Lupul Rătăcitor

Februarie 9, 2018      08:03:00  am

Don Alejandro Cirilo Perez Oxlaj este Marele Preot al Mayanilor care trăiesc în ziua de azi. Numele său Mayan este Wakatel Utiw, ceea ce înseamnă "Lupul Rătăcitor".

Wandering Wolf (Lupul Rătăcitor) este, de asemenea, liderul și o persoană cheie în cultura Maya și un ambasador în guvernul Guatemalei, care reprezintă drepturile și dorințele indigenilor pueblos și al oamenilor.

https://www.youtube.com/watch?v=Dw0HXgt6dcM

Din păcate, el a fost lovit de un vehicul pe drumul spre casă de la o ceremonie pe care o conducea miercuri, în Guatemala, și a suferit leziuni care îi amenință viața. Operația de urgență a fost planificată astăzi, pentru un femur rupt și o mână ruptă, dar, odată cu vârsta avansată și starea sa slăbită, intervenția chirurgicală a fost suspendată pe termen nelimitat datorită prezenței bradicardiei simptomatice și a pneumoniei.

Rapoartele susțin că starea lui este critică. Ar fi trebuit să aibă o operație ieri, dar sunt complicații cu inima lui.

I se dau antibiotice mai puternice acum pentru a-i îmbunătăți starea pentru o intervenție chirurgicală posibilă, lunea următoare.

Îi puteți trimite dragoste și vindecare făcându-vă comozi, apoi vizualizând-ul pe Wandering Wolf (Lupul Rătăcitor) înconjurat de un ou roz plin de energia Iubirii.


În acest moment critic, de asemenea, este important ca toată lumea să fie mai precaută. Acest lucru se datorează faptului că fiecare dintre noi, inclusiv membrii familiei și prietenii noștri, au un mod unic de a ajuta la manifestarea Evenimentului.

Comentarii