Postări

Se afișează postări din februarie, 2019

Meditația Rasei Centrale Cosmice în fiecare zi la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / ora României)

Imagine
Rasa Centrală Cosmică este cea mai avansată rasă care a evoluat în jurul Soarelui Central Cosmic.


https://2012portal.blogspot.com/2019/02/cosmic-central-race.html

Actualizarea Meditațiilor

Imagine
Vă prezentam mai jos o actualizare a următoarelor subiecte:

Meditația pentru Franța: care va avea loc acum doar vineri, sâmbătă și duminicăMeditația zilnică specială a Stâlpului Buddhic pentru Kashmir, India la ora 4 PM UTC (6 PM EET, ora României) Videoclipul special pentru Meditația de Lună Plină și a Meditației de Pace de Lună NouăMediația de Super Lună Plină pe 19 Februarie la ora 2:45 PM UTC (4:45 PM EET)Reamintire pentru Vindecarea Lunară la distanță cu ajutorul Maeștrilor Ascensionați și a Razelor Stelare de Vindecare Meditația Pace pentru Siria, Marți, 19 Februarie la 3:53 PM UTC (5:53 PM EET)

Meditația pentru Franța: care va avea loc acum doar vineri, sâmbătă și duminică

De când a început mișcarea Vestelor Galbene în luna Noiembrie a anului trecut, am făcut meditația zilnică pentru Franța la ora 8 PM UTC (10 PM EET) pentru a ne asigura că protestele rămân cât mai pașnice posibil și că se poate obține o soluție pașnică.
Întrucât protestul mișcării Vestelor Galbene se desfășoară în…