Noua concentrare a Meditației de Urgență : Incendiile de la Amazon


De-a lungul ultimelor luni, au fost multe incendii în întreaga lume.

Incendiile violente care au făcut ravagii în pădurile amazoniene au atins în acest an un număr record.

https://www.aljazeera.com/news/2019/08/amazon-burning-brazil-reports-record-surge-forest-fires-190821052601171.html

Statul brazilian Amazonia (Amazonas) a declarat o situație de urgență în sudul statului și în capitala sa Manaus privind incendiile. Imaginile au arătat statul cel mai nordic Roraima acoperit de un fum întunecat. Acre, la granița cu Peru se află în alertă de mediu încă de vineri, 16 august.

https://www.express.co.uk/news/world/1168414/Amazon-Rainforest-fire-updates-cause-start-Brazil-map-emergency-amazon-forest-fires-latest

O imagine satelit din 11 august 2019, care arată noduri de fum deasupra statului brazilian Sursă imagine

Luni, 19 august, orașul San Paolo s-a întunecat din cauza fumului care a provenit de la flăcările focului din statele braziliene Rondonia și Amazonia, și a înnegrit cerul deasupra orașului pentru circa o oră.

https://news.mongabay.com/2019/08/amazon-rainforest-fires-leave-sao-paulo-in-the-dark/

https://www.cbsnews.com/news/amazon-wildfire-parts-of-amazon-rainforest-on-fire-smoke-seen-from-space-2019-08-20/

O măsurătoare estimativă realizată de Express.co.uk arată că aproximativ 640 de milioane de acri au fost afectați de incendiu. Pe baza Sistemului de alertă Google, zona înconjurată de incendiu acoperă mai mult de jumătate din Brazilia.

Această hartă de la InfoAmazonia dezvăluie amploarea teribilă a incendiilor care fac ravagii în toată Brazilia, începând cu ora 12:45 PM UTC (3:45 PM EEST - 15:45 ora României), de miercuri, 21 august. Punctele roșii din grafic indică incendiile care ard în ultimele 24 de ore, în timp ce hașurarea galbenă arată locurile unde ard cele mai intense focuri chiar în momentul în care au fost luate imaginile din satelit.  

Incendiu în pădurea tropicală a Amazonului. Harta arată întinderea incendiilor de vegetație Sursă imagine

Incendiile de vegetație au loc adesea în sezonul secetos în Brazilia, dar în acest an a fost mai rău decât în mod obișnuit, conform INPE ( Institutul Național de Cercetări Spațiale din Brazilia ), care a afirmat de asemenea că, numărul mare de incendii nu pot fi atribuite doar sezonului secetos sau fenomenelor naturale. În plus, incendiile sunt declanșate în mod deliberat în eforturile de defrișare ilegală a pământurilor pentru ferme de creștere a animalelor. INPE a înregistrat o creștere cu 84 % a incendiilor în Brazilia în perioada dintre 2018 și 2019, majoritatea în pădurile tropicale amazoniene.

https://news.yahoo.com/record-numbers-fires-burn-amazon-174207994.html

https://news.mongabay.com/2019/07/as-amazon-deforestation-rises-sensational-headlines-seed-conflict/

Amazonia reprezintă peste jumătate din pădurile tropicale rămase ale planetei și cuprinde cea mai largă și biodiversă suprafață de pădure tropicală din lume. Pădurea tropicală există de cel puțin 55 de milioane de ani. Se estimează că 390 de miliarde de copaci individuali și 16.000 de specii își au căminul în pădure.

O imagine reală a pădurii tropicale a Amazonului  Sursă imagine

Potrivit lui WorldAtlas.com, pădurea tropicală amazoniană găzduiește mai mult de 2.000 de specii de animale : aici există 427 de specii de mamifere, 1.300 specii de păsări, 378 de specii de reptile, și mai mult de 400 de specii de amfibieni.

Prin urmare, vă sugerăm să adăugați această situație de incendii din pădurile Amazonului la Meditația noastră zilnică de Urgență de la 2 PM UTC (5 PM EEST - 17:00 ora României).

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

În limba română :


La fel ca la celelalte incendii, puteți vizualiza aceste incendii numeroase fiind puse sub control și înăbușite cât mai curând posibil.

De asemenea, puteți construi o Coloană Buddhică deasupra pădurii tropicale amazoniene în timpul Meditației zilnice a Coloanelor Buddhice la 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST - 18:30 ora României), pentru a ajuta la purificarea energiei întunecate și a anomaliei negative generată de aceste incendii de vegetație.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):


În limba română:

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii