Meditații la intervale de 4 ore

În prezent facem următoarele meditații la intervale de 4 ore:
 • Meditația Floarea Vieții
 • Meditație pentru Taiwan
 • Meditație pentru Afganistan
 • Meditație urgentă pentru Pace în Orientul Mijlociu și Ucraina
 • Meditația pentru oprirea Coronavirusului în India
 • Meditația pentru menținerea Păcii în SUA 
 • Meditația de Pace pentru Iran
 • Meditația pentru oprirea Coronavirusului la nivel global
 • Meditația de Pace pentru Liban 
 • Meditația pentru Finalul Coronavirusului

Meditație pentru Taiwan

După cum a menționat Cobra în actualizarea sa din 24 august 2021, mass-media alternativă din țările occidentale a expus facțiunile Cabalei Occidentale în ultimele decenii. Drept urmare, familiile Nobilimii Negre și Iezuiții au decis să mute mulți dintre membrii lor cheie din Occident în China.


În limba română:

https://evak2019.blogspot.com/2021/08/tineti-lumina-de-cobra-24-august-2021.html

În ultimii ani, China a început să schimbe regimurile din țările vecine, având în vedere următoarele obiective:

1. Realizarea versiunii Cabalei a Noii Ordini Mondiale. 
2. Asigurarea mineralelor de pământuri rare necesare pentru distopia lor globală de înaltă tehnologie. 
3. Asigurarea  fluxului de numerar din traficul de droguri și traficul de persoane. 

Myanmar a fost prima țară care a căzut, a doua fiind Afganistan.

Ca următoarea țintă de pe lista lor, China vrea să preia Taiwanul.


Prin preluarea Taiwanului, vor putea comanda industria semiconductoarelor și a microcipurilor din insulă.

Pentru a atinge acest scop, guvernul chinez a orchestrat uciderile și arestările membrilor cheie pozitivi ai familiilor Dragon care locuiesc în China continentală, de la începutul lunii martie a acestui an.

În consecință, forțele Dragonului Roșu din China continentală au fost semnificativ slăbite, mulți dintre ei ascunzându-se pentru a supraviețui. Din punct de vedere istoric, Dragonii Roșii au fost cei care au împiedicat China să invadeze Taiwanul prin forță militară.

Această situație este în cele din urmă abordată și Forțele Luminii iau măsuri pentru a rezolva acest lucru.

Pentru a sprijini Forțele Luminii, grupurile Lucrătorilor în Lumină din China, Taiwan și Malaezia au făcut o meditație pentru a proteja toți membrii familiei Dragon și pentru a stabiliza relațiile dintre China și Taiwan.

Dacă vă simțiți ghidați, puteți face meditația la următoarele ore:
 • 2 AM UTC     -   5 AM EEST  (05:00)
 • 6 AM UTC     -   9 AM EEST  (09:00)
 • 10 AM UTC   -   1  PM EEST  (13:00)
 • 2 PM UTC     -   5 PM EEST   (17:00)
 • 6 PM UTC     -   9 PM EEST   (21:00)
 • 10 PM UTC   -   1 AM EEST   (01:00)  / ora României)
Iată intervalul orar actual al intervalelor orare selectate:


În plus, grupurile Lucrătorilor în Lumină din China, Taiwan și Malaezia fac această meditație la 1 PM UTC (4 PM EEST - 16:00 ora României), în fiecare zi. Puteți face această meditație în acel moment, dacă vă simțiți îndrumați.

Iată linkul către evenimentul de meditație pe Facebook (actualizat):

https://www.facebook.com/events/385587353216346

Și iată link-ul către lista de redare pe Youtube al audio-urilor ghidate:

https://bit.ly/3kb7LU5

Instrucțiunile meditației:

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce la o stare relaxată de conștiință.   

2. Declarați-vă intenția de a utiliza această meditație pentru a proteja toți membrii familiei Dragon și pentru a stabiliza relația dintre China și Taiwan.

3. Invocați Flacăra Violet din sursa sa primară pentru a plasa un cerc de protecție în jurul vostru în timpul și după meditație. Cereţi-i să transmute orice lucru care nu servește Lumina.

4. Vizualizați un stâlp de Lumină albă strălucitoare care emană din Soarele Central Cosmic, apoi este distribuită către Sorile Centrale în toate galaxiile din acest univers, apoi trece prin Galaxia noastră, apoi intră în Sistemul nostru Solar și trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, și apoi prin toate ființele de pe planeta Pământ și de asemenea, prin corpul vostru, până în centrul Pământului.

5. Vizualizați o sferă frumoasă și puternică Floarea Vieții, colorată în curcubeu, care înconjoară toți membrii familiei Dragon de pe suprafața planetei. Vizualizați sfera Floarea Vieții colorată în curcubeu cum purifică câmpurile energetice ale tuturor membrilor familiilor Dragon, protejându-i, astfel încât să își poată îndeplini cu succes misiunile, feriți de necazuri și feriți de orice atacuri. 

6. Vizualizați Floarea Vieții colorată în curcubeu, care purifică și activează toate liniile ley Dragon și toate vortexurile Dragon de pe suprafața planetei. Vizualizați aceste linii ley și vortexurile oferind membrilor familiei Dragon un suport energetic puternic și protecție.
 
7. Invocați Zeița Galactică Pleroma, Isis, Doumu și Guanyin. Invocați energiile Zeiței din toate colțurile acestui univers pentru a coborî pe cerul Chinei continentale și a Taiwanului, și pentru a trimite energii roz ale iubirii cosmice atât Chinei continentale, cât și Taiwanului. Vizualizați o sferă roz Floarea Vieții care se înfășoară în jurul Chinei continentale și în jurul Taiwanului, menținând pacea eternă și armonia între aceste două regiuni.
  
8. Vizualizați lumina colorată în roz a iubirii cosmice, care emană din Soarele Central Cosmic și trece prin corpul vostru, în centrul Pământului. Vizualizați această lumină roz divină care umple corpurile voastre fizice, plasmatice, eterice, astrale și mentale. Acum, vă rugăm să vă ridicați ambele mâini, cu palmele orientate în față. Folosindu-vă mâinile, trimiteți lumina roz divină către toți politicienii și ofițerii militari de rang înalt, atât din China continentală, cât și din Taiwan, astfel încât aceștia să poată alege menținerea păcii și armoniei între cele două regiuni.

Zeița vrea pace și pace va fi!

Meditație pentru Afganistan

ACTUALIZARE pe 18 OCTOMBRIE:

Situația din Afganistan a continuat să se deterioreze de la preluarea de către Talibani.

Peste 97% din populația afgană va cădea sub pragul sărăciei deoarece SUA a înghețat miliarde de dolari în activele băncilor centrale din Afganistan, iar alte țări și-au oprit ajutorul extern.

Cu ajutorul umanitar luptând să ajungă la populația afgană în nevoie, și cu sistemul financiar paralizat de talibani, aceștia sunt împinși spre sărăcie și foamete.

Unele familii afgane sunt forțate să își vândă copii pentru a-și plăti datoriile.

Saleha, de exemplu, este o agentă de curățenie care primește 70 de cenți într-o zi de la serviciul ei, iar soțul ei nu lucrează. A trebuit să renunțe la fiica ei de 3 ani, în loc să plătească datoria de 550 de dolari.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/starving-afghan-parents-sell-children-survive

Oficialii talibani au declarat liderilor G20 că erau deschiși la ajutorul internațional însă, nu și-ar compromite controlul pentru asistență cu scopul de a hrăni zeci de milioane de afgani înfometați.


Prin urmare, vom organiza o meditație pentru Afganistan la fiecare 4 ore și vom ajuta la menținerea energiei Zeiței în țară și în zonele înconjurătoare, precum și la aducerea Luminii și a vindecării situației devastatoare cu care se confruntă întreaga populație din Afganistan.

Vom face această meditație la următoarele ore:
 • 1:30 AM UTC -  4:30 AM EEST   (4:30)
 • 5:30 AM UTC -  8:30 AM EEST   (8:30)
 • 9:30 AM UTC - 12:30 PM EEST   (12:30)
 • 1:30 PM UTC -   4:30 PM EEST   (16:30)
 • 5:30 PM UTC -   8:30 PM EEST   (20:30)
 • 9:30 PM UTC - 12:30 AM EEST  (00:30) / ora României 
(Obs. După data de 31 octombrie 2021, în România vom trece la ora de iarnă, astfel încât orele meditației vor fi afișate în EET, cu 1 oră mai devreme).

Tabelul următor arată orele meditației pentru diferite fusuri orare:

                Fusul orar      Orașul               Ziua precedentă             Ziua actuală              Ziua următoare


Vă rugăm să nu ezitați să faceți această meditație cât mai frecvent posibil în orice alte momente.

Iată link-ul pentru evenimentul Facebook al meditației (actualizat):

https://www.facebook.com/events/270425518427201

Și aici linkul către lista de redare ale audio-urilor ghidate pe Youtube:

Instrucțiuni pentru această meditație: (Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute):

1. Folosiți propria tehnică pentru a vă aduce la o stare relaxată de conştiință.

2. Declarați-vă intenția de a aduce pace și vindecare situațiilor din Afganistan.

3. Invocați Flacăra Violet din sursa sa primară pentru a plasa un cerc de protecție în jurul vostru în timpul și după meditație. Cereţi-i să transmute orice lucru care nu servește Lumina.

4. Vizualizați un stâlp de Lumină roz, care emană din Soarele Central Galactic, şi apoi coboară în jos prin corpul vostru, și adânc în centrul Pământului.

5. Vizualizați această Lumină care curge prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre direct către toată lumea din Afganistan, armonizându-i pe toți și aducând pace și prosperitate. Lăsați apoi Lumina roz să curgă mai departe, vindecând toate celelalte conflicte din întreaga lume.

6. Cereți prezenței Zeiței (femininul divin) să direcționeze energiile Zeiței, de pace și armonie către toată lumea din Afganistan. Lăsați aceste energii să curgă mai departe și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume. Permiteți acestor energii să curgă în continuare prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre în aceste situații, pentru câteva minute.

Zeița vrea pace și pace va fi.

Victoria Luminii!


Meditație urgentă pentru Pace în Orientul Mijlociu și Ucraina

Luni, 28 iunie, vor exista operațiuni importante ale Forțelor Luminii care vor avea loc atât subteran, cât și pe suprafața planetei. Acest lucru ar putea declanșa escaladări drastice.

Prin urmare, Forțele Luminii cer tuturor care se simt astfel îndrumați, să facă Meditația de Pace pentru Ucraina, cât mai des posibil, începând din această duminică 27 iunie.


Vortexul Zeiței siriene este unul dintre cele mai importante puncte energetice cheie din rețeaua energetică planetară.
 
Oricine controlează acel punct energetic este foarte aproape de a controla majoritatea sistemului  Liniilor Ley energetice (Ley line) de pe suprafața planetară. Oricine controlează sistemul de Linii  Ley energetice, are acces direct la conștiința globală a umanității.

După cum a menționat Cobra, vortexul energetic sirian este de fapt o pentagramă. În mâinile Forțelor Luminii, această pentagramă este un instrument al binelui care poate transforma întregul Orient Mijlociu și poate fi un transmițător uriaș de energie feminină pozitivă. În mâinile întunericului, această pentagramă poate crea multă suferință, așa cum au experimentat oamenii din Siria în ultimii ani.

Toate cele cinci puncte ale pentagramei din Siria (Aleppo, Homs, Palmyra, Raqqa și Manbij) sunt orașe cheie în Siria care au avut o conexiune puternică cu energia Zeiței în trecutul lor bogat.

https://2012portal.blogspot.com/2016/04/the-syria-pentagram.html

în limba română:

https://evak2019.blogspot.com/2021/01/the-syria-pentagram-by-cobra-april-6.html

Acesta este motivul ocult al conflictului din Siria.


Dacă aceste atacuri se vor întâmpla, vortexul Zeiței siriene va fi afectat. Fără suficientă energie feminină pozitivă pe suprafața planetei, acest lucru ar putea duce la mai multe conflicte în Orientul Mijlociu.

Prin urmare, sugerăm tuturor care se simt îndrumați, să facă Meditația pentru Pace în Orientul Mijlociu și Ucraina cât mai des posibil, sau la fiecare 4 ore, la următoarele ore:
 • 12:45 AM UTC  - 03:45 AM EEST
 •  4:45 AM UTC   - 07:45 AM EEST
 •  8:45 AM UTC   - 11:45 AM EEST
 • 12:45 PM UTC  -  03:45 PM EEST 
 •  4:45 PM UTC   -  07:45 PM EEST
 •  8:45 PM UTC   -  11:45 PM EEST (ora  României)
Tabelul următor arată orele meditații pentru diferite fusuri orare (actualizat):


ziua anterioarăziua actualăziua următoare

Fusul orarOrașul#1#2#3#4#5#6
HSTHonolulu02:45p06:45p10:45p02:45a06:45a10:45a
PSTLos Angeles05:45p09:45p01:45a05:45a09:45a01:45p
MSTDenver06:45p10:45p02:45a06:45a10:45a02:45p
CSTChicago07:45p11:45p03:45a07:45a11:45a03:45p
ESTNew York08:45p12:45p04:45a08:45a12:45a04:45p
BRTRio de Janeiro09:45p01:45a05:45a09:45a01:45p05:45p
UTCReykjavik12:45a04:45a08:45a12:45p04:45p08:45p
GMTLondon01:45a05:45a09:45a01:45p05:45p09:45p
CETParis02:45a06:45a10:45a02:45p06:45p10:45p
EETCairo02:45a06:45a10:45a02:45p06:45p10:45p
MSKMoscow03:45a07:45a11:45a03:45p07:45p11:45p
ISTNew Delhi06:15a10:15a02:15p06:15p10:15p02:15a
ICTBangkok07:45a11:45a03:45p07:45p11:45p03:45a
CSTTaipei08:45a12:45p04:45p08:45p12:45a04:45a
JSTTokyo09:45a01:45p05:45p09:45p01:45a05:45a
AEDTSydney10:45a02:45p06:45p10:45p02:45a06:45a
NZDTAuckland12:45p04:45p08:45p12:45a04:45a08:45a

Mai jos sunt cronometrele de numărătoare inversă pentru fiecare dintre orele de mai sus:


Meditație urgentă pentru Pace în Orientul Mijlociu și Ucraina la 12:45 AM UTC (03:45 AM EEST):

Meditație urgentă pentru Pace în Orientul Mijlociu și Ucraina la 4:45 AM UTC (07:45 AM EEST):

Meditație urgentă pentru Pace în Orientul Mijlociu și Ucraina la 8:45 AM UTC (11:45 AM EEST):

Meditație urgentă pentru Pace în Orientul Mijlociu și Ucraina la 12:45 PM UTC (03:45 PM EEST):

Meditație urgentă pentru Pace în Orientul Mijlociu și Ucraina la 4:45 PM UTC (07:45 PM EEST):

Meditație urgentă pentru Pace în Orientul Mijlociu și Ucraina la 8:45 PM UTC (11:45 PM EEST):Iată link-ul evenimentului Facebook pentru această meditație (actualizat):

https://www.facebook.com/events/400470064871113

Iată linkul spre noua listă de redare audio Youtube ghidată pentru Meditația pentru Pace în Orientul Mijlociu și Ucraina:

Instrucțiunile pentru această meditație: (Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute)

1. Folosiți propria tehnică pentru a vă aduce într-o o stare relaxată de conștiință. 

2. Indicați-vă intenția de a aduce pace și vindecare situațiilor din Orientul Mijlociu și Ucraina.

3. Invocați Flacăra Violet din sursa sa primară, pentru a plasa un cerc de protecție în jurul vostru în timpul și după meditație. Cereți ca aceasta să transmute orice lucru care nu servește Lumina.

4. Vizualizați un stâlp de Lumină roz, care emană de la Soarele Galactic Central și apoi coboară în jos prin corpul vostru și adânc în centrul Pământului.

5. Vizualizați această Lumină care curge prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre direct către toți cei care sunt implicați în conflictele din Orientul Mijlociu și Ucraina, armonizându-i pe toți și aducând pacea. Lăsați apoi Lumina roz să curgă mai departe, și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume.

6. Cereți prezenței Zeiței (femininul divin) să direcționeze energiile de pace și armonie către toate situațiile nerezolvate privind conflictele din Orientul Mijlociu și Ucraina, și la toți cei implicați în acestea. Lăsați apoi aceste energii să curgă mai departe și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume. Permiteți acestor energii să curgă în continuare prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre spre aceste situații timp de câteva minute.

Cei care se simt îndrumați pot sprijini vindecarea pentagramei siriene prin vizualizarea bucății de ceramică antică Halafiană care se rotește pe întreaga pentagramă siriană, întărind vortexul Zeiței de acolo și înlăturând tot întunericul din regiune.

Această bucată de ceramică Halafiană, realizată acum 7000 de ani, conține coduri geometrice sacre care activează prezența Zeiței și înlătură întunericul din toate cele patru direcții.Puteți folosi acest poster pentru a împărtăși această meditație cu alții:Zeița vrea pace și pace va fi.Meditația pentru oprirea Coronavirusului în India

De la începutul lunii martie, cazurile de Coronavirus din India au crescut exponențial. În prezent, există peste de 400.000 de cazuri noi în fiecare zi.


Se crede că o variantă dublă mutantă este factorul care contribuie la acest nou val de Coronavirus în India.
Iar alegerile din diferitele regiuni din India ar putea agrava situația.
Drept urmare, statele  Maharashtra, Karnataka, Kerala, Uttar Pradesh, Rajasthan, Andhra Pradesh și Gujarat au cele mai active cazuri.

https://www.mohfw.gov.in/

Prin urmare, vom organiza o nouă meditație pentru a ajuta la stoparea răspândirii coronavirusului în India. Vom face această meditație la fiecare 4 ore la următoarele ore:
 • 1:15 AM UTC  -  4:15 AM EEST (4:15)
 • 5:15 AM UTC  -  8:15 AM EEST (8:15)
 • 9:15 AM UTC  - 12:15 PM EEST (12:15)
 • 1:15 PM UTC  -   4:15 PM EEST (16:15)
 • 5:15 PM UTC  -   8:15 PM EEST (20:15)
 • 9:15 PM UTC  -  12:15 AM EEST (00:15) / ora României
Tabelul de mai jos arată intervalele de timp (orarul) ale meditației pentru fusurile orare selectate:

     Fusul orar       Orașul              Ziua anterioară              Ziua actuală                 Ziua următoare


Mai jos sunt cronometrele de numărătoare inversă pentru fiecare dintre orele de mai sus:
 
Meditația pentru oprirea Coronavirusului în India la 1:15 AM UTC (4:15 AM EEST):

Meditația pentru oprirea Coronavirusului în India la 5:15 AM UTC (8:15 AM EEST):

Meditația pentru oprirea Coronavirusului în India la 9:15 AM UTC (12:15 PM EEST):

Meditația pentru oprirea Coronavirusului în India la 1:15 PM UTC (4:15 PM EEST):

Meditația pentru oprirea Coronavirusului în India la 5:15 PM UTC (8:15 PM EEST):

Meditația pentru oprirea Coronavirusului în India la 9:15 PM UTC (12:15 AM EEST):

Iată link-ul spre evenimentul Facebook pentru această meditație:

https://www.facebook.com/events/2015325885283944

Și link-ul către lista de redare ale audio-urilor ghidate pentru această meditație:

https://bit.ly/3bbpAO1

Mai jos sunt instrucțiunile acestei meditații (Durata sugerată a acestei meditații este de 15 minute):

1. Folosiți propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Indicați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a opri răspândirea coronavirusului și pentru a îndepărta acest virus de pe suprafața planetei.

3. Invocați Flacăra Violet din sursa sa primară pentru a plasa un cerc de protecție în jurul vostru în timpul și după meditație. Cereți-i să transmute orice care nu servește Lumina.

4. Vizualizați un stâlp de Lumină alb strălucitoare care emană de la Soarele Central Cosmic, apoi este
distribuit la Soarele Central al tuturor galaxiilor din acest univers. Apoi, vizualizați această lumină care intră prin Soarele Central Galactic, apoi trece prin Galaxia noastră, apoi intră în Sistemul nostru Solar și trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, și apoi prin toate ființele de pe planeta Pământ și de asemenea, prin corpul vostru până în centrul Pământului.

5. Vizualizați Focul Alb al lui AN purificând toți oamenii și locațiile în legătură cu focarul de  coronavirus în India.

6. Vizualizați Flacăra Violet purificând toate anomaliile primare care susțin virusul și toți Arhonii, Draconienii, Reptilienii și alte entități rămase. Vizualizați cum virusul este oprit ca să se răspândească și este îndepărtat de pe suprafața planetei.

7. Vizualizați pe toți cei infectați cu acest virus vindecându-se complet.

Puteți să efectuați, de asemenea, și Meditația pentru Finalul Coronavirusului în fiecare duminică la ora 3 PM UTC (6 PM EEST - 18:00 ora României), și la fiecare 4 ore, dacă vă simțiți astfel îndrumați:Meditația Floarea Vieții

ACTUALIZARE pe 4 octombrie 2021: 

Potrivit lui Cobra, există încă câteva scenarii potențial provocatoare, care sunt grupate în jurul a două noduri cronologice.

https://2012portal.blogspot.com/2021/10/hold-light-ii.html

în limba română:

https://evak2019.blogspot.com/2021/10/tineti-lumina-ii-de-cobra-pe-2.html

Primul se întâmplă în momentul exact al pătratului Eris-Pluto pe 9 octombrie la 4:00 AM UTC (7 AM EEST ora României), ceea ce înseamnă practic cel mai provocator moment pentru forțele Luminii din toată această perioadă. O meditație Floare a Vieții în acel moment pentru cei care se simt atât de îndrumați ar fi foarte benefică.

Iată link-ul către evenimentul Facebook pentru meditația Floarea Vieții:

https://www.facebook.com/events/595293984799236

Și link-ul către transmisia în direct în limba engleză pentru meditație:

https://youtu.be/cyBMkc48dok 

Al doilea nod cronologic are loc în momentul exact al pătratului heliocentric Saturn-Uranus pe 19 octombrie la la 3:13 PM UTC (6:13 PM EEST ora României), cu conjuncția exactă Altjira-Rigel și la quincunxul exact Chariklo-Chaos care se întâmplă în 24 de ore de la aceasta. Chaos este un obiect al centurii Kuiper care înseamnă din punct de vedere astrologic manifestarea anomaliilor primare din potențialul cuantic / subcuantum în realitate:

http://www.astrologicaldepth.com/TNOInfo/Chaos.htm

Aceasta înseamnă practic punctul de tensiune maximă în tot Sistemul Solar care va duce la începutul rezoluției finale a întunericului Rigelian care a invadat acest Sistem Solar în 1996. Puteți face meditația Floarea Vieții și în acel moment dacă vă simțiți atât de îndrumați.

Iată link-ul către evenimentul Facebook pentru această meditație Floarea Vieții:

https://www.facebook.com/events/227801802701740

Și link-ul către transmisia în direct în limba engleză pentru meditație:

https://youtu.be/6Zn20HnlPAo

Pentru a ajuta la restabilirea rețelei energetice în mâinile Forțelor de Lumină, Meditația regulată Floarea Vieții la fiecare 4 ore este încă necesară, și se va face până la Eveniment.

 • 12 AM UTC (miezul nopții) - 02:00 AM EET  - 03:00 AM EEST
 • 4 AM UTC                             - 06:00 AM EET  - 07:00 AM EEST
 • 8 AM UTC                             - 10:00 AM EET -  11:00  AM EEST
 • 12 PM UTC (amiază)            - 02:00 PM EET  - 03:00  PM EEST
 • 4 PM UTC                              - 06:00 PM EET -  07:00  PM EEST
 • 8 PM UTC                              - 10:00 PM EET -  11:00 PM EEST  (ora de vară / ora de iarnă                           a României)                                                   
https://www.welovemassmeditation.com/2019/09/flower-of-life-meditation-every-4-hours.html

în română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/09/meditatia-floarea-vietii-la-fiecare-4.html


Următorul tabel arată ora meditației pentru fusurile orare selectate (actualizat):

Ziua precedentă

Ziua actuală

Ziua următoare


Fusul orar

Orașul

#1

#2

#3

#4

#5

#6

HST

Honolulu

02p

06p

10p

02a

06a

10a

PST

Los Angeles

05p

09p

01a

05a

09a

01p

MST

Denver

06p

10p

02a

06a

10a

02p

CST

Chicago

07p

11p

03a

07a

11a

03p

EST

New York

08p

12a

04a

08a

12p

04p

BRT

Rio de Janeiro

09p

01a

05a

09a

01p

05p

UTC

Reykjavik

12a

04a

08a

12p

04p

08p

GMT

London

01a

05a

09a

01p

05p

09p

CET

Paris

02a

06a

10a

02p

06p

10p

EET

Cairo

02a

06a

10a

02p

06p

10p

MSK

Moscow

03a

07a

11a

03p

07p

11p

IST

New Delhi

05:30a

09:30a

01:30p

05:30p

09:30p

01:30a

ICT

Bangkok

07a

11a

03p

07p

11p

03a

CST

Taipei

08a

12p

04p

08p

12a

04a

JST

Tokyo

09a

01p

05p

09p

01a

05a

AEDT

Sydney

10a

02p

06p

10p

02a

06a

NZDT

Auckland

12p

04p

08p

02a

04a

08a


Mai jos se găsesc cronometrele de numărătoare inversă pentru fiecare din orele de mai sus:


Meditația Floarea Vieții la 12:00 AM UTC - (02:00 AM EET/03:00 AM EEST):

Meditația Floarea Vieții la 4:00 AM UTC - (06:00 AM EET/07:00 AM EEST):

Meditația Floarea Vieții la 8:00 AM UTC - (10:00 AM EET/11:00 AM EEST):

Meditația Floarea Vieții la 12:00 PM UTC - (02:00 PM EET/03:00 PM EEST):

Meditația Floarea Vieții la 4:00 PM UTC - (06:00 PM EET/07:00 PM EEST):

Meditația Floarea Vieții la 8:00 PM UTC - (10:00 PM EET/11:00 PM EEST ): / (ora de iarnă / de vară a României)


Aici este link-ul evenimentului Facebook pentru Meditația Floarea Vieții la fiecare 4 ore (actualizat):

https://www.facebook.com/events/578879696683315

Și link-ul către audio-urile ghidate în multe limbi; Noile audio-uri ghidate pentru vizualizarea sferelor  Floarea Vieții colorate în curcubeu vor fi disponibile în curând.


Instrucțiuni (Vă rugăm să rețineți că sfera Floarea Vieții colorată în curcubeu este utilizată în meditație după actualizarea din 18 februarie):

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a stabiliza tranziția pe Pământ și pentru a manifesta cea mai pozitivă linie temporală de Ascensiune pentru toate ființele vii.

3. Invocați Flacăra Violet din sursa sa primară, pentru a plasa un cerc de protecție în jurul vostru în timpul și după meditație. Cereți ca aceasta să transmute orice lucru care nu servește Lumina.

4. Vizualizați sfera Florii Vieții colorată în curcubeu jurul Pământului, care se extinde sub suprafață și de asemenea, se extinde până la orbita Lunii. Vizualizați sfera Florii Vieții asistând la procesul de eliberare planetară, eliminând tot întunericul de pe suprafața planetei. Apoi vizualizați sfera Florii Vieții și Flacăra Violet purificând Liniile Ley și vortexurile din rețeaua de Lumină planetară.

5. Vizualizați sfera Florii Vieții creând armonie, protecție și pace pentru umanitate și pentru toate celelalte ființe vii, și în special pentru cei care dețin Lumina pentru planetă.

6. Acum, vizualizați sfera Florii Vieții colorată în curcubeu care cuprinde Pământul și ridică vibrația întregii planete. Vizualizați sfera Florii Vieții manifestând armonie și cea mai pozitivă linie temporală de Ascensiune pentru toate ființele vii.


Meditația pentru menținerea păcii în SUA

Luni, pe 25 mai, George Floyd, care era un bărbat de culoare de 46 de ani, a fost oprit de un număr de ofițeri de poliție în Minneapolis. Unul dintre ofițeri a îngenuncheat pe gâtul său undeva între 5 și 10 minute, în timp ce a strigat că nu poate respira.

Din nefericire, Mr. Floyd a decedat după ce ofițerii l-au arestat.

Acest fapt a generat o serie de proteste pașnice în Minneapolis și peste tot în Statele Unite. Ei cereau ca cei patru ofițeri care erau implicați în acest incident să fie judecați pentru omucidere. Unii protestatari s-au jurat să continue să demonstreze până la satisfacerea celor solicitate.


De atunci, ofițerii au fost concediați și Departamentul de Justiție cercetează acum acest caz.

Cu toate acestea, protestele pașnice au fost deturnate de către Iezuiți într-o serie de incendii, jafuri și vandalism, în timpul ultimelor trei zile.


Credit: AP/John Minchillo
Acum, Iezuiții vor să transforme acest protest odată pașnic, într-un război civil în SUA.

Prin urmare, organizăm o meditație pentru pace pentru SUA, la fiecare 4 ore de acum înainte, astfel încât pacea să poată fi restaurată în Minneapolis și planul Iezuiților de a crea un război civil în Statele Unite ale Americii să nu aibă succes.

Această meditație va începe pe 29 mai la 4:15 PM UTC ( 7:15 PM EEST - 19:15 ora României) și va continua la fiecare 4 ore, după cum urmează, până când situația va fi rezolvată.
 • 12:15 AM UTC   -  02:15 AM EET / 03:15 AM EEST
 • 04:15 AM UTC   -  06:15 AM EET / 07:15 AM EEST
 • 08:15 AM UTC   -  10:15 AM EET / 11:15 AM EEST
 • 12:15 PM UTC   -  14:15 PM EET /  15:15 PM EEST
 • 04:15 PM UTC   -  18:15 PM EET /  19:15 PM EEST
 • 08:15 PM UTC   -  22:15 PM EET /  23:15 PM EEST / (ora de iarnă / de vară a României)
Acest tabel arată intervalele de timp ale meditației pentru fusurile orare selectate:

Ziua precedentă
Ziua actuală
Ziua următoare

Fusul orar
Orașul
#1
#2
#3
#4
#5
#6
HST
Honolulu
02:15p
06:15p
10:15p
02:15a
06:15a
10:15a
PDT
Los Angeles
05:15p
09:15p
01:15a
05:15a
09:15a
01:15p
MDT
Denver
06:15p
10:15p
02:15a
06:15a
10:15a
02:15p
CDT
Chicago
07:15p
11:15p
03:15a
07:15a
11:15a
03:15p
EDT
New York
08:15p
12:15a
04:15a
08:15a
12:15p
04:15p
BRT
Rio de Janeiro
09:15p
01:15a
05:15a
09:15a
01:15p
05:15p
UTC
Reykjavik
12:15a
04:15a
08:15a
12:15p
04:15p
08:15p
BST
London
01:15a
05:15a
09:15a
01:15p
05:15p
09:15p
CEST
Paris
02:15a
06:15a
10:15a
02:15p
06:15p
10:15p
EET
Cairo
02:15a
06:15a
10:15a
02:15p
06:15p
10:15p
MSK
Moscow
03:15a
07:15a
11:15a
03:15p
07:15p
11:15p
ICT
Bangkok
07:15a
11:15a
03:15p
07:15p
11:15p
03:15a
CST
Taipei
08:15a
12:15p
04:15p
08:15p
12:15a
04:15a
JST
Tokyo
09:15a
01:15p
05:15p
09:15p
01:15a
05:15a
AEST
Sydney
10:15a
02:15p
06:15p
10:15p
02:15a
06:15a
NZST
Auckland
12:15p
04:15p
08:15p
12:15a
04:15a
08:15a

De asemenea, puteți face această meditație în timpul ales de dvs., atât de des pe cât vă simțiți ghidați.

Iată link-ul evenimentului Facebook pentru această meditație (actualizat):


Și link-ul pentru noua listă de redare pe Youtube a ghidărilor audio pentru această meditație pentru pace:


Instrucțiunile acestei meditații (timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute):

1. Folosiți propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Acum, invocați Flacăra Violet din sursa ei principală, pentru a plasa un cerc de protecție în jurul vostru în timpul și după meditație. Cereți ca aceasta să transmute orice lucru care nu servește Lumina.

3. Declarați-vă intenția de a aduce pace și vindecare în Statele Unite.

4. Vizualizați un stâlp de Lumină roz, care emană de la Soarele Galactic Central și apoi coboară în jos în corpul vostru și adânc în centrul Pământului.

5. Vizualizați această Lumină care curge prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre direct către toată lumea din Statele Unite, armonizându-i pe toți și aducând pacea. Lăsați apoi această Lumină roz să curgă și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume.

6. Cereți prezenței Zeiței (femininul divin) să direcționeze energiile de pace și armonie către toată lumea din Statele Unite. Lăsați apoi aceste energii să curgă și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume. Permiteți acestor energii să continue să curgă prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre spre această situație din Statele Unite, pentru câteva minute.

Zeița vrea pace și pace va fi.


Meditația de Pace pentru Iran

Tensiunile dintre Washington și Teheran au atins punctul de fierbere după ce un atac cu drone ale Statelor Unite ale Americii din apropierea Bagdadului, pe 3 ianuarie 2020, a ucis liderul Forțelor Quds al IRGC (Corpul Gărzii Revoluționare Islamice), o unitate specială însărcinată cu operațiuni în străinătate. Generalul major Qassem Soleimani, pe care Trump l-a numit "liderul terorist"al Iranului, a avut un rol instrumental în înfrângerea Statului Islamic (IS, anterior ISIS), în Siria și Iraq.


Oficialii iranieni au catalogat atacurile aeriene ca fiind "act de terorism internațional" și au promis răzbunare. Mai mult decât atât, expertul principal al Organizației Națiunilor Unite pentru execuții extrajudiciare, a spus că decizia de asasinare a comandantului Forțelor de elită Quds iraniene, Qassem Soleimani, nu poate fi justificată din privința dreptului internațional.


Administrația Trump încă nu a explicat public justificarea legală a uciderii comandantului militar iranian, ceea ce i-a determinat pe parlamentarii democrați să se întrebe dacă președintele are autoritatea să ordone intervenția fără aprobarea Congresului și, și-au exprimat îngrijorarea față de posibilul răspuns al Iranului, și a faptului că nu a fost luat în totalitate în considerare.

În timp ce oficialii de vârf ai administrației se grăbesc să apere operațiunea spunând că Soleimani a fost implicat în plănuirea unui "atac iminent" în regiune, ceea ce a pus viața americanilor în pericol, Pentagonul a oferit o explicație puțin diferită, afirmând într-o declarație că lovitura a fost efectuată pentru a descuraja viitoarele atacuri împotriva intereselor Statelor Unite ale Americii.


Președintele Statelor Unite, Donald Trump spune că armata americană a identificat 52 de sit-uri importante pentru Iran și cultura sa, pe care sunt gata să le atace dacă Teheran ia în vizor cetățeni americani sau active pentru a răzbuna generalul lor principal.

Există riscul ca violența și situația să escaladeze în continuare pe parcursul următoarelor zile.
Prin urmare, vom actualiza meditația noastră curentă de pace pentru Iran de la 4 PM UTC (6 PM EET - 18:00 ora României) la o meditație la intervale de 4 ore, pentru a ajuta la scăderea tensiunii și a preveni un conflict major între Iran și Statele Unite ale Americii.


în limba română:
Meditația va începe pe 6 ianuarie, la 12:30 AM UTC (02:30 PM EET - 14:30 ora României) și va continua la fiecare 4 ore până când situația va fi de-escaladată, la următoarele intervale: 
 • 12:30 AM UTC  - 02:30 PM EET / 03:30 PM EEST
 • 04:30 AM UTC  - 06:30 PM EET / 07:30 PM EEST
 • 08:30 AM UTC  - 10:30 PM EET / 11:30 PM EEST
 • 12:30 PM UTC  -  02:30 AM EET / 03:30 AM EEST
 • 04:30 PM UTC  -  06:30 AM EET / 07:30 AM EEST
 • 08:30 PM UTC  -  10:30 AM EET / 11:30 AM EEST / (ora de iarnă / de vară a României)
Acest tabel prezintă intervalele de timp ale meditației pentru zonele orare selectate (actualizat):


Ziua precedentă
Ziua actuală
Ziua următoare

Fusul orar
Orașul
#1
#2
#3
#4
#5
#6
HST
Honolulu
02:30p
06:30p
10:30p
02:30a
06:30a
10:30a
PDT
Los Angeles
05:30p
09:30p
01:30a
05:30a
09:30a
01:30p
MDT
Denver
06:30p
10:30p
02:30a
06:30a
10:30a
02:30p
CDT
Chicago
07:30p
11:30p
03:30a
07:30a
11:30a
03:30p
EDT
New York
08:30p
12:30a
04:30a
08:30a
12:30p
04:30p
BRT
Rio de Janeiro
09:30p
01:30a
05:30a
09:30a
01:30p
05:30p
UTC
Reykjavik
12:30a
04:30a
08:30a
12:30p
04:30p
08:30p
BST
London
01:30a
05:30a
09:30a
01:30p
05:30p
09:30p
CEST
Paris
02:30a
06:30a
10:30a
02:30p
06:30p
10:30p
EET
Cairo
02:30a
06:30a
10:30a
02:30p
06:30p
10:30p
MSK
Moscow
03:30a
07:30a
11:30a
03:30p
07:30p
11:30p
ICT
Bangkok
07:30a
11:30a
03:30p
07:30p
11:30p
03:30a
CST
Taipei
08:30a
12:30p
04:30p
08:30p
12:30a
04:30a
JST
Tokyo
09:30a
01:30p
05:30p
09:30p
01:30a
05:30a
AEST
Sydney
10:30a
02:30p
06:30p
10:30p
02:30a
06:30a
NZST
Auckland
12:30p
04:30p
08:30p
12:30a
04:30a
08:30a

Puteți să efectuați această meditație și în timpul vostru liber, atât de frecvent pe cât vă simțiți ghidați.

Iată link-ul evenimentului Facebook pentru această meditație (actualizat):


Iată link-ul scurt al listei de redare pe Youtube a audio-urilor ghidate pentru această meditație:


Instrucțiunile pentru această meditație (Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute):

1. Folosiți-vă propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Indicați-vă intenția de a aduce pace și vindecare situației din Iran.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină roz, care emană de la Soarele Galactic Central și apoi coboară în jos în corpul vostru și adânc în centrul Pământului.

4. Vizualizați această Lumină care curge prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre direct către toți cei care sunt implicați în conflictul din Iran, armonizându-i pe toți și aducând pacea. Lăsați apoi această Lumină roz să curgă și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume.

5. Cereți prezenței Zeiței (femininul divin) să direcționeze energiile de pace și armonie către toate situațiile nerezolvate care privesc conflictul din Iran și către toți cei implicați în acestea. Lăsați apoi aceste energii să curgă și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume. Permiteți acestor energii să continue să curgă prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre spre această situație din Iran, pentru câteva minute.


Zeița vrea pace și pace va fi.

Vă rugăm să continuați să participați la Meditația principală zilnică pentru Pace în Iran la 4 PM UTC (6 PM EET - 18.00 ora României).


în limba română:

Vă rugăm să continuați să adăugați această situație la Meditația zilnică de Urgență la 2 PM UTC (4 PM EET - 16:00 ora României). Vizualizați acest conflict fiind rezolvat în mod pașnic cât de repede posibil.


în limba română:

De asemenea, puteți construi o Coloană Buddhică peste principalele orașe și situri istorice din Iran în timpul  Meditației zilnice a Coloanelor Buddice de la 3:30 PM UTC (5:30 PM EET - 17:30 ora României), dacă vă simțiți ghidați în acest sens, pentru a ajuta la stabilirea unei rețele energetice protectoare.

în limba română:Meditația pentru Oprirea Coronavirusului la nivel global

De la începutul anului 2020, organizăm o meditație pentru oprirea răspândirii Coronavirusului la nivel global, la fiecare 4 ore.


în limba română:Iar datorită succesului uriaș al Meditației noastre pentru Finalul Coronavirului din 4/5 aprilie, această pandemie a fost stinsă într-o mare măsură.După cum a raportat Cobra, viteza de răspândire s-a redus pentru cel puțin o lună și jumătate, fără meditația din 4/5 aprilie, am avea acum zeci de milioane de cazuri confirmate.


În plus, Pleiadienii au comunicat că se așteaptă ca virusul să moară de la sine, deoarece nu va reuși să găsească gazde noi, care încă nu și-au dezvoltat imunitatea până la sfârșitul anului.

Putem ajuta la accelerarea acestui proces prin efectuarea Meditației pentru oprirea Coronavirusului la nivel global la fiecare 4 ore, la următoarele momente de timp:
 • 1 AM UTC  -   03:00 AM EET / 04:00 AM EEST  
 • 5 AM UTC  -   07:00 AM EET / 08:00 AM EEST  
 • 9 AM UTC  -   11:00 AM EET / 12:00 AM EEST 
 • 1 PM UTC  -    03:00 PM EET / 04:00 PM EEST
 • 5 PM UTC  -    07:00 PM EET  / 08:00 PM EEST
 • 9 PM UTC  -    11:00 PM EET  / 12:00 PM EEST  / (ora de iarnă / de vară a României)
Acest tabel prezintă intervalele de timp ale meditației pentru zonele orare selectate:

Ziua precedentă
Ziua actuală
Ziua următoare

Fusul orar
Orașul
#1
#2
#3
#4
#5
#6
HST
Honolulu
03p
07p
11p
03a
07a
11a
PDT
Los Angeles
06p
10p
02a
06a
10a
02p
MDT
Denver
07p
11p
03a
07a
11a
03p
CDT
Chicago
08p
12a
04a
08a
12p
04p
EDT
New York
09p
01a
05a
09a
01p
05p
BRT
Rio de Janeiro
10p
02a
06a
10a
02p
06p
UTC
Reykjavik
01a
05a
09a
01p
05p
09p
BST
London
02a
06a
10a
02p
06p
10p
CEST
Paris
03a
07a
11a
03p
07p
11p
EET
Cairo
03a
07a
11a
03p
07p
11p
MSK
Moscow
04a
08a
12p
04p
08p
12a
ICT
Bangkok
08a
12p
04p
08p
12a
04a
CST
Taipei
09a
01p
05p
09p
01a
05a
JST
Tokyo
10a
02p
06p
10p
02a
06a
AEST
Sydney
11a
03p
07p
11p
03a
07a
NZST
Auckland
01p
05p
09p
01a
05a
09a
    IST           New Delhi          06:30a   10:30a  02:30p   06:30p   10:30p    02:30a

Iată mai jos cronometrele pentru numărătoarea inversă pentru fiecare din momentele listate mai sus:

Meditația pentru Oprirea Coronavirusului la nivel global la 1 AM UTC (03:00 AM EET/04:00 AM EEST):
Meditația pentru Oprirea Coronavirusului la nivel global la 5 AM UTC (07:00 AM EET/08:00 AM EEST):
Meditația pentru Oprirea Coronavirusului la nivel global la 9 AM UTC (11:00 AM EET /12:00 AM EEST):
Meditația pentru Oprirea Coronavirusului la nivel global la 1 PM UTC (03:00 PM EET/16:00 PM EEST):
Meditația pentru Oprirea Coronavirusului la nivel global la 5 PM UTC (07:00 PM EET/20:00 PM EEST):
Meditația pentru Oprirea Coronavirusului la nivel global la 9 PM UTC (11:00 PM EET /24:00 PM EEST):

Iată link-ul evenimentului Facebook pentru această Meditație pentru Oprirea Coronavirus-ului la nivel global (actualizat):


Iată noul ghid audio în engleză pentru această meditație:


Iată link-ul ale audio-urilor ghidate pentru această meditație (actualizat pas cu pas):


Mai jos sunt instrucțiunile actualizate (Durata sugerată pentru această meditație este de 15 minute):

1. Folosiți propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru oprirea răspândirii coronavirusului și pentru eliminarea acestui virus de pe suprafața planetei.

3. Invocați Flacăra Violet din sursa sa primară, pentru a plasa un cerc de protecție în jurul vostru în timpul și după meditație. Cereți ca aceasta să transmute orice lucru care nu servește Lumina.

4. Vizualizați un stâlp de Lumină albă strălucitoare, care emană de la Soarele Cosmic Central, fiind apoi distribuită către Sorile Centrale ale tuturor galaxiilor din acest univers. Apoi, vizualizați această lumină care intră prin Soarele Galactic Central, apoi trece prin Galaxia noastră, intră în Sistemul nostru Solar și trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin toate ființele de pe planeta Pământ și de asemenea, prin corpul vostru până în centrul Pământului.

5. Vizualizați Focul Alb al lui AN care purifică toți oamenii și locațiile implicate în epidemia de coronavirus, în special Statele Unite, Brazilia, India, Rusia și Africa de Sud. 

6. Vizualizați Flacăra Violet care purifică toate anomaliile primare care susțin virusul și toți Arhonii, Draco, Reptilienii și alte entități rămase. Vizualizați virusul fiind oprit din răspândire și îndepărtat de pe suprafața planetei.

7. Vizualizați pe toți cei infectați cu acest virus fiind complet vindecați.

Puteți folosi următoarele imagini pentru a ajuta la vizualizarea Flăcării Violet în jurul Pământului.


Meditația de Pace pentru Liban 

Pe 4 august, Beirut, care este capitala și cel mai mare oraș din Liban, a fost lovit de o explozie masivă cu puțin timp după ora 6 pm (18:00) ora locală.


De vineri, 7 august, explozia a cauzat rănirea a 5.000 de oameni și a făcut 154 de victime. În timp ce peste 200.000 de persoane nu sunt în măsură să se întoarcă în casele lor datorită exploziei, care a aruncat în aer ușile și ferestrele din întregul oraș, și a lăsat multe clădiri nelocuibile.


Apoi, pe 8 august, au fost organizate proteste peste tot în  Beirut. Protestatarii învinovățesc guvernul, menționând puținele măsuri sau până la lipsa măsurilor de supraveghere sau de securitate luate la materialele deosebit de explozive depozitate în Portul din Beirut, acolo unde a avut loc explozia.


Din nefericire, cel puțin 238 de oameni au fost răniți și 63 dintre ei au fost spitalizați în timpul protestului, iar un ofițer de polițe a decedat.

Prin urmare, organizăm o meditație de pace pentru Liban la fiecare 4 ore pentru a trimite vindecare tuturor persoanelor implicate în explozie și pentru a protesta, astfel încât situația să poată fi rezolvată în cel mai bun mod posibil.


Această meditație va începe pe 9 august la 5:45 PM UTC (8:45 PM EEST - 20:45 ora României), și va continua la fiecare 4 ore după cum urmează, până când situația se va rezolva. De asemenea, puteți face această meditație în timpul vostru liber, atât de des cât vă simțiți ghidați.
 • 1:45 AM UTC  -   03:45 AM EET / 04:45 AM EEST
 • 5:45 AM UTC  -   07:45 AM EET / 08:45 AM EEST
 • 9:45 AM UTC  -  11:45 AM EET / 12:45 PM EEST
 • 1:45 PM UTC  -   03:45 PM EET / 04:45 PM EEST
 • 5:45 PM UTC  -   07:45 PM EET / 08:45 PM EEST
 • 9:45 PM UTC  -   11:45 PM EET / 12:45 AM EEST (ora de vară a României)
Acest tabel prezintă intervalele de timp ale meditației pentru zonele orare selectate (fusurile orare selectate):

Ziua precedentă
Ziua actuală
Ziua următoare

Fusul orar
Orașul
#1
#2
#3
#4
#5
#6
HST
Honolulu
03:45p
07:45p
11:45p
03:45a
07:45a
11:45a
PDT
Los Angeles
06:45p
10:45p
02:45a
06:45a
10:45a
02:45p
MDT
Denver
07:45p
11:45p
03:45a
07:45a
11:45a
03:45p
CDT
Chicago
08:45p
12:45a
04:45a
08:45a
12:45p
04:45p
EDT
New York
09:45p
01:45a
05:45a
09:45a
01:45p
05:45p
BRT
Rio de Janeiro
10:45p
02:45a
06:45a
10:45a
02:45p
06:45p
UTC
Reykjavik
01:45a
05:45a
09:45a
01:45p
05:45p
09:45p
BST
London
02:45a
06:45a
10:45a
02:45p
06:45p
10:45p
CEST
Paris
03:45a
07:45a
11:45a
03:45p
07:45p
11:45p
EET
Cairo
03:45a
07:45a
11:45a
03:45p
07:45p
11:45p
MSK
Moscow
04:45a
08:45a
12:45p
04:45p
08:45p
12:45a
ICT
Bangkok
08:45a
12:45p
04:45p
08:45p
12:45a
04:45a
CST
Taipei
09:45a
01:45p
05:45p
09:45p
01:45a
05:45a
JST
Tokyo
10:45a
02:45p
06:45p
10:45p
02:45a
06:45a
AEST
Sydney
11:45a
03:45p
07:45p
11:45p
03:45a
07:45a
NZST
Auckland
01:45p
05:45p
09:45p
01:45a
05:45a
09:45a

Iată link-ul evenimentului Facebook pentru această meditație (actualizat):


Mai jos este link-ul pentru lista de redare ale audio-urilor ghidate pentru această meditație. Vă rugăm să înlocuiți cuvintele  "the United States" cu "Liban" în pașii 3, 5 și 6 din instrucțiunile meditației.


Instrucțiunile pentru această meditație (Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute):

1. Folosiți propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Acum, invocați Flacăra Violet din sursa ei principală, pentru a plasa un cerc de protecție în jurul vostru în timpul și după meditație. Cereți ca aceasta să transmute orice lucru care nu servește Lumina.

3. Declarați-vă intenția de a aduce pace și vindecare în Liban.

4. Vizualizați un stâlp de Lumină roz, care emană de la Soarele Galactic Central și apoi coboară în jos în corpul vostru și adânc în centrul Pământului.

5. Vizualizați această Lumină care curge prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre direct către toată lumea din Liban, armonizându-i pe toți și aducând pacea. Lăsați apoi această Lumină roz să curgă și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume.

6. Cereți prezenței Zeiței (femininul divin) să direcționeze energiile de pace și armonie către toată lumea din Liban. Lăsați apoi aceste energii să curgă și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume. Permiteți acestor energii să continue să curgă prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre spre această situație din Liban, pentru câteva minute.

Zeița vrea pace și pace va fi!


Meditația pentru Finalul Coronavirusului

Focarul de pandemie cu COVID-19 este încă în desfășurare, iar principalele zone ale focarului s-au mutat în Statele Unite și Europa.Numărul persoanelor infectate de Coronavirus a ajuns la 1,5 milioane, cu numărul de decese ajungând la peste 88.000 la nivel mondial. Statele Unite ale Americii au acum aproape o treime din toți pacienții cu COVID-19 din lume.


Ca urmare, am actualizat meditația pentru finalul Coronavirusului, astfel încât Statele Unite ale Americii să fie incluse în aria noastră de concentrare.


După cum a solicitat Cobra, de acum înainte vom face Meditația pentru Finalul Coronavirusului în loc de Meditația Cheie pentru Libertate.


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate săptămânală de duminică de la ora 3 PM UTC (6 PM EEST - 18:00 ora României) și Meditația Cheie pentru Libertate la fiecare 4 ore vor fi înlocuite cu Meditația pentru  Finalul Coronavirusului. Sunteți încurajați de asemenea să faceți Meditația pentru Finalul Coronavirusului cât de des vă simțiți ghidați.

Iată noile ore ale Meditației pentru Finalul Coronavirusului în fusul orar UTC (EEST pentru România):
 •  3 AM UTC - 05:00 AM EET / 06:00 AM EEST
 •  7 AM UTC - 09:00 AM EET / 10:00 AM EEST
 • 11 AM UTC - 01:00 PM EET / 02:00 PM EEST
 •  3 PM  UTC - 05:00  PM EET / 06:00 PM EEST
 •  7 PM  UTC - 09:00 PM EET / 10:00 PM EEST
 • 11 PM UTC  - 01:00 AM EET / 02:00 AM EEST / (ora de iarnă / de vară a României)
Acest tabel indică intervalele de timp ale meditației pentru zonele orare selectate (actualizat):

Ziua precedentă
Ziua actuală
Ziua următoare

Fusul orar
Orașul
#1
#2
#3
#4
#5
#6
HST
Honolulu
05p
09p
01a
05a
09a
01p
PDT
Los Angeles
08p
12a
04a
08a
12p
04p
MDT
Denver
09p
01a
05a
09a
01p
05p
CDT
Chicago
10p
02a
06a
10a
02p
06p
EDT
New York
11p
03a
07a
11a
03p
07p
BRT
Rio de Janeiro
12a
04a
08a
12p
04p
08p
UTC
Reykjavik
03a
07a
11a
03p
07p
11p
BST
London
04a
08a
12p
04p
08p
12a
CEST
Paris
05a
09a
01p
05p
09p
01a
EET
Cairo
05a
09a
01p
05p
09p
01a
MSK
Moscow
06a
10a
02p
06p
10p
02a
ICT
Bangkok
10a
02p
06p
10p
02a
06a
CST
Taipei
11a
03p
07p
11p
03a
07a
JST
Tokyo
12p
04p
08p
12a
04a
08a
AEST
Sydney
01p
05p
09p
01a
05a
09a
NZST
Auckland
03p
07p
11p
03a
07a
11a
      IST             New Delhi           08:30a     12:30p    04:30p     08:30p   12:30a     04:30a

Mai jos găsiți cronometrele pentru numărătoarea inversă pentru fiecare din momentele de mai sus:

Meditația pentru Finalul Coronavirusului la 3 AM UTC (05:00 AM EET/06:00 AM EEST):

Meditația pentru Finalul Coronavirusului la 7 AMUTC (09:00 AM EET/10:00 AM EEST):

Meditația pentru Finalul Coronavirusului la 11 AM UTC (01:00 PM EET/02:00 PM EEST):

Meditația pentru Finalul Coronavirusului la 3 PM UTC (05:00 PM EET/06:00 PM EEST):

Meditația pentru Finalul Coronavirusului la 7 PM UTC (09:00 PM EET/10:00 PM EEST):

Meditația pentru Finalul Coronavirusului la 11 PM UTC (01:00 AM EET/02:00 AM EEST):  / (ora de iarnă / de vară a României)

Iată evenimentul pe Facebook pentru meditația de duminică (actualizat):


Și iată evenimentul pe Facebook pentru meditație la fiecare 4 ore (actualizat):


Iată link-ul audio-ului ghidat pentru această meditație în peste 40 de limbi:


Iată instrucțiunile acestei meditații. (Durata recomandată a meditației este de 15 minute):

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a muta planeta în cea mai optimă linie temporală și ca un instrument pentru a elimina complet coronavirusul.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină albă strălucitoare care emană de la Soarele Central Cosmic, apoi este distribuită la Sorile Centrale ale tuturor galaxiilor din acest univers. Apoi, vizualizați această Lumină care intră prin Soarele Central Galactic, trece apoi prin Galaxia noastră, intră în Sistemul nostru Solar și trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin toate ființele de pe planeta Pământ și de asemenea, prin corpul vostru până în centrul Pământului.

4. Vizualizați această Lumină care transmută toate coronavirusurile rămase pe Pământ, dezinfectând toate zonele infectate de pe planetă, vindecând toți pacienții, eliminând toată frica asociată cu această epidemie și restaurând stabilitatea.

5. Vizualizați cursul evenimentelor pe planeta Pământ schimbându-se în cea mai pozitivă linie temporală posibilă, îndepărtându-se de toate epidemiile, departe de toate războaiele, departe de toată dominația globală. Vizualizați Lumina albă, roz, albastră și aurie vindecând toate inegalitățile, ștergând toată sărăcia și aducând abundență pentru toată umanitatea. Vizualizați un nou ciclu cosmic grandios al începutului Erei Vărsătorului, aducând Lumina pură, Iubirea și Fericirea tuturor ființelor de pe Pământ.

După cum sugerează Cobra, puteți utiliza următoarea animație pentru a ajuta la vizualizarea coronavirusului fiind eliminat complet de pe suprafața planetei. Vă rugăm să împărtășiți acest lucru pe larg și pe social media dacă vă simțiți ghidați în acest sens.

 Versiune de calitate înaltă

Versiune de calitate slabă

Pleiadienii au dezvoltat, de asemenea, un nou protocol pentru eliminarea virusului, care poate ajuta oamenii din zonele infectate, în primul rând în provincia Hubei din China, dar și în alte părți ale planetei.

Dacă știți, simțiți sau vă temeți că ați contractat virusul sau doriți să dezinfectați zona din jurul vostru, puteți repeta de trei ori în mintea voastră:

“Comanda RCV stardust”

Pleiadienii vor folosi apoi tehnologiile lor avansate pentru a ajuta la eliminarea virusului. Acest nou protocol este încă în curs de dezvoltare și este limitat în eficiența sa, iar Pleiadienii cer feedback. Cei care vor folosi acest protocol, sunt bineveniți să raporteze efectele sale în secțiunea de comentarii de sub următoarea postare pe blogul The Portal:


Vă rugăm să rețineți că acest protocol NU este un substitut pentru tratamentul medical.

Mai multe afi;e și videoclipuri pentru promovarea protocolului Comanda RCV Stardust pot fi găsite în partea de jos ale acestei postări:Comentarii