Urgent ! Meditația pentru Uraganul Willa & Taifunul Yutu zilnic la 4 PM UTC (18.00 EET – ora României)

Octombrie 22, 2018    08:52:00  pm

Uraganul Willa se apropie de coasta Pacificului din Mexic, ca o furtună cu un potențial catastrofic de categoria a 5-a, după ce a experimentat ceea ce Centrul Național al Uraganelor a numit o consolidare  "explozivă"  în ultimele 48 de ore.

https://www.nhc.noaa.gov/text/refresh/MIATCPEP4+shtml/221446.shtml?

Vânturile maxime susținute de Willa, începând cu dimineața zilei de luni, au fost de 160 mph, făcându-l un uragan de vârf în scara mărimilor. Intensitatea sa actuală este puțin mai mare decât cea a uraganului Michael, când a ajuns pe coasta din Florida Panhandle, cu mai puțin de două săptămâni în urmă.

https://edition.cnn.com/2018/10/09/weather/hurricane-michael-stats-superlatives-wxc-trnd/index.html

Sursa : https://edition.cnn.com/2018/10/22/world/hurricane-willa-mexico-wxc/index.html
Furtuna s-a supraîncărcat de la formarea sa în timpul sfârșitului de săptămână la o rată incredibilă. De duminică dimineața până luni dimineața, Uraganul Willa s-a întărit 80 mph în doar 24 de ore, și a trecut de la forma unei furtuni tropicale pe sâmbăta dimineața într-o categorie a 5-a, în mai puțin de 48 de ore.
https://edition.cnn.com/2018/10/22/world/hurricane-willa-mexico-wxc/index.html

Willa va aduce probabil precipitații majore în anumite părți ale Mexicului și se prognozează să fie un uragan periculos atunci când va ajunge în Islas Marias și pe coasta de sud-vest a Mexicului, până pe marțea târziu. Sunt așteptate furtuni puternice care pun viața în pericol și inundații-viituri, împreună cu vânturi dăunătoare de puterea unui uragan.

http://www.severe-weather.eu/tropical-weather/a-major-borderline-category-5-hurricane-in-eastern-pacific-expected-to-make-landfall-in-mexico-tomorow/

Sursa : http://www.severe-weather.eu/tropical-weather/a-major-borderline-category-5-hurricane-in-eastern-pacific-expected-to-make-landfall-in-mexico-tomorow/

În plus față de Uraganul Willa, există și un alt potențial de amenințare al vieții, Taifunul Yutu, care în prezent se află la est de Taiwan. Deși calea sa actuală rămâne nesigură, este de așteptat să aducă riscuri de la inundații și vânturi dăunătoare, în mările periculoase de la Guam și insulele Marianei de Nord.


Prin urmare, vă sugerăm o meditație zilnică la ora 4 PM UTC (18.00 EET – ora României)  pentru a disipa Uraganul Willa și Taifunul Yutu, începând de acum până când ambele se vor dizolva.

Puteți include acest lucru și în Meditația de Urgență, zilnic la ora 2 PM UTC (16.00 EET – ora României), dacă vă simțiți ghidați în acest sens.Aici este link-ul pentru urmăritorul Uraganului Willa:


Tabelul următor prezintă ora pentru această meditație în fusuri orare diferite:


OraFusul OrarOrașul
06:00 amHASTHonolulu
09:00 amPDTLos Angeles
10:00 amMDTDenver
11:00 amCDTChicago
12:00 pmEDTNew York
01:00 pmBRTRio de Janeiro
04:00 pmUTCReykjavik
05:00 pmBSTLondon
06:00 pmCESTBerlin
06:00 pmEETCairo
07:00 pmMSKMoscow
11:00 pmICTBangkok
12:00 amCSTTaipei
01:00 amJSTTokyo
03:00 amAEDTSydney
05:00 amNZDTAuckland


Aici puteți găsi ora în alte locații pentru această meditație:Vă rugăm să vă alăturați dacă vă simțiți îndrumați, și distribuiți-l pe larg.

Aici este evenimentul nostru Facebook:Instrucțiuni:

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.
 
2. Indicați-vă intenția de a utiliza această meditație ca un instrument de accelerare a procesului de dizolvare a uraganului Willa și a Taifunului Yutu.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi trece prin corpul vostru și în sus înspre cer către toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și din galaxia noastră. Acum stați în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus și în jos. Mențineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4.  Acum, vizualizați o lumină roz deschis care dizolvă Uraganul Willa și Taifunul Yutu, făcându-le inofensive. Vizualizați această lumină roz deschis protejând  toți oamenii și proprietățile lor în calea uraganului. Vizualizați această situație fiind rezolvată în modul cel mai pozitiv posibil.

Puteți folosi acest audio ghidat pentru această meditație, dar înlocuiți cuvântul "Uraganul Irma" cu "Uraganul Willa și Taifunul Yutu" în pașii 2 și 4, atunci când faceți vizualizările.


Victoria Luminii !

-----------------------------------------------------------------------

Despre acest blog :

Noi iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă propunându-și să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației de Urgență la ora 2 PM UTC / (16.00 EET – ora României), Meditației Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC / (17.00 EET – ora României) și Meditației Coloanelor Buddhice la ora 3.30 PM UTC / (17.30 EET – ora României), în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidat în acest sens.

Link-ul Meditației de Urgență:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

și în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Link-ul Meditației Cheie pentru Libertate:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/new-daily-meditation-schedule.html

și în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/08/un-nou-program-de-meditatie-zilnica.html

Link-ul Meditației Coloanelor Buddhice:
https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html 

și în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.htm

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în acest link de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim de asemenea, asistență financiară de urgență Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură dată, utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în cea mai înaltă lumină.

Comentarii