O nouă Meditaţie pentru Bombele de tip Toplet şi pentru Paraziţii Plasmatici, zilnic la ora 2 PM GMT

15.10.2017 – 04:29:00  p.m.

În "Actualizarea scurtă a Situaţiei", publicată la sfârşitul lunii septembrie, Cobra ne-a menționat că există un număr de paraziţi (sau entităţi plasmoide în planul plasmatic). Acestea se ascundeau în interiorul entităţii Yaldabaoth până de curând, când au devenit mai active, pe măsură ce entitatea Yaldabaoth a fost slăbită.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/09/short-situation-update.html


Tot în cea mai recentă "Actualizare a Situaţiei", publicată ieri, Cobra a menţionat că plasmoizii paraziţi de lângă suprafața Pământului au fost suficient de curăţaţi şi permit ca o anumită parte din flota Pleiadiană să revină din nou în spaţiul sublunar, din 1995 încoace.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/10/situation-update.html

Avem, de asemenea, o veste bună şi anume că, un segment mare al grupului Chimera a fost eliminat de pe planetă în ultima săptămână.

În timp ce în august, Cobra a declarat în “Raportul Meditaţiei Unităţii”, că  printre cei 80 de membri ai grupului Chimera care au rămas în acel moment, primul grup a părăsit Long Island şi s-a mutat în noul cartier DARPA din Virginia de Nord, în baza aeriană Peterson din Colorado. Ultimul grup rămâne la unitatea de clonare aflată sub Laboratorul Cold Spring Harbor din Long Island.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/08/unity-meditation-report.html
Grupul Industrial Militar <<Chimera>>

1.Sediul din DARPA, Agenţia pentru Proiecte de Cercetare Avansată Str. North Randolfph 675, Virginia Arlington

2.Baza Militară Air Force, Plate Avenue şi Blvd.Powers, Colorado Springs

3.Laboratorul din Portul Cold Spring, Str. Bungtown 1, Portul Cold Spring, New York (NY)

În ultimul articol al lui David Wilcock despre împuşcăturile din Las Vegas, acesta oferă un rezumat excelent despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acea noapte şi despre modul în care presupusul om de luptă "singur" se conectează la Lockheed Martin.

https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1220-vegas-meta-analysis

El afirmă că:

"... Lockheed Martin este, în multe privinţe, cel mai mare şi cel mai secretos contractor de contrabandă pentru apărarea militară a tuturor".

Prin urmare, pentru a ajuta Forţele Luminii să rămână în spaţiul sublunar permanent de acum înainte şi pentru eliminarea restului membrilor Chimera şi a armelor exotice pe care le posedă, propunem o nouă meditaţie zilnică la ora 14:00 GMT.

Această Meditaţie va înlocui atât Meditaţia Flăcării Violet pentru Long Island şi Yaldaboath, pe care am sugerat-o-în trecut la ora 14:00 GMT cât şi actuala "Meditaţie zilnică pentru eliminarea Bombelor de tip Toplet" la ora 15:00 GMT sugerată de Sword la Suliţa Luminii..

https://theeventhub2015.blogspot.co.uk/2017/06/updated-violet-flame-meditation-for.html

https://spearoflight.blogspot.co.uk/2017/09/toplet-bombs-removal-meditation-protocol.html

Puteţi converti fusul orar GMT în fusul orar local propriu, aici:

http://www.thetimezoneconverter.com/

https://www.facebook.com/events/122095605139710

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=New+Toplet+and+Plasma+Parasite+Meditation&iso=20171016T14&p1=1440

Instrucţiuni:

1. Utilizaţi propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conştiinţă.

2. Indicaţi intenţia voastră de a folosi această meditaţie ca un instrument pentru a accelera procesul de vindecare al Pământului şi al locuitorilor săi şi pentru a elimina toate armele exotice din planul plasmatic pentru a declanşa Evenimentul

3. Vizualizaţi un stâlp de lumină albastră care emană de la Soarele Galactic Central, trecând prin poarta stelară AN care se află în steaua centrală a centurii Orion, apoi trecând prin toate fiinţele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar şi apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Vizualizaţi un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi prin corpul vostru şi în sus înspre cer către toate fiinţele de Lumină din Sistemul nostru Solar şi din galaxia noastră, apoi în sus la poarta stelară AN şi în cele din urmă conectându-se cu centrul Galactic şi cu Sursa.

Acum staţi în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus şi în jos.

Mențineţi aceşti stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Acum, vizualizaţi o Flacără Violet care purifică ultimele fortăreţe rămase din Chimera la DARPA, din Virginia de Nord, Peterson Air Base Base din Colorado şi Cold Spring Harbor Laboratory din Long Island, precum şi Compania Lockheed şi orice filiale - inclusiv domeniul lor energetic pe plan plasmtic, eteric şi astral.

Apoi vizualizaţi această Flacără Violet care se extinde pe întreaga planetă, purificând câmpul său energetic pe planurile plasmatic, eteric şi astral.

5. Vizualizaţi Flacăra Violet care se extinde dincolo de Gaia, purificând entitatea Yaldabaoth rămasă şi toate celelalte entităţi parazitare plasmoidale.

6. Acum, vizualizaţi Flacăra Albă al lui AN care provine dintr-un stâlp de lumină dintre Sursă şi Pământ, purificând toate bombele de tip toplet rămase pe planurile plasmatice. Invocaţi-l, dacă doriţi, pe Arhanghelul Metatron să vă ajute în acest proces de purificare. Vizualizaţi toate bombele de tip toplet cum sunt eliminate inofensiv şi sunt dizolvate.

7. Vizualizaţi Flacăra Albă al lui AN care se extinde în tot sistemul solar, purificând toate anomaliile, aducând Unitatea şi ancorarea Sursei Luminii pentru a se manifesta cu uşurinţă peste Gaia şi aducând sfârşitul carantinei.

8. Vizualizaţi îndepărtarea lui Yaldabaoth şi a tuturor entităţilor plasmoidelor şi eliminarea înțelegerilor lor de pe Pământ.

9. Vizualizaţi planeta cum este  eliberată de orice influenţă a anomaliei plasmei şi simţiţi că vibraţiile plasmei în planurile plasmatice,  eterice şi astrale devin mai uşoare şi mai strălucitoare, până când tot întunericul dispare, cum Lumina Sursei este ancorată complet.Victoria Luminii !

Comentarii