Urgent ! Meditație pentru Pace în Hong Kong zilnic la 1:30 PM UTC (4:30 PM EEST ora României)


Din iunie 2019, au avut loc o mulțime de proteste în Hong Kong împotriva unui proiect de lege de extrădare controversat. Majoritatea protestelor anterioare au fost pașnice iar guvernul din Hong Kong a suspendat proiectul de lege, după un protest major din 15 iunie.

https://www.scmp.com/video/hong-kong/3014716/scenes-hong-kongs-second-straight-sunday-massive-anti-extradition-bill

https://www.theguardian.com/world/2019/jun/10/what-are-the-hong-kong-protests-about-explainer 

Cu toate acestea,  protestele continuă cu manifestanții care cer mai mult guvernului din Hong Kong, inclusiv o investigare privind utilizarea forței de către polițiști împotriva unor protestatari. 

https://www.aljazeera.com/news/2019/08/police-fire-tear-gas-thousands-rally-hong-kong-190811100536606.html 

https://www.aljazeera.com/news/2019/08/hong-kong-airport-monday-flights-suspended-protests-190812082346420.html 

Cu protestele care se derulează acum de mai bine de 10 săptămâni, au loc mai multe scene violente iar protestele se răspândesc în oraș.

https://www.rt.com/news/466269-hong-kong-protests-tenth/


Iar unii protestatari sunt grav răniți.


Există de asemenea posibilitatea ca armata chineză să se implice pentru a opri protestele cu forța și în continuare să destabilizeze situația în Hong Kong.


După cum a solicitat Cobra, vom organiza zilnic o meditație la 1:30 PM UTC (4:30 PM EEST - 16:30 ora României), pentru a ne asigura de faptul că se poate obține a soluție pașnică  și situația poate fi dezamorsată.

Aici este evenimentul Facebook pentru această meditație:


Aici este link-ul scurt pentru Lista de redare pe Youtube a audio-urilor ghidate pentru această meditație:


Puteți înlocui cuvântul "Iran" cu "Hong Kong" în pasul 2 și 5 al instrucțiunilor meditației, precum și să înlocuiți fraza "Conflict iranian" cu "Conflict din Hong Kong" în pasul 4 și 5.


Instrucțiunile acestei meditații : (timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute)

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Indicați-vă intenția de a aduce pace și vindecare situației din Hong Kong.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină roz, care emană de la Soarele Galactic Central și apoi coboară în jos în corpul vostru și adânc în centrul Pământului.

4. Vizualizați această Lumină care curge prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre direct către toți cei care sunt implicați în conflictul din Hong Kong, armonizându-i pe toți și aducând pacea. Lăsați ca Lumina roz să curgă în continuare, vindecând toate celelalte conflicte din întreaga lume.

5. Cereți prezenței Zeiței (femininul divin) să direcționeze energiile de pace și armonie către toate situațiile nerezolvate care privesc conflictul din Hong Kong și către toți cei implicați în acestea. Lăsați apoi aceste energii să curgă și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume. Permiteți acestor energii să continue să curgă prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre spre această situație din Hong Kong, pentru câteva minute.


Zeița vrea pace și pace va fi !

_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

Comentarii