PERIOADA DE TIMP SENSIBILĂ! Stâlpii Buddhici focusați pe membrii familiei Nobilimii Negre în perioada 1 Aprilie - 8 Iunie

Actualizare:
Este important să vă faceți protecție înainte de a face meditația Stâlpului Buddhic asupra membrilor familiei Nobilimii Negre. Puteți folosi o tehnică de protecție descrisă aici, dacă doriți:

http://2012portal.blogspot.com/2015/01/protection.html

Iată link-ul lista de redare a audio-urilor ghidate ale Protocolului de Protecție:

http://bit.ly/2KxSHQw

Energia Zeiței de pe această planetă a fost puternic suprimată de peste câteva mii de ani.

Una dintre fracțiunile cheie ale forțelor întunecate care suprimă în mod activ energia Zeiței este familia Nobilimii Negre.

După cum menționează Cobra, familiile Nobilimii Negre care sunt asociate cu iezuiții sunt alergici la energia Zeiței. Ei ar dori să o șteargă de pe suprafața planetei și au încercat să facă acest lucru de multe ori. Membrii acestor familii, cum ar fi Pallavicini, Orsini, Massimo, Borghese, Aldobrandini, Colonna, Pacelli, Odescalchi, Ortolani și Luzzatti, primesc ordinele direct de la Archoni și se află în centrul conspirației împotriva Zeiței.

Ei conduc un război ocult împotriva familiilor Nobilimii Albe, care încearcă să răspândească Lumina și să susțină calitățile feminine, cum ar fi compasiunea, receptivitatea, creativitatea, iubirea ...

http://2012portal.blogspot.com/2012/08/white-nobility-i-have-received.html

Pentru a neutraliza acțiunile familiilor Nobilimii Negre împotriva energiei Zeiței, vă sugerăm să creați stâlpuri buddhice deasupra membrilor acestor familii. Această meditație este susținută de Cobra.

Aceasta este o meditație pentru o perioadă de timp sensibilă, deoarece vom crea un Stâlp Buddhic pentru un membru al acestor familii în fiecare zi la ora 15:45 UTC (18:45 EEST, ora României), începând de luni, 1 Aprilie și terminând sâmbătă, 8 Iunie.

După perioada menționată mai sus, puteți menține în continuare Stâlpii Buddhici pe oricare dintre acești membri, dacă vă simțiți ghidați.Puteți găsi detaliile acestor membri ai Nobilimii Negre cu fotografiile lor aici:

https://www.welovemassmeditation.com/p/blog-page_31.html

Aici aveți link-ul evenimentului de pe Facebook (actualizat pe 22 mai):

https://www.facebook.com/events/2182398315403939

Aici sunt instrucțiunile Meditației Stâlpului Buddhic:

1. Folosește propria metodă pentru a intra într-o stare de relaxare profundă. Inspiră adânc lumina alb strălucitoare. Expiră tot ceea ce nu este benefic ființei tale. Repetă această respirație de câteva ori. Apoi spune această mantră sau una similară, în gând sau cu voce tare, dacă te simți ghidat:

"Eu sunt Sufletul
Eu sunt Lumina Divină
Sunt Voință Divină
Sunt Iubire Divină
Sunt scopul stabilit de mine, Sufletul"

2. Vizualizează cum chakra ta stelară a sufletului se aprinde cu lumină strălucitoare albă. Vizualizează această lumină sub forma unui vortex cum coboară în forma unei spirale și îți curăță câmpul energetic.

3. Vizualizează o stea cu 5 colțuri, care este amplasată sus pe cer, la aproximativ 9 mile deasupra membrului familiei Nobilimii Negre ales. Privește această stea strălucind deasupra membrului ales al familiei Nobilimii Negre, emanând o lumină alb strălucitoare.

4. Acum, vizualizează Focul Alb al lui AN emanat din Soarele Galactic Central, trecând prin toate punctele de lumină din interiorul sistemului nostru solar și prin interiorul stelei cu 5 colțuri, apoi prin membrul familiei Nobilimii Negre ales și adânc în centrul pământului. Continuă să vizualizezi acest stâlp pentru câteva minute.

5. Vizualizează vârful vortexului strălucitor de lumină albă care coboară în forma unei spirale în sensul acelor de ceasornic de la steaua cu 5 colțuri, înlăturând și transmutând toate vibrațiile joase, entitățile și energiile întunecate și transportându-le până la steaua cu 5 colțuri pentru a fi transmutate. Vizualizează acest vortex de lumină albă care se rotește pentru câteva minute.

6. Vizualizează acest Stâlp Buddhic unit complet cu toate Stâlpurile Buddhice de pe planetă, cu rețeaua planetară de Lumină de dedesubt, de deasupra și de la suprafața planetei și cu orice punct de Lumină ghidat de Ființele Ascensionate, toate conectate împreună cu acest Stâlp Buddhic la steaua cu 5 colțuri în rețeaua de Lumină albă strălucitoare.

7. Acum, în numele Sursei, în numele prezenței EU SUNT a luminii veșnice, declarăm și comandăm ca acest Stâlp Buddhic deasupra membrului ales al familiei Nobilimii Negre este acum complet pe toate planurile, așa cum este ghidat de către Sursă.

Timpul sugerat pentru această meditației este de 15 minute.

Aici este link-ul meditației audio ghidate, care este disponibilă în 14 limbi (actualizat):

http://bit.ly/30PURQ3
Aveți posibilitatea să utilizați meditația audio ghidată și să înlocuiți cuvintele "locația aleasă" cu "membrul ales al familiilor Nobilimii Negre" în etapele 3 și 7, atunci când efectuați vizualizările.

Este important să vă faceți protecție înainte de a face meditația Stâlpului Buddhic asupra membrilor familiei Nobilimii Negre. Puteți folosi o tehnică de protecție descrisă aici, dacă doriți:

http://2012portal.blogspot.com/2015/01/protection.html

Zeița vrea Pace și Pace va fi!

--------------------------------

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidat.

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/goddess-meditation-230pm-everyday-and.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditatia-zeitei-la-230-pm-in-fiecare.html

Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (6 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/new-daily-meditation-schedule.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/08/un-nou-program-de-meditatie-zilnica.html

Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2019/02/cosmic-central-race-meditation-at-315.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditatia-rasei-centrale-cosmice-in.html

Meditația Stâlpului Buddhic la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST):

https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html 

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii