Actualizarea Meditației pentru Dezastre Naturale și Provocate de Om

Noiembie 28, 2017       01:11:00  pm

Iată o actualizare a numărului de dezastre naturale și provocate de om pe care ne concentrăm în prezent în timpul meditației la ora 4 PM GMT.

Vulcanul Agung în Bali

De când am început să ne concentrăm asupra vulcanului Agung în meditația noastră zilnică începând de acum două luni, acesta a rămas relativ calm. Apoi, în ultimele două zile, a emanat un nor de cenușă uriașă. Nivelul de avertizare a fost ridicat duminica la alerta maximă de nivel 4.
Muntele Agung a scuipat cenușă vulcanică cu o intensitate crescândă de aproximativ o săptămână, iar activitatea seismică intensificată confirmă faptul că vulcanul intră în faza magmatică.


Nămolurile de resturi vulcanice și apă (cunoscută sub numele de lahar) se deplasează pe pantele vulcanului. Laharii pot fi periculoși și se așteaptă să crească în timpul sezonului ploios.


Aeroportul din Bali a fost închis duminica din cauza cenușei vulcanice, care poate deteriora motoarele avioanelor sau chiar le pot provoca eşuarea și, de asemenea, înfundă sistemele de combustibil și de răcire. Vizibilitatea pilotului poate fi de asemenea împiedicată.
Haide-ţi să ne concentrăm asupra menținerii calmării energiilor Mamei Pământ, pe măsură ce eliberează presiune la Muntele Agung și peste tot, în cel mai blând și mai treptat mod posibil. Vizualizați toate zonele înconjurătoare din Bali și oamenii de acolo, evacuați, locuitorii și călătorii împământaţi în stare calmă și vedeți-i pe toți plini de Lumină.

Ciuma în Madagascar

Situația privind ciuma din Madagascar este încă foarte critică și este posibil să continue pentru încă câteva luni.


Este foarte important să vizualizăm situația din Madagascar pentru a fi supusă controlului și să vedem sfârşitul acestui virus care se răspândește în orice mod în această regiune, ca un scop în sine al Cabalei.

Cutremurele din Irak și Iran și potopul din Atena

Deși daunele din aceste locații sunt încă grave și ar necesita ceva timp pentru recuperare, nu există riscul imediat al unui alt dezastru. De aceea, sugerăm să le scoatem de pe lista lucrurilor pe care ne concentrăm în timpul meditației. Cu toate acestea, vă rugăm să continuați să trimiteți iubire și vindecare oamenilor din aceste zone și să îi vizualizați pentru a-şi putea readuce viața la normal, dacă vă simțiți ghidat în acest sens.

Este, de asemenea, interesant de observat că au existat unele inexactități în rapoartele privind localizarea cutremurului. Aceasta demonstrează importanța validării informațiilor prin surse diferite.


Cutremure în Insulele Loialității

Frecvența cutremurului de pe Insulele Loialității a fost redusă în ultimele zile. Vom continua să monitorizăm situația de acolo pentru a determina dacă trebuie adăugată la lista actuală de concentrare din meditație.

Schimbarea timpului de duminică la 4:30 PM GMT

De vreme ce Meditația de Alertă a fost mutată la 3 PM GMT în fiecare zi, la cererea lui Cobra, am mutat această meditație la ora 4 PM GMT. De asemenea, pentru a evita conflictul cu Meditația Săptămânală de Ascensiune de duminică, Meditația pentru Dezastre Naturale şi Provocate de Om va avea loc duminică la ora 4:30 GMT.

Iată noul nostru eveniment Facebook pentru această meditație, cu noul calendar de timp:


Actualizarea punctelor de concentrare actuală al acestei meditații

De asemenea, facem o actualizare în mod regulat cu privire la punctele de concentrare ale acestei meditații, cel mai recent raport poate fi găsit pe forumul nostru

Victoria Luminii !

Comentarii