Binecuvântările lui Al NilamPentru a neutraliza energia întunecată și anomalia primară în aceste locații, vom construi o Coloană Buddhică pe fiecare dintre aceste locații, enumerate în pagina următoare.

La fel ca și campania precedentă de meditație a Coloanelor Buddhice, și aceasta este sensibilă la timp. Va începe joi, pe 15 august 2019 și se va încheia vineri, pe 17 ianuarie 2020. Pot fi adăugate mai multe locații în viitor și se va face un anunț separat.

Ora acestei meditații este zilnic la ora 3:45 PM UTC (6:45 PM EEST – 18:45 ora României).

După perioada menționată mai sus, puteți menține în continuare Coloanele Buddhice pe oricare dintre aceste locații, dacă vă simțiți ghidați.

Puteți găsi detaliile pentru această Meditație a Coloanelor Buddhice aici :


În limba română :


Este important să vă aplicați protecția înainte de a face Meditația Coloanelor Buddhice pe fiecare din aceste locații. Puteți folosi o tehnică de protecție descrisă aici, dacă doriți :

http://2012portal.blogspot.com/2015/01/protection.html
Baza de Cercetare Navală China Lake (Inyokern), California, SUA - Marți, 15 august 2019

Această facilitate avea un magazin de țară, hangare și un spital (adresa spitalului este codul – 232 Stația de arme aeriene navale) care toate împreună furnizează locuri pentru programare. Acest loc a funcționat de la începutul anului 1950. Un mare număr de copii (loturi de câte 1000 sau 2000 sau 3000 de copii) au fost trecuți la un moment dat prin această utilitate. Această facilitate a făcut cele mai multe din traumele originale și torturile pentru despicarea minții care a creat MPD. Alte facilități s-au specializat apoi în programarea ulterioară, care mai încolo a fost stratificată în vârful programării originale China Lake. În facilitatea China Lake a avut loc o imensă afacere de dezumanizare în cuști a unui mare număr de copii adolescenți. Spitalul Nimitz a făcut teste de droguri pe copii înainte de programarea lor.


Spitalul Bazei de Cercetare Navală din China Lake (Inyokern), California, SUA – Vineri, 16 august 2019
Un sit pentru programare


29 Palms, California , SUA – Sâmbătă, 17 august 2019


Aria 51 ( Dreamland, Groom Lake), Nevada, SUA – Sămbătă, 18 august 2019
Aria 51 este cunoscută și sub numele de Dreamland (Tărâmul Viselor). În această arie există un număr de facilități subterane extinse. Aceasta a fost una dintre primele facilități de cercetare genetică din SUA și probabil, prima utilitate majoră de cercetare genetică. Persoanele/lucrătorii și victimele sunt aduse cu avionul sau cu navete tub. Cele mai grave cazuri de programare OZN-uri/tipuri de programări extraterestre Monarch provin din Aria 51. Sunt recoltate ouăle sclavilor și sunt dezvoltate creaturi  genetice ciudate din ouăle umane care sunt amestecate genetic cu alte lucruri.


Spitalul Naval din Bethesda, Maryland, SUA – Luni, 19 august 2019
Cunoscut și sub numele de Centrul Medical Militar Național Walter Reed


Pădurea Neagră, Germania – Marți, 20 august 2019
Câțiva martori dau referi despre castelele din Black Forest (Pădurea Neagră) care sunt folosite pentru programare și ritualuri


Basel, Switzerland – Miercuri, 21 august 2019
Un centru important Iluminati


Frankfurt, Germania – Joi, 22 august 2019
Un sit important pentru programare/ritualuri


Berlin, Germania – Vineri, 23 august 2019
Un sit important pentru programare/ritualuriZurich, Elveția – Sâmbătă, 24 august 2019
Un sit important pentru programare/ritualuri


Boulder, Colorado, USA – Duminică, 25 august 2019
Sediul central pentru EMC, un tip de control electromagnetic al minții, care este difuzat pentru a modifica gândirea americanilor și a controla sclavii.


Complexul Corecțional Federal, Butner, Carolina de Nord, SUA – Luni, 26 august 2019
Numit și Centrul de Cercetare Corecțională, toate tipurile de control al minții sunt efectuate și experimentate pe deținuți.


Camp Peary, Virginia, SUA – Marți, 27 august 2019
Ferma CIA-ului este situată pe o fâșie îngustă de pământ între York și James Rivers în apropiere de Williamsburg, VA, utilizat pentru programarea sclavilor CIA. Are clădiri din cărămidă roșie și arată similar cu un colegiu mic. Cretonimul oficial a fost ISOLATION. Oamenii care sunt aduși și care nu știu unde sunt pentru pregătire, sunt numiți Cursanți Negri.


Colorado Springs, Colorado, SUA – Miercuri, 28 august 2019
Sistemul de programare ALEX și programarea militară finală, iese din Colorado Springs și este conectat la NORAD. Unul din locurile din Colorado care se ocupă de programarea extraterestră cu imitații de OZN-uri.


Parcul Disneyland, Anaheim, California, SUA – Joi, 29 august 2019 
Disneyland a fost un loc deschis pentru ritualurile Iluminati și satanice timp de ani de zile. Programarea a continuat să folosească Disneyland ca un mare element de sprijin pentru programare. Multe dintre filmele Disney sunt folosite pentru programare, și unele scripturi Disney sunt adaptate în mod special pentru programarea Scavilor Monarch. Programarea Peter Pan poate folosi o navă. Programarea spațială poate folosi recuzite spațiale. Programarea satanică poate folosi castelele. O mulțime de programări oglindă sunt realizate la Disneyland și Disneyworld. Există de asemenea programarea Magic Mountain (Muntele Magic) iar programarea utilizează Păpuși din întreaga lume, și cântecul lor tematic. Unele programări Wizard of Oz (Vrăjitorii lui Oz) și Cindarella (Cenușăreasa) au fost făcute de asemenea la Disneyland, folosind costume. Copii mici sunt luați la Disneyland pentru a le pregăti scenarii.


Disneyworld, Bay Lake și Lake Buena Vista, Florida, SUA – Vineri, 30 august 2019
Disneyword (Lumea Fisney) a fost creat ca omologul estic al sitului de programare Disneyland (Tărâmul Disney). Unul dintre călătoriile în Disneyeorld joacă rolul de “este o mică, o mică lume” care este o temă de programare dezvoltată de Disneyland.Fort Campbell, Kentucky, SUA – Sâmbătă, 31 august 2019
Programele de bază sunt plasate aici


Fort Detrick, Frederick, Maryland, SUA – Duminică, 1 septembrie 2019
Implicat în experimente medicale/biologice


Fort Hood, Texas, SUA – Luni, 2 septembrie 2019
Aici s-a făcut programare, care implică utilizarea militară a sclavilor Delta Monarch


Fort Huahuachua, Arizona, SUA – Marți, 3 septembrie 2019
Sediul central al Serviciilor de Informații ale Armatei


Fort Knox, Kentucky, SUA – Miercuri, 4 septembrie 2019
Primul Batalion terestru a fost dezvoltat aici :
https://en.wikipedia.org/wiki/First_Earth_Battalion


Fort Lewis, Washington, SUA – Joi, 5 septembrie 2019
Implicat în războiul psihologic, parte a Programării Monarch


Fortăreața McClellen, Alabama, SUA – Vineri, 6 septembrie 2019


Fortăreața Meade, Maryland, SUA – Sâmbătă, 7 septembrie 2019
Primul sediu al Agenției de Securitate Națională


Centrul de zbor spatial NASA Goddard, Maryland, SUA – Duminică, 8 septembrie 2019
Programare NASA cu tema oglindă


Baza Forțelor Aeriene Grissom, Indiana, SUA – Luni, 9 septembrie 2019


Hollywood, California, SUA - Marți, 10 septembrie 2019
Unul dintre programatorii/managerii din zona Hollywood-ului a fost în mod surprinzător Anton LaVey. Acesta este un motiv pentru care Anton LaVey a avut adepți care îi vor îndeplini toate visele. Desigur, și copii lui LaVey au fost programați. Fiicele sale participă nude în ritualuri satanice, încă din copilărie.

https://en.wikipedia.org/wiki/Anton_LaVey


Baza Forțelor Aeriene Homestead, Florida,SUA – Miercuri, 11 septembrie 2019Baza Forțelor Aeriene Kirtland, New Mexico, SUA - Joi, 12 septembrie 2019


Lampe, Missouri, SUA - Vineri, 13 septembrie 2019
Acesta a fost locul unui centru CIA de traumatism apropiat de moarte, în care sclavii sunt programați. Este un centru de Cercetare și Dezvoltare (R&R) pentru CIA unde aceștia pot avea orice fel de perversiune sexuală sau cu drog, așa cum doresc. De asemenea, acesta a fost un depozit foarte mare de aprovizionare cu droguri.


Langley, Virginia, SUA - Sâmbătă, 14 septembrie 2019
Sclavi pentru cerințele de informații. Sediul Agenției Centrale de Informații (CIA)


Las Vegas (situri din Las Vegas și din jurul său), Nevada, SUA - Duminică, 15 septembrie 2019
Hotelul Grand MGM și Parcul Theme au fost construiți pentru programare, dar sunt folosite și alte situri din afara orașului. În zona generală din Las Vegas în siturile îndepărtate, elita se adună o dată pe an pentru licitații de sclavi, unde sclavii Monarch sunt vânduți și tranzacționați. Una dintre siturile favorite de licitație ai sclavilor a fost la 20 de mile în afara Las Vegas-ului și la 10 mile de principala șosea înspre sit. Mob-ul este implicat în sclavii Monarch din Las Vegas.Toronto, Canada - Luni, 16 septembrie 2019
Un alt sit obișnuit pentru licitații de sclavi Monarch


Baza Forțelor Aeriene McClellan, California, SUA – Marți, 17 septembrie 2019
Pornografie foarte urâtă pentru copii și adulți folosind victimele Monarch este distribuită prin această bază precum și prin alte baze listate aici.


Baza Forțelor Aeriene MacDill, Florida, SUA –
Miercuri, 18 septembrie 2019


Baza Forțelor Aeriene Maxwell, Alabama, SUA - Joi, 19 septembrie 2019


Universitatea McGill, Montreal, Canada – Vineri, 20 septembrie 2019
Rețeaua de Pregătire psihiatrică McGill și Institutul memorial Allan au fost folosite pentru programare.


Spitalul St. Mary, Montreal, Canada – Sâmbătă, 21 septembrie 2019
Camera Zombi (Camera de dormit) din subsol, camera de izolare și Camera Grid de la Spitalul St. Mary au fost utilizate pentru programare.


Muntele Shasta, California, SUA – Duminică, 22 septembrie 2019
Facilitățile subterane din jurul acestui munte uriaș în Lake Shasta eliberează o programare Monarch care face ca oamenii să creadă că ei comunică cu extratereștrii. Această utilitate există pentru tortura și reprogramarea sclavilor Monarch capturați, care au fugit. Oamenii sunt aduși înapoi în zonă cu elicopterul, avionul, sau cu farfurii zburătoare. Acest sit este probabil cel mai mare centru de programare al controlului minții. Se află într-o zonă împădurită îndepărtată. Este păzit puternic, are garduri, și un contingent vast de helicoptere negre. Muntele Shasta este echipat cu echipamente de programare de înaltă tehnologie. Sclavii controlați mental care sunt soldați, sunt programați și antrenați în facilitățile de la Muntele Shasta.


Nashville, Tennessee, SUA - Luni, 23 septembrie 2019
Sit-uri din Nashville lucrează cu Industria de muzică country care este în realitate un front CIA pentru mutarea drogurilor cu scopul de a finanța activități negre murdare.


Fiddler’s Inn, Nashville, Tennessee – Marți, 24 septembrie 2019
Fiddler’s Inn, Nashville se potrivește cu programarea Monarch


Papillion, Nebraska, SUA - Miercuri, 25 septembrie 2019


Baza Forțelor Aeriene Patrick, Florida, SUA – Joi, 26 septembrie 2019


Portland, Oregon, SUA - Vineri, 27 septembrie 2019


Muzeul vechi al Științei și Clădirea Industriei, Portland, Oregon, SUA – Sâmbătă, 28 septembrie 2019
Clădirea veche OMSI are o ușă în spate pe partea de vest în care sclavii au fost duși la etajul inferior și reprogramați. Deși gărzile de Securitate nu sunt vizibile, ei sunt acolo cu supravegherea electronică. Oamenii care conduc OMSI sunt conectați cu Iluminati. Avionul DC-3 din exteriorul clădirii a fost utilizat în programare ca un declanșator hipnotic.Muzeul nou al Științei și Clădirea Industriei, Portland, Oregon, SUA – Duminică, 29 septembrie 2019
Submarinul aflat în exteriorul noii clădiri a OMSI este de asemenea folosit ca un instrument de programare hipnotică. Oamenii care conduc OMSI sunt conectați cu Iluminati.


Templul Portland Oregon, Portland, Oregon, SUA – Luni, 30 septembrie 2019
Noul Templu Momon are o instalație de tuneluri subterane pentru programare de înaltă tehnologie, construită sub aceasta. Martorii au colaborat în punerea mărturiilor despre acest sit de programare de înaltă tehnologie de sub Templul Portland Mormon. Cu toate că planurile clădirii trebuie să fie informații publice, orașul Lake Oswego face foarte dificilă vizualizarea planului de construcție a templului. Planul arată că pereții fundației sunt mult mai groși decât ar putea solicita orice cutremur care este imaginat. Motivul este că fundația ajută la găzduirea unei arene subterane pentru Iluminati și pentru musafirii lor, pentru a viziona show-uri perverse.


Fortăreața (Presideo) din  San Francisco, California, SUA - Marți, 1 octombrie 2019
Iluminati și diferite culturi satanice folosesc Presideo pentru programările lor. Programări de despicare a minții și alte programări au fost făcute la spitalul Letterman. Fort Point a fost utilizat pentru ritualuri și programări Iluminati precum și câteva biserici, amplasamente subterane de arme și clădirea cu coloane mari circulare de la Presideo. Alcatraz, abandonat ca închisoare, a fost utilizat pentru torturi cu apă și alte programări. Tunelurile leagă clădirile și clădirile Mule/Horse și cimitirul de asemenea au fost folosite. Acesta este unul din vechile situri de programare. În această zonă a fost experimentată și activitatea de război psihic. Spitalul Letteman a fost folosit inițial pentru testele de medicamente pentru sugari înainte de programare. O mulțime de programări de izolare au avut loc în locuri deosebit de reci de la Presideo. De asemenea, aici s-au făcut o mulțime de programe porno și militare.


Alcatraz, California, SUA – Miercuri, 2 octombrie 2019
Alcatraz, abandonată ca închisoare, a fost utilizată pentru tortură cu apă și alte programări.


Arsenalul Redstone, Alabama, SUA - Joi, 3 octombrie 2019


San Antonio, Texas, SUA - Vineri, 4 octombrie 2019


Templul Salt Lake (Templul Mormon), Utah, SUA – Sâmbătă, 5 octombrie 2019
Această facilitate subterană funcționează în comun cu ierarhia Mormonilor cărora le este permis să creeze sclavi. Iluminati au introdus programarea de bază care le oferă pe mai departe un control final, în afară de controlul pe care îl deține programarea Mormon.


Castelul lui Scotty, California, SUA – Duminică, 6 octombrie 2019
Castelul Lui Scotty este un castel situat în Death Valley CA (Valea Morții). Mengele (Dr. Green) a programat în unele dintre "casetele sale interne" precum și alte programe Iluminati au avut loc în acest sit. Mengele a avut în castel un pat imens circular de culoare roșie pe care l-a umplut cu micile lui fete sclave, care deja prezentau alterări sexuale de pisică. 


Castelul are de asemenea o istorie interesantă care poate fi citită spre partea de jos a următoarelor note :


Tavistock, Anglia, UK - Luni, 7 octombrie 2019
Acesta a fost centrul principal de programare din Anglia. Programatorii Rothchild lucrează din Tavistock. Un mare număr de sclavi din America au fost programați în acest loc. Tavistock realizează controlul minții înainte de cel de-al doilea Război Mondial.

Mai multe informații pot fi găsite în partea de jos a acestor note:


Spitalul Royal Free, Londra. Anglia, UK – Marți, 8 octombrie 2019
Spitalul Royal Free de la Universitatea din Londra lucrează cu Clinica Tavistock.


Unitatea de Cercetare a Politicii Științifice, Universitatea din Sussex, Falmer, Anglia, UK – Miercuri, 9 octombrie 2019

Unitatea de Cercetare a Politicii Științifice lucrează cu Clinica Tavistock.și în prezent își are baza în afara clădirii Jubilee din campusul Universității, fiind indicat de săgeata roșie din poză.


Baza Forțelor Aeriene Tinker, Oklahoma, SUA – Joi, 10 octombrie 2019
Aici este realizată Programarea Tinkerbell. Această programare modifică gândirea astfel încât ei cred că sunt Tinkerbell și ei nu vor crește niciodată și nu vor îmbătrâni.


Centrul Spațial Kennedy, Florida, SUA – Vineri, 11 octombrie 2019 
La Centrul Spațial Kennedy sunt făcute teste de control al minții și programări de bază, cum ar fi programarea Vrăjitorul din Oz, care are loc acolo. De asemenea, aici se face și programarea NASA de înaltă tehnologie.


Tulsa, Oklahoma, SUA – Sâmbătă, 12 octombrie 2019
Se crede că în programarea lor au tema Alice în Wonderland (Lumea Minunilor). Universitatea Oral Roberts este folosită pentru programare. Programarea pentru a se infiltra și captura biserica creștină prin mișcarea de vindecare/mișcarea carismatică este centrată în jurului Universității Tulsa și Oral Roberts.


Universitatea Oral Roberts, Tulla, Oklahoma, SUA – Duminică, 13 octombrie 2019
Se crede că în programarea lor au tema Alice în Wonderland (Lumea Minunilor).  Universitatea Oral Roberts este folosită pentru programare. Programarea pentru a se infiltra și captura biserica creștină prin mișcarea de vindecare/mișcarea carismatică este centrată în jurului Universității Tulsa și Oral Roberts.


Închisoarea de stat din Utah - Luni, 14 octombrie 2019
Închisoarea a realizat controlul minții deținuților de peste 30 de ani pentru agențiile de informații cu ajutorul Guvernului SUA pentru a le acoperi.


Versailles, llinois, SUA - Marți, 15 octombrie 2019
Aici sunt puse în Monarchi implanturi în creier.


Washington, D.C., SUA – Miercuri, 16 octombrie 2019
Modele prezidențiale se mută în interiorul și în afara Washington D.C. purtând mesaje și îndeplinind actele sexuale pentru poftele politicienilor. De asemenea, în Washington D.C. este un Centru de programare NASA al Controlului Minții. Tuneluri secrete leagă Casa Albă cu alte clădiri. Aceste tuneluri sunt utilizate pentru aducerea sclavilor. Câteva camere secrete din subsolul Casei Albe sunt rezervate pentru ritualuri.


Pentagonul, Washington, D.C., SUA – Joi, 17 octombrie 2019
Subsolul Pentagonului și alte facilități din jurul Washington D.C., ca Spitalul Universitar Iezuit Georgetown sunt implicate în Controlul Minții.


Universitatea Georgetown, Washington, D.C., SUA – Vineri, 18 octombrie 2019
Subsolul Pentagonului și alte facilități din jurul Washington D.C., ca Spitalul Universitar Iezuit Georgetown sunt implicate în Controlul Minții.


Baza Forțelor Aeriene Wright-Paytterson, Ohio, SUA – Sâmbătă, 19 octombrie 2019 
În apropiere de Dayton, OH, sunt realizate programări ale realității virtuale.


Youngstown, Ohio, SUA – Duminică, 20 octombrie 2019
Școala Youngstown Charm a fost folosită pentru o pregătire avansată a farmecului sexual. Mai multe informații se pot găsi la baza acestor note :Baza Dillsboro Nike, Indiana, SUA – Luni, 21 octombrie 2019
Programare Monarch de multe tipuri


Bingham, Utah, SUA - Marți, 22 octombrie 2019
O casă de cărămidă roșie, care era o casă de prostituție închisă. Clădirea a fost folosită pentru programare KKK: În subsol au fost realizate pornografii cu copii și la etaj erau copiii sclavi programați care au servit membrii KKK. Activitatea KKK în zonă se leagă de Kennecott Copper Co. (idem cu Utah Copper Co.), controlat de Iluminati. Russel G. Frazer, conducătorul de la Bingham,s Klaven și medic la Kennecott Copper Co., a făcut electroșocuri pentru despicarea personalității.


Fabrica Boeing Renton, Washington, SUA – Miercuri, 23 octombrie 2019
Uzina masivă Boeing din Seatle zona WA, cu numărul său foarte mare de tuneluri subterane a fost folosită pentru programare.


Capela Gărzii de Coastă la Academia Gărzii de Coastă, Connecticut, SUA – Joi, 24 octombrie 2019 
Această locație a fost folosită pentru programare. Academia de Pază de Coastă a fost construită de A.W. Mellon din familia Iluminati Mellon, prin Fundația lor Mellon.
Locații ale familiilor Nobilimii Negre


Palatul de la Zarzuela, Madrid, Spania – Vineri, 25 octombrie 2019
Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia din reședința din Spania,


Palatul Doria-Pampphili, Roma, Italia – Sâmbătă, 26 octombrie 2019


Castelul Orsini-Odescalchi, Bracciano, Italia – Duminică, 27 octombrie 2019


Palatul Rosenberg, Praga, Republica Cehă – Luni, 28 octombrie 2019


Castelul Sforzesco, Milano, Italia – Marți, 29 octombrie 2019Castelul Aragonese, Napoli, Italia - Miercuri, 30 octombrie 2019


Palatul Borghese, Roma, Italia – joi, 31 octombrie 2019
Palatul Borghese este situl principal al familiei Borghese. A fost poreclit il Cembalo (“Claxonul” ) datorită planului său neobișnuit trapezoidal. Prin urmare, este de asemenea bine să vizualizăm geometria sacră a Florii Vieții peste această zonă pentru a contracara faptul ca aici să fie utilizată  geometria non-sacră.Vila Aldobrandini, Frascati, Italia - Vineri, 1 noiembrie 2019Palatul Colonna, Roma, Italia – Sâmbătă, 2 noiembrie 2019
Palatul Orsini Pio Righetti, Roma, Italia – Duminică, 3 noiembrie 2019

Acest templu a fost construit pe ruinele unui templu antic al Zeiței VenusPalatul Massimo alle Colonne, Roma, Italia – Luni, 4 noiembrie 2019


Châteauform’ Schloss Löwenstein, Kleinheubach, Germania
- Marți, 5 noiembrie 2019


Castelul Antoing, Antoing, Belgia – Miercuri, 6 noiembrie 2019


Castelul Berg, Colmar-Berg, Luxemburg - Joi, 7 noiembrie 2019


Palatul Antinori, Florența, Italia – Vineri, 8 noiembrie 2019


Reședința de vânătoare de la Stupinigi, Nichelino, Italia – Sâmbătă, 9 noiembrie 2019
Una dintre reședințele casei de SavoyRocca Borromeo di Angera, Angera, Italia – Duminică, 10 noiembrie 2019
Cunoscut și sub numele de Castelul BorromeoPalatul Borromeo, Milano, Italia – Luni, 11 noiembrie 2019


Castelul Lány, Castelul Lány, Republica Cehă – Marți, 12 noiembrie 2019
Proprietatea Casei de Fürstenberg


Schloss Heiligenberg, Heiligenberg, Germania - Miercuri, 13 noiembrie 2019
Proprietatea Casei de Fürstenberg


Castelul Weitra, Weitra, Austria – Joi, 14 noiembrie 2019
Proprietatea Casei de Fürstenberg


Parcul Bagshot, Anglia, UK – Vineri, 15 noiembrie 2019
Reședința Contelui și Contesei de Wessex


Castelul Schloss Neuenhof, Lüdenscheid, Germania - Sâmbătă, 16 noiembrie 2019
Deținut de contele Alhard (membru al casei Casa de Bussche). Acest castel a fost folosit pentru munca în închisoare în timpul celui de-al doilea Război Mondial.Căsuța Frogmore, Windsor, Anglia, UK - Duminică, 17 noiembrie 2019
Reședința Ducelui și Ducesei de Sussex (Prințul Harry și Meghan Markle)Castelul Windsor, Windsor, Anglia, UK – Luni, 18 noiembrie 2019
Una dintre reședințele Reginei Angliei


Palatul Kensington, Londra, Anglia, UK - Marți, 19 noiembrie 2019
Reședința Ducelui și Ducesei de Cambridge (Prințul William și Kate Middleton), Prințesei Eugenie și soțului ei Jack Brooksbank, Ducelui și Ducesei de Gloucester, Ducelui și Ducesei de Kent, și Prințului și Prințesei Michael de Kent


Casa Highgrove, Gloucestershire, Anglia, UK – Miercuri, 20 noiembrie 2019
Reședința Prințului de Wales și a Ducesei de Cornwall (Prințul Charles și Camilla Rosemary Shand)


Palatul Blenheim, Blenheim, Anglia, UK – Joi, 21 noiembrie 2019 
Reședința principală a Ducelui de Marlborough


Casa Flint, Buckinghamshire, Anglia, UK – Vineri, 22 noiembie 2019
Reședința lui Jacob Rothschild, al 4-lea Baron Rothschild


Casa Sandringham, Sandringham, Anglia, UK – Sâmbătă, 23 noiembrie 2019
Casa privată a Reginei Angliei


Sala Eaton, Cheshire Anglia, UK – Duminică, 24 noiembrie 2019 
Casa de la țară a Ducelui WestminsterCasa Mount Stuart, Isle of Bute, Scoția, UK – Luni, 25 noiembrie 2019


Palatul de Holyroodhouse, Edinburgh, Scoția, UK – Marți, 26 noiembrie 2019


Castelul Balmoral, Aberdeenshire, Scoția, UK - Miercuri, 27 noiembrie 2019


Chateaux Des Amerois, Bouillon, Belgia – Joi, 28 noiembrie 2019
În pădurea Ardennes, cunoscut și sub numele de Mothers of Darkness Castle (Castelul Mamelor Întunericului) și este deținut de familia Solvay
Castelul de Racconigi, Racconigi, Italia – Vineri, 29 noiembrie 2019


Castelul de Moncalieri, Moncalieri, Italia – Sâmbătă, 30 noiembrie 2019


Palatul Regal din Amsterdam, Amsterdam, Olanda – Duminică, 1 Decembrie 2019


Palatul Huis ten Bosch, The Hague, Olanda - Luni, 2 decembrie 2019


Palatul Noordeinde, The Hague, Olanda – Marți, 3 decembrie 2019


Castelul Drakensteyn, Lage Vuursche, Olanda – Miercuri, 4 decembrie 2019 
Reședința privată a Prințesei Beatrix

Palatul Liria, Madrid, Spania – Joi, 5 decembrie 2019
Reședința din Madrid a Ducesei de AlbaErlacherhof, Old City of Bern, Elveția – Vineri, 6 septembrie 2019
Deținut de familia Erlach. Scaunul lui Mayor of Bern și administrația saCastelul Hillsborough, Hillsborough, Irlanda de Nord, UK – Sâmbătă, 7 decembrie, 2019


Castelul Wewelsburg, Büren, Germania - Sâmbătă, 8 decembrie 2019
MichaelAguino și-a stabilit Ordinul Trapezului în Templul lui Set, la Castelul Wewelsburg din Germania pentru a onora naziștii care au folosit această locațiePalatul Borghese, Florența, Italia – Luni, 9 decembrie 2019


Château de la Mormaire, Grosrouvre, Franța – Marți, 10 decembrie 2019


Casa Clarence, Londra, Anglia, UK – Miercuri, 11 decembrie 2019


Palatul Buckingham, Anglia, UK – Joi, 12 decembrie 2019


Casa Albă, Washington, SUA – Vineri, 13 decembrie 2019


Palatul Apostolic, Orașul Vatican – Sâmbătă, 14 decembrie 2019
Cunoscut și sub numele de Palatul Vaticanului


Domul Sanctae Marthae, Orașul Vatican – Duminică, 15 decembrie 2019
Reședința Papei Francisc


Casa Lennoxlove, Haddington, Scoția, UK – Luni, 16 decembrie 2019
Scaunul Ducelui de Hamilton și Brandon


Casa Mellerstain, Scottish Borders, Scoția, UK – Marți, 17 decembrie 2019
Casa lui George Baillie-Hamilton, al 14-lea conte de Haddington. Este cunoscut că familia valorează "cel puțin zeci de milioane".
Castelul Forchtenstein, Burgenland, Austria – Miercuri, 18 decembrie 2019
Deținut de familia Esterhazy. Casa de Esteehazy are o linie de sânge nobilă sadică din Austria și Ungaria și co-proprietari ai Mafiei ruso-evreiești. Ei sunt specializați în realizarea de filme de tip snuff sau videoclipuri cu persoane care sunt ucise.

Casa de Habsburg i-a aprovizionat pe Esterhazy cu Casa Forchtenstein care este cunoscută pentru camerele sale de tortură. Familia a transformat cetatea într-o comoară și probabil că li s-a oferit acest castel pentru disponibilitatea lor de a folosi tortura asupra inamicilor Habsburgilor.Castelul Brunnsee, Hainsdorf-Brunnsee, Austria – Joi, 19 decembrie 2019 
Deținut de familia Lucchesi-PallisCastelul Ilok, Ilok, Croația – Vineri, 20 decembrie 2019
Cunoscut și sub numele de Castelul Odescalchi


Vila Torlonia, Roma, Italia – Sâmbătă, 21 decembrie 2019


Palatul Pallavicini, Viena, Austria – Duminică, 22 decembrie 2019


Casa Syon, Brentford, Anglia, UK – Luni, 23 decembrie 2019
Deținută de familia Percy


Castelul Alnwick, Alnwick, Anglia,UK – Marți, 24 decembrie 2019
Reședința celui de al 12-lea Duce de Northumberland


Casa Boughton, Kettering, Anglia, UK – Miercuri, 25 decembrie 2019
Reședința lui Richard Scott, al 10-lea Duce de Buccleuch


Castelul Drumlanrig, Dumfries și Galloway, Scoția, UK – Joi, 26 decembrie 2019
Reședința Ducelui și Ducesei de Buccleuch și QueensberryCasa Bowhill, Selkirk, Scoția, UK – Vineri, 27 decembrie 2019 
Reședința Ducelui de BuccleuchCastelul Dunrobin, Sutherland, Scoția, UK - Sâmbătă, 28 decembrie 2019 
Scaunul Earl din Sutherland și Clan SutherlandChâteau les Crostes, Lourges, Franța – Duminică, 29 decembrie 2019
Reședința Prințului Felix de Luxemburg și a soției sale Prințesa Claire
Palatul Marelui Ducal, Orașul Luxemburg, Luxemburg – Luni, 30 decembrie 2019
Reședința oficială a Marelui Duce de Luxemburg


740 Park Avenue, New York, SUA – Marți, 31 decembrie 2019 
Stephen Schwarzman, membru al Jewish Skull and Bones (Craniul Evreiesc și Oase), în valoare de aproximativ 12 miliarde ca proprietar al grupului Blackstone, are o reședință la 740 Park Avenue. Aceasta este o reședință a multor miliardari și bancheri criminali. Este posibil să existe un tunel folosit pentru traficul de persoane care este conectat cu această clădire.Casa lui Julia Louis Dreyfus, Washington, SUA – Miercuri, 1 ianuarie 2020
Julia Louis Dreyfus este o înaltă preoteasă satanic WiccanăCastelul Ruspoli, Vignanello, Italia – Joi, 2 ianuarie 2020


Palatul Ruspoli, Nemi, Italia – Vineri, 3 ianuarie 2020


Castelul Ruspoli, Lazio, Italia – Sâmbătă, 4 ianuarie 2020Castelul Hohenzollem, Bisingen, Germania – Dumincă, 5 ianuarie 2020Casa lui Ennio Doris, Tombolo, Italia – Luni, 6 ianuarie 2020
Ennio Doris este un agent al familiilor Sforzas și Viscontis726 Morris Park Avenue, New York, SUA – Marți, 7 ianuarie 2020
La Casa de Funeralii Joseph Lucchese, deținută de mafiotul Joseph Lucchese, oamenii au fost arși de vii. FBI și agenții de poliție știu că se întâmplă toate acestea iar ei acoperă totul.Mafiotul Lucchese poate avea conexiuni cu linia de sânge întunecată a familiei Lucchesi-Palli.


Baza navală Coronado, California, SUA – Miercuri, 8 ianuarie 2020
Arnold Schwarzenegger este un comandant militar nazist din Statele Unite și acționează ca Ducele de California. Baza navală Coronado din California deține o cazarmă sub formă de svastică
Mănăstirea Emmaus, Praga, Republica Cehă – Joi, 9 ianuarie 2020 
Numele Schwarz înseamnă negru. Schwarzenbergs sunt co-manageri ai Călugărilor Negri, care sunt o preoție antică romano-catolică specializată în blasfemie. Călugării Negri din Schwarzenberg operează astăzi la Mănăstirea Emmaus, lângă Praga.Castelul Massimo Arsoli, Arsoli,, Italia – Vineri, 10 ianuarie 2020 
Prințul Fabrizio Massimo-Brancaccio ucide oameni inclusiv fete tinere ca sacrificii la Castelul său Massimo Arsoli.
Lagărul de detenție Guantanemo Bay, Boqueron, Cuba - Sâmbătă, 11 ianuarie 2020
Cunoscut și sub numele de GITMO

Adam Hoyt lucrează sub Casa de Bourbon-Două Sicilii, Ducii de Castro care administrează familia Castro și Iezuiții care administrează GITMO. GITMO este utilizat pentru torturarea persoanelor nevinovate pentru ca ei să poată extrage adrenochromul care este apoi furnizat Mafiei Cubaneze și familiei criminale traficante care mută acest adrenochrom la Fort Lauderdale și îl vinde din Boca Rotan la psihopați.
Palatul Papadolopi, Veneția, ItaliaDuminică, 12 ianuarie 2019
Prințesa Bianca de Savoy-Aosta este căsătorită cu Contele Gilberto Arrivabene-Valenti-Gonzaga de nobilime venețiană, și locuiesc astăzi la Veneția la Palatul lor Papadolopi și co-administrează Mafia Venețiană cu fetele lor Viola și Vera. George Clooney s-a căsătorit la Palatul lor venețian și este prieten cu nobilul venețian, contele Giovanni di Volpi Misurata.Palatul Della Rovere, Roma, Italia Luni, 13 ianuarie 2019

În apropiere de Orașul Vatican

Sub Papa lor Alexandru al VII-lea, au stabilit sediul principal al Ordinului Ecvestru al Sfântului Mormânt din Ierusalim la Palatul lor de Rovere.Greenwich, Connecticut, SUA - Marți, 14 ianuarie 2020
Familia McMahon și asociații lor sunt unul dintre cele mai ucigașe grupuri de pe planetă și sunt implicați într-o operațiune de trafic de persoane în Greenwich Connecticut, care include Greek Glucksburgs și compania lor de transport de nave Charles R. Weber cu sediul în Greenwich, familia Bush care are reședințe în Greenwich și unități paramilitare Skull and Bones (Craniu și Oase) chiar lângă Greenwich. Familia criminală Gambinos și New England operează și în această regiune. Gangsterul Gambino, Anthony Megale a înființat o operațiune criminală la Greenwich. Apa de-a lungul liniei de coastă trebuie căutată de rămășițele umane din această regiune. McMahonii supraveghează și finanțează traficul de persoane și a mercenarilor din regiunea lor.Palatul Bellevue, Berlin, Germania – Miercuri, 15 ianuarie 2020 
Hohenzollernii sunt originari din Hechingen, Germania, care folosesc modelul masonic alb și negru pentru steagul lor, similar cu stema Hohenzollern. Erau proprietari de terenuri vaste cu castele în întregul Sfânt Imperiu Roman. Astăzi, președintele Germaniei își are reședința în fostul Palat Bellevue al Hohezollern-ilor.Schloss Esterházy, Eisdenstadt, Austria - Joi, 16 ianuarie 2020
Casa Esterházy este o linie de sânge nobilă sadică din Austria și Ungaria și co-proprietari ai Mafiei ruso-evreiești. Ei sunt specializați în realizarea de filme de tip snuff sau videoclipuri cu persoane care sunt ucise.Palatul Esterházy, Viena, Austria – Vineri, 17 ianuarie 2020


________________________________________________________________


Palatul Corsini, Rome, Italia - Sâmbătă, 18 ianuarie 2020

Palatul Corsini este deținut de către Roman Corsinis.Palatul Corsini, Florence, Italia - Duminică, 19 ianuarie 2020
Palatul Corsini în Florența este deținut de Corsinis.Isola Madre, Provincia Verbano-Cusio-Ossola, Italia - Luni, 20 ianuarie 2020
Isola Madre sau Insula Mamă este una dintre cele trei insule deținute de familia Borromeo. Ei sacrifică copii pe aceste insule. Familia Borromeo deține de asemenea insule în regiunea Piemonte din Italia și dețin o bancă în Milano. 
Mai multe informații despre aceste insule:Isola Bella, Provincia Verbano-Cusio-Ossola, Italia - Marți, 21 ianuarie 2020
Una dintre cele trei insule deținute de familia Borromeo. Ei sacrifică copii pe aceste insule. 
Familia Borromeo deține de asemenea insule în regiunea Piemonte din Italia și dețin o bancă în Milano. Mai multe informații despre aceste insule:
Isolino di San Giovanni, Provincia Verbano-Cusio-Ossola, Italia, Provincia Verbano-Cusio-Ossola, Italia - Miercuri, 22 ianuarie 2020
Una dintre cele trei insule deținute de familia Borromeo. Ei sacrifică copii pe aceste insule. 
Familia Borromeo deține de asemenea insule în regiunea Piemonte din Italia și dețin o bancă în Milano. 


Mai multe informații despre aceste insule:
Palatul Nymphenburg, Munchen, Germania - Joi, 23 ianuarie 2020
Ducele Franz de Bavaria este conducătorul actual al Casei de Wittelsbach și Cavaler al Ordinului Suveran Militar din Malta. Este o autoritate la nivel înalt deasupra lui Goldman Sachs și Israel. Deține și Palatul Nymphenburg denumit după nimfele grecești, locul de unde derivă nimfomania.Castelul Marienburg, Pattensen, Germania - Vineri, 24 ianuarie 2020
Casa Castelului Gotic Marienburg din Hanovra. Hanovii sunt goți și sunt administrați pe ascuns de Casa Romană din Gaetani care este o linie de sânge gotică la nivel înalt. Liniile de sânge Welf sau Hanovers și Estes sunt tiranii economici și finanțatorii rețelelor de trafic de persoane.Castelul Wolfsgarten, Langen (Hessen), Germania - Sâmbătă, 25 ianuarie 2020
Fundația din Hesse deține Castelul Wolfsgarten care este reședința Prințului Rainer Christoph Friedrich din Hesse.Castelul Fasanerie, Eichenzell, Germania - Duminică, 26 ianuarie 2020
Casa din Hesse deține Castelul Fasanerie din Eichenzell. Germania.Hotel Grand Hessischer Hof, Frankfurt, Germania - Luni, 27 ianuarie 2020

Casa din Hesse deține Hotelul Grand Hessischer Hof din Frankfurt.Insula Borghese și Vila Borghese-Cavazza, Provincia Brescia, Italia - Marți, 28 ianuarie 2020
Bunicul contesei Alberta a fost prințul Scipione Borghese, iar astăzi este proprietarul fostei lor insule și a Palatului de la Lacul Garda. Contesa Alberta sacrifică copii într-o peșteră ascunsă sau o parte a subsolului din Vila Borghese-Cavazza. Cavazza plac peșterile.Palatul Thurn și Taxis, Frankfurt, Germania - Miercuri, 29 ianuarie 2020
Prințesa Gloria din Thurn și Taxis și fiica ei, Prințesa Maria Theresia din Thurn și Taxis, sunt vrăjitoare extrem de rele care ucid copii și au trimis autorului blogului Israel Zeus amenințări necruțătoare de moarte. Prințesa Gloria arde copiii de vii. Leagă copii în subsolul palatului și îi torturează încet până la moarte, în timp ce chicotește.Castelul Duino, Duino-Aurisina TS, Italia - Joi, 30 ianuarie 2020
Familia Torre și Tasso dețin și trăiesc la Castelul Duino.Castelul Lancellotti, Provincia Avellino, Italia - Vineri, 31 ianuarie 2020
Castelul di Lauro Massimo-Lancellotti în regiunea Campania di sudul Italiei, este încă deținut de Massimo-Lancellotti. Lancellotti sunt înrudiți cu familia siciliană Lanza di Scalea și dețin o parte din  proprietatea familiei criminale Lanza, cu sediul central la San Francisco, și s-au răspândit la nivel național și au fost implicați în filmările false Sandy Hook.Casa lui Paul Rosenberg's, New Jersey, SUA - Sâmbătă, 1 februarie 2020


Casa lui Giovanni Theodoli, Florida, SUA - Duminică, 2 februarie 2020
Theodosie a contribuit la ștergerea completă a misterelor Zeiței, prin emiterea unor legi care să interzică închinarea la Zeiță, și care se pedepsea cu moartea, în anul 391, era noastră, și prin ordonarea distrugerii lui Serapeum și a librăriei din Alexandria din anul 392, era noastră. Lupta de la Frigidus, a însemnat o prăbușire totală a rețelei energetice a Zeiței pentru întreaga civilizație vestică, ducând la divizarea Imperiului Roman doar cu câteva luni mai târziu, iar în cele din urmă, ducând la o întârziere de 1000 de ani a progresului, la așa numita Eră Întunecată (Evul Mediu).

Thoedosie aparține de linia de sânge Theodosiană care este cunoscută acum, ca familia Theodoli, una dintre principalele familii ale Nobilimii Negre.Casa lui Don Francesco Theodoli, Florida, SUA - Luni, 3 februarie 2020
Theodosie a contribuit la ștergerea completă a misterelor Zeiței, prin emiterea unor legi care să interzică închinarea la Zeiță, și care se pedepsea cu moartea, în anul 391, era noastră, și prin ordonarea distrugerii lui Serapeum și a librăriei din Alexandria din anul 392, era noastră. Lupta de la Frigidus, a însemnat o prăbușire totală a rețelei energetice a Zeiței pentru întreaga civilizație vestică, ducând la divizarea Imperiului Roman doar cu câteva luni mai târziu, iar în cele din urmă, ducând la o întârziere de 1000 de ani a progresului, la așa numita Eră Întunecată (Evul Mediu).

Thoedosie aparține de linia de sânge Theodosiană care este cunoscută acum, ca familia Theodoli, una dintre principalele familii ale Nobilimii Negre.Altă casă al lui Don Francesco Theodoli, Florida, SUA - Marți, 4 februarie 2020
Theodosie a contribuit la ștergerea completă a misterelor Zeiței, prin emiterea unor legi care să interzică închinarea la Zeiță, și care se pedepsea cu moartea, în anul 391, era noastră, și prin ordonarea distrugerii lui Serapeum și a librăriei din Alexandria din anul 392, era noastră. Lupta de la Frigidus, a însemnat o prăbușire totală a rețelei energetice a Zeiței pentru întreaga civilizație vestică, ducând la divizarea Imperiului Roman doar cu câteva luni mai târziu, iar în cele din urmă, ducând la o întârziere de 1000 de ani a progresului, la așa numita Eră Întunecată (Evul Mediu).

Thoedosie aparține de linia de sânge Theodosiană care este cunoscută acum, ca familia Theodoli, una dintre principalele familii ale Nobilimii Negre.Casa lui Katrin Theodoli, Florida, SUA - Miercuri, 5 februarie 2020
Theodosie a contribuit la ștergerea completă a misterelor Zeiței, prin emiterea unor legi care să interzică închinarea la Zeiță, și care se pedepsea cu moartea, în anul 391, era noastră, și prin ordonarea distrugerii lui Serapeum și a librăriei din Alexandria din anul 392, era noastră. Lupta de la Frigidus, a însemnat o prăbușire totală a rețelei energetice a Zeiței pentru întreaga civilizație vestică, ducând la divizarea Imperiului Roman doar cu câteva luni mai târziu, iar în cele din urmă, ducând la o întârziere de 1000 de ani a progresului, la așa numita Eră Întunecată (Evul Mediu).

Thoedosie aparține de linia de sânge Theodosiană care este cunoscută acum, ca familia Theodoli, una dintre principalele familii ale Nobilimii Negre.Altă casă a lui Katrin Theodoli, Florida, SUA - Joi, 6 februarie 2020
Theodosie a contribuit la ștergerea completă a misterelor Zeiței, prin emiterea unor legi care să interzică închinarea la Zeiță, și care se pedepsea cu moartea, în anul 391, era noastră, și prin ordonarea distrugerii lui Serapeum și a librăriei din Alexandria din anul 392, era noastră. Lupta de la Frigidus, a însemnat o prăbușire totală a rețelei energetice a Zeiței pentru întreaga civilizație vestică, ducând la divizarea Imperiului Roman doar cu câteva luni mai târziu, iar în cele din urmă, ducând la o întârziere de 1000 de ani a progresului, la așa numita Eră Întunecată (Evul Mediu).

Thoedosie aparține de linia de sânge Theodosiană care este cunoscută acum, ca familia Theodoli, una dintre principalele familii ale Nobilimii Negre.Casa Prințesei Ines Theodoli Torlonia, New York, SUA - Vineri, 7 februarie 2020
Theodosie a contribuit la ștergerea completă a misterelor Zeiței, prin emiterea unor legi care să interzică închinarea la Zeiță, și care se pedepsea cu moartea, în anul 391, era noastră, și prin ordonarea distrugerii lui Serapeum și a librăriei din Alexandria din anul 392, era noastră. Lupta de la Frigidus, a însemnat o prăbușire totală a rețelei energetice a Zeiței pentru întreaga civilizație vestică, ducând la divizarea Imperiului Roman doar cu câteva luni mai târziu, iar în cele din urmă, ducând la o întârziere de 1000 de ani a progresului, la așa numita Eră Întunecată (Evul Mediu).

Thoedosie aparține de linia de sânge Theodosiană care este cunoscută acum, ca familia Theodoli, una dintre principalele familii ale Nobilimii Negre.Casa lui Don Francesco Theodoli din Lexington, Kentucky, SUA - Sâmbătă, 8 februarie 2020
Theodosie a contribuit la ștergerea completă a misterelor Zeiței, prin emiterea unor legi care să interzică închinarea la Zeiță, și care se pedepsea cu moartea, în anul 391, era noastră, și prin ordonarea distrugerii lui Serapeum și a librăriei din Alexandria din anul 392, era noastră. Lupta de la Frigidus, a însemnat o prăbușire totală a rețelei energetice a Zeiței pentru întreaga civilizație vestică, ducând la divizarea Imperiului Roman doar cu câteva luni mai târziu, iar în cele din urmă, ducând la o întârziere de 1000 de ani a progresului, la așa numita Eră Întunecată (Evul Mediu).

Thoedosie aparține de linia de sânge Theodosiană care este cunoscută acum, ca familia Theodoli, una dintre principalele familii ale Nobilimii Negre.Casa lui Livia Theodoil-Wing, Kentucky, SUA - Duminică, 9 februarie 2020
Theodosie a contribuit la ștergerea completă a misterelor Zeiței, prin emiterea unor legi care să interzică închinarea la Zeiță, și care se pedepsea cu moartea, în anul 391, era noastră, și prin ordonarea distrugerii lui Serapeum și a librăriei din Alexandria din anul 392, era noastră. Lupta de la Frigidus, a însemnat o prăbușire totală a rețelei energetice a Zeiței pentru întreaga civilizație vestică, ducând la divizarea Imperiului Roman doar cu câteva luni mai târziu, iar în cele din urmă, ducând la o întârziere de 1000 de ani a progresului, la așa numita Eră Întunecată (Evul Mediu).

Thoedosie aparține de linia de sânge Theodosiană care este cunoscută acum, ca familia Theodoli, una dintre principalele familii ale Nobilimii Negre.Casa lui Lavinia Theodoli Spirito, Kentucky, SUA - Luni, 10 februarie 2020
Theodosie a contribuit la ștergerea completă a misterelor Zeiței, prin emiterea unor legi care să interzică închinarea la Zeiță, și care se pedepsea cu moartea, în anul 391, era noastră, și prin ordonarea distrugerii lui Serapeum și a librăriei din Alexandria din anul 392, era noastră. Lupta de la Frigidus, a însemnat o prăbușire totală a rețelei energetice a Zeiței pentru întreaga civilizație vestică, ducând la divizarea Imperiului Roman doar cu câteva luni mai târziu, iar în cele din urmă, ducând la o întârziere de 1000 de ani a progresului, la așa numita Eră Întunecată (Evul Mediu).

Thoedosie aparține de linia de sânge Theodosiană care este cunoscută acum, ca familia Theodoli, una dintre principalele familii ale Nobilimii Negre.Casa Prințesei Costanza Theodoli-Braschi, California, SUA - Marți, 11 februarie 2020

Casa este situată sub un baldachin mare de copaci.Casa lui Francesco Borghese, New Jersey, SUA - Miercuri, 12 februarie 2020


Casa lui Amanda Borghese, Florida, SUA - Joi, 13 februarie 2020


Casa lui Scipione Borghese, Florida, SUA - Vineri, 14 februarie 2020


Casa lui Gina Haspel (director actual al CIA), Virginia, USA - Sâmbătă, 15 februarie 2020


Casa lui Steven H. Walker (director actual la DARPA), Virginia, SUA - Duminică, 16 februarie 2020


Casa lui George Prescott Bush, Texas, SUA - Luni, 17 februarie 2020
Casa lui Vince McMahon, Connecticut, SUA - Marți, 18 februarie 2020

Mai multe informații despre Vince McMahon puteți găsi aici:


Casa lui Hunter Hearst Helmsley, Connecticut, SUA - Miecuri, 19 februarie 2020

Această locație este de asemenea sediul central al WWE  (World Wrestling Entertainment) 

Mai multe informații despre Hunter Hearst Helmsley puteți găsi aici:


Casa lui John Cena, Florida, SUA - Joi, 20 februarie 2020

Mai multe informații despre John Cena puteți găsi aici:


Casa lui Steve Austin, California, SUA - Vineri, 21 februarie 2020

Mai multe informații despre Steve Austin puteți găsi aici:


Casa lui Stephen Schwarzman, Florida, SUA - Sâmbătă, 22 februarie 2020

Stephen Schwarzman este președintele și directorul general The Blackstone Group (al Grupului Piatra Neagră).
Mai multe informații despre Stephen Schwarzman puteți găsi aici:


Casa lui Anna Silk, California, SUA - Duminică, 23 februarie 2020

Anna Silk are o legătură cu familia Hanover. 

Mai multe informații despre Anna Silk puteți găsi aici:Casa lui Peter Livanos, Connecticut, SUA - Luni, 24 februarie 2020

Peter Livanos este un traficant internațional de persoane.

Mai multe informații despre Peter Livanos puteți găsi aici:Casa lui Ozzy Osbourne, California, SUA - Marți, 25 februarie 2020

Mai multe informații despre Ozzy Osbourne puteți găsi aici:


Reședința și locul de muncă al lui Diane Von Furstenberg, New York, SUA
Miercuri, 26 februarie 2020

Mai multe informații despre Diane Von Furstenberg puteți găsi aici:


Comentarii