Actualizarea donaţiilor

Octombrie 28, 2017   07.29.00 p.m.

Vă mulțumim foarte mult pentru toate donațiile de până acum!
În doar câteva zile, am primit deja 606.77 de lire sterline în diferite valute.
În numerologie se adaugă până la numărul 8.

Numărul 8 rezonează cu influențele și vibrațiile autorității și puterii personale, încrederea în sine, capacitatea executivă, încrederea, forța interioară, profesionalismul și profesionalul, managementul, libertatea materială, succesul, buna judecată, banii, finanțele, bogățiile, manifestarea bogăției, abundența și prosperitatea.


Planificăm să avem mai mult de 1.000 de lire sterline sau mai mult înainte de a începe aplicarea cererii pentru acest fond, deoarece vrem să adăugăm cât mai mult pentru a ajuta oamenii. În ceea ce privește cererea, trebuie completat un simplu formular de cerere. În formular, solicitanții vor trebui să menționeze în câteva paragrafe de ce au nevoie de asistența noastră. Formularul de înscriere va fi publicat pe acest blog când este gata.

Vă mulțumim pentru asistența dvs. în lumină, lucrând pentru eliberarea planetară.

Asigurați-vă că vă mențineți intenția ca abundența să curgă spre dvs. în fiecare zonă a vieții voastre în fiecare moment al prezentului. Odată ce deveniți un portal de abundență pe suprafața planetei, ridicați imediat vibrațiile din jurul vostru, deoarece acest lucru activează ceea ce este necesar pentru ca toți să primească abundența planetară.

Următoarea mantră poate fi utilă pentru a activa abundența în viața dvs.:

"Sunt vrednic să primesc și Eu sunt un portal pentru abundență în fiecare zonă a vieții mele și mențin această intenție pentru toți cei din jurul meu".

Cântând o mantră de 3 ori este un farmec!


Pentru mai multe informații despre această cerere de donare, vizitați pagina următoare:

Comentarii