Actualizare scurtă

Ianuarie 28, 2018

În ultimele 2 zile, este o nouă Alertă Neagră și apoi o veste foarte șocantă din partea lui Cobra, faptul că Isis Astara este acum în spital în stare critică.

http://2012portal.blogspot.co.uk/

Ca răspuns la acestea, am organizat două seturi de meditații care vor avea loc la fiecare 4 ore.

Meditația de Alertă (3 AM, 7 AM, 11 AM, 3 PM, 7 PM și 11 PM UTC)


http://welovemassmeditation-ro.blogspot.com/2018/01/urgent-meditatia-de-alerta-la-fiecare-4.html

Meditația pentru Isis Astara (3:30 AM, 7:30 AM, 11:30 AM, 3:30 PM, 7:30 PM și 11:30 PM UTC)
http://welovemassmeditation-ro.blogspot.com/2018/02/meditatie-urgenta-pentru-isis-astara.html

Pentru a evita confuzia, a fost creată o nouă pagină pe acest blog cu cronometre de numărătoare inversă pentru fiecare dintre aceste meditații, pentru timpul potrivit. O nouă opțiune pentru Meditația pentru Isis Astara a fost, de asemenea, adăugată la pagină.

http://welovemassmeditation.blogspot.com/p/alert-other-meditaitons-every-4-hours.html

Link-ul la această pagină poate fi găsit și pe bara laterală a acestui blog, pe partea stângă:

Se pare că, Operațiunea Mjolnir are loc în plină forță, astfel că Forțele Întunericului fac tot ce pot pentru a crea o devastare înainte de înfrângerea lor finală. Se pare că atacurile asupra Lucrătorilor în Lumină și asupra Războinicilor Luminii se pot agrava. Prin urmare, vă rugăm să utilizați oricare din metodele de protecție cu care rezonați pentru a vă proteja împotriva atacurilor energetice.

În opinia lui Hoshino, Forțele Întunericului au trecut complet linia roșie. Sperăm cu sinceritate că vor exista reacții răsunătoare din partea Forțelor Galactice ale Luminii.

Pentru a încheia această postare pe o notă mai pozitivă, există o serie de proiecte ale WLMM, în spatele scenei. Mai multe detalii despre acestea vor fi publicate la timpul potrivit.

Comentarii