O nouă meditație generală pentru dezastre naturale

Datorită mai multor meditaţii active şi diferite pe care le avem în prezent, s-a hotărât că o nouă meditaţie generală pentru dezastre naturale va avea loc zilnic în locul tuturor celorlalte meditaţii privind activitatea meteorologică sau tectonică.

Vom face zilnic noua meditaţie la ora 3:30 GMT.

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+Natural+Disasters&iso=20171005T1530&p1=1440

Puteţi converti fusul orar GMT în fusul orar local propriu, aici:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Un eveniment pe Facebook pentru această meditaţie poate fi găsit în link-ul de mai jos:

https://www.facebook.com/events/491247927927877

Mai jos se găsesc instrucţiunile pentru noua meditaţie:

https://goo.gl/55S8fC

1. Folosiţi propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conştiinţă

2. Indicaţi-vă intenţia de a folosi această meditaţie ca un instrument pentru a accelera procesul de vindecare al Pământului şi al locuitorilor săi. Vizualizați acest lucru prin împământarea voastră în centrul planetei şi vizualizând o lumină aurie şi verde care se învârte în jurul vostru pentru a vă consolida legătura cu Gaia.

3. Vizualizaţi un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate fiinţele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar şi apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului.

4. Vizualizaţi un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi în sus prin corpul vostru şi în sus înspre cer către toate fiinţele de Lumină din Sistemul nostru Solar şi din galaxia noastră. Acum staţi în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus şi în jos.
Menţineţi aceşti stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

5. Vizualizaţi Grila Floarei Vieții din jurul Pământului, aprinsă cu Lumina Divină iubitoare Roz, Focul Alb al AN, Flacăra Albastră a Arhanghelului Mihail, Flacăra Violet, şi, în final, Lumina Verde şi Lumina Aurie.
6. Vedeţi toate zonele lumii noastre, în prezent şi în viitor, care necesită Lumină, Vindecare şi Iubire, umplându-se cu Lumină şi vedeţi toţi oamenii şi fiinţele vii din aceste zone într-o Sferă de Lumină.

7. Vizualizaţi pe toţi cei care ancorează Lumina din întreaga lume, asistând Forţele Luminii la trimiterea unor lumini strălucitoare şi puternice în toate zonele în care sunt condiţii de vreme extremă, mişcări ale plăcilor tectonice, incendii sau condiţii periculoase, amplificând Vindecarea, Dragostea şi Lumina.

8. Respiraţi plini de recunoştinţă ... Vă mulţumesc pentru prezenţa voastră, Sursei, Zeiţelor Lumii, Forţelor Luminii şi tuturor Fiinţelor Luminii pentru asistenţă..

Comentarii