Vortexul Zeiței

Noiembrie  9, 2017  09:59:00 pm

Vortexul Zeiței este un instrument de Lumină adus în comunitatea  Lucrătorilor Luminii de către Cobra în 2013. După cum este descris mai jos, în postul original de pe Portal, este tehnologia de ultimă oră a Forțelor Luminii de a transmuta întunericul pe planurile non-fizice care vor duce în final la Eveniment.

Considerăm că acum este momentul potrivit să re-introducem metoda de ancorare a Vortexului Zeiței în acest stadiu final al eliberării planetare.

Puteți face acest lucru în orice moment între Meditația pentru Bombele Noi de tip Toplet și Paraziții Plasmatici și Meditația de Alertă.

Sau puteți să o faceți după Meditația cu Zeița pentru a neutraliza ritualurile negative, care pot contribui chiar mai mult la ancorarea energiei Zeiței.


Sursa: http://2012portal.blogspot.co.uk/2013/03/goddessvortex-goddessvortex-is-ultimate.html

---------------------------------------------------------------
Vortexul Zeiței este tehnologia de ultimă oră a Forțelor Luminii care vor dizolva Matricea pe planurile astrale și eterice din jurul planetei noastre.

Vortexul Zeiței este o spirală curcubeu de energie care acoperă toate combinațiile posibile de Lumină. Este o prezență a unei ființe angelice care transmută tot întunericul într-o Lumină pură printr-o poartă stelară opt-dimensională a Conversiei Antarion-ului. Este vortexul prezenței UNIMII care absoarbe toată anomalia dualității și o ascensionează în UNIME prin procesul de micro-triangulare.Toate Vortexurile Zeiței creează o rețea de Lumină pe planurile eterice și astrale, care produce un câmp morfogenetic al Unimii, care servește ca un instrument de intervenție divină pe această planetă. Această rețea de Lumină va transforma, în cele din urmă, tot întunericul pe planul astral și pe planul eteric și va îndepărta toate entitățile negative până când ultimul reptilian va pleca pe vecie și toate planurile non-fizice din jurul Pământului vor deveni tărâmuri de Lumină. Aceasta va stabili condițiile potrivite pentru Eveniment.Vortexul Zeiței este o Prezență Angelică care trece prin corpurile noastre și se ancorează în planul fizic. Veți putea simți acest Vortex al Zeiței în corpul vostru. Arhonii sunt alergici la energia Zeiței. Acesta este motivul pentru care Biserica Catolică suprimase femeile. Arhonii non-fizici sunt foarte alergici la acest lucru. De fiecare dată când o femeie sau un om canalizează acest Vortex al Zeiței, mii de reptilieni sunt îndepărtați pentru totdeauna.


Iată instrucțiunile pentru ancorarea Vortexului Zeiței:

1. Ridicați-vă mâinile deasupra capului și începeți să vă rotiți corpul în sensul acelor de ceasornic.

2. În timp ce faceți asta, cântați mantra iiii (pronunțată ee-ee) astfel încât să vibreze prin tot corpul și vizualizați corpul vostru metamorfozându-se într-un stâlp strălucitor de Lumină, cu milioane de stele colorate în curcubeu împrăștiate în acel stâlp de Lumină.

3. Continuați să cântați mantra și să vă rotiți. După câteva minute, coborâți mâinile aproape de corpul vostru și continuați să vă rotiți în sensul acelor de ceasornic.

4. În timp ce faceți asta, începeți să cântați mantra eeeaaa astfel încât să vibreze prin corpul vostru și să vizualizați un vortex curcubeu de Lumină care se extinde din inima voastră spre exterior pe întreaga planetă. Chemați prezența ghizilor voștri spirituali, Maeștrilor Ascensionați, Pleiadienilor, îngerilor, sufletelor gemene, sufletelor pereche, familiilor de suflet și a altor ființe ale Luminii.

5. Continuați să cântați mantra și să vă rotiți și rămâneți în prezența tuturor acelor ființe ale Luminii pentru o vreme.

Puteți activa Vortexul Zeiței ori de câte ori vă simțiți călăuziți să faceți acest lucru, ceea ce va întări rețeaua planetară a Luminii și va accelera procesul de purificare a planurilor non-fizice care vor duce în final la Eveniment.

Comentarii