FACEŢI-L VIRAL! Meditaţia Super lunei pline albastre și Meditația eclipsei totale de lună pe 31 ianuarie la 13:11 UTC (1:11 PM UTC)

Ianuarie 26, 2018      09:50:00  pm

La data de 31 ianuarie 2018, ne vom confrunta cu un fenomen Ceresc foarte puternic și foarte rar: vom fi martorii unei binecuvântări triple a unei Super Lune Pline, a Lunii Albastre și a unei Eclipse totale de Lună !

http://earthsky.org/?p=270280

Aceasta se manifestă pentru prima dată în 150 de ani. Putem valorifica aceste energii cosmice extrem de puternice pentru a ne ajuta în drumul noastru personal, precum și pentru a susține Eliberarea Planetară.

Frecvențele cosmice ale acestui eveniment incredibil se vor sincroniza pentru a ne activa abilitățile în scopul de a crea schimbări pozitive. Ele pot ajuta la clarificarea aspectelor noastre umbrite care nu mai rezonează cu binele nostru cel mai înalt.
Această combinație triplă puternică de Super Lună Plină, Lună Albastră și Eclipsă Totală de Lună ne va permite să creăm o legătură clară și profundă în interiorul nostru pentru a identifica ceea ce trebuie eliberat pentru evoluția pe calea noastră spirituală. Aceste energii vor fi exprimate în noi, acționând ca niște curățitori pentru a ne purifica și ne ridica vibrațiile și pentru a crea o legătură mai clară și mai puternică cu Sinele nostru Superior și cu Sursa. Este o cale de a deveni nişte vase pure ale Luminii Cosmice.

Apoi va fi posibilă ancorarea frecvențelor mai înalte, pe care le emitem în Rețeaua Planetară pentru a susține în continuare Forțele Luminii pentru curățarea Spațiului Sub-lunar, pentru implementarea Codexului Galactic

http://2012portal.blogspot.co.uk/2012/04/galactic-codex-normal-0.html


( DECLARAŢIA CODEXULUI GALACTIC

În numele prezenţei mele EU SUNT
declar dreptul meu inalienabil
pentru ca Codul Galactic să fie implementat
pe deplin pe planeta Pământ
astfel încât să fie așa și așa este )

Pe măsură ce ne creștem puritatea vibrațională în câmpurile noastre energetice și în conștiința noastră, valurile unice ale energiilor cereşti continuând să intre în galaxia noastră, vor spori abilitățile noastre în moduri specifice. Vom observa o înțelegere crescută, intuiție, creativitate, abilități telepatice, vise vii, viziuni trezite și mai multă compasiune în viața noastră de zi cu zi acționând prin inimile noastre.
Forțele Luminii pot folosi acest câmp de energie de conștiință ridicată pentru a ajuta la curățarea Planului Plasmatic și a Planului Fizic. Este deosebit de eficient să curățăm aceste planuri în timpul meditațiilor noastre în masă.
Aceste săptămâni care urmează sunt o perioadă excelentă pentru o introspecție profundă și meditație pentru a schița un curs clar pentru calea voastră de Ascensiune. Fiți sinceri cu voi înșivă despre ceea ce necesită să fie lucrat sau eliberat.
Adevărul poartă o vibrație care poate să activeze cu sinceritate o vibrație mai curată și mai clară în voi.
Aceasta este ceea ce se numește ca fiind sinele autentic al unei persoane (negarea blochează acest lucru). Facem aceasta prin spargerea iluziilor percepute ale sinelui 3D și care funcționează de la inima noastră superioară sau de la Sinele nostru Superior, în viața noastră de zi cu zi. Nu este timp pentru frică sau îndoială, dar este timpul pentru iertarea de sine, acceptarea de sine și iubirea de sine, așa cum am fost cu toții afectați foarte mult de Cabală.

Putem folosi această perioadă pentru a ne vindeca intern. Fiţi buni cu voi, cu alte ființe și cu Pământul.
Căutați sprijin, căutați adevărul, căutați dragostea autentică de la sine și de la alții.
Asigurați-vă că vă odihniți foarte mult, păstrați-vă active scuturile de protecție, împământaţi-vă frecvent în inima Mamei Pământ și hrăniți-vă sufletul cu tot ceea ce vă aduce pace și confort și, .... mai presus de toate, bucurați-vă de viitoarea Super Lună Plină Albastră!

Vom face această meditație foarte specială pe 31 ianuarie la 1:11 PM UTC, în timpul eclipsei totale de lună.

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Super+full+blue+moon+and+total+lunar+eclipse+meditation&iso=20180131T1311&p1=1440

Puteți converti fusul orar UTC la fusul orar local propriu, aici:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Ghidul audio pentru această meditație în limba engleză, poate fi găsit în link-ul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=2hLeBcoI9-I

Ghidul audio în alte limbi poate fi găsit și în următoarea listă de redare creat de Smaly7:

https://goo.gl/Ybok6w

Un eveniment Facebook pentru această meditație poate fi găsit și aici:

https://www.facebook.com/events/194297324648593

Instrucțiuni (Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute):

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Indicați-vă intenția de a utiliza meditația prezentă, în timpul acestei Luni Pline, ca un Portal puternic de Lumină care să ancoreze energia Feminină Pură Divină pe planetă.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană din Soarele Galactic Central, trecând prin toate punctele de Lumină în galaxia noastră și în sistemul nostru solar și apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Apoi vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul planetei și trece prin voi și apoi prin toate ființele de Lumină în galaxia noastră, înapoi spre Soarele Galactic Central.
Acum sunteți ancorați în doi stâlpi de Lumină, energia curgând simultan în jos și în sus.

4. Acum, vizualizați această energie ca o Rază de Lumină Roz Deschis care curge prin corpul vostru și apoi prin mâinile voastre ridicate sub forma unei spirale care se extinde pe întreaga planetă, cuprinzând toate ființele și toată viața de pe Gaia și planeta însăși. Vizualizați această lumină roz deschis vindecând toate ființele, animalele și plantele, mințile vindecătoare și inimile fiecărui om, femeie și copil.

5. Vedeți toate ființele de pe planetă care experimentează energia pură a Zeiței. Vedeți-i eliberați de mâinile forțelor întunericului, vedeți-i pe toți vindecați, cu toată povara luată. Vizualizați toți oamenii trăind în Pace, Armonie, Iubire și Înțelegere, unii cu ceilalți. Vedeți-i sărbătorind și participând cu bucurie la crearea Noii societăți pe planetă, în abundență, prosperitate și unitate. Și apoi vedeţi nevoile fiecăruia îndeplinindu-se și fiecare trăindu-și viața așa cum își dorește.

6. Vedeți Rețeaua de Lumină Planetară a Florii Vieții, umplută cu Lumina de Iubire Roz Deschis a Zeiței a Iubirii Necondiționate. Vizualizați toate vortexurile Zeiței de pe planetă care sunt activate împreună cu toate vortexurile divine masculine și astfel, Rețeaua de Lumină Planetară fiind realizată și activată pe deplin. Așa și este!

La sfârșitul acestei meditații, dorim să sugerăm, de asemenea, ca toată lumea să citească următoarea declarație a Codexului Galactic, cu voce tare sau în mintea voastră, ca o modalitate de a sprijini Operațiunea Mjolnir al Forțele Luminii, care este o operațiune specială pentru a impune implementarea Codexului Galactic pentru Pământul în carantină.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2018/01/operation-mjolnir.html


De asemenea, puteți aplica tehnica Grupurilor Triunghiulare de Lumină cu frații și surorile voastre de suflet pe planurile fizice, atunci când faceți această meditație.

http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2018/01/triangle-groups-of-light.html

Există și o altă Meditație de Lună Plină propusă de fratele meu Sword, care va avea loc în momentul eclipsei maxime, începe la 1:29 PM UTC, chiar după meditația noastră.

https://spearoflight.blogspot.co.uk/2018/01/3101-eclipse-meditation.html

Are un scop mai specific pentru a ajuta Forțele Luminii la curățirea spațiului sub-lunar. De asemenea, vă rugăm să participați la această meditație dacă doriți.

Iată un poster foarte frumos, creat de Gaia Magdalen, pe care îl puteți împărtăși pe social media, pentru a-i conștientiza pe oameni de acest lucru.


Victoria Luminii !

Comentarii