Meditația Floarea Vieții în timpul deschiderii Portalului Poarta LeuluiÎn fiecare an în jurul celei de a 8-a zile al celei de a 8-a luni al anului (8 august), există o aliniere cosmică numită "Portalul Poarta Leului" sau "Poarta Leilor". În această perioadă de timp, va exista o energie cosmică crescută care va curge între tărâmurile fizice și spirituale.

În acest an, Portalul Poarta Leului (Lion's Gate Portal) se deschide între 26 iulie și 12 august, cu vârful de energie pe 8 august.

https://foreverconscious.com/the-lionsgate-portal-2019

În această perioadă, sau în mod special pe 8 august, puteți face Meditația Floarea Vieții în orice moment, fiind descrisă în link-ul de mai jos. Acest lucru poate ajuta la manifestarea eliberării planetare și la trezirea umanității în cel mai bun mod posibil. 

https://www.welovemassmeditation.com/2019/07/meditation-update.html
în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/07/actualizarea-meditatiilor.html

Aici este link-ul audio-urilor ghidate pentru  Meditația Floarea Vieții (actualizat):

http://bit.ly/2YHw1TQ


Instrucțiuni:

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Vizualizați Chakra Stelară a Sufletului vostru care se aprinde cu o lumină albă strălucitoare.  Vizualizați această lumină sub forma unui vortex care spiralează în jos, curățind câmpul vostru energetic. 

3. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a stabiliza tranziția pe Pământ și pentru a manifesta cea mai pozitivă linie temporală de Ascensiune pentru umanitate.

4. Vizualizați o sferă aurie a Florii Vieții în jurul Pământului. Vizualizați sfera Florii Vieții ajutând în procesul de eliberare planetară, eliminând tot întunericul de pe suprafața planetei. Apoi vizualizați sfera Florii Vieții purificând Liniile Ley și vortexurile din rețeaua de Lumină planetară.

5. Vizualizați sfera Florii Vieții creând armonie, protecție și pace pentru umanitate și în mod special celor care dețin Lumina pentru planetă.

6. Acum, vizualizați sfera aurie a Florii Vieții care cuprinde Pământul și ridică vibrația întregii planete. Vizualizați sfera Florii Vieții manifestând armonia și cea mai pozitivă linie temporală de Ascensiune pentru umanitate.


Puteți spune de asemenea, următoarea mantră în tăcere sau cu voce tare la sfârșitul meditației, dacă vă simțiți ghidați:

„În numele prezenței onorabile și puternice a lui EU SUNT, decretez și comand ca procesul de eliberare planetară să continue într-un mod pozitiv, armonios și pașnic pentru planetă, umanitate și mai ales pentru cei care țin Lumina pentru planetă. 

Așa să fie și așa este ”.Victoria Luminii !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii