Noua concentrare pe Meditația zilnică de Urgență : Super Taifunul Kong-rey

Octombrie 3, 2018    07:27:00  amDupă ce duminica seara Taifunul Trami a ajuns pe coastele din vestul Japoniei, Super Taifunul Kong-rey, care este în prezent un uragan de categoria a 4-a, se îndreaptă pe parcursul acestei săptămâni spre Insulele Ryukyu.

https://www.accuweather.com/en/weather-news/japan-taiwan-china-and-south-korea-on-alert-for-super-typhoon-kong-rey/70006222

https://www.express.co.uk/news/world/1025878/typhoon-japan-typhoon-kong-rey-japan-typhoon-trami-tokyo

Pe măsură ce Insulele Ryukyu încă se recuperează din daunele cauzate de Taifunul Trami, o altă lovitură, mai târziu, în mai puțin de o săptămână, vine din partea Super Taifunului Kong-rey, care ar cauza în continuare daune suplimentare și ar crește riscul de inundații. Locuitorii care au fost evacuați sau și-au pierdut puterea în timpul Taifunului Trami s-ar putea confrunta din nou cu aceleași dificultăți.

Potrivit lui AccuWeather, se așteaptă ca Miyako și Okinawa să se confrunte cu cele mai grave efecte care vor include vânturi dăunătoare și precipitații torențiale. Rafalele de vânt de peste 160 km / h (100 mph) vor fi din nou posibile pe parcursul celor mai grave furtuni.


Apoi, în următorul sfârșit de săptămână, este de așteptat ca Super Taifunul Kong-rey să ajungă în Coreea de Sud și să provoace vânturi dăunătoare și ploi abundente.

Prin urmare, vă sugerăm să includeți Super Taifunul Kong-rey în Meditația zilnică de Urgență de la ora 2 PM UTC (17.00 EEST – ora României), până când se va dizolva. Vizualizați acest taifun fiind pacificat (liniștit) și provocând cât mai puțin rău posibil.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

şi în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.htm

Iată link-ul pentru evenimentul Facebook pentru această meditație:

https://www.facebook.com/events/278953682692483/

Și link-ul pentru ghidul audio:

https://goo.gl/27N8yV

Victoria Luminii !
-----------------------------------------------------------------------

Despre acest blog :

Noi Iubim Meditaţiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditaţii în masă propunându-şi să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil şi cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturaţi Meditaţiei de Urgenţă de la ora 2 PM UTC / (ora 17.00 EEST – ora României) şi Meditaţiei Cheie pentru Liberate de la ora 3 PM UTC / (ora 18.00 EEST – ora României), în fiecare zi, dacă vă simţiţi ghidat în acest sens.

Link-ul Meditaţiei de Urgenţă :
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

şi în limba română :
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Link-ul Meditaţiei Cheie pentru Libertate :

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditaţii în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în acest link de mai jos:
https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistenţă financiară de urgenţă Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitaţi să faceţi o contribuţie periodică sau o singură dată, utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis


Vă rugăm să ne ajutaţi / sprijiniţi pentru o tranziţie lină în eliberarea planetară în cea mai înaltă Lumină.

Comentarii