URGENT ! Meditație de Alertă la 9 PM EST în 22 Noiembrie

Noiembrie 23, 2017       01:37:00  am

În prezent există o nouă alertă neagră la 504.

http://2012portal.blogspot.de/2017/11/blog-post_16.htmlCa o chestiune de urgență, vom face o Meditație de Alertă la ora 21 dimineața în 22 decembrie, care este în mai puțin de 30 de minute.

Vă rugăm să vă alăturați dacă vă simțiți ghidat în acest sens.

De asemenea, puteți oferi sprijin energetic Forțelor Luminii făcând meditația în orice moment, dacă doriți.

Ghidul audio pentru Meditația de Alertă poate fi găsit și aici:
https://goo.gl/m2Hjfo


Mai jos sunt instrucțiunile pentru această meditație, ca o reamintire:

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Indicați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a accelera procesul de a aduce armonie și unitate pentru planeta Pământ și locuitorilor săi.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană din Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, prin Soare și prin Lună și apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi prin corpul vostru și în sus înspre cer către toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și din galaxia noastră. Acum stăm în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus și în jos. Mențineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Acum, vizualizați o energie feminină divină vindecătoare de un roz moale, vindecând toți oamenii de pe planetă de traumele lor din trecut, aducând pace, armonie, înțelegere, abundență și unitate. Vizualizați această lumină roz moale vindecând mințile și inimile tuturor oamenilor din întreaga lume. Vedeți toți Lucrătorii Luminii, Războinicii Luminii și Cunoscătorii Adevărului lucrând în unitate pentru crearea Pământului Nou. Vedeți oamenii de pe Pământ sărbătorind și participând cu bucurie la crearea noii noastre realități, în care toată lumea poate obține ceea ce are nevoie și alege în mod liber să trăiască așa cum doreşte.

Timpul recomandat pentru meditație este de 15 minute.

Zeița vrea pace și pace va fi!

Comentarii