Meditație de Lună Plină, sâmbătă, 4 noiembrie, la 2:30 PM GMT

Luna Plină este un moment de timp puternic de recunoștință, de recunoaștere graţioasă a frumuseţii vieţii în sine și tot ce ați adus în existență. S-ar putea să simțiți o dorință arzătoare de a vă exprima creativitatea, fericirea în activități senzuale și prin vibrații feroce, dar extrem de puternice, să renunțați la orice aspect al vieții voastre, care nu mai servește celei mai înalte viziuni a sufletului propriu.

Potrivit lui Cobra, în ultimul deceniu a existat o mare purificare a energiei lunii. Acum, luna noastră este complet clară și este un corp pur natural de lumină. Transmite energia principiului feminin pur pe planetă. Prin urmare, fiecare lună plină este o locație minunată pentru a vă conecta cu această energie.

http://galacticconnection.com/alexandras-interviews/all-interview-transcripts/cobra-full-moon-update-transcription-with-alexandra-meadors-for-january-2013/

În special luna următoare, Luna Plină în Taur marchează prima parte dintr-o trilogie a Super Lunii Pline, care are loc în noiembrie și decembrie 2017 și ianuarie 2018.

http://www.universallifetools.com/2017/10/full-moon-taurus-super-moon-energy-november-2017/

Energia se amplifică pe durata unei Super Luni Pline. Oamenii se pot simți mai emoționali, electrizaţi, pot suferi de tulburări de somn sau pot avea vise expresive / lucide. Unii oameni pot sesiza, de asemenea, că intuițiile lor se intensifică, sincronicitatea este mai pronunțată și devin mai conștienți sau sensibili la energia mediului înconjurător, a oamenilor, a plantelor și a animalelor.

http://www.universallifetools.com/2017/01/super-moons-meaning-spiritual-micro-moons-2017/


Deoarece aceasta este o ocazie excelentă de a ajuta Forțele Luminii, vom face o meditație specială în timpul fiecărei luni pline.

Conform link-urilor de mai jos, ora exactă a următoarei luni pline va fi sâmbătă, 4 noiembrie, la 5:23 am GMT. Cu toate acestea, vom stabili timpul acestei meditații să fie la ora 2:30 GMT pentru toate viitoarele luni pline, astfel încât majoritatea oamenilor de pe planetă să poată participa.

http://www.moongiant.com/moonphases/november/2017/

Puteți converti fusul orar GMT în fusul orar local, propriu aici:


Ghidul audio pentru această meditație în limba engleză poate fi găsit în link-ul de mai jos. Ghidurile audio în alte limbi vor fi disponibile în curând.

https://www.youtube.com/watch?v=2hLeBcoI9-I

https://goo.gl/6Ntxiu

Un eveniment Facebook pentru această meditație poate fi găsit de asemenea aici :

https://www.facebook.com/events/1301751299970219

Instrucțiuni (Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute):

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Indicați-vă intenția de a utiliza meditația prezentă, în timpul acestei Luni Pline, ca un portal puternic de lumină care ancorează energia Feminină Pură Divină pe planetă.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană din Soarele Galactic Central, trecând prin toate punctele de Lumină în galaxia noastră și în sistemul nostru solar și apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Apoi vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul planetei și trece prin dvs. și apoi prin toate ființele de Lumină din galaxia noastră către Soarele Galactic Central. Acum sunteți ancorați în doi stâlpi de Lumină, energia curgând în jos și în sus simultan.

4. Acum, vizualizați această energie sub formă de Rază Roz Moale de Lumină care curge prin corpul vostru și apoi prin mâinile voastre, sub forma unei spirale care se extinde pe întreaga planetă, cuprinzând toate ființele și toată viața de pe Gaia și a planeta însăşi. Vizualizați această lumină roz moale care vindecă toate ființele, animalele și plantele, mințile vindecătoare și inimile fiecărui om, femeie și copil.

5. Vizualizaţi toate ființele de pe planetă care experimentează energia pură a Zeiței. Priviți-i eliberându-se de mâinile forțelor întunecate, vedeți-i pe toți vindecați, cu toată povara luată de pe ei. Vizualizați toți oamenii trăind în Pace, Armonie, Iubire și Înțelegere unul cu celălalt. Vedeți-i sărbătorind și participând cu bucurie la crearea Noii societății pe planetă în abundență, prosperitate și unitate. Și apoi vedeţi cum nevoile fiecăruia sunt satisfăcute și fiecare își trăieşte viața așa cum doreşte.

6. Vizualizați Rețeaua de Lumină Planetară a Florii Vieții, plină de Lumina iubitoare roz a Zeiţei de Iubire Necondiționată. Vizualizați toate vortexurile Zeitei de pe planetă cum sunt activate împreună cu toate vortexurile masculine divine și rețeaua de lumină planetară cum se realizează și este activată pe deplin.

Şi aşa este
❤


Comentarii