Anularea contractului la data exactă a eclipsei totale de lună plină pe 31 ianuarie 2018 la 1:29 PM UTC

Ianuarie 27, 2018        02:08:00  pm

Eclipsele sunt un moment perfect pentru a ne aduce deciziile și pentru a le face mai puternice și mai intense, pentru a le aduce la un nou nivel. Cobra a menționat de câteva ori că eclipsele sunt legate de deciziile noastre. De aceea vom face Anularea Contractului la data exactă a eclipsei lunare totale, miercuri, 31 ianuarie 2018, ora 13:29 UTC PM.

Vom avea un sprijin puternic al Forțelor Luminii exact la acel moment.

Vom declara cu voce tare următoarea declarație :

"În numele EU SUNT că Eu SUNT, în numele prezenței sufletești divine, care EU SUNT, în numele tuturor ființelor de lumină ascensionate, în numele Confederației Galactice, în numele Centrului Galactic, decretez și comand ștergerea și anularea tuturor contractelor și înțelegerilor mele din trecut, prezent și viitor, făcute între oricare parte a ființei mele și forțele întunericului. Toate aceste contracte și înțelegeri și toate consecințele lor sunt acum complet șterse din realitatea mea. Acum sunt liber, toată karma din întreaga mea ființă este și ea de asemenea ștearsă.

Eu sunt o ființă de lumină suverană liberă, de acum până la eternitate.

Așa să fie, și așa este. În lumină

* Semnați aici numele dvs. *"

Haide-ți să o facem și să ne ducem cu un pas mai înainte în procesul nostru de eliberare și de ascensiune pe suprafața planetei!


Aici este un articol complet de la Untwine care explică importanța revocării contractelor făcute cu forțele întunericului:

http://recreatingbalance1.blogspot.si/2015/12/ending-contract-system.html

Și aici, este nota lui Therese Zumi Sumner despre contractele anulate :

"Cobra și Mișcarea de Rezistență ne-au reamintit cu ani în urmă importanța anulării oricăror contracte pe care noi, ca Lucrători în Lumină, le-am putea avea cu forțele întunericului. Noi am fi putut avea aceste contracte și totuși să nu le prea cunoaștem.
Acestea ar fi putut fi contracte pe care am simțit că suntem nevoiți să le acceptăm, pentru a supraviețui într-o încarnare anterioară sau, eventual, să fi fost de acord între vieți, unde arhonii și slujitorii lor ne controlau și ne manipulau, prezentându-se ca niște ființe de lumină. Deci, oricare ar fi fost dintre aceste contracte, nu le dorim acum ! Le putem revoca acum pentru toate timpurile, toate dimensiunile, trecute prezente și viitoare.Deci, dacă ați citit acest lucru și încă nu ați decretat cu voce tare (scrieți, dacă simțiți mai puternic) că doriți să anulați toate contractele negative pentru a fi o ființă suverană liberă așa cum sunteți, vă sugerez puternic să faceți acest lucru acum. Vă rugăm să împărtășiți această informație oricărei persoane, care știți că ar putea avea nevoie de ea ".

Victoria Luminii!

Comentarii