Cutremure din Taiwan

În ultimele zile, de-a lungul Taiwanului au existat un număr semnificativ de cutremure moderate, precum și unul puternic cu magnitudinea 6.4 la nord-est de Hualien.


https://edition.cnn.com/2018/02/07/world/gallery/taiwan-earthquake-february-2018/index.html

https://earthquake-report.com/2018/02/07/moderate-earthquake-taiwan-february-7-2018-12/

https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/us1000chhc#executive

Prin urmare, trimiteți-vă dragostea și vindecarea prin includerea acesteia în Meditaţia pentru Dezastre Naturale şi Provocate de Om la ora 4 PM UTC, în fiecare zi a săptămânii & sâmbăta, și duminica la 4:30 PM UTC.

Puteți converti fusul orar UTC la fusul orar local aici:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Aici este lista de redare a ghidurilor audio în diferite limbi:

https://goo.gl/Q4GzNK

Mai jos sunt instrucțiunile pentru meditație:

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Indicați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a accelera procesul de vindecare al Pământului și locuitorilor săi.

Vizualizați acest lucru prin împământarea voastră la centrul planetei și vizualizați o lumină aurie și verde care se învârte în jurul vostru pentru a vă întări legătura cu Gaia.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin corpul vostru, spre centrul Pământului.

4. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi în sus prin corpul vostru și în sus înspre cer către toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și din galaxia noastră. Acum staţi în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus și în jos. Mențineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

5. Vizualizați Rețeaua Florii Vieții din jurul Pământului, luminată de Lumina Iubitoare Roz a Zeiţei, Focul Alb al lui AN, Flacăra Albastră a Arhanghelului Mihail, Flacăra Violet și, în final, Lumina Verde și Aurie.

6. Vedeți toate zonele lumii noastre, în prezent și în viitor, care necesită Lumină, Vindecare și Iubire, umplute de Lumină și vedeți toți oamenii și ființele vii din aceste zone într-o Sferă de Lumină.

7. Vizualizați pe toți cei care ancorează Lumina din întreaga lume, asistând Forțele Luminii prin strălucirea puternicelor raze de Lumină trimise în toate zonele care prezintă vreme rea, schimbări ale plăcilor tectonice, incendii sau condiții periculoase, amplificând Vindecarea, Dragostea și Lumina.

8. Respirați în recunoștință ... Mulțumiţi prezenței voastre EU SUNT, Sursei, Zeițelor din întreaga lume, Forțelor Luminii și tuturor Ființelor de Lumină pentru ajutorul lor.

Se recomandă, de asemenea, să întărim Reţeaua Cintamani de Lumină pentru a reduce numărul cutremurelor puternice și să ne ținem piatra Cintamani personală în mâinile noastre, în timpul meditației, pentru a ajuta la întărirea Reţelei Cintamani de Lumină.

Victoria Luminii !

Comentarii