ACTUALIZAREA SITUAȚIEI

Octombrie 13, 2018   Sâmbătă


Creșterea activității în Centrul Galactic continuă. Forțele Galactice ale Luminii au înlăturat ultimele rămășițe ale semnăturii cuantice a unei sfere imense fluctuante cuantic Dyson, cu diametrul de 4 ani lumină, care înconjura Sistemul nostru Solar și împiedica procesul de Ascensiune al Sistemului nostru Solar.


Această sferă cuantică Dyson a fost un portal hiperdimensional cuantic foarte avansat, creat de grupul Chimera în 1996, iar acum este complet distrus pentru totdeauna.

Ca urmare a acestui fapt, Soarele nostru s-a alăturat rețelei Galactice de Lumină, ca ultima stea care urma să se alăture acestei rețele, și acum este un portal complet funcțional de Lumină.

Acum, toată anomalia primară care merită să fie menționată este concentrată în interiorul anomaliilor primare, la o distanță de mai puțin de un diametru planetar față de suprafața planetei Pământ.

Flota Forțelor Galactice este prezentă în interiorul Sistemului nostru Solar, camuflată (în nori), dar cei sensibili la energii o pot simți cu siguranță.


Pentru a evita descoperirea prezenței acelor nave mamă de către populația de suprafață, NASA a aranjat "ochii orbi pe cer":

https://spacenews.com/nasa-addressing-problems-with-hubble-and-chandra-space-telescopes/

Toate bombele plasmatice toplet rămase sunt acum situate la 30 de metri de suprafața planetară.

Bombele plasmatice toplet sunt conectate la o rețea de implanturi plasmatice prin filamente de plasmă numite Tunelurile din Set.

Implanturile plasmatice sunt găuri negre, care se rotesc într-un câmp electromagnetic puternic. Acest câmp electromagnetic servește scopului de a șterge amintirile noastre și de a ne deconecta de Sufletul nostru. Biocipul fizic (produs de Siemens), situat lângă implantul fiecărui om încarnat trimite un semnal-alimentare constant audio-video către centrul principal de control Chimera, situat pe suprafața planetei:

https://en.wikipedia.org/wiki/Information_Innovation_Office

https://en.wikipedia.org/wiki/Microsystems_Technology_Office

Implanturile plasmatice și biocipurile fizice sunt sigiliile care acoperă toate straturile de programare pe care le-a primit populația de suprafață:

http://eventreference.org/2018/09/02/human-programming-101-emotions-memories-implants/

În perioada de timp 1996-2001, marea majoritate a Lucrătorilor în Lumină și a Războinicilor în Lumină au fost supuși în bazele militare subterane unei programări mentale bazată pe traume. Pentru mulți, amintirile din acele programări vor începe să apară, pe măsură ce implanturile încep să-și piardă puterea.

Mulți dintre Lucrătorii în Lumină și Războinicii în Lumină au fost programați mintal împotriva Forțelor Luminii a Confederației Galactice. Și mulți au fost programați împotriva mea și a altor câțiva oameni-cheie implicați în procesul de eliberare planetară.

Forțele Luminii lucrează cu viteză maximă la rezolvarea blocajului care încă menține suprafața planetei ostatică forțelor întunecate.

https://www.telegraph.co.uk/science/2018/09/29/earth-could-shrink-330ft-across-particle-accelerator-experiments/

http://www.shtfplan.com/headline-news/astronomer-warns-earth-could-be-crushed-by-particle-accelerator_10012018

Acesta este motivul principal pentru care Forțele Luminii nu intervin încă pe suprafața planetei.

Acesta este motivul pentru care Mișcarea de Rezistență nu poate salva niște Războinici în Lumină extenuați rămași în subteran, aceasta este motivul pentru care ei nu pot să vă aducă aur sau bani sau să vă apeleze pe Skype.
De asemenea, dacă un agent al Mișcării de Rezistență ar contacta direct un individ de la suprafață, forțele întunecate l-ar ucide imediat pe acel individ.

Forțele întunecate folosesc aceeași strategie pentru a mă izola, pentru a mă împiedica să îmi îndeplinesc misiunea. Anumiți oameni-cheie care au vrut să mă contacteze, au primit amenințări cu moartea dacă ar iniția contactul.

Cu toate acestea, este timpul să-mi extind echipa. Acest blog nu a fost elaborat intenționat ca o ultimă soluție de speranță pentru cei mai disperați, ci un loc în care cei mai împuterniciți oameni puteau să transforme trendul în favoarea eliberării planetare.

Din această cauză, solicit oameni noi să se alăture echipei mele. Pentru a se alătura echipei, sunt interesat doar de persoane care sunt stabile din punct de vedere psihic, emoțional, fizic și financiar și care ȘTIU care este misiunea lor. Fac apel în special la reprezentanții pozitivi ai Dragonului, Nobilimii Albe, Programului Spațial Secret, Școlii Misterelor, Grupurilor Informatoare de Inteligență sau altor grupuri pozitive similare care lucrează pentru eliberarea planetară. De asemenea, fac apel la oameni care pot răspândi informații în mass-media, oameni care pot finanța proiecte mari (1M și mai mult) și femei capabile să ancoreze energia Zeiței într-un mod pur și puternic.Persoanele noi care doresc să mă contacteze trebuie să își deschidă propria adresă de e-mail criptată la adresa https://tutanota.com/ și apoi să mă contacteze din e-mailul tutanota la project501@tutanota.com, specificând cine sunt și cum pot contribui la proiecte. Vă rog NU trimiteți e-mailuri generice "ce pot să fac pentru a ajuta", ci mai degrabă spuneți ce puteți face pentru a ajuta.

Persoanele care sunt deja implicate în proiecte de eliberare planetară trebuie să se abțină de la comunicarea pe Facebook, deoarece această platformă a fost puternic infiltrată. Ei trebuie să utilizeze servicii de e-mail criptate end-to-end, cum ar fi Tutanota (excelent) sau Protonmail (bun) sau aplicații criptate de telefon cum ar fi Signal (excelent) sau Whatsapp (bun).

Oamenii trebuie să înțeleagă de asemenea că, comunitatea Lucrătorilor în Lumină și a Războinicilor în Lumină a fost puternic infiltrată și mulți oameni care au o fațadă de Lucrător în Lumină sau Războinic în Lumină, au o viață secretă de noapte, ca agenți ai Cabalei:

http://www.greatdreams.com/political/media03.html

Mulți dintre acești oameni sunt în rețelele Cabalei împotriva voinței lor și ar scăpa dacă ar putea.

Puteti folosi puterea meditației și a vizualizării pentru a vizualiza toți Lucrătorii în Lumină și Războinicii în Lumină, cum sunt purificați cu o Flacără Violet, fiind înconjurați de iubirea Luminii Lichide roz de EELA (îngerul Sirian al iubirii) și eliberați de orice programare, control sau suprimare cu un foc Alb al lui AN.

Acest coșmar se va termina în curând. Dreptatea vine:

https://www.youtube.com/watch?v=4WMTFGjigCA

Victoria Luminii!

Comentarii