Notele Conferinţei lui Cobra şi Isis de la Konstanz, Germania pe 21 – 22 Martie 2015 - Partea a II-a


TRADUCERE – Blogul lui Untwine :

 ** Recreatingbalance **

31 martie 2015, marţi

Vizitați link-ul : http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/04/notes-from-cobra-and-isis-conference-in.html


Artă de Nicholas Roerich

Aceasta este a doua parte, scrisă de Antares, tradusă şi completată de Inana. Acestea sunt scrise ca şi cum ar fi vorbit Cobra, deşi acestea nu sunt ceea ce a spus cuvânt cu cuvânt, ci parafrazarea a ceea ce a spus. Cobra a citit aceste note şi le-a confirmat.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Cobra :

Evenimentul este o situaţie dinamică, o co-creaţie a tuturor, o decizie la nivel colectiv. ~ Frăţia Stelei / Ordinul Stelei ~ Membrii Frăţiei şi Surorilor Stelei sunt gardieni ai luminii, deasupra şi dedesubtul suprafeţei planetei. De-a lungul veacurilor au protejat lumina şi au menţinut-o în viaţă.

Ordinul Stelei este format din de 144.000 de fiinţe de lumină stelare, care lasă lumina să strălucească şi să transforme întunericul din ea. Chiar acum, din momentul activării Portalului IS:IS, din decembrie anul trecut (2014), lumina curge de la Soarele Galactic Central, îndreptată spre faţadele potirului moldavit al Sfântului Graal, care serveşte de lentilă, îndreptată spre cei 144.000, pentru a declanşa trezirea lor. Noi, cei de aici, în această sală, şi cei care ne citesc, aparţin Ordinului Stelei. Noi "ştim" aceasta şi ne-am antrenat în toate vieţile noastre anterioare pentru acest moment important, "Schimbarea Epocilor". Toate încarnările noastre anterioare sunt pregătirile pentru impactul pe care îl putem avea chiar acum, în acest moment.  Acesta este motivul pentru care Forţele Luminii au decis să elibereze piatra Cintamani celor mai treziţi Lucrători în Lumină. A face acest lucru într-un spectru larg, înainte a fost imposibil, deoarece până acum, informaţiile despre această piatră erau întotdeauna ţinute la strict secret. Este totuşi o chestiune care ne solicită toate abilităţile pentru a fi cu adevărat responsabili: această piatră va fi dată DOAR acelor persoane care au luat cu adevărat o decizie clară pentru lumină, pentru un ajutor activ în eliberarea planetei Pământ, pentru Primul Contact şi pentru ascensiune.

Această piatră se va acorda NUMAI acelora care lucrează foarte conştient şi foarte activ pe propriile lor modele, umbre şi probleme, pentru a fi capabili să elibereze această planetă - cu toată fiinţa lor. Dacă faceţi această alegere chiar acum, acesta poate fi momentul vostru.

 NU daţi această piatră oamenilor care au o jumătate de inimă, nu sunt treziţi şi celor care VOI credeţi că ar putea avea nevoie de această piatră, în timp ce ei reacţionează din programarea lor. Nu daţi piatra oamenilor care refuză sau evită să participe activ şi să fie responsabili de sine în dizolvarea modelelor proprii (chiar dacă ei sunt "victime", aceasta nu este o justificare pentru a trata această piatră iresponsabil). Dacă aţi da piatra acelor oameni, ar avea efectul că, energiile întunecate pe care le canalizează involuntar şi inconştient, vor deveni tot mai amplificate. Acest lucru ar avea un impact foarte negativ asupra voastră, al familiei voastre sufleteşti şi asupra întregii Reţele de Lumină şi, prin urmare, asupra întregii planete. Deci, vă rog, fiţi foarte atenţi cu această piatră, este un aspect al Sfântului Graal, aveţi întotdeauna grijă de aceasta şi aveţi un loc special pentru aceasta. Cel mai bun lucru este să o purtaţi zi şi noapte. Acest lucru are un motivație specială : La Eveniment, energiile Evenimentului vor curge exact prin această piatră. Această piatră este ELEMENTUL de TRANSMITERE al energiilor Evenimentului, pentru a ajunge exact la voi. Împreună cu această piatră, sunteţi emiţătoarele energiilor Evenimentului la punctul culminant, momentul Evenimentului. Acest lucru înseamnă deasemenea că, cei care au un rol special la Eveniment vor primi mesajul multidimensional, ceea ce va trebui să facă, în acelaşi mod. Cine va avea un rol special la Eveniment? Voi îl veţi avea. Veți şti în mod absolut ce trebuie să faceţi.

Veţi fi îndrumaţi divin prin intermediul acestei pietre, într-un mod foarte intens şi puternic. Este, de asemenea, un amplificator masiv al energiei voastre pozitive şi vă va trezi pe deplin la toate aspectele misiunii voastre, în fiecare zi tot mai mult, din momentul în care aţi făcut acea decizie foarte conştientă şi necondiţionată, de 100% : decizia de a vă preda rolului vostru divin, pe care îl încorporaţi chiar acum, chiar în acest moment. Vă va ajuta să vă eliminaţi blocajele, traumele, modelele nerezolvate, implanturile etc., totuși, din nou, doar cu participarea voastră cu toată inima. Nu este important, cât de "departe" / (mult) aţi putea crede că v-aţi dezvoltat sau nu, ci depinde doar de decizia şi DORINȚA VOASTRĂ proprie, acesta fiind aici elementul cheie.
Artă de Nicholas Roerich


În acest moment, noi, Reţeaua de Lumină din jurul planetei, suntem în atenţie specială. Forţele Luminii lucrează activ pentru a stabiliza această Reţea de Lumină pentru Eveniment. În 1996, un portal negativ a fost creat de către Arhoni şi la acel moment, Reţeaua de Lumină a fost aproape complet capturată. Această situaţie este rezolvată şi terminată pentru totdeauna. De la invazia din 1996, Forţele Luminii lucrează pentru a elibera pe deplin Reţeaua de Lumină. Acum deja începe să lucreze din nou. Puteţi vedea confirmarea acestui fapt, dacă vă uitaţi la stabilizarea crescândă a sistemelor în structurile politice, economice şi sociale, pentru ca foarte curând să fie câştigate pacea şi eliberarea şi sfârşitul tuturor războaielor din întreaga lume. Reţeaua de Lumină va deveni apoi perfect funcţională, ceea ce va avea efectul de a stabiliza restul omenirii în toate aspectele vieţii şi la toate nivelurile. Deci noi - şi deci la fel şi masele - ne pregătim pentru Eveniment, chiar acum.


REŢEAUA DE LUMINĂ ESTE MAI IMPORTANTĂ DECÂT ORICE ALTCEVA! ȘI PIETRELE CINTAMANI JOACĂ ROLUL MAJOR ÎN ACESTA!
~ Instrumente de manifestare ~


Cele trei etape principale în manifestarea oricărui lucru –
a ORICE ! - sunt:

1. DECIZIA CONŞTIENTĂ NECONDIŢIONATĂ (cea mai importantă, deoarece aceasta este condiţia ca ceilalţi să îl urmeze!)
2. INVOCAREA
3. ACŢIUNEA FIZICĂ

Totul se pregăteşte în zonele invizibile pentru a se manifesta în lumea materială. Aceasta înseamnă că tot ceea ce se va manifesta în lumea fizică, face paşi de la tărâmurile superioare către cele inferioare, cu graniţele care se îmbină între ele. Pentru o mai bună înţelegere a acestui proces, diferitele straturile sunt listate aici:

  1. Mental (gândire)
2. Astral (suflet)
 3. Eteric (emoţie)
4. Plasmatic (îmbinarea eterică şi fizică)
 5. Fizic (corp)

1. Idei - Viziune - Gândire - Cunoaştere - Înţelegere mai profundă - Tărâmuri spirituale - Realizare – Înţelegere - Decizie - Voinţă - Pregătirea pentru acţiune la toate nivelele: mental, astral etc. – (merge în direcţia capacităţii multidimensionale :Telepatia/Accesul la "Cunoaşterea universală" = aspectul divin masculin al creaţiei)

2. Intuiţie, participare plină de suflet cu prezenţă deplină, legătura cu tărâmurile şi fiinţele spirituale superioare, invocarea pentru asistenţă a fiinţelor de lumină aparţinând dimensiunilor superioare ale luminii divine, predarea către divin, permiţând divinului să se manifeste prin voi (merge în direcţia capacităţii multidimensionale: Proiecţia Astrală / Călătoria Astrală = aspectul feminin divin al creaţiei)

3. Simţiţi, gustaţi, auziţi, vedeţi, respiraţi în noua creaţie, tot ceea ce se va manifesta, se află în ea ca şi cum ar fi fost reală deja, cu toată fiinţa voastră, cu toate abilităţile voastre de a o locui cu corpul vostru complet emoţional (merge în direcţia capacităţii multidimensionale: Teleportare)

4. La fel ca în 3, chiar şi mai fizic: Gândiţi-vă la acele vremuri din copilăria voastră când aţi vrut să faceţi să se mişte cortina cu voinţa voastră pură (merge în direcţia capacității multidimensionale: Telekinezia)

    5. Acţiune fizică: De exemplu: Meditaţi, faceţi Yoga, mâncaţi    alimente sănătoase, contactaţi o persoană, creaţi un web site, scrieţi un e-mail, discutaţi cu oameni, tipăriţi câteva pliante, priviţi în ochi oamenii şi zâmbiţi, creaţi un atelier, faceţi o vizită importantă la o altă sămânţă stelară, faceţi o muncă de reţea, creaţi un grup de Suport Evenimente, creaţi un grup Frăţia Trandafirului (Sisterhood of the Rose), trimiteţi link-ul grupului dvs. aici:

http://prepareforchange.net/create-join-a-group/

sau postaţi-l pe Facebook, invitaţi-vă prietenii prin e-mail, meditaţi, creaţi în meditaţie etc.
Aceasta, desigur, sunt doar exemple pentru a vă inspira. Ştiţi ce să faceţi singuri, conectându-vă cu sinele vostru divin.


Rog pe toată lumea, să participaţi la realizarea reţelei în zona în care trăiţi sau în orice altă parte a planetei şi să vă alăturaţi sau să creaţi un Eveniment de Susţinere / un Grup Frăţia Trandafirului (Sisterhood of the Rose). Prietenul meu Untwine este foarte activ în acest domeniu, aşa că, vă rugăm să-l contactaţi pentru sfaturi suplimentare şi informaţii despre reţea, deoarece reţeaua este una dintre cele mai importante lucruri de făcut chiar acum.

(Notă de la Untwine: puteţi să vă uitați la articolul meu în care vă explic etapele de bază pentru ca oricine să poată începe să facă reţeaua :

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2014/10/invitation-to-physical-gridwork.html

Dacă, după ce aţi încercat aceşti paşi, sunteţi blocat, puteţi să mă contactaţi la: untwine1@yahoo.com, faceţi-mi cunoscut unde vă aflaţi şi ce aţi făcut până acum)

Munca de Rețea ajută masiv la eliberarea deplină a Reţelei de Lumină şi acest lucru, din nou, este acum CEL MAI IMPORTANT, mai important decât orice altceva în cadrul procesului de eliberare a planetei Pământ. Şi cred că toată lumea ar vrea ca Evenimentul să aibă loc chiar acum. Vă rog să fiţi răbdători oricum, pentru că totul va fi gata când va fi gata şi Evenimentul se poate întâmpla când totul este în poziţia corectă.

Dar, sincer, dacă mă întrebaţi: aş dori ca Evenimentul să se întâmple imediat!

În acest mod, în care lucrurile se manifestă, este şi motivul pentru care în ultimii ani au avut loc toate activările, cum ar fi "Rebootarea reţelei" (repornirea rețelei), "Activarea portalului AION" şi "Activarea portalului IS:IS". Aceste activări sunt punctele de ancorare ale corpului eteric planetar, aşa că noi, ca Reţea de Lumină, putem fi integraţi în ea. Deci Reţeaua de Lumină poate funcţiona divin. Activările au pregătit funcţionarea completă a Reţelei de Lumină, care acum începe să lucreze din nou, şi se va finaliza prin noi, folosind instrumentele de manifestare într-un mod avansat, utilizându-le pentru noi ca un grup planetar. Întrucât acest întreg proces nu s-a întâmplat niciodată înainte în acest fel, şi conştiinţa de pe această planetă a fost distorsionată de eoni, deci, trebuie să avem o înţelegere mai bună a modului în care aceasta poate funcţiona, cum putem îndeplini rolul nostru divin individual într-o armonie perfectă în cadrul Reţelei planetare de Lumină, fiind conştienţi de orice altă fiinţă individuală de lumină din jurul  planetei.

Evenimentul este o decizie colectivă. Aceasta înseamnă că transferăm legea manifestării la un nou nivel superior. Acest lucru este nou pentru noi toţi. Am fost programaţi dincolo de înţelegerea noastră, deci avem mari probleme de a face decizii colective (şi chiar individuale) conştiente, iar Arhonii folosesc aceste distorsiuni prin intermediul mass-mediei. Acestea declanşează zi de zi decizii colective inconştiente prin programarea maselor. Aceasta înseamnă că NOI schimbăm ACUM acest lucru, prin decizia colectivă absolută, conştientă. Conştiinţa "mai înaltă" conduce întotdeauna.

1. Noi facem în mod individual o decizie conştientă necondiţionată şi o decizie colectivă necondiţionată de grup pentru a trăi misiunile noastre divine individuale şi misiunea noastră divină: să ajutăm eliberarea planetei Pământ, Primul contact şi Ascensiunea.

2. Invocăm asistenţa, ca indivizi şi ca grup, a fiinţelor şi a grupurilor din cele mai înalte lumi spirituale; asistenţa pentru noi ca indivizi şi asistenţa pentru noi ca un grup pentru eliberarea planetei Pământ, Primul contact şi Ascensiunea.

3. În cele din urmă, acţionăm prin această decizie conştientă necondiţionată ca indivizi aparţinând unui grup planetar: Reţeaua de Lumină. Acţionăm asupra deciziei conştiente necondiţionate pentru eliberarea planetei Pământ, Primul contact şi Ascensiune; fiinţe unice de lumină construind un grup de lumină planetară, ca un diamant cu multe faţete.
Acum, Reţeaua reînnoită de Lumină va rămâne astfel veșnic şi de acum încolo se va îmbunătăţi în fiecare oră, cu fiecare decizie, invocare şi acţiune din partea voastră, chiar acum, chiar în acest moment. Arhonii nu mai pot niciodată să o deranjeze din nou. Reţeaua de Lumină devine acum stabilă, astfel încât probabilitatea ca Evenimentul să se întâmple creşte în fiecare moment foarte repede.

- Eliberarea informaţiilor top secrete

Situaţia planetei s-a îmbunătăţit atât de mult, încât mi s-a permis să transmit o informaţie care a fost păstrată foarte secret până în acest moment, până astăzi:
Vortexurile din interiorul Reţelei de Lumină, care apar din punctele de intersecţia a grilei, reprezintă staţiile de intrare pentru navele de lumină în timpul Evenimentului. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care forţele întunecate au capturat şi au controlat Reţeaua de Lumină. La Eveniment (şi după aceea), Primul Contact va fi făcut prin aceste vortexuri iar navele folosesc energia eterică dimensională superioară ale acestor vortexuri pentru a se manifesta fizic. Deci, asta înseamnă că pot fi văzute în interiorul acestor vortexuri.

Artă de Erial Ali

În timpul Evenimentului, va fi trimis un impuls de la Soarele Galactic Central prin intermediul Navelor Mamă Sferice, aflate în norul Oort. Navele Mamă Sferice transmit acest impuls navelor mai mici din interiorul Sistemului Solar, care apoi transmit energia în Reţeaua planetară de Lumină, care suntem noi.

Oamenii care sunt sensibili la energii vor experimenta energii foarte, Foarte  interesante.

 Deosebit de interesante. Ei şi toţi ceilalţi vor simţi, că se întâmplă c e v a şi vor căuta să se afle ce se întâmplă. Vor fi energii foarte puternice, destul de interesante şi extrem de pozitive. Va exista o experienţă intensă, că există ceva care s-a întâmplat, ceva nou, niciodată experimentat înainte.

Acest impuls contribuie şi la conectarea oamenilor, astfel încât aceştia să fie informaţi despre Eveniment şi să fie îndemnaţi să comunice şi să se întâlnească unul cu celălalt. Din acest motiv, este foarte important să construim Grupurile de Susţinere a Evenimentului de-alungul planetei, imediat, acum. Numeroase grupuri vor fi create de voi acum, exact de voi, cei care ascultaţi şi citiţi chiar în acest moment. Nimeni altcineva nu va face asta pentru voi. Aceasta este provocarea aici, de a face ceva, care nu a fost niciodată demonstrat de altcineva, ceea ce nu a fost făcut niciodată înainte. Prin urmare, este de o importanţă semnificativă să urmaţi îndrumarea voastră interioară prin conectarea cu tărâmurile şi fiinţele spirituale şi cu sinele vostru superior. Aceasta este lucrul pentru care aţi fost pregătiți pe durata întregii voastre vieţi. Aţi fost pregătiţi atât de intens, pentru că această situaţie şi sarcina care rezultă este absolut unică în întreaga istorie umană, de fapt, în întreaga istorie cosmică. Aceasta înseamnă că: Fiecare dintre voi, da, voi care ascultaţi sau citiţi, are un rol unic, deosebit, la Eveniment, pe care nimeni altcineva nu îl poate îndeplini. Fiecare dintre noi are o funcţie specială, în mod deosebit la momentul Evenimentului şi, bineînţeles, înainte şi după acesta.

Acesta este lucrul pe care am încercat să îl înţelegem în toate vieţile noastre, acum este rândul nostru.
La Eveniment, grupurile Frăţia Trandafirului (Sisterhood of the Rose) vor medita pentru a stabiliza energiile. Acum, ele sunt aspectul feminin al procesului de eliberare. Aspectul masculin al procesului de eliberare sunt Grupurile de Susţinere al Evenimentului. Ei se vor întâlni, de asemenea, iar Mişcarea de Rezistenţă şi Forţele Luminii vor contacta direct sau indirect Grupurile de Susţinere al Evenimentului. Lucrătorii Luminii ai Grupurilor de Susţinere al Evenimentului vor primi instrucţiuni pentru a face anumite contacte, de exemplu cu mass-media.

 Noi, aici,  prezenţi fizic, care ascultăm sau citim, avem o înţelegere mai profundă a ceea ce se întâmplă, decât oricine altcineva de pe această planetă, cum ar fi, de exemplu, politicienii sau alte persoane care, au fost de obicei în viața publică până în prezent. Acei oameni, care au fost oameni publici până în momentul Evenimentului, vor fi în mare parte complet confuzi când Evenimentul se va întâmpla. Ei vor avea nevoie de asistenţă şi îndrumare, deoarece nu vor înţelege ce se întâmplă şi nu vor ști exact ce să le spună maselor. NOI suntem cei care vor vorbi cu masele, care vor explica ce s-a întâmplat, ce se întâmplă şi ce se va întâmpla. Viitorul planetei este acum în mâinile noastre şi din momentul Evenimentului încolo. Infrastructura poate să rămână funcţională datorită acţiunilor noastre. Vom fi cei care vor informa electricianul, omul din structura aprovizionării cu apă, şefii şi lucrătorii supermarketului şi ai oricărei alte organizaţii / corporaţii. Vom fi cei care va trebui să explicăm care este situaţia, ce urmează pentru ei şi ce să facă. Vom fi cei care va trebui să comunice  acelor oameni din jurul casei şi zonei noastre, cum va evolua situaţia într-un viitor pozitiv şi cum putem juca un rol în acest sens. Va trebui să le explicăm semnificaţia rolului lor şi semnificaţia comportamentului lor în perioada crucială, în primele 1-2 săptămâni, aproximativ după Eveniment. Vom fi cei care am fi iniţiat acţiunile care au un efect de domino, acţiunile tuturor acelor oameni în timpul tranziţiei intense, când majoritatea oamenilor sunt confuzi şi unii – având speranţa că, nu vor fi în panică.
 Din acest motiv, creăm acum, exact în acest moment, Grupurile de Susţinere a Evenimentului din întreaga lume. Grupurile de Susţinere a Evenimentului vor fi cele care vor fi responsabile pentru a se asigura că, infrastructura va rămâne intactă.


Suntem responsabili pentru că ştim.

Ştim pentru că înţelegem.

Noi înţelegem pentru că noi suntem: Ordinul Stelei.

Suntem responsabili pentru destinul planetei. Planeta Pământ.

Destinul omenirii depinde de modul în care ne îndeplinim rolul în timpul Evenimentului.

Destinul omenirii și al planetei Pământ depinde de decizia noastră, chiar acum, exact în acest moment.

Noi suntem cei care iau decizii, pentru că toată lumea este confuză.

Noi suntem cei care au abilităţile, pentru că ne-am instruit talentele de-a lungul tuturor vieţilor noastre, exact pentru acest moment.
(notă de la traducător: către creatorii Grupurilor de Susţinere al Evenimentului şi a Grupurilor Frăţia Trandafirului (Sisterhood of the Rose) : Şi aceasta este "cauza noastră")

Din momentul Evenimentului, noi construim noua societate.

Evenimentul este Punctul Zero pentru întregul cosmos.

La Eveniment vom reîncepe totul iar, proaspăt şi nou, de la zero.

Din nou: am construit noua societate, de la zero, un nou început, o nouă zori de zi, zorii Epocii de Aur, pe care am aşteptat-o de-a lungul veacurilor.

Iar destinul planetei este în mâinile noastre, în mâinile fiecăruia dintre noi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

(pentru a învăţa mai mult despre Conferinţele lui Cobra, daţi click aici : http://portal2012.org/)


Click aici pentru partea 1-a :

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/03/notes-from-cobra-konstanz-conference.html

Click aici pentru partea a 3-a  :

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/04/notes-from-cobra-and-isis-conference-in_16.html

Click aici pentru partea a 4-a :

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/04/notes-from-cobra-and-isis-conference-in_23.html

Comentarii