Postări

Meditație urgentă pentru pace între Iran și Israel la fiecare 4 ore

Imagine
Există rapoarte că Iranul va ataca Israelul. https://halturnerradioshow.com/index.php/en/component/content/article/flash-iran-notifies-us-of-intent-to-bomb-israel?catid=17&Itemid=220 Va declanșa un răspuns puternic din partea Israelului și va duce conflictul actual din Orientul Mijlociu la un alt nivel. De asemenea, o lovitură directă iraniană asupra Israelului ar fi fără precedent și ar putea duce la un război regional în Orientul Mijlociu. https://www.zerohedge.com/geopolitical/oil-pushes-higher-reports-uae-severing-aid-coordination-israel-bibi-puts-embassies Prin urmare, vom organiza o meditație urgentă pentru pace între Iran și Israel la fiecare 4 ore. Vom face această meditație din 5 aprilie la 9:15 PM UTC (12:15 AM EEST ora României) , apoi la fiecare 4 ore la următoarele ore: 1:15 AM UTC  -  4:15 AM EEST 5:15 AM UTC  -  8:15 AM EEST 9:15 AM UTC  - 12:15 PM EEST 1:15 PM UTC  -   4:15 PM EEST 5:15 PM UTC  -   8:15 PM EEST 9:15 PM UTC  -  00:15 AM EEST / (ora României) Iată ora

Meditație pentru a vindeca daunele cauzate de cutremurul din Taiwan

Imagine
În dimineața de miercuri, 3 aprilie ora locală, un cutremur puternic de magnitudinea 7,2 a lovit Taiwanul la o adâncime mică de 15,5 km. Acesta este cel mai puternic cutremur din ultimii 25 de ani. https://halturnerradioshow.com/index.php/en-us/component/content/article/flash-magnitude-7-4-earthquake-smashes-taiwan?catid=17&Itemid=101 Multe clădiri rezidențiale s-au prăbușit și oamenii sunt evacuați din casele și școlile lor. De asemenea, există rapoarte de întreruperi de curent electric și de internet de-a lungul Taiwanului. https://www.bbc.co.uk/news/world-asia-68719996 La momentul redactării acestui articol, cel puțin 9 persoane sunt confirmate  decedate, cu peste 900 de persoane rănite. https://www.reuters.com/world/asia-pacific/strong-72-magnitude-earthquake-hits-taipei-2024-04-03/ https://www.theguardian.com/world/live/2024/apr/03/taiwan-earthquake-today-live-updates-magnitude-tsunami-warning-japan-evacuations-okinawa-buildings-collapse-tapei?filterKeyEvents=false&page=w

Interviu SISTERHOOD OF THE ROSE cu COBRA “ECLIPSA DE SOARE SUA”

Imagine
  Sisterhood of the Rose a organizat un interviu cu furnizorul șef de informații „Cobra” pentru a discuta despre importanța viitoarei eclipse totale de soare care va avea loc în Statele Unite, luni, 8 aprilie 2024. În acest interviu, Cobra și Debra, un lider al Sisterhood of the Rose Planetary Network (Rețeaua planetară Sisterhood of the Rose), discută despre felul în care această eclipsă este o oportunitate pentru oamenii din Statele Unite de a decide viitorul optim pentru SUA; și despre cum prezintă un moment semnificativ al deciziei referitor la care va fi viitorul lor. Pentru a profita de acest moment puternic, va avea loc o meditație globală de masă de 20 de minute pe 8 aprilie, exact la 6:18 PM UTC (9:18 PM EEST / 21:18 EEST ora României), iar Cobra și Debra vorbesc despre importanța participării a cât mai multor oameni, astfel încât un nou ciclu de manifestare poate începe care să creeze cea mai pozitivă linie temporală. De asemenea, se discută despre puterea eclipselor, restabi

Memento despre meditațiile cu Lună Plină și sesiunile internaționale de vindecare la distanță între 23 și 25 martie

Imagine
Iată o reamintire a meditațiilor cu Lună Plină și a sesiunilor de vindecare la distanță între 23 și 25 martie. Pentru această lună, vom face Meditația Booster (de impulsionare) pentru Meditația eclipsei totale de soare din Statele Unite pe 25 martie, la 7:13 AM UTC (9:13 AM EET ora României) https://www.welovemassmeditation.com/2024/02/meditation-for-united-states-total-solar-eclipse-on-monday-april-8th-2024-at-6-18-pm-utc.html în limba română: https://romanian.welovemassmeditation.com/2024/02/meditatie-pentru-eclipsa-totala-de.html Prin urmare, următoarea Meditație de Intervenție Divină va avea loc marți, 23 aprilie, la ora 23:48 UTC (24 aprilie la ora 01:48 AM EET ora României) Sesiunile lunare Internaționale de Vindecare la Distanță cu Maeștri Ascensionați și Razele Stelare de Vindecare La fiecare lună plină, International Golden Age Group (Grupul Internațional al Epocii de Aur) și Prepare For Change Japan Official (Pregătiți-vă pentru Schimbare Japonia Oficial) oferă sesiuni de vin