Actualizarea meditațiilor

Februarie 2, 2018     10:37:00  pm


Mai întâi, mulțumim din nou tuturor celor care au participat la oricare dintre meditațiile pentru Isis Astara în timpul ultimei săptămâni.

Conform celei mai recente actualizări de la Cobra, "Ea a trecut cu succes prin planul plasmatic și este acum cu ghizii ei spirituali, înconjurată de Iubire, bucuroasă că în cele din urmă este liberă". Şi este foarte bine să știm că "după Eveniment, ea se va întoarce într-un corp clonat care va arăta exact la fel cu corpul ei fizic, din această viață. Va trăi într-o zonă de Lumină, ancorând energiile Zeiței și va trăi o viață plină de bucurie în Epoca de Aur, în care a dorit dintotdeauna să trăiască ".

http://2012portal.blogspot.co.uk/2018/02/situation-update.htmlPrin urmare, suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că Meditația pentru Isis Astara la fiecare 4 ore s-a încheiat acum, așa cum ea este cu ghizii ei spirituali.

Cu toate acestea, Meditația de Alertă la fiecare 4 ore este în curs de desfășurare pentru a susține operațiunile Forțelor Luminii.

Puteți găsi detaliile Meditației de Alertă în următoarea pagină de pe acest blog.

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/alert-other-meditaitons-every-4-hours.html

Așa cum menționează Cobra, în timpul acestei perioade critice de tranziție planetară, este extrem de important să fim conectați cu prezența Zeiței feminine și să cultivăm calitățile iubirii, compasiunii și sensibilității pentru a stabiliza tranziția și a contracara cruzimea atât de răspândită pe suprafața planetei.

Noi putem ajuta prin a face Vortexul Zeiței, ori de câte ori ne simțim ghidaţi în acest sens. Descrierea acestui lucru poate fi găsită în următoarele postări:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2017/11/goddess-vortex.html

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2017/11/video-explaining-how-to-do-goddess.html

Victoria Luminii !

Comentarii