Meditația Floarea Vieții


ACTUALIZARE pe 18 FEBRUARIE: Forțele Luminii au comunicat că este timpul să începem să luăm din nou rețeaua de energie planetară din mâinile întunericului în mâinile noastre. Prin urmare, ei cer tuturor celor care se simt atât de îndrumați să facă meditația Floarea Vieții pentru planetă cât mai des posibil.

http://2012portal.blogspot.com/2021/02/planetary-situation-update.html

în română:

https://evak2019.blogspot.com/2021/02/actualizarea-situatiei-planetare-de.html

https://www.youtube.com/watch?v=tA244xV4c2g

Facem această meditație zilnic la fiecare patru ore la următoarea oră și o vom continua până la Eveniment.

12 AM UTC (miezul nopții) - 02:00 AM EET  - 02:00
4 AM UTC                             - 06:00 AM EET  - 06:00
8 AM UTC                             - 10:00 AM EET - 10:00 (Înainte de masă)

12 PM UTC (amiază)            - 02:00 PM EET  - 14:00
4 PM UTC                              -  06:00 PM EET - 18:00
8 PM UTC                              -  10:00 PM EET -  22:00 (seara)    


în română:
Următorul tabel prezintă orele meditației pentru fusurile orare selectate la fiecare 4 ore (actualizat): 

TABEL

Ziua precedentă

Ziua actuală

Ziua urrmătoare

 

Fusul orar

Orașul

#1

#2

#3

#4

#5

#6

HST

Honolulu

02p

06p

10p

02a

06a

10a

PST

Los Angeles

04p

08p

12a

04a

08a

12p

MST

Denver

05p

09p

01a

05a

09a

01p

CST

Chicago

06p

10p

02a

06a

10a

02p

EST

New York

07p

11p

03a

07a

11a

03p

BRT

Rio de Janeiro

09p

01a

05a

09a

01p

05p

UTC

Reykjavik

12a

04a

08a

12p

04p

08p

GMT

London

12a

04a

08a

12p

04p

08p

CET

Paris

01a

05a

09a

01p

05p

09p

EET

Cairo

02a

06a

10a

02p

06p

10p

MSK

Moscow

03a

07a

11a

03p

07p

11p

IST

New Delhi

05:30a

09:30a

01:30p

05:30p

09:30p

01:30a

ICT

Bangkok

07a

11a

03p

07p

11p

03a

CST

Taipei

08a

12p

04p

08p

12a

04a

JST

Tokyo

09a

01p

05p

09p

01a

05a

AEDT

Sydney

11a

03p

07p

11p

03a

07a

NZDT

Auckland

01p

05p

09p

01a

05a

09a


Iată link-ul evenimentului Facebook pentru Meditația Floarea Vieții la fiecare 4 ore (actualizat):

https://www.facebook.com/events/463757214990928

Și link-ul către audio-urile ghidate în multe limbi; Noile audio-uri ghidate pentru vizualizarea sferelor  Floarea Vieții colorate în curcubeu vor fi disponibile în curând.

Audio ghidat în limba engleză:


Audio ghidat în limba română:


Instrucțiuni (Vă rugăm să rețineți că sfera Floarea Vieții colorată în curcubeu este utilizată în meditație după actualizarea din 18 februarie):

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a stabiliza tranziția pe Pământ și pentru a manifesta cea mai pozitivă linie temporală de Ascensiune pentru toate ființele vii.

3. Invocați Flacăra Violet din sursa sa primară, pentru a plasa un cerc de protecție în jurul vostru în timpul și după meditație. Cereți ca aceasta să transmute orice lucru care nu servește Lumina.

4. Vizualizați sfera Florii Vieții colorată în curcubeu în jurul Pământului, care se extinde sub suprafață și de asemenea, se extinde până la orbita Lunii. Vizualizați sfera Florii Vieții asistând la procesul de eliberare planetară, eliminând tot întunericul de pe suprafața planetei. Apoi vizualizați sfera Florii Vieții și Flacăra Violet purificând Liniile Ley și vortexurile din rețeaua de Lumină planetară.

5. Vizualizați sfera Florii Vieții creând armonie, protecție și pace pentru umanitate și pentru toate celelalte ființe vii, și în special pentru cei care dețin Lumina pentru planetă.

6. Acum, vizualizați sfera Florii Vieții colorată în curcubeu care cuprinde Pământul și ridică vibrația întregii planete. Vizualizați sfera Florii Vieții manifestând armonie și cea mai pozitivă linie temporală de Ascensiune pentru toate ființele vii.

Puteți spune de asemenea, următoarea mantră, în tăcere sau cu voce tare, la sfârșitul meditației, dacă vă simțiți ghidați:

„În numele prezenței onorabile și puternice a lui EU SUNT, decretez și comand ca procesul de eliberare planetară să continue într-un mod pozitiv, armonios și pașnic pentru planetă, pentru toate ființele vii și în special, pentru cei care țin Lumina pentru planetă. 

Așa să fie și așa este ”.
 


Iată imaginea tapet cu Gaia și cu rețeaua Floarea Vieții. Vă rugăm să nu ezitați să o utilizați și să o distribuiți pe larg !

https://imgur.com/a/33F3yQ1

Victoria Luminii !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (3 PM EEST):


În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):


În limba română:

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii