Meditația pentru Pace la Luna Nouă - sâmbătă, 18 noiembrie 2017, ora 14:30 GMT

Noiembrie 16, 2017    12:01:00 am

Accelerarea recentă a evenimentelor mondiale, odată cu eliberarea orașului Abu Kamal, urmată de recapturarea bruscă de către militanții islamici, ne arată că, dacă vrem să vedem că civilizația noastră intră în epoca de aur a unei adevărate păci globale, nu trebuie să şovăim și trebuie să continuăm să ne manifestăm visele, intențiile și dorințele pentru o lume pașnică, până când acestea vor deveni realitatea noastră.

https://www.iraqinews.com/arab-world-news/islamic-state-fully-recaptures-albukamal-east-syria/

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ongoing_armed_conflicts


Pentru a atinge acest scop final, vom face Meditația pentru Pace la fiecare Lună Nouă, la ora 14:30 UTC.

Luna Nouă este momentul în care ne punem în scenă intențiile, plantăm semințele, pe care vrem să le fructificăm în timpul Lunii Pline. Să ne angajăm să aducem pacea cea mai durabilă din lume, fără războaie devastante pentru planetă !

https://www.thoughtco.com/new-moon-magic-206732

Este o ușă energetică care ne permite să spargem terenul din interior, pentru noi cicluri, o perioadă pentru repornirea spirituală și emoțională. Această Lună Nouă în Scorpion vine cu un aer plin de forță de comandă, fără compromisuri, îndemnându-ne să intrăm în puterea noastră primară, alchimică înnăscută, cerându-ne să preluăm conducerea care ne cântărește și să o transformăm în aur strălucitor și glorios.

Vom face prima noastră Meditatie pentru Pace la Luna Nouă în Scorpion, sâmbăta, 18 noiembrie 2017, la 2:30 GMT.

http://www.zodiacpoetry.com/new-moon-scorpio-november-18-2017/

Puteți converti fusul orar GMT în fusul orar local propriu aici:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Aici este evenimentul nostru de meditație pe Facebook:

https://www.facebook.com/events/478321195895017/

Iată instrucțiunile acestei meditații:

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția și decizia ca Pacea Mondială să devină o realitate supremă pe această planetă.

3. Vizualizați un stâlp de lumină alb strălucitoare care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi în sus prin corpul vostru și în sus înspre cer, spre toate ființele Luminii din Sistemul nostru Solar și din galaxia noastră. Acum stăm în doi stâlpi de Lumină, cu Lumina curgând atât în sus, cât și în jos, simultan.

Menţineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute și chemați prezența și asistența tuturor ființelor de Lumină din interiorul acestor doi stâlpi de Lumină.

4. Vizualizaţi că Pacea Globală este stabilită pe planetă, e o stare fără război și conflict.

Vizualizați nucleul membrilor Cabalei care sunt luați în custodie și sunt aduși în fața justiției. Vizualizați Declarația Mondială a Păcii, care este transmisă Organizației Națiunilor Unite, cu participarea tuturor țărilor la scară globală la semnarea ei pentru prima dată în istoria omenirii.

Vedeți oamenii de pe Gaia care sărbătoresc sfârșitul tuturor războaielor și al tuturor conflictelor.

5. Vizualizați grupurile fizice ale organizaţiei Sisterhood of the Rose care se formează pe întreaga planetă, meditând și ancorând energia Zeiței, arătând oamenilor și inspirând oamenii cum să trăiască în armonie, pace, acceptare, compasiune și dragoste.

6. Vizualizați Lucrătorii Luminii și Războinicii Luminii cum adună și activează vortexurile Zeitei pe planul fizic de pe întreaga planetă.

7. Puteți activa tehnica suplimentară a Vortexului Zeiţei adusă de Cobra, deoarece este o foarte puternică și energică activare a Zeiței. Îl veți găsi afișat la marcajul minutului 5:55 din acest videoclip:

https://youtu.be/fwokSOR2L-g?t=5m55s

Comentarii