Meditații la intervale de 4 ore

În prezent facem următoarele meditații la intervale de 4 ore :

 • Meditația pentru oprirea focarului de pandemie în China
 • Meditația Floarea Vieții
 • Meditația Cheie pentru Libertate
 • Meditația de Pace pentru Iran
 • Meditația pentru Pace în Siria

Meditația pentru oprirea focarului de pandemie în China

Actualizare pe 28 februarie: Instrucțiunile meditației au fost de asemenea actualizate pentru a include mai multe locații afectate grav de coronavirus. Au fost adăugate mai multe imagini pentru promovarea Comenzii RCV stardust.
Un focar de pandemie a avut loc în Wuhan, China cu două săptămâni în urmă. Se crede că își are originea într-o piață de fructe de mare și de păsări de curte dintr-un oraș din mijlocul Chinei, care este de asemenea, și un centru turistic în China, cu o populație de 11 milioane de oameni. Drept urmare, s-a răspândit rapid în regiunile și țările din jur. Cu confirmarea Statelor Unite ale Americii, primul caz de infecție a fost în Washington, pe 21 ianuarie.

https://www.zerohedge.com/markets/stocks-slide-cnn-report-suggesting-coronavirus-has-reached-us

https://www.rt.com/news/478842-chinese-coronavirus-global-screening/

China a confirmat faptul că acest nou coronavirus se poate răspândi de la om la om. Analizele de ADN al virusului, au arătat că acest virus este foarte asemănător cu Sindromul Acut Sever Respirator (SASR), care a revendicat aproximativ 800 de vieți în întreaga Asia, în anul 2003.

https://www.rt.com/news/478733-wuhan-virus-sars-epidemic-lethal/

Pe durata Noului An Chinezesc care a început pe 24 ianuarie, mulți oameni din China urmează să călătorească înapoi la casele lor, să își vadă familiile și rudele și ar putea trece prin Wuhan ori cu avionul, trenul sau cu mașina. Acesta este cea mai mare cursă de călătorie a anului și ar putea chiar înrăutăți izbucnirea acestui coronavirus.

Deși acest virus se pare că este mult mai puțin letal decât SASR sau Ebola, este totuși contagios și poate să mai pretindă un număr mare de vieți, dacă nu este înăbușit și eliminat complet.

Pe 28 ianuarie, China a pus 16 orașe din provincia Hubei sub carantină, afectând peste 46 de milioane de oameni.

Din păcate, există rapoarte despre faptul că pacienții care prezintă simptome îngrijorătoare, sunt îndepărtați din spitale.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/please-help-us-supply-shortages-rock-wuhan-outbreak-overwhelms-chinese-healthcare

În același timp, există o lipsă de măști de față, care conduce la acumulare și la reglarea prețurilor în Asia.

Pe de altă parte, China încearcă să construiască un nou spital în 6 zile pentru a trata pacienții infectați de acest virus.

https://www.businessinsider.com/china-virus-wuhan-building-new-hospital-coronavirus-2020-1

Acum, au apărut dovezi că acest nou coronavirus este o armă biologică avansată care vizează populația asiatică.

https://benjaminfulford.net/2020/01/29/engineered-novel-corona-virus-okay-for-europeans/

Potrivit lui Cobra, agenții chinezi au furat coronavirusul din laboratorul canadian:

Apoi, un agent SUA, infiltrat în prealabil în laboratorul din Wuhan, și implicat în dezvoltarea virusului, a furat un eșantion al coronavirusului și l-a răspândit în piața de fructe de mare. De atunci virusul s-a răspândit cu o progresie geometrică care poate arăta cu adevărat înfricoșător:

Din fericire, Pleiadienii lucrează neobosit pentru a opri epidemia. Vineri, 24 ianuarie, au dezvoltat prima nano pulbere Stardust (nanopowder) pentru a elimina virusul și l-au împrăștiat pe suprafața planetei din navele lor staționate în Orbita Joasă a Pământului. Virusul a reacționat la praful nano, și s-a schimbat într-o formă ușor mai puțin letală și ușor mai puțin transmisibilă.

http://2012portal.blogspot.com/2020/01/end-time-madness.html

Învățând din reacția virusului, Pleiadienii au dezvoltat o versiune mai avansată pentru Stardust și l-au aplicat luni, 27 ianuarie și marți, 28 ianuarie.


Drept urmare, virusul nu se mai răspândește cu progresie geometrică, așa cum era până acum, și se
pare că încetinește:


Ca urmare, Forțele Luminii preconizează că răspândirea acestui coronavirus se va extinde chiar și o săptămână sau două, cu cazuri noi din ce în ce mai puține raportate după aceea.

Puteți verifica starea actuală a epidemiei aici:

După destul de multe încercări, Pleiadienii vor fi capabili să deturneze complet virusul și să oprească răspândirea acestuia, exact în același mod în care au oprit pandemia de gripă spaniolă în anul 1918:

https://en.wikipedia.org/wiki/Spanish_flu#End_of_the_pandemic

Virușii se pot răspândi eficient doar atunci când primesc ajutor de la forțele întunecate în planul plasmatic.

Conform actualizării lui Cobra, având atât de multă lume în carantină a permis Forțelor Luminii să curețe complet toți păianjenii Chimera plasmatici și toate celelalte entități Chimera din planurile non-fizice.

Acum, Forțele Luminii îndepărtează cu mare viteză toate entitățile plasmatice rămase Arhon, Draco, Reptilian și alte entități și atunci când o așa mare proporție din populația chineză rămâne acasă, aceasta nu doar previne răspândirea coronavirusului, dar și răspândirea entităților plasmatice, care acum sunt înfometate efectiv în China, conducând la o reacție în lanț de eliminare a entităților la scară planetară, niciodată experimentată până acum.

Prin urmare, vom organiza o meditație urgentă la fiecare 4 ore pentru oprirea răspândirii pandemiei și pentru eliminarea virusului de pe suprafața planetei. Vom începe meditația noastră pe 22 ianuarie la ora 9 PM UTC (11 PM EET - 23:00 ora României), iar apoi va continua la fiecare 4 ore, la următoarele ore:
 • 1 AM UTC  -  3 AM EET  -  03:00
 • 5 AM UTC  -  7 AM EET  -  07:00
 • 9 AM UTC  - 11 AM EET  - 11:00 
 • 1 PM UTC  -   3 PM  EET - 15:00
 • 5 PM UTC   -  7 PM EET  - 19:00
 • 9 PM UTC   -  1 PM EET  - 23:00 (ora României)
Acest tabel arată intervalele de timp ale meditației pentru zonele orare selectate (fusurile orare selectate):


Ziua anterioară
Ziua actuală
Ziua următoare

Fusul orar
Orașul
#1
#2
#3
#4
#5
#6
HST
Honolulu
03p
07p
11p
03a
07a
11a
PST
Los Angeles
05p
09p
01a
05a
09a
01p
MST
Denver
06p
10p
02a
06a
10a
02p
CST
Chicago
07p
11p
03a
07a
11a
03p
EST
New York
08p
12a
04a
08a
12p
04p
BRT
Rio de Janeiro
10p
02a
06a
10a
02p
06p
UTC
Reykjavik
01a
05a
09a
01p
05p
09p
GMT
London
01a
05a
09a
01p
05p
09p
CET
Berlin
02a
06a
10a
02p
06p
10p
EET
Cairo
03a
07a
11a
03p
07p
11p
MSK
Moscow
04a
08a
12p
04p
08p
12a
ICT
Bangkok
08a
12p
04p
08p
12a
04a
CST
Taipei
09a
01p
05p
09p
01a
05a
JST
Tokyo
10a
02p
06p
10p
02a
06a
AEDT
Sydney
12p
04p
08p
12a
04a
08a
NZDT
Auckland
02p
06p
10p
02a
06a
10a

Mai jos sunt cronometrele de numărătoare inversă pentru fiecare din momentele de mai sus :

Meditație pentru oprirea focarului de pandemie în China la 1 AM UTC (3 AM EET)
Meditație pentru oprirea focarului de pandemie în China la 5 AM UTC (7 AM EET)
Meditație pentru oprirea focarului de pandemie în China la 9 AM UTC (11 AM EET)
Meditație pentru oprirea focarului de pandemie în China la 1 PM UTC (3 PM EET)
Meditație pentru oprirea focarului de pandemie în China la 5 PM UTC (7 PM EET)
Meditație pentru oprirea focarului de pandemie în China la 9 PM UTC (1 PM EET) ora României 

Iată link-ul evenimentului Facebook pentru această meditație (actualizat):

https://www.facebook.com/events/524177881834544

Iată link-ul ale audio-urilor ghidate pentru această meditație. Vă rugăm să rețineți că audio-urile ghidate actualizate cu instrucțiunile meditației revizuite vor fi lansate în curând:

http://bit.ly/2RR5qOM


Instrucțiuni (Durata sugerată a acestei meditații este de 15 minute): Vă rugăm să rețineți că instrucțiunile au fost actualizate din nou pe 28 februarie pentru a include mai multe localități afectate grav de coronavirus.

1. Folosiți propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru oprirea răspândirii pandemiei și pentru eliminarea acestui virus de pe suprafața planetei.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină albă strălucitoare care emană de la Soarele Cosmic Central, fiind apoi distribuită către Sorile Centrale ale tuturor galaxiilor din acest univers. Apoi, vizualizați această lumină care intră prin Soarele Galactic Central, apoi trece prin Galaxia noastră, intră în Sistemul nostru Solar și trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi, prin toate ființele de pe planeta Pământ și de asemenea, prin corpul vostru până în centrul Pământului.

4. Vizualizați Focul Alb al lui AN care purifică toți oamenii și locațiile implicate în focarul de pandemie, în mod special în Wuhan, Shenzhen și provincia Hubei din China, Coreea de Sud, Italia și Europa, și Iran.

5. Vizualizați Flacăra Violet care purifică toată plasma care susține virusul și toată plasma rămasă Arhon, Draco, Reptilian și alte entități. Vizualizați virusul fiind oprit din răspândire și îndepărtat de pe suprafața planetei.

6. Vizualizați pe toți cei care sunt infectați de virus fiind vindecați complet.

După cum sugerează Cobra, puteți utiliza animația următoare pentru a ajuta la vizualizarea coronavirusului fiind eliminat complet de pe suprafața planetei. Vă rugăm să împărtășiți acest lucru pe larg și pe rețelele de socializare dacă vă simțiți ghidați în acest sens.

O versiune de calitate mai bună

O versiune de calitate mai slabă

Puteți include de asemenea acest focar de pandemie în Meditația noastră zilnică de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET - 16:00 ora României).

în limba română:
Meditația Floarea Vieții

Meditația Floarea Vieții a fost introdusă la începutul lui august pentru a ajuta la stabilizarea situației de eliberare planetară și pentru a asigura că procesul poate fi cât mai lin posibil. Această meditație este raportată ca fiind eficientă.


în limba română :Mulțumiri speciale International Golden Age Group pentru realizarea acestui gif
(Grupului Internațional al Epocii de Aur)

Pe măsură ce ne apropiem mai mult de tranziție, Cobra ne transmite că Forțele Luminii cer încă tuturor să mediteze cât de des pot și cât de des sunt ghidați, până la momentul străpungerii prin compresie, pentru a ajuta în stabilizarea rețelei energetice din jurul planetei, folosind Meditația Floarea Vieții.


Prin urmare, organizăm o Meditație în masă Floarea Vieții la fiecare 4 ore. De asemenea, încurajăm pe toată lumea să o efectueze cât mai des, la orice oră pe parcursul zilei, până la Eveniment.

Iată orele pentru Meditația în masă Floarea Vieții în fusul orar UTC :
 • 12 AM     -  3 AM EEST  -  2 AM EET - noaptea
 • 4 AM       -  7 AM EEST  -  6 AM EET - dimineața
 • 8 AM       - 11 AM EEST - 10 AM EET - înainte de masă
 • 12 PM     -   3 PM EEST   -  2 PM EET - după-masa
 • 4 PM       -   7 PM EEST   - 6 AM EET - după-masa
 • 8 PM       -  11 PM EEST  -  10 PM EET - seara / ora României.
Următorul tabel arată orele meditației pentru zonele orare selectate:

Ziua anterioară
Ziua actuală
Ziua următoare

Fusul orar
Orașul
#1
#2
#3
#4
#5
#6
HST
Honolulu
02p
06p
10p
02a
06a
10a
PST
Los Angeles
04p
08p
12a
04a
08a
12p
MST
Denver
05p
09p
01a
05a
09a
01p
CST
Chicago
06p
10p
02a
06a
10a
02p
EST
New York
07p
11p
03a
07a
11a
03p
BRT
Rio de Janeiro
09p
01a
05a
09a
01p
05p
UTC
Reykjavik
12a
04a
08a
12p
04p
08p
GMT
London
12a
04a
08a
12p
04p
08p
CET
Berlin
01a
05a
09a
01p
05p
09p
EET
Cairo
02a
06a
10a
02p
06p
10p
MSK
Moscow
03a
07a
11a
03p
07p
11p
ICT
Bangkok
07a
11a
03p
07p
11p
03a
CST
Taipei
08a
12p
04p
08p
12a
04a
JST
Tokyo
09a
01p
05p
09p
01a
05a
AEDT
Sydney
11a
03p
07p
11p
03a
07a
NZDT
Auckland
01p
05p
09p
01a
05a
09a

Mai jos sunt cronometrele de numărătoare inversă pentru fiecare din momentele de mai sus :

Meditația Floarea Vieții la 12 AM UTC (3 AM EEST - 2 AM EET) / noaptea

Meditația Floarea Vieții la 4 AM UTC (7 AM EEST - 6 AM EET)

Meditația Floarea Vieții la 8 AM UTC (11 AM EEST - 10 AM EET)

Meditația Floarea Vieții la 12 PM UTC (3 PM EST - 2 PM EET) / după-masa

Meditația Floarea Vieții la 4 PM UTC (7 PM EEST - 6 PM EET)

Meditația Floarea Vieții la 8 PM UTC (11 PM EEST - 10 PM EET)


Iată link-ul evenimentului actual Facebook (actualizat):

https://www.facebook.com/events/542595040000718

Și link-ul audio-urilor ghidate pentru Meditația Floarea Vieții în mai multe limbi (actualizat):

http://bit.ly/2YHw1TQ

Instrucțiuni :

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Vizualizați Chakra Stelară a Sufletului vostru care se aprinde cu o lumină albă strălucitoare. Vizualizați această lumină sub forma unui vortex care spiralează în jos, curățind câmpul vostru energetic. 

3. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a stabiliza tranziția pe Pământ și pentru a manifesta cea mai pozitivă linie temporală de Ascensiune pentru toate ființele vii.

4. Vizualizați o sferă aurie a Florii Vieții în jurul Pământului, extinzându-se sub suprafață și de asemenea extinzându-se până la orbita Lunii. Vizualizați sfera Florii Vieții ajutând în procesul de eliberare planetară, eliminând tot întunericul de pe suprafața planetei. Apoi vizualizați sfera Florii Vieții purificând Liniile Ley și vortexurile din rețeaua de Lumină planetară.


5. Vizualizați sfera Florii Vieții creând armonie, protecție și pace pentru umanitate și pentru toate celelalte ființe vii, în special pentru cei care dețin Lumina pentru planetă.

6. Acum, vizualizați sfera aurie a Florii Vieții care cuprinde Pământul și ridică vibrația întregii planete. Vizualizați sfera Florii Vieții manifestând armonia și cea mai pozitivă linie temporală de Ascensiune pentru toate ființele vii.

Puteți spune de asemenea, următoarea mantră în tăcere sau cu voce tare la sfârșitul meditației, dacă vă simțiți ghidați:

„În numele prezenței onorabile și puternice a lui EU SUNT, decretez și comand ca procesul de eliberare planetară să continue într-un mod pozitiv, armonios și pașnic pentru planetă, toate ființele vii și în special pentru cei care dețin Lumina pentru planetă. Așa să fie și așa este ”.


Meditația Cheie pentru Libertate


Vă rugăm să rețineți schimbarea majoră a programului de timp al meditațiilor zilnice începând cu 20 august 2018, și de asemenea, că Meditația de Descoperire la fiecare 4 ore este înlocuită acum cu Meditația Cheie pentru Libertate la fiecare 4 ore.


Aici sunt mai multe informații despre Meditația Cheie pentru Libertate :


în limba română :


În consecință, efectuăm Meditația Cheie pentru Libertate la următoarele ore, până la următoarele notificări :

3, 7, 11 AM UTC  -  (6 AM EEST - 5 AM EET, 10 AM EEST - 9 AM EET, 2 PM EEST - 1 PM EET)
                                    
3, 7, 11 PM UTC   - (6 PM EEST - 5 PM EET, 10 PM EEST - 9 PM EET, 2 AM EEST - 1 AM EET) 
                     

Ziua anterioară
Ziua actuală
Ziua următoare

Fusul orar
Orașul
#1
#2
#3
#4
#5
#6
HST
Honolulu
05p
09p
01a
05a
09a
01p
PST
Los Angeles
07p
11p
03a
07a
11a
03p
MST
Denver
08p
12a
04a
08a
12p
04p
CST
Chicago
09p
01a
05a
09a
01p
05p
EST
New York
10p
02a
06a
10a
02p
06p
BRT
Rio de Janeiro
12a
04a
08a
12p
04p
08p
UTC
Reykjavik
03a
07a
11a
03p
07p
11p
GMT
London
03a
07a
11a
03p
07p
11p
CET
Berlin
04a
08a
12p
04p
08p
12a
EET
Cairo
05a
09a
01p
05p
09p
01a
MSK
Moscow
06a
10a
02p
06p
10p
02a
ICT
Bangkok
10a
02p
06p
10p
02a
06a
CST
Taipei
11a
03p
07p
11p
03a
07a
JST
Tokyo
12p
04p
08p
12a
04a
08a
AEDT
Sydney
02p
06p
10p
02a
06a
10a
NZDT
Auckland
04p
08p
12a
04a
08a
12p

Mai jos sunt cronometrele de numărătoare inversă pentru fiecare din momentele de mai sus :

Meditația Cheie pentru Libertate la 3 AM UTC (6 AM EEST - 5 AM EET)
Meditația Cheie pentru Libertate la 7 AM UTC (10 AM EEST - 9 AM EEST)
Meditația Cheie pentru Libertate la 11 AM UTC (2 PM EEST - 1 PM EET)
Meditația Cheie pentru Libertate la 3 PM UTC (6 PM EEST- 5 PM EET)
Meditația Cheie pentru Libertate la 7 PM UTC (10 PM EEST - 9 PM EET)
Meditația Cheie pentru Libertate la 11 PM UTC (2 AM EEST - 1 AM EET)

Iată link-ul pentru evenimentul actual Facebook (actualizat):

https://www.facebook.com/events/1433441303510931

Audio-urile ghidate pentru această meditație pot fi găsite aici (actualizat):

http://bit.ly/2NUeh18

Puteți oferi un sprijin energetic Forțelor Luminii făcând această meditație la orice oră, dacă doriți.

Mai jos sunt instrucțiunile pentru Meditația Cheie pentru Libertate :

1. Utilizaţi propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conştiinţă.

2. Indicaţi-vă intenţia de a folosi această meditaţie ca instrument pentru a accelera procesul de vindecare al Pământului şi al locuitorilor săi, îndepărtarea bombelor toplet şi declanşarea Evenimentului.

3. Vizualizaţi un stâlp de lumină albastră electrică care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin Poarta Stelară Orion (steaua Al Nilam / Epsilon Orionis în constelaţia Orion), apoi intră în Sistemul nostru Solar şi trece prin toate fiinţele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar şi apoi prin corpul vostru până în centrul Pământului.

4. Vizualizaţi un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi în sus prin corpul vostru şi în sus înspre cer către toate fiinţele de Lumină din Sistemul nostru Solar şi din Galaxia noastră, trecând prin Poarta Stelară Orion şi conectându-se în cele din urmă cu Centrul Galactic şi cu Sursa.

5. Acum staţi în doi stâlpi de Lumină, lumina curgând simultan în sus şi în jos. Menţineţi aceşti stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

6. Acum, vizualizaţi Focul Alb al lui AN, provenit din Sursă, care curge prin Centrul Galactic şi prin Poarta Stelară Orion spre Pământ, purificând toate bombele toplet rămase în planul plasmatic din jurul Pământului. Vizualizaţi Forţele Luminii ale Flotei Comandamentului Galactic, înlăturând şi dizolvând toate bombele toplet rămase, cu ajutorul tehnologiilor lor avansate. Dacă vă simţiţi ghidat, puteţi să îl apelaţi pe Arhanghelul Metatron pentru a ajuta în procesul de purificare. Vizualizaţi Focul Alb al lui AN care purifică toate anomaliile şi inversează toată entropia din scutul plasmatic din jurul Pământului.

7. Vizualizaţi manifestarea Evenimentului, restaurând Unitatea, Armonia, Pacea şi Prosperitatea pe Pământ şi pentru locuitorii săi. Vizualizaţi lumina Sursei care se manifestă cu uşurinţă pe planeta Pământ şi care pune capăt carantinei.


Meditația de Pace pentru Iran

Tensiunile dintre Washington și Teheran au atins punctul de fierbere după ce un atac cu drone ale Statelor Unite ale Americii din apropierea Bagdadului, pe 3 ianuarie 2020, a ucis liderul Forțelor Quds al IRGC (Corpul Gărzii Revoluționare Islamice), o unitate specială însărcinată cu operațiuni în străinătate. Generalul major Qassem Soleimani, pe care Trump l-a numit "liderul terorist"al Iranului, a avut un rol instrumental în înfrângerea Statului Islamic (IS, anterior ISIS), în Siria și Iraq.

https://www.rt.com/news/477489-trump-iran-strike-targets/

Oficialii iranieni au catalogat atacurile aeriene ca fiind "act de terorism internațional" și au promis răzbunare. Mai mult decât atât, expertul principal al Organizației Națiunilor Unite pentru execuții extrajudiciare, a spus că decizia de asasinare a comandantului Forțelor de elită Quds iraniene, Qassem Soleimani, nu poate fi justificată din privința dreptului internațional.

https://www.rt.com/news/477387-un-rapporteur-soleimani-airstrike/

Administrația Trump încă nu a explicat public justificarea legală a uciderii comandantului militar iranian, ceea ce i-a determinat pe parlamentarii democrați să se întrebe dacă președintele are autoritatea să ordone intervenția fără aprobarea Congresului și, și-au exprimat îngrijorarea față de posibilul răspuns al Iranului, și a faptului că nu a fost luat în totalitate în considerare.

În timp ce oficialii de vârf ai administrației se grăbesc să apere operațiunea spunând că Soleimani a fost implicat în plănuirea unui "atac iminent" în regiune, ceea ce a pus viața americanilor în pericol, Pentagonul a oferit o explicație puțin diferită, afirmând într-o declarație că lovitura a fost efectuată pentru a descuraja viitoarele atacuri împotriva intereselor Statelor Unite ale Americii.

https://edition.cnn.com/2020/01/03/politics/trump-soleimani-strike-legal-justification/index.html

Președintele Statelor Unite, Donald Trump spune că armata americană a identificat 52 de sit-uri importante pentru Iran și cultura sa, pe care sunt gata să le atace dacă Teheran ia în vizor cetățeni americani sau active pentru a răzbuna generalul lor principal.

Există riscul ca violența și situația să escaladeze în continuare pe parcursul următoarelor zile.
Prin urmare, vom actualiza meditația noastră curentă de pace pentru Iran de la 4 PM UTC (6 PM EET - 18:00 ora României) la o meditație la intervale de 4 ore, pentru a ajuta la scăderea tensiunii și a preveni un conflict major între Iran și Statele Unite ale Americii.

https://www.welovemassmeditation.com/2019/07/urgent-meditation-for-iran-daily-at-4.html

în limba română:
Meditația va începe pe 6 ianuarie, la 12:30 AM UTC (02:30 PM EET - 14:30 ora României) și va continua la fiecare 4 ore până când situația va fi de-escaladată, la următoarele intervale: 
 • 12:30 AM UTC,  - 02:30 PM EET - 14:30 
 • 04:30 AM UTC,  - 06:30 PM EET - 18:30 
 • 08:30 AM UTC,  - 10:30 PM EET - 22:30 
 • 12:30 PM UTC,  -  02:30 AM EET - 02:30 
 • 04:30 PM UTC,  -  06:30 AM EET - 06:30 
 • 08:30 PM UTC;  -  10:30 AM EET - 10:30 ora României
Acest tabel prezintă intervalele de timp ale meditației pentru zonele orare selectate:

Ziua anterioară
Ziua actuală
Ziua următoare

Fusul orar
Orașul
#1
#2
#3
#4
#5
#6
HST
Honolulu
02:30p
06:30p
10:30p
02:30a
06:30a
10:30a
PST
Los Angeles
04:30p
08:30p
12:30a
04:30a
08:30a
12:30p
MST
Denver
05:30p
09:30p
01:30a
05:30a
09:30a
01:30p
CST
Chicago
06:30p
10:30p
02:30a
06:30a
10:30a
02:30p
EST
New York
07:30p
11:30p
03:30a
07:30a
11:30a
03:30p
BRT
Rio de Janeiro
09:30p
01:30a
05:30a
09:30a
01:30p
05:30p
UTC
Reykjavik
12:30a
04:30a
08:30a
12:30p
04:30p
08:30p
GMT
London
12:30a
04:30a
08:30a
12:30p
04:30p
08:30p
CET
Berlin
01:30a
05:30a
09:30a
01:30p
05:30p
09:30p
EET
Cairo
02:30a
06:30a
10:30a
02:30p
06:30p
10:30p
MSK
Moscow
03:30a
07:30a
11:30a
03:30p
07:30p
11:30p
ICT
Bangkok
07:30a
11:30a
03:30p
07:30p
11:30p
03:30a
CST
Taipei
08:30a
12:30p
04:30p
08:30p
12:30a
04:30a
JST
Tokyo
09:30a
01:30p
05:30p
09:30p
01:30a
05:30a
AEDT
Sydney
11:30a
03:30p
07:30p
11:30p
03:30a
07:30a
NZDT
Auckland
01:30p
05:30p
09:30p
01:30a
05:30a
09:30a

Puteți să efectuați această meditație și în timpul vostru liber, atât de frecvent pe cât vă simțiți ghidați.

Iată link-ul evenimentului Facebook pentru această meditație (actualizat):

https://www.facebook.com/events/2534499563430556
Iată link-ul scurt al listei de redare pe Youtube a audio-urilor ghidate pentru această meditație:

http://bit.ly/2YhMNJ1

Instrucțiunile pentru această meditație (Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute):

1. Folosiți-vă propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Indicați-vă intenția de a aduce pace și vindecare situației din Iran.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină roz, care emană de la Soarele Galactic Central și apoi coboară în jos în corpul vostru și adânc în centrul Pământului.

4. Vizualizați această Lumină care curge prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre direct către toți cei care sunt implicați în conflictul din Iran, armonizându-i pe toți și aducând pacea. Lăsați apoi această Lumină roz să curgă și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume.

5. Cereți prezenței Zeiței (femininul divin) să direcționeze energiile de pace și armonie către toate situațiile nerezolvate care privesc conflictul din Iran și către toți cei implicați în acestea. Lăsați apoi aceste energii să curgă și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume. Permiteți acestor energii să continue să curgă prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre spre această situație din Iran, pentru câteva minute.


Zeița vrea pace și pace va fi.

Vă rugăm să continuați să participați la Meditația principală zilnică pentru Pace în Iran la 4 PM UTC (6 PM EET - 18.00 ora României).

https://www.welovemassmeditation.com/2019/07/urgent-meditation-for-iran-daily-at-4.html

în limba română:

Vă rugăm să continuați să adăugați această situație la Meditația zilnică de Urgență la 2 PM UTC (4 PM EET - 16:00 ora României). Vizualizați acest conflict fiind rezolvat în mod pașnic cât de repede posibil.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

în limba română:

De asemenea, puteți construi o Coloană Buddhică peste principalele orașe și situri istorice din Iran în timpul  Meditației zilnice a Coloanelor Buddice de la 3:30 PM UTC (5:30 PM EET - 17:30 ora României), dacă vă simțiți ghidați în acest sens, pentru a ajuta la stabilirea unei rețele energetice protectoare.

în limba română:

Meditația pentru Pace în Siria

Întrucât Turcia a anunțat acțiuni militare în nordul Siriei, este organizată o meditație de pace la fiecare 4 ore pentru a stabiliza situația.

https://www.welovemassmeditation.com/2019/10/urgent-peace-meditation-for-syria-and_7.html

în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/10/urgent-meditatia-de-pace-pentru-siria_7.html

Forțele Luminii de asemenea, solicită tuturor celor care se simt îndrumați să facă această meditație cât mai des posibil.

http://2012portal.blogspot.com/2019/10/meditation-for-peace-in-syria.html

Marți, 15 octombrie, forțele guvernamentale siriene au preluat controlul deplin asupra orașului Manbij și al așezărilor din apropiere, cu ajutorul forțelor militare rusești. Acest lucru este confirmat și de Pentagon, și anume faptul că, se vor muta din Manbij. În același timp, și Raqqa este din nou sub controlul guvernamental sirian.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/pentagon-confirms-manbij-handed-over-russia-us-forces-filmed-departing

În același timp, o serie de incendii au izbucnit în sud-vestul Siriei, în apropierea graniței cu Libanon.

https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/lebanon-wildfire-news-latest-homes-middle-night-heatwave-syria-fire-a9157861.html

Aceste incendii au afectat o serie de provincii din Siria, inclusiv Homs. Din fericire, toate aceste incendii sălbatice sunt puse sub control. Cu toate acestea, este puțin probabil să fie o coincidență ca aceste incendii să aibă loc în același moment în care guvernul sirian este pe cale să preia controlul deplin asupra Manbij și Raqqa.

Între timp, Turcia a ajuns la un acord cu Statele Unite și au convenit să își întrerupă acțiunile militare din nordul Siriei pentru timp 5 zile, începând de joi, 17 octombrie.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/pence-gets-icy-reception-he-presses-erdogan-syria-ceasefire

Acest lucru oferă timp forțelor militare ale Statelor Unite să se retragă din nordul Siriei. Totuși, ei vor rămâne în continuare în cele două baze militare din estul Siriei, unde se află localizate cel mai mari câmpuri petrolifere din Siria.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/us-military-unlikely-withdraw-syrias-key-oil-fields-report

De asemenea, există rapoarte despre faptul că, în conflictele militare din nordul Siriei, au fost folosite arme chimice care au cauzat vătămări substanțiale rezidenților din regiune.

Prin urmare, vom continua să facem meditația de pace pentru Siria le fiecare 4 ore, până când situația va fi stabilizată în continuare.

Vă rugăm să rețineți că, pentru moment, vom întrerupe meditațiile pentru conflictul dintre India-Pakistan. 

Următorul tabel indică ora meditației pentru zonele orare selectate (actualizat):Ziua anterioară
Ziua actuală
Ziua următoare

Fusul orar 
Orașul
#1
#2
#3
#4
#5
#6
HST
Honolulu
02:45p
06:45p
10:45p
02:45a
06:45a
10:45a
PST
Los Angeles
04:45p
08:45p
12:45a
04:45a
08:45a
12:45p
MST
Denver
05:45p
09:45p
01:45a
05:45a
09:45a
01:45p
CST
Chicago
06:45p
10:45p
02:45a
06:45a
10:45a
02:45p
EST
New York
07:45p
11:45p
03:45a
07:45a
11:45a
03:45p
BRT
Rio de Janeiro
09:45p
01:45a
05:45a
09:45a
01:45p
05:45p
UTC
Reykjavik
12:45a
04:45a
08:45a
12:45p
04:45p
08:45p
GMT
London
12:45a
04:45a
08:45a
12:45p
04:45p
08:45p
CET
Berlin
01:45a
05:45a
09:45a
01:45p
05:45p
09:45p
EET
Cairo
02:45a
06:45a
10:45a
02:45p
06:45p
10:45p
MSK
Moscow
03:45a
07:45a
11:45a
03:45p
07:45p
11:45p
ICT
Bangkok
07:45a
11:45a
03:45p
07:45p
11:45p
03:45a
CST
Taipei
08:45a
12:45p
04:45p
08:45p
12:45a
04:45a
JST
Tokyo
09:45a
01:45p
05:45p
09:45p
01:45a
05:45a
AEDT
Sydney
11:45a
03:45p
07:45p
11:45p
03:45a
07:45a
NZDT
Auckland
01:45p
05:45p
09:45p
01:45a
05:45a
09:45a

Iată link-ul evenimentului Facebook pentru această meditație (actualizat):

https://www.facebook.com/events/1361636947372218

Audio-urile ghidate pentru această meditație în 12 limbi pot fi găsite aici :

http://bit.ly/2YhMNJ1

Vă rugăm să înlocuiți fraza "situația din Iran" cu "situația din Siria" în pasul 2 al instrucțiunilor meditației, precum și, să înlocuiți fraza "conflictul iranian" cu "conflictele armatei turce din nordul Siriei" din pasul 4 și 5.

Instrucțiunile pentru această meditație (timpul sugerat pentru meditație este de 15 minute) :

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a aduce pace și vindecare pentru situația din Siria.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină roz care emană de la Soarele Central Galactic, care apoi coboară în jos în corpul vostru și adânc în centrul Pământului.

4. Vizualizați această Lumină cum curge prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre direct către toți cei implicați în conflictele armatei turce în nordul Siriei, armonizându-i pe toți și aducând pace. Permiteți ca Lumina roz să curgă în exterior, vindecând toate celelalte conflicte din întreaga lume. 

5. Cereți prezenței Zeiței (divinului feminin) să direcționeze energiile de pace și armonie către toate situațiile nerezolvate privind potențialele conflicte ale armatei turce în nordul Siriei și către toți cei implicați în acestea. Lăsați aceste energii să curgă în exterior și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume. Permiteți acestor energii să continue să curgă prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre înspre aceste situații, pentru câteva minute.


Cei care se simt îndrumați, pot ajuta la susținerea vindecării Pentagramei din Siria, vizualizând această bucată de ceramică antică Halafiană care se rotește deasupra întregii Pentagrame siriene, întărind acolo vortexul Zeiței și eliminând întregul întuneric din regiune :
Această bucată de ceramică Halafiană, realizată cu 7000 de ani în urmă, conține codurile geometriei sacre, care activează prezența Zeiței și îndepărtează întunericul din toate cele patru direcții.

(Siria vrea pace, și pace va fi)

Zeița vrea pace și pace va fi !

Comentarii