Meditația Rasei Centrale Cosmice în fiecare zi la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / ora României)

Rasa Centrală Cosmică este cea mai avansată rasă care a evoluat în jurul Soarelui Central Cosmic.După cum a menționat Cobra, marele succes al meditației Întoarcerea Luminii de pe data de 21 Ianuarie, a creat un semnal coerent de conștiință în Univers care a atras atenția Rasei Centrale Cosmice. Această rasă a început să-și concentreze atenția asupra planetei Pământ și a eliberării sale, acum existând suficientă conștiință pe suprafața planetei pentru a face posibilă cooperarea cu astfel de ființe evoluate.

Ființele Rasei Centrale Cosmice contactează cei mai avansați membri ai populației de pe suprafața planetei prin meditații, vise și viziuni. Ei vin, de asemenea, în sistemul nostru solar și cooperează cu Forțele de Lumină ale Comandamentului Jupiter, Comandamentului Ashtar, Comandamentului Atlantis, Pleiadiene, Sirieni, Flota Andromedană, Mișcarea de Rezistență, fracțiunile pozitive Agartha și anumite forțe speciale SURFACOM.


Pentru a ne conecta și cooperarea cu Rasa Centrală Cosmică, Cobra a lansat următoarea meditație.
Vă sugerăm să includeți acest lucru în programul de meditații zilnice la ora 15:15 UTC (17:15 EET, ora României). Nu ezitați să vă alăturați acestei meditații. De asemenea, puteți face această meditație de câte ori doriți pe parcursul întregii zile.Tabelul de mai jos arată ora acestei meditații pentru câteva fusuri orare importante:

Ora
Fus Orar
Oraș
05:15 am
HST
Honolulu
07:15 am
PST
Los Angeles
08:15 am
MST
Denver
09:15 am
CST
Chicago
10:15 am
EST
New York
12:15 pm
BRT
Rio de Janeiro
03:15 pm
UTC
Reykjavik
03:15 pm
GMT
Londra
04:15 pm
CET
Berlin
05:15 pm
EET
Cairo
06:15 pm
MSK
Moscova
10:15 pm
ICT
Bangkok
11:15 pm
CST
Taipei
12:15 am
JST
Tokio
02:15 am
AEDT
Sydney
04:15 am
NZDT
Auckland
 
Puteți verifica ora meditației în fusul orar local utilizând link-ul de mai jos:
 

Aici este evenimentul Facebook pentru această meditație zilnică (actualizat):

https://www.facebook.com/events/210806220356091

Lista de redare a audio-urilor ghidate pe Youtube:

http://bit.ly/2TMaab2

Instrucțiuni pentru această meditație:

1. Folosește propria metodă pentru a intra într-o stare de relaxare. 

2. Trimite intenția de a utiliza această meditație ca un instrument pentru eliberarea planetară.

3. Vizualizează ființele din Rasa Centrală Cosmică emanate din Soarele Cosmic Central, cum sunt dispersate prin Soarele Central al tuturor galaxiilor din acest Univers.
Vizualizează aceste Ființe care intră prin Soarele Central Galactic, trecând prin poarta stelară Pleiadiană Alcyone, apoi trecând prin poarta stelară Sirius, intrând în sistemul nostru solar, plasându-se în interiorul sistemului nostru solar într-o mandală a Florii  Vieții, conectându-se cu toate Forțele de Lumină de  deasupra, dedesubt și de pe suprafața planetei Pământ. 

4. Vizualizează ființele din Rasa Centrală Cosmică, transmutând tot întunericul rămas al acestui Univers până când doar Lumina rămâne.
Vizualizează un nou început al Ciclului Cosmic, aducând lumină pură, dragoste și fericire tuturor ființelor din întregul Univers.

Pentru a ajuta la întărirea legăturii cu Soarele Cosmic Central, puteți adăuga și vizualizarea stâlpului de Lumină emanat din Soarele Cosmic Central, înainte de vizualizarea stâlpului de Lumină emanat din Soarele Galactic Central.


Iată câteva afișe pentru Meditația Rasei Cosmice Centrale, pe care le puteți distribui liber pe social media:
Victoria Luminii!
_________________________________________________________________________________
Despre acest blog:


Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă care au scop să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației noastre de Urgență la ora 14:00 UTC (16:00 EET, ora Româninei), Meditației Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET) și Meditației Stâlpului Buddhic la 3:30 PM UTC (5:30 PM EET) în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidați.


Link-ul Meditației de Urgență:
În limba română:
Link-ul Meditației Cheie pentru Libertate:
În limba română:
În limba română:
De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:

Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii