Actualizarea meditației - Cutremurul din Mexic & Proiectul Aurora

Februarie 17, 2018        03:20:00  pm

Iată două actualizări noi:

Cutremurul din Mexic

Ieri a avut loc un cutremur puternic cu o magnitudine de 7,2, în sudul și centrul Mexicului.

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/mexico-earthquake-latest-powerful-south-central-us-geological-survey-a8215011.html

https://www.rt.com/news/419066-earthquake-mexico-pacific-coast/


În prezent există două victime confirmate, iar un milion de case și întreprinderi sunt fără curent electric, după un cutremur prelungit.

Vă rugăm adăugați acest lucru la concentrarea voastră pe Meditaţia pentru Dezastre Naturale şi Provocate de Om, dacă vă simțiți ghidat în acest sens.

Proiectul Aurora

Înțelegem că numărul de meditații zilnice a ajuns până la punctul în care este foarte dificil pentru fiecare din noi să participe la toate într-o singură zi.

În prezent, există în total 7 meditații începând de la 12:30 pm UTC până la 5 pm UTC, într-o zi normală și sâmbăta, și există două meditații suplimentare duminica.

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Apoi, în plus, facem și Meditația de Alertă la intervalul de 4 ore.

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/alert-other-meditaitons-every-4-hours.html

Înțelegem că un număr mare de meditații zilnice pot duce oamenii departe de a face oricare dintre ele, ceea ce va afecta apoi abilitățile noastre de a ajunge la masa critică în aceste meditații.

Prin urmare, vom anunța două meditații zilnice noi, care vor înlocui actualul set de meditații de la începutul lunii martie.

În prezent, ceea ce putem dezvălui, sunt numele și scopurile acestor noi meditații.

Meditație de Descoperire (2 pm UTC) - Pentru a ajuta Forțele Luminii să elimine toate bombele de tip toplet și spațiile sublunare rămase, astfel încât Descoperirea prin Compresie și Evenimentul să se poată întâmpla în cel mai rapid, cel mai uşor și cel mai bun mod posibil.

Meditația de urgență (3 pm UTC) - Pentru a vindeca Pământul, pentru a calma orice furtună și dezastre naturale / provocate de om, pentru a proteja avertizorii și a ușura tensiunile din Iran și Myanmar, precum și orice locații viitoare cu situații de urgență.

Încă mai lucrăm la detaliile finale ale acestor două noi meditații. Le vom publica în cursul săptămânii viitoare.

Victoria Luminii!

Comentarii