Notele Conferinţei lui Cobra şi Isis de la Konstanz, Germania, pe 21 – 22 Martie 2015 (Partea 1 – 4 )


TRADUCERE – Blogul lui Untwine :

** Recreatingbalance **
31 martie 2015, marţi

Vizitați link-ul : http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/03/notes-from-cobra-konstanz-conference.html
Artă de Erial Ali


Aceste note au fost luate de cineva cu codul "Antares", iar altcineva care a participat la conferinţă, cu codul "Taygeta", le-a recitit pentru a le confirma şi a adăugat detaliile lipsă. Acesta a fost iniţial postat în germană pe transinformation.net.(https://transinformation.net/).

Tradus în limba engleză de Inana, câteva cuvinte sunt adăugate cu cea mai bună intenţie, deoarece traducătorul a participat şi el la conferinţă.

°°°°°°°°°°°°°°
Acestea sunt note personale făcute cu cea mai bună intenţie şi capabilitate, nu sunt ceea ce Cobra a spus cuvânt cu cuvânt. Totuşi, au fost citite şi confirmate de Cobra. Oricum, ne gândim şi sperăm că s-ar putea să le găsiţi interesante şi că vă vor conduce spre noi perspective.

Antares, Taygeta, Inana & Untwine

°°°°°°°°°°°°°
Partea I-a
(Trebuie să vă dezvăţaţi de ce aţi învăţat)
La început, Cobra vorbeşte despre procesul de programare, prin care trebuia să trecem şi noi, deşi am venit din diferite sisteme stelare. Am fost obligaţi să încheiem un contract de suflet cu arhonii.

Scopul nostru a fost întotdeauna să susţinem tranziţia planetei şi a omenirii în Epoca de Aur. Arhonii au încercat încă de la început să ne împiedice să ne amintim misiunile noastre prin implantarea noastră.
Primele implanturi din vremurile Atlantidei - pe care le avem încă în sistemele noastre - sunt cauza sistemelor de credinţă de astăzi. Detalii despre acest prim strat de implanturi nu pot fi dezvăluite chiar acum, deoarece timpul pentru aceasta nu a venit încă. Cobra subliniază tocmai faptul că aceasta a creat o realitate separată, care este baza structurii Matricei. Suntem încă supuşi acestei structuri artificiale.
Am fost şi suntem astăzi în interiorul închisorii reîncarnării şi aceasta este o parte importantă a programării.
Cel de-al doilea strat de implanturi este primit în timpul fiecărei naşteri. Acesta este unul dintre motivele pentru care uităm vieţile noastre anterioare. Deci toate implanturile fiecărei naşteri sunt încă prezente în noi şi fiecare viaţă pe care nu ne-o amintim este blocată de stratul acelei încarnări specifice.

Cel de-al treilea nivel al programării se face prin intermediul părinţilor noştri în perioada copilăriei noastre, de asemenea fiind prezent în fiecare copilărie a fiecărei încarnări. Acestea sunt modele emoţionale şi mentale care sunt însămânţate în noi şi "ne furnizează" o formă de bază.

Al patrulea strat de programare este realizat de grădiniţe şi şcoli. Se continuă mai târziu în lumea carierei şi a afacerilor, astfel încât suntem influenţaţi în aşa fel încât suntem forţaţi să rămânem în programul Matricei (Matrix). De exemplu, în universităţi, la fizică, ceea ce se învaţă are mai mult de 100 de ani, ignoră fizica cuantică, care, de altfel, nu este complet actualizată. Ştiinţa este infiltrată de erori intenţionat, pentru a preveni trezirea omenirii: a doua lege a termodinamicii este concepută astfel încât să pară că energia liberă este ceva imposibil. Conform teoriei relativităţii, viteza luminii
este cea mai mare viteză posibilă. Viteza superluminală (mai rapidă decât viteza luminii) la care funcţionează navele spaţiale nu este, prin urmare, posibilă.

Cel de-al cincilea nivel de programare este realizat prin mijloacele mass media, religii şi organizaţii. Acest strat, de exemplu, include programul în care tot ceea ce este legat de OZN-uri este considerat o nebunie. Toate acestea sunt instalate pentru a menţine masele în interiorul programului şi pentru a suprima discuţiile deschise despre aceste probleme. Primul contact deschis poate avea loc doar atunci când această barieră a fost îndepărtată.

La sfârşitul anului trecut, a fost iniţializată faza de Descoperire, ceea ce va culmina cu Evenimentul. Acesta este un proces în dezvoltare. Rasele pozitive au decis să accelereze acest proces. Totuşi, NOI aparţinem acestei operaţiuni, îi sprijinim cu participarea activă şi conştientă, cu deciziile, intenţiile, voinţa şi acţiunile noastre.

Cobra vorbeşte despre zborul său în afara Carantinei şi arată o imagine a lui în interiorul obiectului zburător (puteţi vizita şi acest articol fascinant "Cobra dincolo de văl":

http://2012portal.blogspot.com/2014/02/cobra -beyond-veil.html).

El relatează despre frumuseţea şi liniştea de acolo şi că a înţeles multe despre Chimera, când a fost acolo. El este sigur că, pentru omenire vine un viitor luminos şi paşnic.
Activarea Portalului IS:IS a fost cea mai dificilă parte anul trecut (2014), în decembrie - cu consecinţe foarte pozitive. Una dintre acestea este întoarcerea Zeiţei Dou Mu. Ea a intrat într-un loc în cadrul reţelei Agartha, provenind dintr-un sistem stelar diferit. Familiile Dragonilor o protejează şi se îngrijesc de bunăstarea ei. Ei au o tehnologie laser specială care susţine funcţionarea glandei sale pineale.

La activarea Portalului IS:IS pe data de 15 decembrie 2014, a fost construit un triunghi de lumină astronomic. În zona noastră a cosmosului există 20 de galaxii locale. Cele mai importante sunt Galaxia Calea Lactee, Galaxia Andromeda şi Galaxia Triangulară. Aceste trei galaxii construiesc un triunghi energetic.
Cu multe miliarde de ani în urmă, s-a luat decizia ca aceste trei galaxii să servească pentru a dizolva tot întunericul spiritual.
Galaxia Triangulară este ceva de genul "oversoul" – “suprasuflet”, supraveghetorul polarităţilor cu scopul de a dizolva dualitatea. În decembrie anul trecut (2014), Galaxia Triangulară a trimis un flash de lumină către Galaxia Calea Lactee şi Galaxia Andromeda, care a conectat energiile acestor două galaxii de Flăcări gemene (Twinflame). Acest lucru va face ca ultimul întuneric existent să dispară pentru totdeauna, deoarece a iniţializat o imensă tehnologie de transformare energetică a acestor două galaxii. Aceste două galaxii sunt de polaritate opusă şi vor transforma fiecare întuneric care ajunge să intre între ele.

Artă de Francene Hart
(Puteţi citi mai multe despre aceste întâmplări astronomice în această postare: http://2012portal.blogspot.com/2014/12/make-this-viral-isis-portal-activation.html)
Galaxiile Calea Lactee şi Andromeda
În inelele asteroidului Chariklo sunt nave mamă mici. Pe acele nave mamă există multe femei din sisteme stelare diferite şi din Mişcarea de Rezistenţă, care canalizează energia Zeiţei şi o trimite pe planeta noastră. Toată această energie a fost transmisă prin femei. Aceasta a început o transformare masivă a întregului sistem solar.

Despre sistemul de operare multidimensional MOSS, Cobra explică faptul că, de la activarea Portalului IS:IS, în decembrie anul trecut, Forţele Luminii din diferite sisteme de stele au început să intre din ce în ce mai mult în sistemul nostru solar. Fiecare întuneric va fi eliminat din planurile fizice şi non-fizice, care includ toţi membri rămaşi ai Chimerei.

În timpul ultimei invazii Arhonice, care a început la 11 ianuarie 1996, a fost creată o poartă stelară negativă datorită unor explozii nucleare subterane şi al acceleratorului de particule. Acest vortex energetic aduce orice anomalie rămasă din întregul cosmos pe Pământ.

Lucrătorii în Lumină şi Războinicii Luminii de dedesubt, de  deasupra şi de pe suprafaţa planetei sunt staţii de transmutare al acelei energii, ei transformă întunericul. Acest proces de compensare are loc chiar acum.
 
Prin activarea Portalului IS:IS, undele luminoase au fost aduse pe Pământ, care pe drum au devenit vizibile, ca semne pe cer. Cobra a întrebat dacă participanţii la Conferinţa de la Konstanz i-au văzut şi mulţi şi-au ridicat mâinile. Cobra a fost foarte mulţumit de asta.

Cometa Lovejoy: Numele (cometei) este numele de familie al descoperitorului şi se potriveşte atât de bine. Luând Pământul ca punct de referință, cometa a trecut lângă Pleiade în ianuarie anul trecut. Efectul a fost o creştere a purificării şi o creştere a energiei. Energia din Pleiade a fost îndreptată spre coada cometei.
Programul Spaţial Secret (SSP): În viitorul apropiat vor fi multe rapoarte despre Programul Spaţial Secret şi vor fi dezvăluite tot mai multe fapte.

SSP a fost iniţiat la începutul secolului trecut, în timpul unei întâlniri a Societăţii Thule din Untersberg, în Germania. Un mediu tânăr a fost prezent acolo, Maria Orsic. A primit informaţii foarte detaliate despre cum să construiască un disc zburător. Fizicianul W.O. Schumann de la Universitatea din München a fost de asemenea prezent la această întâlnire şi el a fost acela care a construit acele obiecte în conformitate cu instrucţiunile primite de la Maria Orsic. Discurile care zboară au fost create şi funcţionale în anii '20. Prima întâlnire a societăţii Thule în contextul descris, a avut loc într-o cabană de fotografiere lângă Berchtesgarden, iar altele au avut loc în locaţii diferite

Puţin mai târziu, au venit Pleiadienii şi şi-au oferit tehnologiile cu o singură condiţie: să prevină ca cel de-al doilea război mondial să se întâmple. Această negociere a fost făcută şi apoi încălcată de nazişti, astfel încât Pleiadienii s-au retras imediat de la orice interacţiune cu naziştii. În loc de Pleiadieni, Draconienii au venit la scurt timp, după aceea naziştii au lucrat împreună cu ei.

Chiar şi în timpul războiului, a existat o fază intensă a SSP din care a apărut Operaţiunea Paperclip. Prin Operaţiunea Paperclip, oameni de ştiinţă şi tehnicieni "au fost adoptaţi" în SUA, fiind aduşi de către Wernher von Braun. Din această cauză, SSP şi construirea de rachete au fost continuate, acum în SUA. În mod public, a fost menţionat că, Program Apollo în secret a fost SSP.

În fundal, SUA şi Uniunea Sovietică au lucrat împreună, iar în anii '60 aveau deja baze pe Marte şi pe partea nevăzută a Lunii.
Banii pentru acest program au provenit din două surse diferite: prima sursă este aurul nazist şi aurul furat din Asia. A doua sursă a acelor bani a venit de la noi toţi, deoarece există multe modalităţi prin care trebuie să dăm statului un procent (cel puţin 30-40%) din venit şi bani, în general. Din cauza sistemului financiar global, toţi oamenii sunt implicaţi, nu numai cei care trăiesc în SUA. Navele spaţiale sunt scumpe sau au fost foarte scumpe, mai ales la începutul SSP-ului (acum este interzisă construirea acestora). Cobra menţionează un număr de 1 trilion de dolari, în ansamblu. ISS costă 100 miliarde de dolari.

Deja în anii '60 a existat o flotă uriaşă de nave care zburau pe Marte, pe Luna noastră şi pe lunile lui Saturn şi Jupiter. Numele oficial al acestei operaţiuni este Solar Warden (Gardienii Soarelui), iar motivul oficial al acestei operaţiuni este protejarea sistemului nostru solar. Unii preşedinţi de ţări au ştiut despre această operaţiune. În interiorul ONU exista un grup secret care îl monitoriza.


Scopul real al Solar Warden a fost de a pregăti invazia Draco (Draconiană). În plus, Draco au infiltrat armata, complexul militar industrial, regimul american şi toate guvernele din întreaga lume. Totul a fost supus acelui plan. Acest lucru a creat ceva asemănător Calului Troian pentru invazia arhonilor din 1996, care a fost realizat prin bazele subterane care fuseseră pregătite pentru asta. Prin intermediul SSP de-a lungul anilor, a fost creată o reţea imensă de 2000 de baze subterane, în întreaga lume, multe dintre ele în SUA.

Între anii 1960 şi 2000 a avut loc un război spaţial intens. Forţele Luminii au început să elimine anomaliile din spaţiul cosmic. În 2012, majoritatea anomaliilor din acest sistem solar a fost eliminată, a rămas doar grupul Chimera. Acest grup reprezintă doar câteva fiinţe, dar principala problemă a fost legătura lor cu bombele Strangelet şi Toplet (pe plan fizic şi plasmatic).

Dick Cheney şi Donald Rumsfeld au călătorit, de asemenea, prin sistemul solar. Companiile multinaţionale au  participat la construcţia de nave spaţiale, cum ar fi Boeing şi Airbus. Inginerii care lucrau acolo credeau că au proiectat avioane, în realitate, cunoştinţele lor au fost folosite pentru informațiile despre crearea navelor spaţiale. În acest context, Cobra prezintă o imagine a unei navete spaţiale care are logo-ul companiei americane US Post Company.

Acum suntem în ultima fază pentru a învinge Chimera. De multe ori apare întrebarea: de ce încă nu s-a întâmplat Primul Contact şi de ce nu există încă o dezvăluire completă. Grupul Chimera are un sistem de detectoare, monitorizat de la Long Island, care detectează orice vehicul spaţial care va ateriza sau va intra în contact. De asemenea, în Long Island există încă acceleratorul de particule şi facilitatea de clonare. Facilitatea de clonare a făcut imposibilă arestarea membrilor cheie înainte de Eveniment / Resetarea sistemului financiar.

Forţele Luminii vin acum din tot universul în sistemul nostru solar. Comandamentul Ashtar este o alianţă a diferitelor rase stelare / naţiuni stelare , care au scopul de a elibera planeta Pământ.

Comandamentul Ashtar a avut contact direct cu (preşedintele USA) Eisenhower în anii 1950. Contactul a avut loc în interiorul bazei Edwards AF. Motivul anunţat public de absenţa lui Eisenhower a fost o întâlnire cu medicul dentist. (Cobra menţionează recenta întâlnire a lui Putin cu chiropracticianul din Viena – Cobra zâmbeşte). O aterizat o navă şi Pleiadienii de la Comandamentul Ashtar şi-au oferit din nou ajutorul tehnologic lui Eisenhower, cu condiţia să înlăture toate armele nucleare din întreaga lume. Militarii din Armata SUA s-au speriat şi astfel contractul nu a fost semnat. Comandamentul Ashtar a lansat un avertisment cum că alte forţe extraterestre vor intra pe această planetă. Apoi au venit Draconienii şi ei şi-au oferit tehnologia.

Cu aceştia, a fost semnat un contract: s-au dat tehnologii pentru armată, pentru construirea de baze subterane şi ajutor pentru SSP. În schimb, li s-a permis să-i răpească pe oameni pentru a le studia mintea şi pentru a face teste cu citirea minţilor acestora şi cu ştergerea amintirilor. Unele rase au sau nu au emoţii şi au vrut să facă cercetări asupra oamenilor. A fost o cale greşită.

Cu puţin timp în urmă, David Wilcock a raportat despre navele mamă de tip sferă. Cobra explică faptul că primul val al acestor nave a venit în martie 2001 în sistemul nostru solar. Aceste nave au o lungime de 3000-4000 km. Ei au început să stabilizeze energiile şi să prevină cataclismele şi acele operaţiuni au avut un mare succes. Când Cabala a realizat ce se întâmplă, a răspuns cu 9/11.

Cel de-al doilea val de nave mamă a venit în decembrie anul trecut (2014), imediat după activarea portalului IS:IS. Există şi nave mamă mai mari implicate acum, care au o lungime de 10.000 km. Deoarece aceste nave cu adevărat mari sunt prea mari pentru a interacţiona direct în interiorul sistemului solar, acestea funcţionează energetic din Norul Oort şi sunt camuflate în nori (clocked). Acestea strâng într-un loc energia care provine din Soarele Central, din ce în ce mai activ şi o trimite în sistemul nostru solar. Cobra accentuează faptul că nu am mai putea fi aici fără aceste nave şi că suprafaţa planetei ar fi de nelocuit fără operaţiunile lor.

Fiinţele de pe aceste nave (la care David Wilcock se referă sub numele de Aviarii Albaştri) sunt membri ai civilizaţiei centrale, care este prima şi cea mai veche viaţă inteligentă din galaxia noastră, deci şi cea mai avansată. Ei vin acum pentru eliberarea finală a acestei planete. Aceste fiinţe sunt, de asemenea, cunoscute sub denumirea de Wingmakers (Purtători de aripi). Sunt fiinţe angelice cu aripi, îngeri fizici. Iona este o Zeiţă din nucleul galaxiei noastre şi ea a adus, în timpuri străvechi, misterele Zeiţei la Atlantida.

"Capsulele" de timp ale Purtătorilor de Aripi sunt codificate, iar altele noi vor fi găsite doar atunci când timpul va fi potrivit, când Lucrătorii în Lumină ai acestei planete îşi vor creşte vibraţiile şi înţelegerea îndeajuns pentru a fi capabili să integreze cunoştinţele şi învăţăturile.

Cobra prezintă o imagine a norului Oort cu obiecte de gheaţă şi comete în el, care funcţionează deasemeni, şi ca punct de transmisie. Între acestea există nave mamă de tip sferă camuflate în nori (clocked). Norul Oort are un diametru de un an lumină. Cobra prezintă o altă imagine a sistemului nostru solar cu centura Kuiper. Acolo sunt plasate navele mai mici care transmit energia de la navele din Norul Oort către sistemul nostru solar.
Până astăzi, fiinţele de pe navele mamă de tip sferă au interacţionat doar indirect cu populaţia pământeană, şi au operat doar din spatele scenei, pentru că au cea mai înaltă înţelepciune, deci aveau întotdeauna nevoie de un comunicator între ele. Neconcordanţa vibraţională între populaţia de suprafaţă şi ele era prea mare. De-a lungul timpului, conduceau Comandamentul Ashtar şi flota Pleiadiană. Acum au ales o interacţiune mai directă cu planeta Pământ.

O întrebare: de ce cei Patru Neprihăniţi pot fi îndepărtaţi doar după îndepărtarea Chimerei? Cobra răspunde: aceasta se datorează clonelor. O altă întrebare: dacă fiinţele navelor sferice doresc cu adevărat ca procesul eliberării să fie mai lent? Răspunsul lui Cobra este că David Wilcock a dat doar informaţia contactului său numit "Luca". Fiinţele sferei reprezintă echilibrarea şi echilibrul în cel mai înalt sens.

Soarele Central este o Zeiţă gigantă gigantă. Ea devine din ce în ce mai activă. Ea doreşte libertatea tuturor fiinţelor din galaxie şi vrea să elibereze întreaga galaxie de tot întunericul. De aceea ea trimite acum "Oceanul iubirii cosmice". În curând, Cobra va face o postare despre „Oceanul Iubirii”, provenind din inima Căii Lactee. Acesta este un mare câmp de energie acoperind întreaga galaxie, iar acest lucru creează marea trezire.

Soarele Central este sursa întregii energii, sursa tuturor particulelor subatomice din galaxia noastră. Tahionii au fost creaţi ca fiind primele particule. Cobra a fost contactat de Pleiadieni cu cererea de a face ca tahionii să fie disponibili pentru omenire. Acum, există mai multe camere tahionice de-alungul planetei, iar Cobra oferă deasemenea, şi produse tahionice care ajută persoanele fizice şi vor ajuta şi colectivele de oameni, atunci când o reţea puternică de camere tahionice va fi stabilită pe Pământ.
O întrebare: ce spuneţi despre Pleiadieni şi Sirieni şi ascensiune? Răspunsul este că au corpuri fizice şi o conştiinţă de dimensiunea a 5-a sau a-6-a. Aceasta înseamnă că nu sunt toţi "ascensionaţi".

Cobra a fost întrebat despre primul său contact cu Pleiadienii. Primul său contact a avut loc în 1977 în timpul căruia călătorea prin sistemul solar şi nu dorea să se întoarcă “acasă” pe Pământ. Pleiadienii au trebuit să discute timp de circa 30 de minute cu Cobra pentru a-l convinge să se întoarcă în interiorul Matricei,
pentru a împiedica producerea unui război nuclear al omenirii. El nu a înţeles complet acest lucru în acel moment.

~ În curând ~

(pentru a învăţa mai mult despre conferinţele lui Cobra,  daţi click
aici : http://portal2012.org/

Actualul : http://2012portal.blogspot.com/)

Click aici pentru partea a 2-a :
http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/04/notes-from-cobra-and-isis-conference-in.html
Click aici pentru partea a 3-a  :
http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/04/notes-from-cobra-and-isis-conference-in_16.html
Click aici pentru partea a 4-a :
http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/04/notes-from-cobra-and-isis-conference-in_23.html

Comentarii