.

Prin urmare, este foarte important pentru eliberarea planetară ca cele două Meditații ale Zeiței să fie făcute cât de des posibil, de cât mai mulți oameni. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:

http://2012portal.blogspot.co.uk/2018/02/power-of-goddess.html

Puteți, de asemenea, să faceți Meditația combinată a Zeiței la ora 2:30 PM UTC, în fiecare zi și la 4:30 PM UTC duminica, dacă vă simțiți ghidat în acest sens.

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2018/02/goddess-meditation-230pm-everyday-and.html

în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditatia-zeitei-la-230-pm-in-fiecare.html

Aici este link-ul evenimentului Facebook pentru Meditația combinată a Zeiței:

https://www.facebook.com/events/1476415845801040

Acum, sunt foarte fericit că sunt în măsură să vă dezvălui detaliile Meditației de Descoperire și ale Meditației de Urgență.

Vă rugăm să nu ezitați să distribuiți detaliile de mai jos în lung și în lat. Puteți crea, dacă doriți, un video de promovare pentru aceste meditații, sau pur și simplu, să le distribuiți pe mass-media în orice mod, dacă vă simțiți ghidat în acest sens.

Meditația de Descoperire  (2 PM UTC)

Scopul acestei meditații este de a ajuta Forțele Luminii să elimine toate bombele de tip toplet rămase și să curețe spațiul sublunar, astfel încât Descoperirea prin Compresie și Evenimentul să se poată desfășura în cel mai rapid, cel mai ușor și cel mai bun mod posibil.

Aici este evenimentul Facebook pentru Meditația de Descoperire (actualizat):

https://www.facebook.com/events/402247710278943

Lista de redare pe Youtube a audio-urilor ghidate (actualizat):

https://goo.gl/i2F1dz

Meditația de Descoperire va înlocui:
Instrucțiuni: (Timpul recomandat pentru meditație este de 15 minute)

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare de relaxare.

2. Indicați-vă intenția de a utiliza această meditație ca un instrument pentru a ajuta ca Descoperirea prin Compresie și Evenimentul să se poată desfășura în cel mai rapid, cel mai ușor și cel mai bun mod posibil.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi prin corpul vostru și în sus înspre cer către toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și din galaxia noastră. Acum staţi în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus și în jos. Menţineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Vizualizați Flacăra Violet cum se răspândește în jurul suprafeței Pământului și în spațiul sublunar, transmutând toate energiile negative, răspândindu-se în toate zonele rămase sub controlul Forțelor Întunericului, ajutând Forțele Luminii să elibereze și să vindece această planetă.

5. Vizualizați Focul Alb al lui AN cum se răspândește în jurul suprafeței Pământului și în spațiul sublunar, ajutând Forțele Luminii să îndepărteze și să transmute toate entitățile plasmatice negative rămase, viermii, Yaldabaoth, toate armele negative ale Forțelor Întunericului, cum ar fi bombele de tip toplet și armele scalare cu plasmă direcționate și toate forțele întunericului și energiile întunecate rămase. Vizualizați numai Lumina care rămâne pe Pământ și pe toată Creația.

6. Acum, vizualizați o energie feminină Divină vindecătoare roz, vindecând toți oamenii de pe planetă de traumele lor din trecut, aducând Pace, Armonie, Înțelegere, Abundență și Unitate. Vizualizați această Lumină de un roz deschis vindecând mințile și inimile tuturor oamenilor din întreaga lume. Vedeți toți Lucrătorii în Lumină, Războinicii Luminii și Cunoscătorii Adevărului care lucrează în Unitate pentru crearea Noului Pământ. Vedeți oamenii de pe Pământ sărbătorind și participând cu bucurie la crearea Noii noastre Realități, unde fiecare poate obține ceea ce are nevoie și alege în mod liber să trăiască așa cum dorește.

7. Vizualizați Forțele Luminii care vin pe toată suprafața Pământului și Evenimentul care are loc, eliberând în cele din urmă planeta Pământ.


Meditația de Urgență (3 PM UTC / actualizată)

Scopul acestei meditații este de a vindeca planeta Pământ, de a calma orice furtună și dezastre naturale / provocate de om, de a proteja avertizorii, de a ușura tensiunile din Iran și Myanmar, precum și orice locații viitoare cu situații de urgență.

Aici este evenimentul Facebook pentru Meditația de Urgență (actualizat) :

https://www.facebook.com/events/3131139853872544

Lista de redare pe Youtube a audio-urilor ghidate (actualizat):

http://bit.ly/37oPzNZ

Toate audio-urile ghidate următoare vor fi incluse aici.

Meditația de Urgență va înlocui:
Iată o listă cu situațiile curente care au nevoie de ajutor în acest moment special, care, dacă doriți, pot fi incluse în pasul 5 al Meditației de Urgență :

Zone de război / conflicte
 • Rohingya persecuție în Myanmar
 • Războiul potențial în Iran, conceput de iezuiți / Rothschild, cu Cavalerii Maltei
Activitate tectonică periculoasă
 • Cutremurele din Taiwan care s-au produs la 6 februarie 2018
 • Vulcanul Shinmoe-dake, Japonia
 • Vulcanul Agung, Bali
 • Mt Sinabung, Indonezia
Vreme rea
 • Puerto Rico și Vieques de pe urma Uraganului Maria din septembrie 2017
Abuzul animalelor, al plantelor și al ecosistemelor
 • Moartea masivă a animalelor și vindecarea animalelor și a plantelor
Altele
 • Ciuma în Africa / Madagascar
Lista de mai sus se va afla și pe pagina de Meditații Active și va fi actualizată în mod regulat.

Instrucțiuni: (Timpul recomandat pentru meditație este de 15 minute)

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Indicați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a accelera procesul de vindecare al Pământului și locuitorilor săi.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi prin corpul vostru și în sus înspre cer către toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și din galaxia noastră. Acum stați în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus și în jos. Mențineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Vizualizați Rețeaua Floarei Vieții din jurul planetei, aprinsă cu Lumina Iubitoare de culoare Roz a Zeiţei, Focul Alb al lui AN, Flacăra Albastră a Arhanghelului Mihail, Flacăra Violet și în cele din urmă Lumina Verde și Aurie.

5. Vizualizați această Lumină care se răspândește în toate zonele planetei, care necesită cel mai mult vindecarea și protecția, prevenind, armonizând și vindecând vremea severă, activitatea tectonică periculoasă, zonele de război, incendiile dăunătoare, atacurile asupra Lucrătorilor cheie în Lumină și Avertizorilor, abuzul animalelor, plantelor și ecosistemelor. Vizualizați toate situațiile de la suprafață, armonizate și pacificate, cu toate ființele conștiente, protejate și dotate cu toate necesitățile și cu îngrijire medicală.

6. Vizualizați Chakra Stelară a Sufletelor tuturor intermediarilor Cabalei care participă la operațiile Forțelor Întunericului, aprinzându-se cu o Lumină alb strălucitoare. Vizualizați această Lumină răspândindu-se de la Chakra Stelară a Sufletelor lor, sub forma unui vortex, în câmpurile lor de personalitate și de energie, inspirându-i să renunțe la aceste activități și să se alăture societății într-un mod pozitiv și constructiv.

7. Vizualizați Forțele Luminii cum se apropie de suprafața Pământului și Evenimentul care are loc, eliberând în cele din urmă planeta Pământ.


Practici suplimentare pe care le puteți adăuga la rutina dvs. de meditație:

De asemenea, puteți adăuga următoarele practici la rutina dvs. de meditație zilnică / săptămânală, dacă vă simțiți ghidat în acest sens.

Declarația Codexului Galactic

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2018/01/final-update-on-super-blue-full-moon.html

În limba română:


În limba română:În limba română:


În limba română:


În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2017/10/refacerea-echilibrului-23102017-gaia-si.html


Grupuri de lumină triunghiulare

http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2018/01/triangle-groups-of-light.html


În plus, există și alte proiecte pe care lucrăm în prezent, și vom putea dezvălui detaliile când sunt terminate.

Acum, voi încheia postarea cu această imagine foarte frumoasă a Declarației Zeiței.


Victoria Luminii !

Comentarii