Reamintirea Vindecării la Distanță cu Maeștri Ascensionați și cu Razele Stelare de Vindecare, Meditația de Lună Plină și Meditația de Pace pentru Siria

Octombrie 21, 2018     08:50:00  pm

Sesiunea lunară de Vindecare la Distanță cu Maeștri Ascensionați și cu Razele Stelare de Vindecare, oferită de Grupul Internațional al Vârstei de Aur (International Golden Age Group) și Pregătiți pentru Schimbare Japonia (Prepare  for Change Japan) pentru a ajuta oamenii din întreaga lume să își vindece ființa interioară și mintea, va avea loc luni, pe 22 octombrie și marți, pe 23 octombrie.
Acesta este un dar pentru toată lumea și este gratuit.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/monthly-ascended-masters-and-stellar.html


Vor fi două sesiuni de vindecare la distanță : prima va fi pe 22 octombrie (luni) și a doua pe 23 octombrie (marți), la ora prezentată mai jos :

Prima zi : luni, 22 octombrie      de la 2 PM la 2:30 PM UTC (17.00 la 17.30 EEST – ora României)
A doua zi : marți, 23 octombrie  de la 2 PM la 2:30 PM UTC (17.00 la 17.30 EEST – ora României)

Aici puteți găsi ora aceastei sesiuni de vindecare pentru fiecare zi, în fusul vostru orar:

Prima zi :

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=%5BFirst+Day%5D+of+Ascended+Masters%26Stellar+Rays+Remote+Healing+Session&iso=20181022T22&p1=241&am=30

A doua zi :

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=%5BSecond+Day%5D+of+Ascended+Masters%26Stellar+Rays+Remote+Healing+Session&iso=20181023T22&p1=241&am=30

Puteți vizita canalul lor YouTube la momentul menționat mai sus, pentru a accesa această vindecare la distanță:

https://www.youtube.com/channel/UCUXWdUM-4nolUoUYxv223MA

Vă rugăm să nu ezitați să participați la oricare dintre sesiuni sau la ambele sesiuni.

Iată evenimentul Facebook pe care l-am creat pentru aceste sesiuni de vindecare la distanță:

https://www.facebook.com/events/313482462495432/

Vă rugăm să vizitați deasemenea link-ul de mai jos al Grupului Internațional al Vârstei de Aur (International Age Age Group), pentru mai multe informații despre această vindecare la distanță:

https://www.golden-ages.org/2016/12/monthly-ascended-masters-stellar-healing-rays-remote-healing/

Apoi, miercuri, pe 24 octombrie, va avea loc Meditația de Lună Plină, la ora 2:45 PM UTC (17:45 EEST – ora României).

https://www.welovemassmeditation.com/2018/09/reminder-for-september-equinox.html

Aici puteți găsi evenimentul Facebook pentru Meditația de Lună Plină:

https://www.facebook.com/events/1301751299970219/

Și exact la momentul de lună plină, la ora 4:45 PM UTC (19:45 EEST – ora României), vom face Meditația de Pace pentru Siria:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/05/make-it-viral-peace-meditation-for.html

Este important să înțelegem că Siria nu este încă complet eliberată și că situația din anumite zone este încă una periculoasă.

Folosind energia lunii pline, putem ancora în Siria mai multă energie a Zeiței, pentru a ajuta ca situația să fie rezolvată în modul cel mai bun posibil.

Informații despre această meditație, care includ și instrucțiunile, pot fi găsite aici:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/05/make-it-viral-peace-meditation-for.html

Aici este link-ul cu evenimentul nostru Facebook pentru această meditație:

https://www.facebook.com/events/1924460624510523

Aici este link-ul cu audio-ul ghidat pentru Meditația de Pace pentru Siria:

https://goo.gl/uNR9a8

Și link-ul cu audio-ul ghidat pentru Meditația de Lună Plină:

https://goo.gl/Ybok6w

Victoria Luminii !

-----------------------------------------------------------------------

Despre acest blog :

Noi iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă propunându-și să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației de Urgență la ora 2 PM UTC / (17.00 EEST – ora României), Meditației Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC / (18.00 EEST – ora României) și Meditației Coloanelor Buddhice la ora 3.30 PM UTC / (18.30 EEST – ora României), în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidat în acest sens.

Link-ul Meditației de Urgență:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

și în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Link-ul Meditației Cheie pentru Libertate:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/new-daily-meditation-schedule.html

și în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/08/un-nou-program-de-meditatie-zilnica.html

Link-ul Meditației Coloanelor Buddhice:
https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html 

și în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.htm

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în acest link de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim de asemenea, asistență financiară de urgență Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură dată, utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în cea mai înaltă lumină.

Comentarii