FACEŢI ACEASTA VIRAL! Comanda PB Startdust - Protocolul medical Pleiadian

Noiembrie 19, 2017      09:32:00 pm

Aşa cum Cobra a explicat ultima Actualizare a Situației :
"Protocolul PB Stardust Pleiadian pentru eliminarea durerii cronice a fost dovedit ca fiind eficace aproximativ 80%. Factorii principali care reduc eficacitatea protocolului sunt: vinovățiile suprimate, emoțiile negative suprimate, contractele sufleteşti din trecut cu forțele întunecate și condiţiile medicale extrem de complexe și / sau puternice.

Trebuie să înțelegeți că acest protocol, în majoritatea cazurilor, nu vindecă cauza durerii, ci doar ajustează sistemul nervos central, astfel încât să ducă la scăderea semnalului durerii. Semnalul moderat de durere este doar un simplu semnal că ceva nu este în regulă cu corpul fizic și este necesară asistența medicală. Acest protocol NU este un substitutor pentru intervenția medicală prin medicina convențională și / sau alternativă."
Pentru ca acest protocol să devină viral, Cobra și cu mine am fost de acord să îl facem împreună, duminică între 4:45 și 5:00 GMT, după ce am terminat toate meditațiile. Puteți face acest protocol oricând în această pauză de 15 minute, dacă doriți.

Iată protocolul:
Repetați de trei ori în mintea voastră.

"Command PB stardust"

Bunul meu prieten Arbre tocmai a creat acest videoclip scurt pentru promovarea acestui protocol, vă rugăm să vă simțiți liber să îl împărtășiți pe larg şi pretutindeni.
Victoria Luminii ! 

Comentarii