[Stillness in the Storm] Meditație Ghidată 11/11 WEBINAR GRATUIT: 11 noiembrie 2017 - Începe la 10:45 EST 11/09/2017 01:22:00 am

Noiembrie 9, 2017  01:22:00 am

Stillness in the Storm a organizat o meditație specială în data de 11/11 la 10:45 AM EST,  pe care Noi Iubim Meditațiile în Masă este foarte fericit să îl sprijine.

Am creat un eveniment Facebook în care să te poți alătura și discuta despre această meditație.

https://www.facebook.com/events/128247234540086/

Puteți converti fusul orar de EST în fusul orar local aici:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Pentru informația din fundal, 11:11 a fost adusă de vizionarul pe nume Solara, care este în inima lui AN din Peru. Puteți citi despre 11:11 pe site-ul ei aici:
http://www.nvisible.com/

De asemenea, vă puteți alătura acestei Activări ai Chakrei Crystaline pe 11/11, dacă vă simțiți ghidat în acest sens.

https://www.thelivingheart.net/single-post/2017/11/08/1111-Solar-Gateway-Portal

Sursa: http://www.stillnessinthestorm.com/2017/11/11-11-guided-meditation-free-webinar-november-11th-2017-begins-at-1045am-est.html

-----------------------------------------------11:11 este un moment special pentru o acumulare de conștiință, bine recunoscută de adepții spiritualiști și cei inițiați în sincronicitate. Este o oportunitate de a vă alătura meditațiilor de grup pentru a lega intențiile coerente pentru o lume mai bună, care se manifestă prin conștiința colectivă.

În această sâmbătă, pe 11 noiembrie, la ora 10:45 AM EST, ne vom reuni în cadrul acestui portal, uneori numită portalul Numărului de Înger, pentru o meditație coordonată.

Vă invităm la acest webinar GRATUIT pentru a participa la conducerea conștiinței colective. Va fi o scurtă introducere, urmată de o meditație ghidată, încheiată cu o discuție deschisă.

Prin împământare, conectarea și echilibrarea la tărâmurile interioare ale ființei, ne putem centra prin interiorul spațiului inimii inteligente, încorporând arhetipurile divine masculine și feminine pentru o manifestare binevoitoare. Invocarea acestei stări de conștiință vă aliniază mai aproape de un spațiu de împuternicire personală, unde manifestarea poate avea loc cu mai multă ușurință.

Din punct de vedere științific, meditația sincronizează câmpurile creierului și al inimii, radiind un fascicul coerent și puternic de conștiință-energie în rețeaua pământului. Efectul Maharishi a demonstrat că meditațiile coordonate în masă pot avea un impact puternic asupra conștiinței colective, reducând criminalitatea, calmând vremea și echilibrând energiile discordante.

Alăturați-vă nouă în această sâmbătă invocând puterea conștiinței pentru vindecarea planetei și pentru manifestarea unei lumi de abundență, a dreptății și adevărului - pentru toți.

Detaliile evenimentului:
Webinarul începe la 10:45 EST
Discuții scurte înainte de începerea meditației la 10:50 EST
Meditația îndrumată începe la 11:11 EST
Discuții deschise până la închidere la 12:00 EST

Cost: $ 0.

Vă înscrie-ți folosind acest link: http://bit.ly/2hiwSql

Disclaimer: Toate drepturile asupra materialelor generate sunt deținute de Stillness in the StormTM, care are dreptul să folosească conținutul / înregistrările pentru utilizare ulterioară în scopuri publice. Prin participarea la conferință sunteți de acord că orice material înregistrat / generat poate fi utilizat numai de Stillness in the StormTM pentru următoarele scopuri, inclusiv, dar fără a se limita la: producția ulterioară și / sau utilizarea media, inclusiv muncile derivate.

Comentarii