Meditația zilnică a Coloanelor Buddhice la 3:30 PM UTC (17.30 EET – ora României) - Vă rugăm să o împărtășiți pe larg

Octombrie 11, 2018       07:51:00  pm


O Coloană Buddhică este o coloană permanentă de foc Buddhic, legată de rețeaua planetară. A crea un vortex de Lumină într-o locație care ajută Forțele Luminii să elibereze această planetă, este o tehnică foarte utilă.

http://soul1.org/buddhiccol.htm

http://2012portal.blogspot.com/2018/07/planetary-ascension-process.html

Poate fi construită atunci când o persoană este prezentă într-o locație sau la distanță, atunci când un grup de oameni o fac împreună.

De asemenea, poate fi realizată atît de mare cât este necesar pentru a acoperi o anumită locație, chiar și un oraș întreg.


Forțele Luminii au cerut ca, Coloanele Buddhice să fie menținute zilnic în următoarele 13 locații :

Continentul ȚaraOrașul
AfricaEgiptGiza
AsiaChinaBeijing
AsiaChinaChengdu
AsiaTaiwanTaipei
EuropaAngliaLondra
EuropaFranțaParis
EuropaGermaniaMunchen
EuropaItaliaRoma
EuropaSloveniaLjubljana
America de NordSUA / CALos Angeles
America de NordSUA / CAMuntele Shasta
America de NordSUA / DCWashington
America de NordSUA / NYNew York

Nu ezitați să meditați în oricare dintre locațiile de mai sus, la care vă simțiți atrași.

Prin urmare, vom face această meditație la ora 3.30 PM UTC (17.30 EET – ora României). Vă rugăm să împărtășiți această meditație pe larg și să invitați grupuri spirituale pentru a ni se alătura, dacă doriți acest lucru.

Aici este link-ul pentru evenimentul nostru Facebook :

https://www.facebook.com/events/176170379936457

Înainte de meditație, puteți privi imaginea din satelit a locației alese, care poate fi găsită în link-ul de mai jos :

https://www.welovemassmeditation.com/p/daily-buddhic-columns-meditation.html

Puteți converti ora UTC în fusul orar local folosind link-ul de mai jos :

https://www.thetimezoneconverter.com/

lată lista de redare a ghidurilor audio

https://goo.gl/Lp9g8G


Iată instrucțiunile pentru menținerea fiecărei Coloane Buddhice :

1.    Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare de relaxare. Luați o respirație adâncă de Lumină alb strălucitoare. Apoi, spuneți această mantră, sau una similară, în tăcere sau cu voce tare, dacă va simțiți ghidat :

 “ Eu sunt Sufletul
    Eu sunt Lumina Divină
    Eu sunt Voința Divină
    Eu sunt Iubirea Divină
    Eu sunt un proiect fix, Sufletul “.

2.    Vizualizați Chakra Stelară a Sufletului vostru cum se aprinde cu o Lumină alb strălucitoare. Vizualizați această Lumină sub forma unui vortex (vârtej) care spiralează (se învârte) în jos, curățindu-vă câmpul energetic.

3.    Vizualizați o Stea cu 5 colțuri, plasat sus în cer la aproximativ 9 mile deasupra locației alese. Vedeți această stea strălucind deasupra locației alese, radiind o Lumină alb sclipitoare.

4.     Acum vizualizați Focul Alb al lui AN care emană de la Soarele Galactic Central, trecând prin toate punctele de Lumină din Sistemul nostru Solar și prin Steaua cu 5 colțuri, prin locația aleasă și adânc în centrul Pământului. Continuați să vizualizați acest stâlp de Lumină pentru câteva minute.

5.    Vizualizați vârful unui vortex strălucitor de Lumină albă, care spiralează (se învârte) de la Steaua cu 5 colțuri în sensul acelor de ceasornic, înlăturând și transmutând toate vibrațiile joase, entitățile întunecate și energiile întunecate, și le transmite la Steaua cu 5 colțuri pentru transmutare. Vizualizați acest vortex de Lumină albă  cum se rotește câteva minute.

6.    Vizualizați această Coloană Buddhică legată complet de toate Coloanele Buddhice de pe planetă, de Rețeaua Planetară de Lumină de dedesubt, de deasupra și de pe suprafața planetei, și de orice punct de Lumină, așa cum este îndrumat de Ființele Ascensionate, toate conectate împreună cu această Coloană Buddhică  la Steaua cu 5 colțuri, în Rețeaua de Lumină alb strălucitoare.

7.    Acum, în numele Sursei, în numele prezenței EU SUNT al luminii eterne. Declarăm și comandăm ca, Coloana Buddhică în locația aleasă,  să fie completă pe toate planurile, așa cum este ghidat de Sursă.

Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute pentru fiecare meditație. Deasemenea, puteți urma instrucțiunile originale pentru a configura a Coloană Buddhică, dacă așa doriți.

După cum s-a menționat mai sus, puteți medita pe oricare din locațiile sugerate. La fel, puteți medita în locații diferite, în fiecare zi.

Ghidurile audio pentru această meditație vor fi postate aici, atunci când vor fi disponibile.

Victoria Luminii !

Comentarii