Noua focusare a Meditației zilnice de Urgență: Ciclonul tropical sever Veronica

Ciclonul tropical sever Veronica este în prezent un uragan de categoria a 3-a care se întinde pe coasta de vest australiană, aducând rafale distrugătoare de vânt, inundații și valuri de maree periculoase pe o perioadă îndelungată.

https://www.accuweather.com/en/weather-news/severe-tropical-cyclone-veronica-to-inundate-australias-pilbara-coast-with-life-threatening-flooding/70007774

https://www.theguardian.com/australia-news/2019/mar/24/very-dangerous-cyclone-veronica-to-bring-4m-storm-surge-to-northern-wa

Conform rapoartelor meteorologice, a fost prevăzută o creștere semnificativă a furtunilor în părțile coastei Pilbară, cu un risc ridicat ca proprietățile din Port Hedland să fie inundate.

Mișcarea ciclonului Veronica a încetinit semnificativ de când s-a apropiat de coastă, cauzând astfel precipitații puternice prelungite.

De asemenea, rafalele de vânt de 110-160 km / h (69-100 mph) pot provoca daune chiar și în casele bine construite și să dărâme copacii. Comunitățile de pe coastă ar putea rămâne fără electricitate sau apă timp de câteva zile sau săptămâni după ciclon.


Prin urmare, vă sugerăm să includeți Ciclonul Veronica în meditația zilnică de urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST, ora României) până când se va dizolva. Vizualizați cum acest taifun este liniștit și cum provoca cât mai puține daune posibile. De asemenea, putem vizualiza comunitățile de pe coastă din zona afectată, capabile să revină la normal cât mai curând posibil după dizolvarea Ciclonului Veronica.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Aveți aici link-ul evenimentului de pe Facebook pentru această meditație:

https://www.facebook.com/events/2803884173170962

Și link-ul pentru meditația audio ghidata:

https://goo.gl/27N8yV

Dacă doriți, puteți, de asemenea, să urmăriți acest scurt videoclip pentru a vedea cum efortul nostru prin meditație a contribuit la reducerea impactului dintre Super Taifunul Mangkhut și Uraganul Florence între 11 și 16 Septembrie. Mulțumiri speciale grupului dedicat de Lucrători de Lumină din Asia care au creat acest videoclip excelent.Victoria Luminii!

--------------------------------

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă care au scop să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației noastre de Urgență la ora 14:00 UTC (16:00 EET, ora Româninei), Meditației Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET) și Meditației Stâlpului Buddhic la 3:30 PM UTC (5:30 PM EET) în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidați.

Link-ul Meditației de Urgență:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Link-ul Meditației Cheie pentru Libertate:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/new-daily-meditation-schedule.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/08/un-nou-program-de-meditatie-zilnica.html

Link-ul Meditației Stâlpul Buddhic:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html 

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii