Meditaţia pentru Puerto Rico şi Vieques la 2:30 pm GMT

29.09.2017 – 01:07:00 p.m.

După ce uraganul Maria a lovit ca o furtună de categoria 4, Puerto Rico a rămas fără energie şi mâncare, timp de o săptămână.
Situația din Puerto Rico este foarte alarmantă pentru faptul că nu există suficientă apă potabilă şi medicamente.

http://edition.cnn.com/2017/09/26/us/puerto-rico-misery-and-desperation-after-hurricane-maria/index.html

În special, oamenii care trăiesc pe Vieques, o insulă mică, la aproximativ 13 km est de continentul Puerto Rican, au fost distruşi aproape complet şi acum sunt aproape izolaţi.

http://edition.cnn.com/2017/09/28/us/vieques-cut-off-after-hurricane-maria/index.html

http://people.com/human-interest/woman-puerto-rican-island-vieques-aftermath-hurricane-maria/

https://en.wikipedia.org/wiki/Vieques,_Puerto_Rico

Există, de asemenea, o serie de rapoarte care arată că ajutoarele umanitare nu au fost livrate eficient populaţiei în nevoie.

https://www.facebook.com/PUERTORICORECOVERYFUND/videos/455316908203443/
 
Prin urmare, vom face o meditaţie pentru a vizualiza toate consumabilele care ajung la oamenii din Puerto Rico cu uşurinţă, creând un flux de energie care va face apel la tot ceea ce este necesar pentru ca acest lucru să avanseze.

Vom face această meditaţie zilnic la 2:30 pm GMT până când situaţia se va îmbunătăţi semnificativ.
Aceasta va fi la : 7:30 AM PDT din Los Angeles, 10:30 AM în EDT din New York, 3:30 pm BST la Londra, 4:30 PM CEST la Paris, ora 10:30 CST în Taipei şi 11:30 PM JST în Tokyo.
Alte oraşe :

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+Puerto+Rico+and+Vieques&iso=20180929T1430&p1=1440

Puteţi converti GMT în fusul orar local propriu, aici:

http://www.thetimezoneconverter.com/

A fost creat un eveniment facebook pentru această meditaţie :

https://www.facebook.com/events/757753704408117/

Instrucţiuni :
1. Utilizţți propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conştiinţă.

2. Indicaţi intenţia dvs. de a utiliza această meditaţie ca un instrument pentru a ajuta populaţia din Puerto Rico şi Vieques să facă față tuturor traumelor şi temerilor create de uragane şi să fie înzestraţi cu toate necesităţile, inclusiv apă, alimente şi furnizarea de combustibil, asistenţă financiară şi alte ajutoare necesare reconstruirii ţării.

3. Vizualizaţi un stâlp de lumină care emană din Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate Fiinţele Luminii din Sistemul nostru Solar şi apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Vizualizaţi un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi prin corpul vostru şi în sus înspre cer către toate fiinţele de Lumină din Sistemul nostru Solar şi din galaxia noastră. Acum staţi în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând atât în sus, cât şi în jos, simultan. Menţineţi aceşti stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Acum, vizualizaţi o energie divină, feminină, vindecătoare, moale,roz, care vindecă toţi oamenii afectaţi de aceste uragane de toate traumele şi temerile lor, aducând pace, asistenţă, armonie, înţelegere şi unitate tuturor celor din Puerto Rico şi Vieques.

5. Vizualizaţi cum toate consumabilele necesare ajung cu uşurinţă la oamenii din Puerto Rico, creând un flux de energie care va atrage atenţia asupra a ceea ce este necesar pentru ca acest lucru să avanseze.

Victoria Luminii !

Comentarii