Binecuvântările lui Al NilamÎntr-o perioadă de 4 luni, între aprilie și iulie în acest an, am avut o campanie foarte importantă de Coloane Buddhice în care am construit Coloane Buddhice asupra membrilor familiilor Nobilimii Negre.

https://www.welovemassmeditation.com/2019/03/time-sensitive-buddhic-columns-on.html

în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/04/perioada-de-timp-sensibila-stalpii.html

Luna trecută am avut de asemenea o campanie scurtă de meditație cu concentrarea pe unii dintre cei mai periculoși abuzatori de copii sau pedofili de pe planetă.

https://www.welovemassmeditation.com/2019/07/buddhic-columns-meditation-update.html

în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/07/actualizarea-meditatiei-coloanelor.html

Scopul acestor meditații este de a neutraliza acțiunile acestor oameni împotriva energiei Zeiței și pentru a purifica întunericul și anomalia primară pe care au atras-o datorită acțiunilor lor.


De asemenea este important să rețineți că multe din aceste abuzuri asupra copiilor au loc în proprietăți private care aparțin acestor familii, în special acelea care nu sunt accesibile publicului.

Acest lucru este valabil și pentru programarea controlului minții care se desfășoară în bazele militare și în alte locații care nu pot fi accesibile publicului.

https://www.stopeg.com/tinet.nl/public/browse-online/raven1-eleanor-white/mcf/programmingsites.htm

Pentru a neutraliza energia întunecată și anomalia primară în aceste locații, vom organiza o altă campanie de meditație pentru a construi o Coloană Buddhică pe fiecare locație enumerată în pagina următoare :

https://www.welovemassmeditation.com/p/blessings-of.html

în limba română :

https://romanian.welovemassmeditation.com/p/binecuvantarile-lui-al-nilam.html

La fel ca și campania precedentă de meditație a Coloanelor Buddhice, și aceasta este sensibilă la timp. Va începe joi, pe 15 august 2019 și se va încheia vineri, pe 17 ianuarie 2020. Pot fi adăugate mai multe locații în viitor și se va face un anunț separat.

Ora acestei meditații este zilnic la 3:45 PM UTC (6:45 PM EEST - 18:45 ora României).

Următorul tabel arată ora meditației pentru fusurile orare selectate :

Ora
Fusul orar
Orașul
05:45 am
HST
Honolulu
08:45 am
PDT
Los Angeles
09:45 am
MDT
Denver
10:45 am
CDT
Chicago
11:45 am
EDT
New York
12:45 pm
BRT
Rio de Janeiro
03:45 pm
UTC
Reykjavik
04:45 pm
BST
London
05:45 pm
CEST
Berlin
05:45 pm
EET
Cairo
06:45 pm
MSK
Moscow
10:45 pm
ICT
Bangkok
11:45 pm
CST
Taipei
12:45 am
JST
Tokyo
01:45 am
AEST
Sydney
03:45 am
NZST
Auckland

După perioada menționată mai sus, puteți menține în continuare Coloanele Buddhice pe oricare dintre aceste locații, dacă vă simțiți ghidați.

Iată link-ul evenimentului Facebook pentru această meditație:

https://www.facebook.com/events/496323941178524

Aici sunt instrucțiunile pentru Meditația Coloanelor Buddhice :

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare de relaxare. Respirați adânc o Lumină alb strălucitoare. Expirați tot ce nu vă mai servește. Repetați această respirație de câteva ori. Apoi, spuneți această mantră, sau una similară, în tăcere sau cu voce tare, dacă va simțiți ghidați :

“ Eu sunt Sufletul
  Eu sunt Lumina Divină
  Eu sunt Voința Divină
  Eu sunt Iubirea Divină
  Eu sunt un proiect fix, Sufletul “.

2. Vizualizați Chakra Stelară a Sufletului vostru cum se aprinde cu o Lumină alb strălucitoare. Vizualizați această Lumină sub forma unui vortex care spiralează în jos, curățindu-vă câmpul energetic. 

3. Vizualizați o Stea cu 5 colțuri, plasată sus în cer la aproximativ 9 mile (14,48 km) deasupra locației alese. Vedeți această stea strălucind deasupra locației alese, radiind o Lumină alb sclipitoare.

4. Acum vizualizați Focul Alb al lui AN care emană de la Soarele Galactic Central, trecând prin toate punctele de Lumină din Sistemul nostru Solar și prin Steaua cu 5 colțuri, prin locația aleasă și adânc în centrul Pământului. Continuați să vizualizați acest stâlp de Lumină pentru câteva minute.

5. Vizualizați vârful unui vortex strălucitor de Lumină albă, care spiralează de la Steaua cu 5 colțuri în sensul acelor de ceasornic, înlăturând și transmutând toate vibrațiile joase, entitățile întunecate și energiile întunecate, și le transmite la Steaua cu 5 colțuri pentru transmutare. Vizualizați acest vortex de Lumină albă care se rotește pentru câteva minute.

6. Vizualizați această Coloană Buddhică legată complet de toate Coloanele Buddhice de pe planetă, de Rețeaua Planetară de Lumină de dedesubt, de deasupra și de pe suprafața planetei, și de orice punct de Lumină, așa cum este îndrumat de Ființele Ascensionate, toate conectate împreună cu această Coloană Buddhică la Steaua cu 5 colțuri, în Rețeaua de Lumină alb strălucitoare.

7. Acum, în numele Sursei, în numele prezenței EU SUNT al luminii eterne. Declarăm și comandăm ca, Coloana Buddhică în locația aleasă, să fie completă pe toate planurile, așa cum este ghidat de Sursă.

Audio-urile ghidate în mai multe limbi pentru această meditație a Coloanelor Buddhice pot fi găsite în link-ul de mai jos (actualizat) :

http://bit.ly/30PURQ3

Este important să vă aplicați protecția înainte de a face Meditația Coloanelor Buddhice asupra acestor locații. Puteți folosi o tehnică de protecție descrisă aici, dacă doriți:

http://2012portal.blogspot.com/2015/01/protection.html

Aici este link-ul pentru Lista de redare a audio-urilor ghidate pentru Protocolul de Protecție :

http://bit.ly/2KxSHQw


Victoria Luminii !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):


În limba română:


Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii