Actualizarea Meditațiilor

Octombrie 27, 2018      02:48:00  pm


Înainte de toate, mulțumesc foarte mult tuturor celor care au participat ieri, la Meditația Zilei Noii Venus de la ora 2.16 PM UTC.

Iată o actualizare a următoarelor subiecte:
  • Meditația Luminii de Halloween între 30 octombrie și 2 noiembrie la ora 1:00 PM UTC (15.00 EEST – ora României)
  • Importanța Meditatiei Coloanelor Buddhice
  • Actualizarea Meditației de Urgență
  • Ora de vară - fiți atenți la schimbarea orei de meditație în zona voastră
  • Cartea Marii Treziri

Meditația Luminii de Halloween între 30 octombrie și 2 noiembrie la ora 1.00 PM UTC (15.00 EET – ora României)


Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul lunii octombrie, vor exista mai multe ritualuri întunecate efectuate de Cabală, în special în ziua dinaintea Halloween-ului pe 30 octombrie, la Hallowen  pe 31 octombrie, la Samhain pe 1 noiembrie și la Ziua Tuturor Sufletelor pe 2 noiembrie, care este și Ziua Morților.

https://en.wikipedia.org/wiki/Samhain

https://themuseinthemirror.com/2016/10/28/samhain-the-roots-of-halloween/

Aceasta este o perioadă în care au loc o mulțime de sacrificii umane și animale.

https://stillnessinthestorm.com/2018/10/human-sacrifice-on-halloween-a-call-for-mass-meditation/

https://www.youtube.com/watch?v=8Il2w3KzcrU

Pentru a contracara impactul negativ al acestui ritual întunecat, vom organiza o Meditație specială a Zeiței  împotriva acestor ritualuri întunecate între 30 octombrie și 2 noiembrie, la ora 1.00 PM UTC (15.00 EET – ora României).

Puteți găsi instrucțiunile acestei meditații în link-ul de mai jos:

https://www.welovemassmeditation.com/2017/10/make-this-viral-meditation-with-goddess.html

și în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2017/12/meditatia-speciala-zeitei-pentru.html

Ghidurile audio pentru această meditație în diferite limbi, pot fi găsite aici:

https://goo.gl/gnAcmY

Iată evenimentul Facebook pentru această meditație:

https://www.facebook.com/events/311769309653851/

Importanța Meditatiei Coloanelor Buddhice

Unul dintre motivele pentru care Cabala continuă să facă tot felul de ritualuri întunecate este că aceștia doresc să creeze o situație energetică pentru scopurile și agendele lor proprii, care apoi se pot manifesta în lumea fizică, cum ar fi înrobirea întregii populații de suprafață și întârzierea producerii eliberării planetare.

Acest lucru se face prin infuzarea energiei întunecate prin locațiile cu vortexuri cheie ale rețelei de curenți energetici la nivel planetar, care se numesc liniile ley.

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2014/10/invitation-to-physical-gridwork.html

Prin menținerea Coloanelor Buddhice în locațiile cheie, care este o inițiativă comunicată de Forțele Luminii prin Cobra, putem ajuta la purificarea energiei care circulă în jurul planetei.

Atunci când există suficientă Lumină în rețea, eficacitatea ritualurilor întunecate poate fi redusă și anulată. De asemenea, poate oferi un mediu optim pentru Forțele Luminii pentru a face progrese în direcția eliberării planetare și a înfrângerii finale a grupului Chimera.

De aceea, vă rugăm să continuați să faceți Meditația Coloanelor Buddhice, zilnic,  în locațiile preferate, dacă vă simțiți îndrumați în acest sens.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html

și în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.html


Următoarea animație vă poate ajuta să vizualizați o Coloană Buddhică în timpul meditației. Mulțumiri speciale grupului Lucrătorilor în Lumină din Asia pentru crearea acesteia.


De asemenea, vă poate fi util să folosiți tehnica de protecție specificată aici, înainte sau după Meditația Coloanelor Buddhice.

http://soul1.org/Protection.htm

Actualizarea Meditației de Urgență

Cu Meditația zilnică de Urgență de la ora 2 PM UTC (16.00 EET – ora României), ne propunem să asigurăm vindecarea care este necesară pentru toate situațiile critice de pe Pământ și pentru toți locuitorii săi.

https://welovemassmeditation.blogspot.de/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

și în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Mai jos sunt câteva situații care trebuie să fie adăugate la această meditație:

Deraierea feroviară de mare viteză din Taiwan

Duminică, 21 octombrie, un tren de mare viteză a deraiat în nord-estul Taiwanului, la Yilan.

https://www.rt.com/news/441862-train-derailment-taiwan-video/

Acesta este cel mai grav accident de cale ferată din ultimii 27 de ani din Taiwan, în care au fost ucise cel puțin 18 persoane și au fost rănite 187 de persoane.

Vă rugăm să includeți acest lucru în Meditația de Urgență pentru următoarele câteva zile, dacă vă simțiți îndrumați, pentru a oferi sprijin energetic tuturor celor care au suferit în această tragedie, precum și pentru a-i vizualiza pe cei care și-au pierdut viața, pentru a primi vindecarea necesară în planul astral.

Protecție pentru Lucrătorii în Lumină

După cum a menționat Cobra în „Actualizarea Situației din 13 octombrie”, există mulți oameni în comunitățile Lucrătorilor în Lumină și Războinicilor în Lumină care au o viață secretă ca agenți ai  Cabalei. Cu toate acestea, ei sunt ținuți în rețelele Cabalei împotriva voinței lor și ar scăpa dacă ar putea.

http://2012portal.blogspot.com/2018/10/situation-update.html

El a sugerat o meditație pentru a "vizualiza pe toți Războinicii în Lumină și Lucrătorii în Lumină purificați cu o Flacără Violet, fiind înconjurați de iubirea Luminii Lichide roz din EELA (îngerul Sirian al Iubirii), și fiind eliberați de orice programare, control sau suprimare cu Focul Alb al lui AN."

Și acest lucru l-am inclus în Meditația Zilei Noii Venus.

După consultarea ulterioară cu Cobra, el ne sugerează să includem această vizualizare în Meditația de Urgență. Prin urmare, vă rugăm să nu ezitați să includeți această protecție în timpul meditației, dacă doriți.

Puteți, de asemenea, să continuați să faceți această vizualizare în timpul dvs. liber, așa cum a sugerat Cobra.

Super Taifunul Yutu

După cum s-a raportat anterior, Super Taifunul Yutu este echivalent cu un uragan de categoria a 5-a în bazinele Atlanticului sau Pacificului de Est.

Acum se îndreaptă spre Filipine și Taiwan, după ce a provocat pagube semnificative în Insulele Mariane de Nord.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/super-typhoon-yutu-northern-mariana-islands-path-philippines-saipan-national-hurricane-centre-a8602231.html

Este posibil ca Super Taifunul Yutu să fie unul dintre cele mai puternice taifunuri și uragane ale anului, depășind Super Taifunul Mangkhut, care luna trecută a cauzat daune pe scară largă în sudul Chinei.

http://www.hawaiinewsnow.com/2018/10/26/super-typhoon-yutu-tied-strongest-storm/

Prin urmare, vă rugăm să continuați să includeți Super Taifunul Yutu în Meditația de Urgență, precum și să participați la meditația zilnică de la ora 4 PM UTC (18.00 EET – ora României), până când se va dizolva complet.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/urgent-meditation-for-hurricane-willa.html

și în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/urgent-meditatia-pentru-uraganul-willa.html

Ora de vară - fiți atenți la schimbarea orei de meditație în zona voastră

Așa cum emisfera nordică se îndreaptă spre iarnă și emisfera sudică salută de bun venit o vară caldă, vor exista schimbări de oră într-un anumit număr de țări.

Ca urmare, vă rugăm să fiți conștienți de modul în care acest lucru poate afecta ora de meditație în zona voastră locală.

https://www.timeanddate.com/time/dst/events.html

Puteți converti fusul orar UTC la fusul orar local propriu, la o anumită dată utilizând link-ul de mai jos:

https://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

Cartea Marii Treziri

În acest blog vor fi anunțate mai multe meditații speciale, pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul anului și de Solstițiul din luna decembrie.

Până atunci, s-ar putea să doriți să citiți această carte a Marii Treziri, scrisă de un colaborator al Luminii, care documentează cât de departe am ajuns în acest război spre eliberarea planetară, cum funcționează lumina noastră, și cum meditația în masă a făcut diferența.

https://www.amazon.com/Mass-Awakening-Shoshi-Herscu-ebook/dp/B07JLK4HZT/ref=tmm_kin_swatch_0?_encoding=UTF8&qid=1539805649&sr=8-1

O noua Venus fericită pentru toată lumea !


Victoria Luminii !

--------------------------------

Despre acest blog :

Noi iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă propunându-și să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației de Urgență la ora 2 PM UTC / (16.00 EET – ora României), Meditației Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC / (17.00 EET – ora României) și Meditației Coloanelor Buddhice la ora 3.30 PM UTC / (17.30 EET – ora României), în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidat în acest sens.


Link-ul Meditației de Urgență: 

Link-ul Meditației Cheie pentru Libertate:


Link-ul Meditației Coloanelor Buddhice:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în acest link de mai jos:


Oferim de asemenea, asistență financiară de urgență Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură dată, utilizând link-ul de mai jos:

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în cea mai înaltă lumină.

Comentarii