De ce să medităm ? De ce să participăm la Meditația în Masă ?Dragă Familie de Lumină,

Acum, la începuturile noii noastre epoci, acest nou ciclu cosmic, pe măsură ce energiile iubitei noastre mame Pământ s-au schimbat, în același fel se schimbă și energiile fiecărei ființe vii ale ei.

Din ce în ce mai mulți oameni se trezesc și devin conștienți despre tot ceea ce se întâmplă, deoarece câmpurile conștiinței pe planeta noastră Pământ s-au schimbat, se schimbă, și peste, în și în jurul planetei, Lucrătorii în Lumină și Războinicii în Lumină au fost foarte activi pentru a ajuta la eliberarea și schimbarea planetară.


  
Mulți dintre voi vă întrebați “Cum pot să ajut ?”


Una din modalitățile cele mai bune de a furniza sprijin energetic Forțelor Luminii este aceea pe care mulți o numesc “Păstrarea Luminii”, aducând mai multe energii pozitive și Lumină planetei noastre, prin practicarea meditațiilor individuale și de grup. Din acest motiv, și la cerere, s-a format un grup global de voluntari, numit We Love Mass Meditation (WLMM) / (Noi Iubim Meditațiile în Masă), pentru a ajuta ca meditația să fie accesibilă și ușoară pentru oamenii din întreaga lume.

De secole, misticii din întreaga lume au meditat împreună în timpul perioadelor puternice de energii planetare fără să beneficieze de internet și media socială. Aveau cunoștințe despre solstiții și echinocții, aveau metode străvechi pentru a se conecta energetic, astrologii / astronomii lor îi anunțau când vor avea loc evenimente cosmice importante.

Popoarele indigene din întreaga lume au călătorit să se conecteze și au împărtășit unul altuia, timp de zeci de mii de ani. Știau și au prezis că va veni vremea noastră.

Cât de norocoși suntem ! De la apariția internetului, conectarea a devenit mult mai rapidă și este mai ușor de creat evenimente sincronizate la care ne putem alătura împreună ca UNUL.

Există momente ale săptămânii, lunii, anului, când este foarte important să profităm de energii. Cu cât mai multe persoane se vor alătura împreună în meditație cu o intenție puternică la acele momente, cu atât mai repede vom ajunge la ceea ce am numit "masă critică", cel puțin 144.000 de oameni care se concentrează, la un anumit moment, în Iubire, în Lumină, în Pace, astfel că schimbăm lumea noastră în bine, crescând frecvența globală, care are efect asupra tuturor, și sprijină Forțele Luminii.

Cum anumite evenimente și situații nu sunt de nivel planetar, dar sunt localizate într-o anumită parte a suprafeței planetei, masa critică a meditatorilor pentru a le dizolva în mod obișnuit este între 5.000 și 10.000 de oameni. Și am văzut în mod clar rezultatele acestora.

Din acest motiv, echipa WLMM (We Love Mass Meditation), o echipă dedicată de Lucrători în Lumină internaționali, este conectată cu alte echipe dedicate de Lucrători în Lumină din întreaga lume, pentru a crea multe Meditații ghidate : audio-uri și videoclipuri create la o frecvență a sunetului care este cunoscută acum ca fiind cea mai benefică pentru noi și planeta noastră ( 432 Hz ) și în multe limbi, astfel încât putem să combinăm puterea concentrării și intenției noastre, și să lucrăm împreună pentru a găsi cele mai potrivite momente pentru sincronizare, astfel încât cei mai mulți oameni din diferite fusuri orare din întreaga lume, să se poată uni ca UNUL, pentru a ajuta la realizarea schimbării pe care noi toți o dorim și la eliberarea planetară. 

Cele mai multe meditații WLMM sunt cu puțin peste de 15 minute, destul de scurte pentru ca oamenii să-și poată lua o pauză de la activitățile lor și suficient de lungă pentru a vă ridica în mod efectiv propriile voastre frecvențe, și frecvența planetei, și sunt programate la ora la care, cei mai mulți oameni pot participa împreună. Vă invităm să vă alăturați nouă.

Beneficii Personale

Într-adevăr, meditația este o practică; cu cât o faceți mai mult, cu atât va da rezultate mai bune. De obicei, trebuie să mergeți undeva să învățați, să găsiți un profesor, însă , pe măsură ce am evoluat și conșțiința oamenilor se schimbă, știm ce știau și anticii : învățătorul vostru cel mai bun este în voi iar meditațiile vă ajută să vă conectați cu Sinele vostru Superior.

Unii o numesc rugăciune. Dar nu orice rugăciune este meditație. Meditația este una dintre cele mai vechi practici cunoscute de omenire pentru armonie, pace interioară și pentru conectarea la spirit. A existat în multe forme – în fiecare cultură, în fiecare religie, la nivel mondial. Șamanii, gurii, yoghinii, misticii, oamenii vindecători, și cercetătorii au practicat meditația într-o formă sau alta, de la începutul vremurilor. Aceasta este o cale de a ne perfecționa experiența, de a deschide o nouă dimensiune în viața noastră, și de a ajunge la o sursă profundă de energie pozitivă și de bucurie. (1)

Când am început de copil să învăț cum să meditez, vârstnicii care m-au învățat nu au numit-o
‘meditație’. Aveam 3 sau 4 ani când m-au luat cu ei în pădure și m-au învățat cum să stau nemișcat și cum să FIU. Doar când am devenit mai în vârstă, crescând într-o comunitate interculturală, am început să învăț despre toate diferitele metode și tehnici. În acele zile, lucruri ca yoga sau meditația erau considerate stranii, oamenii glumeau despre cum își contemplau buricul, și știința care era considerată un curent gândire predominantă, a ridiculizat conceptul. Dar, pe măsură ce știința și tehnologia s-au dezvoltat, iată că vedem surpriza lor de a afla că misticii antici au avut dreptate și 'într-adevăr există ceva în aceste lucruri'.

La nivel personal, știința a descoperit că instruirea vieții noastre mentale interne, are efecte pozitive asupra minții, sănătății și relațiilor noastre. Studii multiple au demonstrat că meditând se ajunge la creșterea compasiunii și a legăturii sociale, așa încât, cu cât mai mulți oameni meditează, cu atât devenim mai îndemânatici în acțiunea plină de compasiune. S-au înregistrat îmbunătățiri uimitoare în creativitate și gândirea divergentă (2) și oamenii de știință au documentat procesări îmbunătățite vizual-spațiale, memoria de lucru și funcționarea executivă (3).

Meditația ne dă oportunitatea să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine, tocmai așa cum suntem, conectându-ne la înțelepciunea noastră inerentă.

Știința are acum beneficii dovedite pentru sănătatea cardiovasculară și imunitară, iar această meditație susținută pe o durată îndelungată, duce la creșterea materiei cenușii, mărește capacitatea de a genera unde gama în creier (pe lângă beneficiile care vă fac mai puternici vis-à-vis de durere !). Acest lucru duce către ceva numit neuro-plasticitate : capacitatea creierului de a forma și reorganiza conexiunile sinaptice, în special ca răspuns la învățare și la experiențele în urma unei vătămări. Sunt dovada vie a acestui lucru !

Știința a descoperit că meditația este mai bună decât somnul. Dezvoltă abilități cognitive, poate reduce hiperactivitatea, impulsivitatea și crește abilitatea de 'acțiune-cu conștientizare'. Îmbunătățește în mod natural substanțele chimice bune din creier, poate echilibra emisfera stângă și cea dreaptă a creierului și vă poate ajuta să accesați puterea minții voastre subconștiente, să vă construiți sănătatea și să vindecați bolile. Există mai multe studii care dovedesc că meditația este mai eficientă împotriva depresiei decât soluțiile farmaceutice pe care le oferă medicina contemporană.

Un studiu realizat la Universitatea Harvard a arătat că, doar cu 10 minute pe zi de vigilență, un simplu tip de meditație non-confesională pentru persoana modernă a zilelor noastre, subiecții săi (toți începătorii la meditație) au raportat anxietate mai scăzută și gânduri mai puțin tulburătoare. Asta înseamnă că doar 10-20 de minute de meditație zilnică vă vor ajuta să începeți să vedeți schimbări în aproximativ 2 luni. Prin urmare, alăturându-vă chiar UNEIA dintre meditațiile ghidate zilnice ale We Love Mass Meditation (WLMM), va avea beneficii pozitive pentru voi personal!


De ce Meditațiile în MASĂ ? Beneficii globale:

Știința a reușit, de asemenea, să dovedească și altceva, ceea ce misticii antici au știut întotdeauna: există un câmp al conștiinței transcendentale care este de baza creației și pătrunde toată viața pretutindeni.

Acest fenomen este acum cunoscut în fizică ca 'Efectul de câmp' și este definit ca un efect al ‘coerenței și pozitivității produse de câmpul de corelație infinită’. Din punctul de vedere al fizicii, un efect de câmp al conștiinței implică o conexiune de bază între indivizi, în același fel în care fizica a descoperit o mai mare unitate sub diversitatea materiei și a câmpurilor energetice.

De la sfârșitul anilor '70, știința modernă a zilelor noastre a dovedit din nou că, cu un grup suficient de mare care este în meditație sincronizată, unindu-se energetic în această “calitate de câmp a conștiinței, efectele extinse care sunt asemănătoare cu câmpul, sunt exprimate în societate”.

Studiu după studiu, a documentat modificările creierului la indivizii care meditează. Cu “ceea ce știm acum despre neuronii oglindă, nu ar trebui să ne surprindă faptul că atunci când mulți dintre noi ne adunăm cu o intenție de a crea pace – într-adevăr o creăm” ! (4)

De când meditațiile globale au început să fie studiate statistic și științific, a devenit clar că au contribuit la ușurarea realizării marilor schimbări. Echipele de cercetare care monitorizau rezonanțele apărute în undele plasmatice din ionosferă, care înconjoară Pământul în mod constant, au detectat vârfuri neobișnuite în câmpul magnetic al Pământului exact în zilele în care au avut loc meditații globale. (5).

Studiile despre meditațiilor globale sincronizate de la sfârșitul anilor '70 au constatat reducerea ratelor de criminalitate globală, a violenței și a victimelor în timpul meditației cu o medie de 16%, o reducere a ratelor de sinucidere și a accidentelor de automobile din zona în care doar 7.000 de persoane meditau împreună pe parcursul a 3 săptămâni, cu toate variabilele contabilizate. De fapt, a existat o reducere de 72% a activității teroriste în perioadele în care acest grup a făcut meditația. (6)

Știm despre aceste beneficii de decenii, dar a luat acest nou secol și intrând în timpul în care suntem acum, timpul pe care oamenii, acolo unde locuiesc acum, îl numesc Pachakuti, de la cuvântul Quechua, 'pacha', care înseamnă timp și spațiu sau lumea, și 'kuti' care înseamnă revoltă, revoluție sau mari schimbări. Pachakuti este de mult timp prezisă ca 'inversarea lumii'. Aceste vremuri au fost prezise de fiecare cultură indigenă de pe planetă, popoarele indigene din America de Nord, se refereau la aceasta ca la vremea Războinicului Curcubeu (Rainbow Warrior). Acum, Pachamama (Mama Pământ) noastră s-a schimbat, și pe măsură ce evoluăm cu ea, suficienți oameni din întreaga lume se trezesc, pentru a se aduna și a crea masa critică.

Vă invităm să vă alăturați și SĂ FACEȚI PARTE din Schimbare. Nu contează dacă sunteți un meditator de lungă durată, sau un complet novice al practicii. Meditațiile ghidate ale WLMM vă fac totul mai ușor. De asemenea, sunt disponibile în multe limbi și vor fi disponibile în și mai mai multe limbi, în măsura în care oamenii solicită și ajută la traduceri. Vă rugăm să vă amintiți, suntem voluntari, așa cum sunteți și VOI toți. Vă salutăm și vă apreciem efortul. Există meditații WLMM pentru fiecare Lună Nouă și Lună Plină, meditații care ajută la calmarea dezastrelor naturale sau provocate de om, meditații pentru neutralizarea ritualurilor negative, meditații pentru sprijinirea Forțelor Luminii în operațiile specifice.

Dacă există doar o meditație la care vă puteți alătura săptămânal, cea mai importantă este Meditația de Ascensiune Săptămânală, organizată duminică la ora 4 PM UTC/GMT (6 PM EET – 18:00 ora României). Există o pagină eveniment pe Facebook:

www.facebook.com/events/966344300172194

și meditația ghidată audio (actualizată în mod regulat după cum sunt disponibile în noi limbi) aici:
https://goo.gl/GDK5Nz

Puteți găsi o listă a tuturor Meditațiilor Active, unde puteți vedea fusul VOSTRU orar, aici :
https://welovemassmeditation.blogspot.com/p/blog-page.html

și alăturați-vă forumului WLMM aici:
welovemassmeditation.elementfx.com/home/welovem3/public_html/

Bine ați venit ! cu multă Iubire și Lumină, Zeeva Amrita

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Referințe: 

Comentarii