Meditația Zeiței la 2:30 pm în fiecare zi și la 4:30 pm duminica

Februarie 23, 2018     07:50:00  pm

Actualizare în 15 august 2018:
Meditația Zeiței va avea loc: zilnic la 2:30 PM UTC

Cobra a menționat în postarea din 18 februarie de pe blog că, pentru eliberarea planetară, este foarte important ca cele două Meditații ale Zeiţei să fie făcute de cât mai mulți oameni şi cât mai des posibil, fiind vorba de Meditația Vortexului Zeiţei și Meditația Întoarcerii Zeiței.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2018/02/power-of-goddess.html 

Pentru a susține această inițiativă, vom organiza o nouă meditație zilnică de masă pentru a combina aceste două meditații la ora 2:30 PM UTC, în fiecare zi, precum și după Meditația Săptămânală de Ascensiune, duminica la ora 4:30 PM UTC.

Cu toate acestea, vă rugăm să nu ezitați să faceți aceste meditații ori câte ori este posibil, așa cum a sugerat Cobra.

Datorită acestei noi meditații zilnice, momentul de timp pentru Meditațiile de Lună Nouă şi de Lună Plină vor fi mutate la 2:45 PM UTC, începând de la următoarea Meditație de Lună Plină, pe 2 martie.

Mai jos sunt instrucțiunile pentru această meditație. Timpul propus pentru această meditație este de 15 minute.

1. Relaxați-vă mintea și corpul, urmărindu-vă respirația pentru câteva minute.

2. Vizualizați un stâlp de Lumină roz care emană din Soarele Galactic Central, trecând prin corpul vostru înspre centrul Pământului. Păstrați acest stâlp de Lumină activ pentru câteva minute. Apoi vizualizați o prezență feminină iubitoare sub forma unei frumoase Zeițe care coboară din cer și intră în corpul vostru fizic. Această prezență va armoniza femeia din interiorul vostru și vă va face mai iubitori. Rămâneți uniți cu această prezență pentru o vreme.

3. Vizualizați noul viitor spiritual luminos al omenirii, cu bărbații și femeile în înțelegere perfectă, cu societatea noastră crescând dincolo de nevoia de războaie și de conflicte, întrucât toate entitățile întunecate, fizice și non-fizice, sunt îndepărtate de pe planeta noastră. Vizualizați toate rănile omenirii cum sunt vindecate, toată omenirea fiind inspirată și îndrumată, toată lumea având propria ei legătură cu propriul Suflet și cu Sursa, într-un echilibru perfect al aspectelor interioare masculine și feminine proprii.

4. Ridicați mâinile deasupra capului vostru și începeți să vă rotiți corpul în sensul acelor de ceasornic.

5. În timp ce faceți asta, cântați mantra iiii (pronunțată ee-ee) astfel încât să vibreze în tot corpul vostru și să vă vizualizaţi corpul transformându-se într-un stâlp strălucitor de Lumină, cu milioane de stele colorate în culorile curcubeului, împrăștiate în acel stâlp de Lumină.

6. Continuați să cântați mantra și să vă rotiți. După câteva minute, lăsați-vă mâinile aproape de corp și continuați să vă rotiți în sensul acelor de ceasornic.

7. În timp ce faceți asta, începeți să cântați mantra eeeaaa (eee este pronunțată ca și e în "America" și NU ca și e în "Venus", și a este pronunțat ca şi a în "America"), deci aceasta vibrează prin corpul vostru și vizualizați un Vortex de Lumină de culoare curcubeu care se extinde din inima voastră spre exterior, pe întreaga planetă. Chemați prezența ghizilor voștri spirituali, a Maeștrilor Ascensionați, Pleiadienilor, îngerilor, delfinilor, sufletelor gemene, sufletelor pereche, familiilor sufletești și a altor ființe de Lumină.

8. Continuați să cântați mantra și să vă rotiți, şi să rămâneți în prezența tuturor acestor ființe de Lumină pentru o vreme.

Aici este link-ul ghidurilor audio pentru această meditație (actualizat):

http://bit.ly/3aCLkk4

Meditația pentru Pace Globală a creat, de asemenea, un ghid audio pentru Meditația Vortexului Zeiței și Meditația Întoarcerii Zeiței:

Meditația Vortexului Zeiței : https://goo.gl/QVXApk

Meditația Întoarcerii Zeiței : https://goo.gl/VGejWr

Precum și Meditația pentru Vindecare Sexuală a Zeiței : https://goo.gl/gEJg2E

Mai jos este linkul Evenimentului Facebook pentru această meditație (actualizat):

https://www.facebook.com/events/2728440270589956

Puteți găsi, de asemenea în această postare, explicația despre cum să faceți Meditația Vortexului Zeiţei.

Zeița vrea Ascensiune și Ascensiune va fi!


P.S. Meditația de Descoperire și Meditația de Urgență vor fi publicate în următoarele zile.

Comentarii