Urgent! Meditaţia de Alertă la fiecare 4 ore

Noiembrie 23,2017        10:36:00  am

În prezent există o luptă intensă între Forțele Luminii și Forțele Întunecate.

Datorită statutului de alertă neagră repetată și a problemei de urgență, Cobra a cerut Tuturor Lucrătorilor de Lumină să efectueze Meditația de Alertă la intervale de patru ore, pentru a ajuta Forțele Luminii să rezolve această situație.


Echipa japoneză PFC a început deja să efectueze Meditația de Alertă la fiecare patru ore, prin urmare, am dori să întărim impulsul și efectul pozitiv al acestei meditații, începând cu ora 12 PM GMT astăzi.

Iată link-ul evenimentului nostru Facebook:

https://www.facebook.com/events/1768463719844603

Va avea loc în următoarele perioade:

Joi:
•12 PM GMT
•  4 PM GMT
•  8 PM GMT

Vineri:
• 12 AM GMT
•  4 AM GMT
•  8 AM GMT
• 12 PM GMT


Vă rugăm să vă alăturați oricăror dintre aceste meditații dacă vă simțiți ghidat în acest sens.

Puteți converti fusul orar GMT în ora locală utilizând link-ul de mai jos:
https://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

Instrucțiunile pentru Meditația de Alertă pot fi găsite aici:
https://welovemassmeditation.blogspot.com/2017/10/urgent-meditation-request-for-black.html

Ghidul audio pentru Meditația de Alertă poate fi găsit aici:
https://goo.gl/m2Hjfo

Mai jos sunt instrucțiunile pentru această meditație, ca o reamintire:

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Indicați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a accelera procesul de a aduce armonie și unitate pentru planeta Pământ și locuitorii săi.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană din Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, prin Soare și prin Lună și apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi prin corpul vostru și în sus înspre cer către toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și din galaxia noastră. Acum stăm în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus și în jos. Țineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute

4. Acum, vizualizați o energie feminină divină vindecătoare de un roz moale, vindecând toți oamenii de pe planetă de traumele lor din trecut, aducând pace, armonie, înțelegere, abundență și unitate. Vizualizați această lumină roz moale vindecând mințile și inimile tuturor oamenilor din întreaga lume. Vedeți toți Lucrătorii Luminii, Războinicii Luminii și Cunoscătorii Adevărului lucrând în unitate pentru crearea Pământului Nou. Vedeți oamenii de pe Pământ sărbătorind și participând cu bucurie la crearea noii noastre realități, în care toată lumea poate obține ceea ce are nevoie și alege în mod liber să trăiască așa cum doreşte.

Timpul recomandat pentru meditație este de 15 minute.

Zeița vrea pace și pace va fi!

Victoria Luminii!

Comentarii