Vindecarea Lunară la Distanţă a Maeştrilor Ascensionaţi şi a Razelor Stelare de Vindecare

Ianuarie 28, 2018      05:27:00  pm

Mai jos este o postare de la Grupul Internațional al Epocii de Aur (International Golden Age Group) pentru sesiunea viitoare de vindecări la distanță a Maeștrilor Ascensionați și a Razelor Stelare de Vindecare, în timpul lunii pline.

Aceasta este, de asemenea, o bună ocazie de a trimite energie vindecătoare lui Isis Astara.

Vor exista două sesiuni de vindecare pe data de 30 și 31 ianuarie, la următoarele ore :

Prima zi: 30 ianuarie la 22: 00 ~ 22: 30 (CST în Taipei = UTC + 8), deci de la 2 PM la 2:30 PM UTC

A doua zi: 31 ianuarie la 22: 00 ~ 22: 30 (CST în Taipei = UTC + 8), deci de la 2 PM la 2:30 PM UTC

Vă rugăm să participați la oricare dintre acestea două, dacă doriți.

https://www.golden-ages.org/2016/12/23/monthly-ascended-masters-stellar-healing-rays-remote-healing/

----------------------------------------------------------------------------------Vindecarea Lunară la Distanţă a Maeştrilor Ascensionaţi şi a Razelor Stelare de Vindecare
2018 este un an extraordinar! Acesta moștenește multe realizări remarcabile și fundamente ale anului 2017. Cu siguranță va grăbi EVENIMENTUL, Primul Contact și Ascensiunea Pământului!

Vom avea o Eclipsă de Lună specială, numită și Eclipsa Super Lunii Albastre pe a doua zi (31 ianuarie) a sesiunii noastre de vindecare! Putem folosi această șansă pentru a spori vindecarea publicului, a planetei și pentru a ajuta Forțele Luminii să execute toate proiectele de lumină pe această dată:
http://earthsky.org/?p=270280

De asemenea, vom trimite, energie vindecătoare lui Isis Astara în timpul sesiunii de vindecare la distanță:

Din blogul oficial al lui Cobra
Profesoara Isis este o mare profesoară care transmite energia zeiței pe Pământ. Forțele întunericului displac cel mai mult energia zeiței, pentru că este una dintre cele mai puternice energii pentru eliberarea Pământului. Acest lucru face ca ea de multe ori să sufere o mulțime de atacuri!

Pregătiți Pentru Schimbare - Grupul Internațional al Epocii de Aur (The Prepare For Change – International Golden Age Group), în colaborare cu Pregătiți Pentru Schimbare - Japonia (Prepare For Change – Japan ) va oferi vindecare la distanță cu Maeștrii Ascensionați și Razele Stelare de Vindecare în a 14-a și a 15-a zi a fiecărei luni, pentru a ajuta oamenii din întreaga lume să își vindece ființa interioară și mintea. Acesta este un cadou oferit tuturor în mod gratuit.
Vindecătorii din întreaga lume, incluzând Japonia, Malaezia, China, Taiwan, Hong Kong, etc., care sunt toți calificați în nivelul 2 de inițiere și practică folosind cele 13 raze ale lui Cobra .... se vor dedica pentru a deveni purtători ai Luminii, transmițând aceste raze de vindecare divină tuturor. Pentru a profita de această oportunitate prețioasă, vă rugăm să vă alăturați pe canalul Youtube al Grupului Internațional al Epocii de Aur (International Golden Age’s Youtube channel ) la ora menționată mai sus.

CÂND:
Prima zi: 30 ianuarie, ora 22:00 - 22:30. (CST în Taipei = UTC + 8)
A doua zi: 31 ianuarie, ora 22:00 - 22:30. (CST în Taipei = UTC + 8)


Puteți găsi ora pentru această sesiune de vindecare timp de 2 zile, în fusul orar propriu, aici:
Prima zi :
A doua zi :

P.S. 10:00 pm din CST în Taipei (UTC + 8) echivalent cu:
6:00 am PDT în Los Angeles,
8:00 am CDT în Chicago,
9:00 am EDT în New York,
2:00 pm BST în Londra,
3:00 pm CET la Paris,
4:00 pm EET în Cairo,
11:00 pm în JaponiaPROGRAMUL SESIUNII DE VINDECARE 2018
2018 Remote Healing Session Schedule


UNDE:
Canalul Live Youtube (Grupul Internațional al Epocii de Aur):

↓↓Link-ul de dat clic pentru vindecare în prima zi ↓↓↓:
așteptați pentru actualizare


Razele Maeştrilor Ascensionaţi şi Razele Stelare
Cine sunt MAEŞTRI ASCENCIONAŢI ?
Ei au terminat cu fiecare provocare și au trecut prin toate nivelurile de dificultate în sistemul de reîncarnare al pământului și au scăpat din închisoarea acestei matrici de control a pământului și, prin urmare, ne pot instrui cu cunoștințele cosmice pentru a ajuta la accelerarea eliberării planetei pământ. Bazându-se pe viețile și experiențele lor anterioare de pe pământ, ei au propriile lor viziuni superioare pentru a sprijini eliberarea planetară și sunt pe deplin angajați față de toate ființele vii de pe planeta pământ. Conectarea la lumina maeștrilor ascensionați este extrem de importantă pentru noi. Vom folosi inimile și decizia noastră internă de a deschide un canal de comunicare cu ei. Le vom descrie și situația pământului și deasemenea, ideile noastre despre aceasta. Acest lucru poate accelera procesul de eliberare al Pământului și ne va ajuta să experimentăm Evenimentul cât mai curând posibilAspectele vindecătoare ale Razelor Maeştrilor Ascensionaţi şi ale Razelor Stelare sunt următoarele :

RAZELE MAEŞTRILOR ASCENSIONAŢI

1.Raza Sananda - Sananda (Isus) a fost un Maestru care a venit pe Pământ de multe ori pentru a-i învăța pe oameni iubirea necondiționată. În India el este numit Krishna, în Occident el este numit Hristos. El colaborează acum îndeaproape cu Ashtar, pentru a trimite energia iubirii necondiționate de la Sirius pe Pământ. Misiunea sa majoră și importantă este aceea de a-i învăța pe oameni iubirea necondiționată, să-și vindece propriile inimi și să învețe să iubească toți oamenii cu o iubire necondiționată.

2.Raza Kuthumi - Kuthumi a fost un Maestru care a răspândit o varietate de tehnologii de vindecare și cunoștințe medicale pentru ființele umane. El a combinat avantajele medicinei occidentale și chineze pentru a ajuta cât mai mulți oameni și i-a învățat pe alţii tehnologia de vindecare a tahionilor. El este responsabil pentru dezvoltarea de noi tehnologii de vindecare. Energia laserului luminii Mandala este una dintre capodoperele lui Hut Kuthumi. Chiar și o tehnologie mai uimitoare va fi lansată de Maestrul Hut Kuthumi după Eveniment. Există diferite tehnologii de vindecare pe care Forțele Luminii doresc să le elibereze cât mai repede atât înaintea Evenimentului, cât și în timpul Evenimentului.

3.Raza Astar - Comandantul Ashtar aduce pe Pământ a cincea dimensiune a conștiinței și a cunoștințelor superioare, ajutându-ne să ne trezim capacitatea telepatică de a 5-dimensiune, promovând pozitiv ascensiunea noastră în dimensiunea a 5-a. Ashtar ne ajută, de asemenea, să ne cunoaștem Familia Stelară și să planificăm primul contact după Eveniment.

4.Raza Saint Germain - Creează o abundență atât a spiritualității, cât și a bogăției materiale, aduce pe Pământ cunoștințele spirituale ale Școlilor Misterelor. În acest moment, Sfântul Germain joacă un rol foarte important. El s-a născut înainte de secolul al XVIII-lea, în Franța, unde a înființat o Școală a Misterelor la Paris și unde deasemenea a înființat Fondul fiduciar Saint Germain. După Eveniment, mulți Lucrători în Lumină, în special cei care lucrează din greu pentru lumină, vor primi fonduri de la Fondul fiduciar Saint Germain. Scopul principal al acestor bani este de a ajuta Lucrătorii Luminii în viața de zi cu zi și de a finanța Primul Contact.

5.Raza Serapis Bey - Serapis Bey are un grad mare de conexiune și cooperare cu tărâmul angelic. Dacă o persoană dorește să comunice cu tărâmul angelic, el sau ea se poate conecta cu Maestrul Serapis Bey.

6. Raza Djwhal Khul - ne ajută să vindecăm corpurile mentale și eterice.

RAZELE STELARE

1.Pleiade - vindecă mintea și vindecă relațiile.
2.Sirius - aduce bucurie în inimile noastre.
3.Orion - curăță emoțiile noastre interioare, transmută negativitatea și ura interioară, eliberează toate sentimentele de depresie.
4.Soarele Galactic Central – este lumina noastră și sursa energiei vieții noastre, evoluția, legătura cu Sinele nostru superior și cu obiectivele noastre superioare, ne ajută să ne reamintim misiunea noastră pe pământ.
5.Andromeda – expert în manipularea domeniului fizic, incluzând finanțele și toate lucrurile materiale, pentru a spori aspectele tridimensionale ale vieții noastre, cum ar fi îmbunătățirea sănătății, relațiilor, finanțelor etc.
6.Lyra – ne ajută să ne îmbunătățim și să ne întărim creativitatea.
7.Antares / Aldebaron – ne ajută să trecem de la dualitate în UNIME.


Vă rugăm să rețineți:
1. Opțiuni de dietă: Vă rugăm să alegeți legume proaspete sau organice, apă potabilă curată și sigură, petreceți mai mult timp în natură și mențineți o conștiință pozitivă

2. Puteți face o baie bună înainte de începerea sesiunii de vindecare; acest lucru vă va ajuta să păstrați energia razelor care funcționează în propriul vostru sistem energetic.

3. În timpul vindecării, puteți să vă culcați sau doar să vă așezați într-un loc și să vă eliberați toți mușchii și emoțiile voastre intense. Respirați adânc și continuu (aduceți-vă într-o stare de undă alfa). Concentrați-vă intenția pe chakra coroanei sau pe chakra inimii, și încredeți-vă pe deplin și primiți razele de vindecare.


Note pentru participanți:

Invocarea înainte de vindecare:
Invocăm în seara aceasta. toți maeștrii ascensionați și razele stelare.

Acum invităm prezența ... (____ Maeștrii ...) EU SUNT complet, sincer și veșnic deschis față de vindecarea, protecția și îndrumarea Luminii. Deci, fie, și așa este!

Aprecierea după vindecare:
Să le mulțumim împreună Maeștrilor Ascensionați și Razelor Stelare.

Mulțumiri (_____ Maeștrilor ...)
Ne exprimăm cea mai adâncă apreciere pentru Maeștrii Ascensionați, Razele Stelare, Vindecarea Luminii, Protecția Luminii și Îndrumarea Luminii care ne ajută să câștigăm abundență în viață spirituală și materială!
Fie ca Planurile Iubirii și ale Luminii să fie atinse!
Vă rugăm să trimiteți mulțumirea și respectul nostru nelimitat acestor raze!


Despre această activitate de vindecare:
Avem aproximativ 40 de vindecători care oferă aceste raze de vindecare în fiecare lună în întreaga lume.

Comentarii