(Refacerea echilibrului) 23.10.2017 : Gaia şi Yaldabaoth/Paraziţi Plasmatici – Meditaţia de Detaşare

Octombrie 24, 2017

Mai jos este o meditație excelentă sugerată de prietenul meu Untwine, care urmărește să desprindă Gaia (Pământul) de Yaldabaoth și de cei doi paraziți plasmatici de tip vierme, în toate dimensiunile de timp / spațiu și în toate planurile.

După sugestia lui Untwine, vom face această meditație ca un grup, o dată pe săptămână duminica, la ora 15:45 GMT, înainte de Meditația Săptămânală a Ascensiunii.

A fost creat un eeniment Facebook pentru această nouă meditație săptămânală:
https://www.facebook.com/events/128753581162871/?active_tab=about

Puteți converti fusul orar GMT în fusul orar local, propriu aici:
http://www.thetimezoneconverter.com/

Referinţă : http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2017/10/gaia-yaldabaothplasma-parasites.html

---------------------------------------------------------

Am postat aici un articol puternic scris de doi prieteni dragi ai mei:

-------------------------

În postarea lui Cobra din 12 octombrie, el a făcut referire la articolul Războiul asupra conștiinței:


Acest comentariu este prezentat în articolul : Cum câștigăm acest război? Ne luptăm cu Arhonii, așa cum au făcut vechii Gnostici: cu cunoștințe, înțelepciune și detașare.

În încercarea de a înțelege modurile de detașare a lui Gaia de Yaldabaoth, Cobra a fost întrebat dacă ar putea fi folosită meditația pentru tăierea legăturilor de către Phyllis Krystalul Phyllis. Cobra a răspuns, idee excelentă!

Cobra a sugerat, de asemenea, includerea celor doi paraziți plasmatici de tip vierme în entitatea Yaldabaoth. Acestea sunt menționate aici:


Această meditaţie se poate face individual sau în grup. Dacă o faci singur, este bine să faci meditația timp de 2 minute când te trezești dimineața și chiar înainte de a te culca. Meditația grupului va avea loc o dată pe săptămână, duminica la ora 15:45 GMT, înainte de meditaţia săptămânală.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gaia și Yaldabaoth / Paraziți Plasmatici - Meditație de Detașare:Aduceți-vă o stare relaxată a conștiinței. Conectaţi-vă cu prezența voastră EU SÂNT.

Indicaţi intenția voastră de a folosi această meditație ca instrument pentru a accelera procesul de detașare a lui Gaia de Yaldabaoth și de cei doi paraziți plasmatici de tip vierme, pe toate dimensiunile de timp / spațiu și pe toate planurile.

Vizualizați două cercuri de aur într-o figură de 8, pe terenul din fața dvs.

În centrul cercului de aur cel mai apropiat de dvs., vizualizați "Gaia" scrisă în flori frumoase care cresc din solul cercului.

Dincolo de cercul Gaia, vizualizați celălalt cerc de aur cu Yaldabaoth și cei doi paraziți plasmatici de tip vierme, fiind pe pământ.
Umpleți fiecare cerc cu esența fiecărei ființe, simțiți-i că s-au așezat pe pământ înaintea dvs.. Cercurile se ating dar nu se suprapun.


Pornind de la punctul în care cele două cercuri se ating, vizualizați o lumină strălucitoare albastră de neon care curge în jurul Yaldabaoth și a celor doi paraziți plasmatici de tip vierme în sensul acelor de ceasornic (care curg de la stânga în sus spre dreapta) pe pământ, până când întregul cerc este prezentat într-o lumină strălucitoare albastră.

Din punctul în care cele două cercuri se ating, lăsați această lumină albastră de neon să continue să curgă în jurul cercului Gaiei, în mișcare în sens invers acelor de ceasornic de-a lungul pământului în jurul Gaiei și înapoi în locul în care se ating cele două cercuri pentru a crea o figură completă de 8. Menţineţi această lumină strălucitoare albastră de neon curgând în jurul figurii 8, timp de 2 minute.

Pe măsură ce lumina continuă să curgă, simțiți Gaia, Yaldabaoth, cei doi paraziți plasmatici de tip vierme și lumina strălucitoare albastră, ancorată la pământ.Acum, vedeţi raza albastră strălucitoare a arcului Arhanghelului Mihail, care taie legăturile și detașează cele două cercuri, eliberând Gaia de Yaldabaoth și de paraziți plasmatici. Mulțumiri pentru toate lecțiile învățate și pentru toate ființele care au ajutat la eliberarea lui Gaia.Victoria Luminii!

 Link-ul către  Tăierea legăturilor Figura 8:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Întreaga meditație durează de obicei aproximativ 4 minute. Unele lucruri cheie pentru ca meditația să fie menţinută sub forma cea mai eficientă sunt :

1) Mențineţi pământate toate aspectele meditației (Gaia, Yaldabaoth / Paraziții și lumină albastră)

2) Mențineți o culoare albastră neon sănătoasă în jurul figurii 8.


de : Sonja şi SequoiaComentarii