Ziua Recunoștinței

Noiembrie 23,2017        10:51:00  pm

La momentul scrierii în blog, există o luptă intensă între Forțele Luminii și Forțele Întunecate din Antarctica, chiar în momentul în care oamenii din întreaga lume celebrează Ziua Recunoștinței.

Cu această ocazie foarte specială, aș dori puțin să le mulțumesc Forțelor Luminii pentru tot ceea ce au făcut de la căderea Atlantidei. Fără intervenția lor divină, viața umană de pe Pământ, dacă nu planeta Pământ, ar fi putut fi distrusă cu mult timp în urmă.

De asemenea, aș dori să mulțumesc membrilor feminini ai Mișcării de Rezistență și fiecărui suflet frumos plin de energia Zeiței pe această planetă, atât în interiorul cât și pe suprafața Gaiei, care au ajutat la transformarea și la crearea echilibrului dintre energia masculină și cea feminină de pe Pământ.

Există atât de mulți Lucrători în Lumină cu care am o mare legătură în viața mea de zi cu zi. Ei lucrează neobosit pentru a ajuta la promovarea meditațiilor pe acest blog în diferite moduri. În următoarea listă sunt doar câteva nume dintre ei, cărora vreau să le mulțumesc în public:

- Echipa de bază a WLMM, e o distracție plăcută lucrul cu voi toți
- Echipa de traducere a WLMM - Nu pot face nici eu toate traducerile, nici eu nu am capacitatea de a face asta
- Toți cei care ne-au oferit noi idei de meditație
- Smaly7, Arbre, Jonathan Carty, cei mai buni producători de video din comunitatea Lucrătorilor în Lumină
- Nova Biscotti & Untwine, pentru că mi-a ajutat creșterea spirituală
- Ada Shaw, pentru că m-a ajutat să răspândesc meditațiile aici în comunitatea online PFC
- echipele PFC locale, pentru toată munca în lumină din fiecare țară
- Matt Dowie la COEO, Ana, Teasy și echipa de administrație de la Discord pentru realizarea a două mari platforme pentru ca oamenii să facă meditații împreună

- Echipa de bază WLMM, o distracție excelentă lucrul cu voi. Desigur, există și nenumărate persoane care au contribuit în lumină la meditații, cei cu misiunile cintamani și toţi cei care ajută zilnic cu cea mai mare atenție la eliberarea planetară. Mulțumesc foarte mult tuturor celor care au făcut oricare dintre acestea. Fiecare contribuție va ajuta la accelerarea procesului către Eveniment.

Recent, am lansat Fondul WLMM pentru a ajuta Lucrătorii în Lumină, care pot să aibă nevoi financiare. De asemenea, aș dori să mulțumesc tuturor celor care au făcut donații în fond.

În cele din urmă, aș dori să-i mulțumesc lui Cobra pentru că mi-a ajutat să mă trezesc la realitate și mi-a oferit șansa să scriu pe acest blog pentru a oferi un serviciu important fiecărui Lucrător al Luminii din întreaga lume.

Împreună, vom obține victoria finală.Victoria Luminii!

P.S. Mulțumesc foarte mult tuturor celor care au citit până la acest moment și încă nu au adormit.

Comentarii